Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki piszcie co tam u Was? Sylwia daj znac jak sie czujesz?
Ania to juz pojutrze Jak sie czujesz?
Dzisiaj mialam spotkanie z polozna. Wszystko jest ok, sluchalismy serducha. Masakrycznie duzo przytylam :d Klucha ze mnie ze hej.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/34eb1d3a8807.jpg[/link]
-
nick nieaktualnyHej hej, zyje czekam na pierwsze USG 4.12
Mania seksi mama z Ciebie jaka klucha! To ja wygladam jak kluska bo mam wydety brzuch caly czas jakbym sie najadla kilograma fasoli i niestety nie jest to jeszcze ciazowy brzuchMania1718 lubi tę wiadomość
-
Super rozumiem ze spokojnie wszystko przebiega i bardzo sie ciesze Ja 2 grudnia mam szczepenie przeciwko grypie a po 16 grudnia bede miala kolejne wazne dla dziecka przy porodzie ale jeszcze dopytam na wizycie grudniowej oco kaman
Przywalilam sporo na wzdze i czuje sie jak slonik ale przy trojce biegem zrzuce te zbedne kilogramy Zazdroszcze Ani ze juz za chwile zobaczy corcie
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNikicia no najwyższa pora! Trzymam kciuki za Was
Maniu, czy OK dowiem się za nieco ponad tydzień póki co jaram się moimi dwiema tłustymi kresuniami- zrobiłam sobie test teraz, żeby chociaż tak zobaczyć, czy wszystko OK i od razu wyszły 2 upragnione mega tłuściochy i cieszę się jakbym na loterii wygrała
Sówka, nie wiesz, co czai się za rogiemWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 22:17
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
Nikicia to juz !!! Zycze Ci szybkiego bezbolesnego porodu
Sylwia nie ma innej opcji, musi byc dobrze
Sowko kochana juz mocniej sie nie da kibicowac Ci Nie kciuki a piesci sa zacisniete zeby to byl ostatni cykl
Ja zalozylam koszule dla ciezarnych i domownicy maja polewe ze mnie Zreszta sama sie z siebie smieje. Corcia sie pyta ,,mamo czemu mam wrazenie ze wygladasz jakbys lezala w szpitalu,,sylwiaśta159, annielica lubią tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualnyManiu ślicznie wyglądasz ! taki ładny brzuszek
Tak ja rodzę już pojutrze Jeszcze to do mnie nie dociera ta myśl, że FIZYCZNIE przytulę i zobaczę córę to jeszcze do mnie nie dociera !!! ta cała ciąża to sen, jak bajka niesamowita sprawa, a pojutrze czeka mnie najbardziej niesamowita chwila w życiuMania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Dziewczyny, jesteście Kochane :-*
Ale jednak ten cykl mi sfiksowal, temperatura kiepska, ból jak na @. Na nic nie liczę.
Ale jest postęp. Jak dobrze pójdzie to grudniu czeka mnie hsg i stymulacja lekami. Mąż powtórzył badania, czekamy na wyniki. Jednak mam co do nich wątpliwość bo robił je po 7 dniach abstynencji a pierwsze miał po 4, także ciężko będzie porównać. Ale walczymy dalej.
Kochane a może żłobek na tym temacie otworzymy? Niezła gromadke dzieciaków już mamyannielica, Mania1718 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyManiu ja mam nielimitowany internet w telefonie więc mam go wszędzie i zawsze Jak tylko dojdę do siebie coś skrobnę
Z tego co kojarzę ja i Nikicia nawet tego samego dnia dowiedziałyśmy się o ciąży. U mnie termin z usg ostatniego jest na jutro. Czuję jak mi ciąży mój mały klocek. Malutka to ona nie będzie. Spodziewam się, że będzie pyza ok. 4kgMania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySówka_83 wrote:Dzięki Dziewczyny, jesteście Kochane :-*
Ale jednak ten cykl mi sfiksowal, temperatura kiepska, ból jak na @. Na nic nie liczę.
Ale jest postęp. Jak dobrze pójdzie to grudniu czeka mnie hsg i stymulacja lekami. Mąż powtórzył badania, czekamy na wyniki. Jednak mam co do nich wątpliwość bo robił je po 7 dniach abstynencji a pierwsze miał po 4, także ciężko będzie porównać. Ale walczymy dalej.
Kochane a może żłobek na tym temacie otworzymy? Niezła gromadke dzieciaków już mamyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 22:41
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia wiem, że nie ma co całkiem na temperaturze polegać ale póki co przynajmniej owulke mi dobrze wyznaczała. Dopiero teraz coś zaszwankowało.
Mąż badania powtórzył bo te ostatnie nie należały do najlepszych i chcieliśmy sprawdzić czy się coś poprawiło. Poza tym lekarz kazał powtórzyć żeby wiedzieć czego się trzymać przy dalszych działaniach.
Będą forumowe blizniaczkisylwiaśta159, Mania1718 lubią tę wiadomość