Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
AGP, jeszcze nic straconego, może to zagnieżdżenie i jutro odbije Ja miałam podobnie. Dalej można wierzyć
Olimama, nie poddajemy się To nie jest duży spadek, spokojnie, dopóki @ nie przyjdzie
Kasia, teraz temp powinna odbić
Tapir, powodzenia następnym razem Na Lutowych nie będzie Ci się na pewno nudzić, uwielbiam ten wątek, taki pozytywny
-
nick nieaktualny
-
Aga, bardzo chętnie Ale wiesz, ja też miewam gorsze momenty, np. po negatywnej becie, przeszłam załamanie Ale teraz znów jest dzień, co ma byc to będzie
Ja mam na imię Basia
Wiecie, chyba chciałabym już dostać okres, no chyba że jednak ciąża jest ale tylko tak usprawiedliwiam jego brak. Nie chcę takich rozregulowanych cykli. W gołe to na wykresie już mam brak dni do zaznaczania temp, system sam jakoś je doda??
Nadal wszystko mi w gardle stoi i mnie mdli
-
Tapir, już pisalam na lutowym, że mi przykro. Trzymam kciuki za kolejny.
U mnie na razie cisza. Ale to może wynikać z tego, że ten cykl jest 29dniowy CyckI mam ogromne i bolące trochę, ciężkie. Na razie plamien zadnych nie ma ani głowa mnie nie bolała (moje oznaki na 2 dni przed), ale za to wczoraj byłam placzliwa koszmarnie, więc okres pewnie idzieSówka_83 lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:Tapir, już pisalam na lutowym, że mi przykro. Trzymam kciuki za kolejny.
U mnie na razie cisza. Ale to może wynikać z tego, że ten cykl jest 29dniowy CyckI mam ogromne i bolące trochę, ciężkie. Na razie plamien zadnych nie ma ani głowa mnie nie bolała (moje oznaki na 2 dni przed), ale za to wczoraj byłam placzliwa koszmarnie, więc okres pewnie idzie
Dobre objawy na ciążę a nie na okresWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 10:23
-
Zakocona trzeba wierzyć
Ja płaczliwa jestem cały czas bo w stresie. Ale przed @ zawsze mam bóle głowy i brzuch doskwiera a teraz nic kompletnie a ból brzucha jak jest to taki inny. I jak ja mam sobie nie wkręcać?
Mówię Wam, zaczynam się o siebie martwic.Zastanawiam się czy jest możliwe żebym podświadomie sterowała cyklem aż do tego stopnia
-
Sowka, to niestety jest możliwe. Ja byłam już raz w urojonej. @ nie przychodziła a ja wszystkie objawy miałam jakie tylko są możliwe. Test negatyw, ale do mojej głowy to nie docieralo
U mnie ten tydz też był koszmarnie pełen stresu. A ja stres rozladowuje płaczem, bo tak się we mnie nerwy zbierają, że już dłużej nie mogę I nagle zaczynam beczec. -
nick nieaktualnyJa też skoro nie jestem w ciąży wolałabym już dostać @. Nowy cykl i już. A z drugiej strony dopóki nie mam @ to sobie wkręcam, ze może jednak się udało... Wydawało mi się, ze wczoraj mogła być implantacja bo objawy takie dziwne. Ale to byłoby za duże szczęście. Pewnie za dużo o tym myślę i to siła autosugestii... Po kiego grzyba robiłam ten test na 5 dni przed @
-
Zakocona, płacz też jest dobry, rozładowuje emocje. Schodzi wszystko z człowieka.
No to ja chcę okres!! Ta beta jednak nadzieje mi odbiera ale nie do końca. Jak jutro zatestuje i będzie negatyw to bardzo możliwe że pójdę do gina jutro. Niech zaczyna coś ze mną działać bo ja tak nie chcę
-
annielica wrote:Ja też skoro nie jestem w ciąży wolałabym już dostać @. Nowy cykl i już. A z drugiej strony dopóki nie mam @ to sobie wkręcam, ze może jednak się udało... Wydawało mi się, ze wczoraj mogła być implantacja bo objawy takie dziwne. Ale to byłoby za duże szczęście. Pewnie za dużo o tym myślę i to siła autosugestii... Po kiego grzyba robiłam ten test na 5 dni przed @
Annielica to jest nas dwie. Ty 5 dni wcześniej więc ma prawo wyjść negatyw, ja robiłam krew dwa dni przed teoretycznie i też dupa Kochana jednak póki co trzeba Wierzyc!!! Masz większe szanse na + niż jaAgutek. lubi tę wiadomość