Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW momencie kiedy się zaczyna 9mc to juz jest ciaza donoszona wiec od 37tc juz jest wszystko rozwiniete i nikt nie traktuje takiego dziecka jak wczesniak chyba ze od początku był jakis problem i cos z dzieckiem jest nie tak najwazniejsze przetrwac 8mc
-
hej, oto wyniki meza, Sylwia juz mi poradzila na innym watku, problem z uplynnieniem generalnie slabe szanse na naturalna ciaze na chwile obecna, trzzeba zaczac meza faszerowac albo myslec o insemce
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f586e0f4f96.jpg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak termin cięcia bez zmian. Ja w zasadzie mogę rodzić, jak się zacznie to się zacznie:P aczkolwiek wiem, że im dłużej maleństwo w brzuchu tym lepiej więc jak posiedzi do terminu też źle nie będzie
A jak tam pokój Natanka Maniu? Kiedy się pochwalisz? Jak się czujesz? -
Pokój skończony Będę chciała ściągnąć z Polski literki z syna imieniem i muszę dokupić ramkę na ścianę gdzie pomieszcze kilka zdjęć Jutro wrzucę fotę
Ostatnio nie byłam aktywa psychicznie i fizycznie. Leżakowanie non stop po odwaleniu obowiązków domowych Meczyły mnie zaparcia i cholerna zgaga. Dzięki Bogu od kilku dni jest lepiej bo wprowadziłam dietę
Najważniejsze jest jest ze Natan rośnie bo kopniaki jego są mega wyczuwalne[/link]
-
nick nieaktualnyManiu moja córka uparła się by rozerwać mi brzuch więc wiem co czujesz
Czekam na fotkę pokoiku;) wkrótce też wstawię fotkę pokoju Kornelii. Może nawet jutro Mam tylko problem bo Storczyk na oknie zaczyna zrzucać kwiaty a bez sensu kupować kolejny tylko do ozdoby wiec moze upoluje sztuczny badyl:P -
a u mnie jest prawdziwy szal storczykowy, 2 lada moment zakwitna a w reszcie okazow odkrylam juz 12 pedow kwiatowych we wczesnym stadium:D na swieta lub nowy rok bede miec pieknie;)