Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny sama nie wiem, staram się robić wszystko żeby rozczarowanie mniej bolało.
Dzwoniłam właśnie po wyniki progesteronu i tak z 23 dnia cyklu wynik 11,8 nh/ml, normy mam w domu. Jest trochę lepiej niz myslalam bo w 19 dniu cyklu jak badalam w lipcem i sierpniowym było odpowiednio: 5,1 i 0,7. No I owulke mam potwierdzoną monitoringiem
Test może w przyszłym tygodniu o ile temperatura się nie zmieni
-
Jak to dopiero w przyszłym?! ja na weekend sobie sikne tez robiłam progesteron i estradiol dzis jutro wyniki mam nadzieje ze jak wyniki beda lipa to chociaz obrone mi się uda.
-
nick nieaktualny
-
Ale się nakręciłam, aż cała w nerwach jestem. Mierzenie temp przyprawi mnie o zawał serca
Ale mimo to mam gdzieś tam w głowie, że ta temperatura to zmiana czasu i możliwe, że przeziębienie jeszcze z przed tygodnia.
Ania na luteine muszę poczekać na przyszły cykl pewnie, wtedy to może lekarz mi ją wpisze.
-
nick nieaktualnyKlaudia jakoś 17dpo go robiłam. 5 tydzień ciąży był z tego co pamiętam. Mieścił się w normie. Luteiny nigdy nie brałam, ani razu w ciąży nie plamiłam więc myślę, ze taki wynik był ok.
Sówka serio olej temperaturę. Ja w dniu kiedy wyszedł mi cień i beta ryczałam bo miałam spadek i byłam pewna, że nic z tego. Temperatura wredna suka lubi nas oszukiwaćMania1718 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Klaudia powodzenia w dniu dzisiejszym ze wszystkim
Dziewczyny czy Wy zanim zrobilyscie pozytywne testy mialyście jakieś przeczucia? Nie wiem jak to nazwać ale jestem jakoś tak pozytywnie nastawiona i łapie się na usmiechaniu tak po prostu. Oczywiście później opamiętanie i sprowadza się na ziemięMania1718 lubi tę wiadomość
-
Strzała, gratuluję synusia!
MAnia, Tobie również!
Trzymam kciuki Sówka, koniecznie daj znać jaki będzie wynik
U nas w porządku. Filipek jutro skonczy 5 tygodni Od wczoraj sami rządzimi, bo mąż już wrócił do pracy. NAsz klopsik dość szybko przybiera ale ponoć taka jego natura
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 10:06
Mania1718, Sówka_83, nikicia86, rozowa_strzala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia Filipek boski
Ania to juz za miesiąc aaaaaa !!! No szok jak ten czas leci.
Sowka ja miesiąc przed zajściem w ciążę byłam pewna że się udało, niestety się rozczarowałam. Za to kolejny ten szczęśliwy był stracony przeze mnie. Nie mogłam się doczekać @. Tak było w moim przypadku
Od wczoraj ruszył remont pokoju dla dziecka. Wybrałam śliczne tapety i trafiliśmy na fajną promocje paneli mąż nie pozwala mi nic robić po ostatnim myciu okien kochany jest robi wszystko sam.
Iza napisz coś o sobie i oczywiście rozgosc sięWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 13:06
nikicia86 lubi tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Madziu piekne zdjecie te z sesji!!
JESTĘĘĘ MAGISTRĘĘĘ!!! obroniłam się na 4 (lekko nie bylo pytania dosyc trudne ale zwiazane z praca bardziej) a teraz wyniki
estradiol 183,80 pg/ml normy
faza foli 12,4-233
faza owu 41,0-398
faza lutealne 22,3-341
po meno <5-138
I trym 1454-3242
progesteron 17,46 ng/ml
f. pecherzykowa 0,2-1,5
f. owulacyjna 0.8-3.0
f lut 1,7-27
po przekwi 0,1-0,8
dla przypomnienia 7dpo 22 dc robione
ktos cos mi powie ? wyglada na to ze w normie ale sie nie znam:)Mania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny