Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jeśli temperatura się nie myli to dzisiaj mam 3 dpo, wczoraj czyli 2 dpo robiłam monitoring. W obu jajnikach pusto, endometrium coś ponad 9mm (lekarz tylko coś tam napomknął pod nosem). Zrobiłam wczoraj progesteron, (wcześniej myślałam, że to był 4 dpo) i wyniósł 9,7 ng/ml. To dobry? bo szczerze Wam powiem, że nie spodziewałam się takiego.
Badanie powtórzę we wtorek, czyli 23 dc (ostatnio w tym czasie był 11,8 ng/ml). Jednak owulka była później bo 15 dc.
Sylwia czekam na dobre wieści jutro
Cały czas Was czytam i wspieram
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia, przywołuje Cię do porządku! Żadnego czarnowidztwa nie uprawiaj, usiądź, wypij herbatę i opanuj nerwy.
Właśnie chyba przez te wszystkie podwójne nerwy sporo dziewczyn w ciąży przestaje robić testy, mierzyć temp i czeka na rozwój wypadków. Nie przysparza sobie dodatkowych stresów.
Także, no Sylwia zepnij tyłek i poczekaj do 15 na dobre wieści Trzymam kciukiMania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzepraszam Was dziewczyny... ale to jest dla mnie tak niewyobrazalne, tak niemozliwe, nierealne ze chyba stad mam tyle watpliwosci... juz ani jednego wiecej testu- czekam spokojnie do soboty. a wizyta nie wiem, kiedy sie idzie pierwszy raz ...
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Przepraszam Was dziewczyny... ale to jest dla mnie tak niewyobrazalne, tak niemozliwe, nierealne ze chyba stad mam tyle watpliwosci... juz ani jednego wiecej testu- czekam spokojnie do soboty. a wizyta nie wiem, kiedy sie idzie pierwszy raz ...
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -
nick nieaktualny
-
Dokladnie bylo tak ....
Testy ciazowe pozytywne od 12dpo, 16 dpo zanioslam mocz do analizy zeby potwierdzic ciaze (plus minus beta ) Zglosili mnie do poloznej i pierwsze spotkanie ustalila mi na 8 tygodni ciazy (7t 0d)
zalozyla mi karte ciazy, przeprowadzila wywiad na temat dwoch poprzednich ciaz, pobrala krew i mocz .
natepnie pierwsze usg mialam dopiero na 11t 2d (jak to w UK czekasz i czekasz )
Dzieki Bogu sunek rosnie prawidlowo i ja czuje sie dobrze. W innym przypadku nie wiem czy zajeliby sie mna tak jak w PL. Wyobraz sobie ze ostatnie spotkanie z polozna mialam 10 tygodni temu gdzie nawet nie pobrala mi krwi i moczu, NIC. Za tydzien mam umowiona wizyte i jak uslysze kolejny termin na stycznia to zemdleje[/link]
-
nick nieaktualny
-
Cierpliwa moze nie do konca Juz moj mezus sie o tym przekonal pamietam sytuacje... 10-11 tydzien ciazy wyslalam starego po test ciazowy Pukal sie w glowe ale grzecznie pojechal kupic albo zakup dwoch detektorow tetna dziecka
Teraz juz nie panikuje po polowkowym usg, i tylko dlatego ze czuje kopniaki malego.
Nie moge sie doczekac twojego pierwszego usgsylwiaśta159 lubi tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualny