Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja z najoma z Polski urodzila 6 miesiecy temu i miala miesiaczke 4 miesiace w ciazy!! Zaczela czuc ruchy i poszla do ginekologa. Nie dowierzala ze to juz polowa ciazy i ze bedzie coreczka.. Pozniej miala problemy bo becikowe czy cos tam sie jej nie nalezalo bo zapozno poszla do lekarza..[/link]
-
Kasia ja nie jestem dobrym doradca w tych sprawach bo nigdy nie obserwowalam się. Dopiero pierwszy cykl to czuje. Ale co do jajników to ja przeważnie czuję prawy, raz czy dwa lewy. I nie jest yo ból a raczej takie pikanie, dawanie o sobie znać
Mój D. też wie o ovu ale nie dopytuje bo się denerwuję Jak będę tu dłużej to może wtedy go wtajemnicze
-
nick nieaktualnyNie pikanie to nie bylo ani nie klucie.. okres mialam calkiem normalny jak zawsze.. wiem tylko patrzac na wykres z tamtego dnia ze mialam sluz rozciagliwy.. Ale naprawde odczuwalam takie przeplywanie.. az sie wtedy w tym momencie zlapalam z zdziwienia. I teraz jak mialam to jednorazowe plamienie, to sobie o tym przypomnialam. Ze moze jednak ciaza,ale slyszalm ze to sie zadko zdarza majac wczesniej okres.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulek pozytywne myślenie to podstawa
Właśnie zauważyłam, że zmienił mi się śluz, na gęstszy i bardziej żółty czy nawet bladziutki brąz. Pewnie @ się będzie powoli rozkręcać ale znając życie zdążę zatestowac rano i zmarnować test Życie...
Ale i tak jakoś mi tak humor dopisuje, nie wiadomo dlaczego
-
Mam już na jutro przygotowany test - Bobo test Duo. Są w nim dwa testy: strumieniowy o czułości 10 i płytkowy o czułości 25. Zrobię ten strumieniowy
Mam coś za dużo tego pozytywu w sobie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 21:45
-
nick nieaktualnyU mnie śluz zrobił się lejący jak woda. Dziwna sprawa. Ja też od niedawna obserwuję swój organizm i jeszcze do końca nie umiem go rozszyfrować. Nie mniej jednak wiem, które objawy kojarzę a których nie no i ten cykl jest inny... Zobaczymy jak to będzie:)
Będę czekała na wieści od was. Od razu mówię - mają to być same dobre wiadomości !
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór, dziewczyny! Witam się w wątku Prawdopodobnie i ja zatestuję w ostatnim dniu stycznia, choć okresu (nie) spodziewam się dopiero 1-2 lutego.
U nas to dopiero drugi miesiąc wstępnych starań, tj. póki co na luzie, bez mierzenia i analizowania. Ale może się udało, choć na razie nic na to nie wskazuje.
Trzymam kciuki za wszystkie testujące, czekam na Wasze dobre wieći. -
nick nieaktualnySówka Twój wykres jest bardzo obiecujący !!! Ja też bym chciała zatestować jeszcze jutro, ale dziś wypiłam 2 piwka ze znajomymi, wiec nawet rano będę miała mocz bardzo rozcieńczony i to chyba bez sensu. Zresztą jutro dopiero 12 dpo.
Strzała ja zeświruję do środy. Musimy się razem trzymać do tej pory. -
nick nieaktualnyChyba zeświruję dziewczynki:-( Ja już termometr typowo owu z dwoma miejscami o przecinku zamówiłam, bo nie wiem, czy ten mój nie oszalał Sówka, jak to napisałaś nadzieja umiera ostatnia, u mnie zaś iskierka się zapaliła... Spodziewana @ ma być jutro, zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień...
-
nick nieaktualny