Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOjej, mi okres juz sie spoznia tydzien. Ten dzien po terminie wyszedl negatywnie. W sumie to czuje sie ok, nic mnie nie boli, zmeczona jestem ale jak zawsze od tej szarosci i od pracy wiec trudno cos powiedziec. Piersi nabrzmiale ale to tez jak przed @. W pt i sobote brzuch znow bolal ale dzis znowu spokoj.
Jutro zrobie test... hmm. -
nick nieaktualny
-
Testowanie, to jedna z najbardziej dołujących czynności miesiąca. Jestem w 13 dpo i jak rano zmierzyłam temperaturkę która o dziwo podskoczyła znów jak głupia pełna nadziei poleciałam do toalety zrobić ten cholery test. Mówię Wam dziewczyny byłam tak podekscytowana że ręce mi się trzęsły jak go robiłam. A na koniec rozczarowanie -jak co miesiąc i jak co miesiąc dół totalny.
-
Propablyme wrote:Ojej, mi okres juz sie spoznia tydzien. Ten dzien po terminie wyszedl negatywnie. W sumie to czuje sie ok, nic mnie nie boli, zmeczona jestem ale jak zawsze od tej szarosci i od pracy wiec trudno cos powiedziec. Piersi nabrzmiale ale to tez jak przed @. W pt i sobote brzuch znow bolal ale dzis znowu spokoj.
Jutro zrobie test... hmm. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny to powodzenia w tych Waszych testach, oby się tu zazieleniło
Kasiarat, to jutro obie testujmy
Ale muszę Wam powiedzieć, że ja coś czuję francę w kościach Oby tylko jutro obeszło się bez łez, no chyba że tych ze szczęścia, takie zaakceptuję
-
nick nieaktualnyNo macie rację dziewczynki, tylko wiecie doktor Google , spadająca płodność po 35 roku życia i człowiek wszystko sobie jest w stanie wkręcić
Nie poddam się tak łatwo, ale zawsze jak się zbliża termin @ to człowiek z taką nadzieją czeka... Córcię mam to fakt, i życzę każdej z Was takiego "Aniołka z różkami", to jest moje wielkie szczęście:-) Trzymam za Was kciuki dziewczynki!!!Agutek. lubi tę wiadomość