Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trzymam za Was kciuki cały czas i podczytuję
U mnie starania trwają i tak jak mówiłam ruszamy ze staraniami z pomocą lekarską.
Mam już pierwszy monitoring za sobą a dzisiaj maż przyjeżdża W przyszłym tygodniu robi powtórkę badań. U mnie na pewno jest do poprawy progesteron bo jednak za niski jest jak na drugą fazę cyklu, w sierpniu w 19 dniu cyklu wynosił 0,7. Więcej info pod moim wykresem.
Trzymajcie się i mnóżcie
-
Hej dziewczynki
ja jeszcze dzwigam brzucha dzisiejsze skurcze są dosyć regularne i tyci bolesne ale wątpię aby miały zapowiadać poród
jestem już gotowa na przyjście Olunia, wszyscy go wyczekują w końcu mam gotowy kosz
jeszcze zastanawiam się nad zakupem szumisia. Słyszałam o nim wiele dobrego, a jednak przy dwójce dzieci takie gadżety uspokajające są zbawienne
no nic.. pozostaje czekaćMania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrzała super kolorki u mnie też dużo szarości, tyle, że z różem;) czekamy na Twojego maluszka;) jak synek podrośnie odziedziczy łóżeczko bo Zuzce prawda?
Ja szumisia kupuję. Zastanawiam się jeszcze nad woombie.
Sówka progesteron to nie problem dostaniesz luteinkę i tyle;) ważne, że jest owulacja. No i oby u męża było ok;) trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nasza Strzała jest na porodowce Mam że nie będzie zła że to napisałam. Jesteśmy w kontakcie także czekam na cudowne wieści
Ja dzisiaj dowiem się co kryje się w moim brzuszku. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było okzakocona, nikicia86 lubią tę wiadomość
[/link]
-
Witam
Strzała trzymaj się, czekamy na dobre wieści
Mania informuj nasza bieżąco, ja wciąż Was czytam ;-)Daj znać co tam kryje się u Ciebie pod serduchem
A ja Dziewczyny mam potwierdzoną owulacje :-)W piątek idę zbadać progesteron. Zastanawiam się tylko czy mogłabym go już teraz jakoś poprawić bez żadnych leków, macie pomysł?
-
nick nieaktualnyAaaa ale nowiny
Strzała trzymam kciuki czekam na relację i fotki
Maniu czekam na potwierdzenie, że będzie córa:D musi być równowaga na wątku. Jak na razie tylko ja noszę córkę
Sówka bez leków progesteronu nie poprawisz niestety. I lepiej nic nie bierz nic, żeby wynik był wiarygodny i wiedzieć czy masz go w normie czy trzeva będzie poprawiać.
Ja od kilku dni mam delikatne skurcze. Chyba przepowiadające tak myślę ale nie znam się. Jak siadam na toalecie czuję małą nisko. Wczoraj takie cuda wyczyniała wieczorem, że bałam się , że mi skóra na brzuchu popęka tak się wierciła. Ograniczyłam moją aktywność fizyczną i nie robię prawie nic bo boję się rozpakowania przed terminem. A jutro 35tc zaczynam, mam wizytę u gina i ustalamy termin cc -
nick nieaktualnyOd początku wiedziałam, że będę mieć cc bo mam wadę serca i w dzieciństwie leczyłam się kardiologicznie to po pierwsze. A po drugie jak mam wybór wolę cc. Zresztą znam swój organizm i wiem, że naturalnie bym nie urodziła podobnie jak moja mama. Wolę mieć cc zaplanowane niż jak w przypadku mojej mamy czekanie do ostatniej chwili z decyzją o cięciu co ostatecznie zaskutkowało zatrzymaniem akcji serca u mamy i u mnie.
Marzę by dotrwać do połowy listopada aż ciąża będzie donoszona bo coraz częściej się zastanawiam czy nie rozsypię się wcześniej i wtedy cc będzie robione na hura.
Ale oczywiście podziwiam kobiety rodzące sn. -
nick nieaktualnyStrzała wielkie wielkie gratulacje !!! dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka czekam na zdjęcia !!!
Maniu gratulacje :* jednak się myliłam hehe a już myślałam, że będzie kolejna kobieta na forum
Dziewczyny musicie zachodzić w ciążę i rodzić dziewczynki równowaga musi byćMania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny