Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie, moze jeszcze odbije, niema @ to jeszcze nic straconego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba wolę nie robić sobie nadziei :-( W lipcu skończę 37 lat i cały czas się boję, że trochę się z monż zagapiliśmy :-(

• tapir19 Koleżanka

Wysłany: 25 stycznia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mnie niestety dzis @ przyszla :( spadam na watek lutowy . A ty Zakocona jak tam? Powodzenia

ganndqk3s0oeyp3v.png
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

AGP, jeszcze nic straconego, może to zagnieżdżenie i jutro odbije ;) Ja miałam podobnie. Dalej można wierzyć :)

Olimama, nie poddajemy się :) To nie jest duży spadek, spokojnie, dopóki @ nie przyjdzie ;)

Kasia, teraz temp powinna odbić :)

Tapir, powodzenia następnym razem :) Na Lutowych nie będzie Ci się na pewno nudzić, uwielbiam ten wątek, taki pozytywny :D

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, sówka przesyłaj ta Swoją pozytywną energię i zarażaj na prawo i lewo :-) Głupi nick sobie nadałam trochę... Mam na imię Aga.

• Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, bardzo chętnie :) Ale wiesz, ja też miewam gorsze momenty, np. po negatywnej becie, przeszłam załamanie :( Ale teraz znów jest dzień, co ma byc to będzie ;)

Ja mam na imię Basia :)

Wiecie, chyba chciałabym już dostać okres, no chyba że jednak ciąża jest ale tylko tak usprawiedliwiam jego brak. Nie chcę takich rozregulowanych cykli. W gołe to na wykresie już mam brak dni do zaznaczania temp, system sam jakoś je doda?? :P

Nadal wszystko mi w gardle stoi i mnie mdli :(

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tapir, już pisalam na lutowym, że mi przykro. Trzymam kciuki za kolejny.

U mnie na razie cisza. Ale to może wynikać z tego, że ten cykl jest 29dniowy :/ CyckI mam ogromne i bolące trochę, ciężkie. Na razie plamien zadnych nie ma ani głowa mnie nie bolała (moje oznaki na 2 dni przed), ale za to wczoraj byłam placzliwa koszmarnie, więc okres pewnie idzie :(

Sówka_83 lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • madziulek Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ranne ptaszki :)

atdc3e5e035kp155.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera. Właśnie zobaczylam na kalendarzyku w telefonie ze okres mi wypada na wt nie na jutro :(

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulek witam :)

Zakocona, jeden dzień różnicy to nie wiele, gorzej gdyby rozjechało się o tydzień, jak u mnie :P

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Tapir, już pisalam na lutowym, że mi przykro. Trzymam kciuki za kolejny.

U mnie na razie cisza. Ale to może wynikać z tego, że ten cykl jest 29dniowy :/ CyckI mam ogromne i bolące trochę, ciężkie. Na razie plamien zadnych nie ma ani głowa mnie nie bolała (moje oznaki na 2 dni przed), ale za to wczoraj byłam placzliwa koszmarnie, więc okres pewnie idzie :(

Dobre objawy na ciążę a nie na okres ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 10:23

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam koszmarne co msc placzliwosci przed okresem. Takie absurdalne np że winda za za wolno jedzie :/

No nic. Mam nadzieję że zadne plamienie ani ból głowy ani nic innego oprócz dwóch kresek nie przyjdzie :)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona trzeba wierzyć :)

Ja płaczliwa jestem cały czas bo w stresie. Ale przed @ zawsze mam bóle głowy i brzuch doskwiera a teraz nic kompletnie a ból brzucha jak jest to taki inny. I jak ja mam sobie nie wkręcać? :(
    Mówię Wam, zaczynam się o siebie martwic.Zastanawiam się czy jest możliwe żebym podświadomie sterowała cyklem aż do tego stopnia :(

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowka, to niestety jest możliwe. Ja byłam już raz w urojonej. @ nie przychodziła a ja wszystkie objawy miałam jakie tylko są możliwe. Test negatyw, ale do mojej głowy to nie docieralo :(

U mnie ten tydz też był koszmarnie pełen stresu. A ja stres rozladowuje płaczem, bo tak się we mnie nerwy zbierają, że już dłużej nie mogę I nagle zaczynam beczec.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też skoro nie jestem w ciąży wolałabym już dostać @. Nowy cykl i już. A z drugiej strony dopóki nie mam @ to sobie wkręcam, ze może jednak się udało... Wydawało mi się, ze wczoraj mogła być implantacja bo objawy takie dziwne. Ale to byłoby za duże szczęście. Pewnie za dużo o tym myślę i to siła autosugestii... Po kiego grzyba robiłam ten test na 5 dni przed @ :/

• Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, płacz też jest dobry, rozładowuje emocje. Schodzi wszystko z człowieka.

No to ja chcę okres!! Ta beta jednak nadzieje mi odbiera ale nie do końca. Jak jutro zatestuje i będzie negatyw to bardzo możliwe że pójdę do gina jutro. Niech zaczyna coś ze mną działać bo ja tak nie chcę :(

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielica, ja też już dwa razy wczoraj I przedwczoraj zatestowalam ;)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Ja też skoro nie jestem w ciąży wolałabym już dostać @. Nowy cykl i już. A z drugiej strony dopóki nie mam @ to sobie wkręcam, ze może jednak się udało... Wydawało mi się, ze wczoraj mogła być implantacja bo objawy takie dziwne. Ale to byłoby za duże szczęście. Pewnie za dużo o tym myślę i to siła autosugestii... Po kiego grzyba robiłam ten test na 5 dni przed @ :/

Annielica to jest nas dwie. Ty 5 dni wcześniej więc ma prawo wyjść negatyw, ja robiłam krew dwa dni przed teoretycznie i też dupa :( Kochana jednak póki co trzeba Wierzyc!!! Masz większe szanse na + niż ja ;)

Agutek. lubi tę wiadomość

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowka_83 u Ciebie musi byc fasolinka!! Wykres masz piekny, okresu brak... nie ma innej opcji!

Sówka_83 lubi tę wiadomość

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania1718 wrote:
    Sowka_83 u Ciebie musi byc fasolinka!! Wykres masz piekny, okresu brak... nie ma innej opcji!

Mania obyś miała racje :) Ale robię co mogę żeby się nie nakręcać ;)

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
‹‹ 40 41 42 43 44 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ