Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sowka tez uwazam ze hsg to niezly krok do przodu Byc moze odrobina pomocy medycznej i bedziesz sie turlac jak ja Przyklad naszej dzielnej Sylwi
Ania 4 kilo piekny klocek Ja nie rodzilam duzych dzieci wiec mysle ze max 3300 urodzesylwiaśta159 lubi tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natalia a ile masz tego rozwarcia? Jezu u mnie był express Chyba jestem stworzona do rodzenia. Jak rodziłam Olinka to skorcze zaczęły się po 20 . W szpitalu o 1 w nocy miałam 3 cm rozwarcia a o 3.30 urodziłam
Ania powiem Ci ze córkę o pół kilo mniejszą od syna rodziło mi się gorzej. Nie chodziło o wagę tylko o to jak parłam. Nacieli mnie mocno żeby ją wypchać. A z Olim 3 konkretne parte tak jak powinny być i bez nacięcia i pęknięcia poszło[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Córcię karmiłam bezproblemowo 6 miesięcy. Nic się złego nie działo (no raz nie odciagnelam pokarmu i piersi zrobiły jak kamienie plus gorączką ) A syna tylko dwa miesiące bo ciągle płakał i nie najadal się. Błędem było to ze jadłam dużo nabiału a nie powinnam[/link]
-
nick nieaktualnyNikicia na grudniówkach Alicja miała 3cm i trochę z takim chodziła. Ale oby u Ciebie szybciej się rozkręciło.
Maniu mam nadzieję, że mi tez się uda KP. Zdeterminowana jestem bardzo:) sama nie wiem czemu tak mi zależy boję się tylko początkowego bólu. Do czego można to porównać? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sówka_83 wrote:Dzięki Dziewczyny, jesteście Kochane :-*
Ale jednak ten cykl mi sfiksowal, temperatura kiepska, ból jak na @. Na nic nie liczę.
Ale jest postęp. Jak dobrze pójdzie to grudniu czeka mnie hsg i stymulacja lekami. Mąż powtórzył badania, czekamy na wyniki. Jednak mam co do nich wątpliwość bo robił je po 7 dniach abstynencji a pierwsze miał po 4, także ciężko będzie porównać. Ale walczymy dalej.
Kochane a może żłobek na tym temacie otworzymy? Niezła gromadke dzieciaków już mamy
Sówka to jestem o jeden krok przed Tobą miałam już hsg a teraz zaczynam stymulację lekami, zobaczymy co z tego wyjdzie:) Nie ma co zwlekać z hsg, przynajmniej będzie wiadomo czy jajowody są drożne. A i przed hsg trzeba mieć zrobione wymazy.
Trzymam kciuki za szybkie,, bezbolesne "podwójne" rozwiązania:)Mania1718 lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za Was:) ja nie wiem co z moimi temperaturami jakbym miala 3 ffaze cyklu to wyglada heh sluz robi sie powoli wodnisty tak jak w ostatnim cyklu wiec mOze sie skonczy jak.zawsze a moze i nie:) powiem Wam ze po roku staran mam troche wiekszy dystans . Ladny wykres no ladny ale co z tego okres? Pewnie czemu nie mozna bylo sie spodziewac itd itd
-
Ania pytasz o poczatkowy bol, nie kazda kobieta odczuwa bol U mnie przy pierwszym karmieniu zle dostawialam corke do piersi podajac jej sam sutek a nie cala brodawke wiec poranila mi i bolalo. (To tak jak bys ciagle pocierala palcem wrazliwego sutka) Nakladki na sutki byly zbawieniem, Wiki dobrze ssala a mi sie wszystko wygoilo i moglam wrocic do normalnego karmirnia. A z synem nie bylo problemu.(z sutkami) Jedyne co odczuwalam to skorczajaca sie macice przy ssaniu. Pamietaj ze piewszy miesiac jest najgorszy a pozniej leci z gorki
Chialam jeszcze powiedziec ze bardzo chcem karmic piersia ale jezeli beda jakies utrudnienia to nie zamierzam sie katowac i dziecka i jaknajbardziej sie wspomagac.
Natalia ruszylo cos ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 09:40
[/link]
-
Rafaello właśnie o tym posiewie wiem i się go obawiam, że wyjdą jakieś bakterie u w tym roku nie zrobię go. A mam skłonność do nich. W lipcu ostatnio leczył siebie i męża.
Dzisiaj siedzę jak na szpilkach bo może będę miała wynik męża.
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie
-
dziewczynki kochane
u nas taki sajgon, że nie mam czasu tutaj pisać. Powoli koniec przeprowadzki ale ciągle coś... Ostatnio Zuzia miała jelitówkę, matko jedyna... jak ona płakała po wymiotach sama miałam łzy w oczach Olinek jest kochaniutki mimo, że od dwóch dni nerwowy. Wysypało go na buźce. Położna mówiła, żeby się nie przejmować ale na szczęście jutro idziemy z nim do lekarza, więc o wszystko wypytam
A Oluś skończył już miesiąc i jest oficjalnie niemowlaczkiem
Aniu, powodzenia jutro! To niesamowite, jak szybko czas leci mam nadzieję, że Kornelka będzie grzeczną dziewczynką, a przede wszystkim zdrową, a Ty szybciutko do siebie dojdziesz ;*
annielica, nikicia86, Mania1718 lubią tę wiadomość
-
a co do kp, to bólu do niczego nie da się porównać. Pierwsze przystawienie nie boli, późniejsze też nie jeżeli, tak jak Mania pisała, włoży się dziecku całą brodawkę czasami robią się zastoje przy sutkach i wtedy jest ciężko ale mi pomaga odciągnięcie pokarmu laktatorem lub ręką i częste przystawianie, choćby na chwilkę. Ja w takich momentach dostawiam na tyle na ile jestem w stanie znieść ból no i oczywiście obkładać cyce zimną, rozbitą kapustą
-
nick nieaktualny