Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja z najoma z Polski urodzila 6 miesiecy temu i miala miesiaczke 4 miesiace w ciazy!! Zaczela czuc ruchy i poszla do ginekologa. Nie dowierzala ze to juz polowa ciazy i ze bedzie coreczka.. Pozniej miala problemy bo becikowe czy cos tam sie jej nie nalezalo bo zapozno poszla do lekarza..

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ja nie jestem dobrym doradca w tych sprawach bo nigdy nie obserwowalam się. Dopiero pierwszy cykl to czuje. Ale co do jajników to ja przeważnie czuję prawy, raz czy dwa lewy. I nie jest yo ból a raczej takie pikanie, dawanie o sobie znać ;-)

Mój D. też wie o ovu ale nie dopytuje bo się denerwuję :-P Jak będę tu dłużej to może wtedy go wtajemnicze ;-)

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pikanie to nie bylo ani nie klucie.. okres mialam calkiem normalny jak zawsze.. wiem tylko patrzac na wykres z tamtego dnia ze mialam sluz rozciagliwy.. Ale naprawde odczuwalam takie przeplywanie.. az sie wtedy w tym momencie zlapalam z zdziwienia. I teraz jak mialam to jednorazowe plamienie, to sobie o tym przypomnialam. Ze moze jednak ciaza,ale slyszalm ze to sie zadko zdarza majac wczesniej okres.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslalam nawet ze moze to owulacja, ze wzgledu na plodny sluz ,ale tempka byla nisko. Wiec nie wiem do dzisiaj :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki smigam spac, junior jutro pewnie znowu o 6 mnie bedzie budzic :/ Juz sie boje jutrzejszej tempki, ze spadnie jeszcze nizej :/ :(
    Dobranoc <3 ;*;*

• madziulek Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozytywne myślenie! :D

atdc3e5e035kp155.png
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulek pozytywne myślenie to podstawa :)

Właśnie zauważyłam, że zmienił mi się śluz, na gęstszy i bardziej żółty czy nawet bladziutki brąz. Pewnie @ się będzie powoli rozkręcać ale znając życie zdążę zatestowac rano i zmarnować test :/ Życie...

Ale i tak jakoś mi tak humor dopisuje, nie wiadomo dlaczego ;)

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam już na jutro przygotowany test - Bobo test Duo. Są w nim dwa testy: strumieniowy o czułości 10 i płytkowy o czułości 25. Zrobię ten strumieniowy ;)

Mam coś za dużo tego pozytywu w sobie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 21:45

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie śluz zrobił się lejący jak woda. Dziwna sprawa. Ja też od niedawna obserwuję swój organizm i jeszcze do końca nie umiem go rozszyfrować. Nie mniej jednak wiem, które objawy kojarzę a których nie no i ten cykl jest inny... Zobaczymy jak to będzie:)

Będę czekała na wieści od was. Od razu mówię - mają to być same dobre wiadomości !:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sówka też robiłam Bobo test strumieniowy z zestawu duo. Pozostawały mi jeszcze płytkowe, bo maż jak zjawił się w aptece kupił po kilka sztuk każdego testu "żeby nie było że kupił nie taki" :P

• Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i sprawdziłam opinie o bobo teście strumieniowym na necie, nie jest on chyba dobrym pomysłem. Wezmę ten o czułości 25.

Annielica, chciałabym Ci przynieść dobre wiadomości :D Ale nie łudźmy się zbytnio P

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, mam ten zestaw duo.

Haha, ja jeszcze mojego D. po testy nie wysyłałam ale kupował owulacyjne razem ze mną :P

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam dziewczyny uzywam tylko pink test ;P do czwartku chyba zeswiruje ;)

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różówa pink test też już kiedyś robiłam. Teraz zakupiłam ten dwupak i jeden Pre test. Skoro i tak podejrzewam jutro negatyw, to zrobię Bobo test, wszystko jedno :)

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam pre test :) pink test czesto daje falszywie pozytywny wynik, wiec nie stosuje by sie nie nakrecac ;) za to test z rossmana jest ladny na pamiatke ;)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • malgosiam Znajoma

Wysłany: 25 stycznia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór, dziewczyny! Witam się w wątku :) Prawdopodobnie i ja zatestuję w ostatnim dniu stycznia, choć okresu (nie) spodziewam się dopiero 1-2 lutego.

U nas to dopiero drugi miesiąc wstępnych starań, tj. póki co na luzie, bez mierzenia i analizowania. Ale może się udało, choć na razie nic na to nie wskazuje.

Trzymam kciuki za wszystkie testujące, czekam na Wasze dobre wieći.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sówka Twój wykres jest bardzo obiecujący !!! :) Ja też bym chciała zatestować jeszcze jutro, ale dziś wypiłam 2 piwka ze znajomymi, wiec nawet rano będę miała mocz bardzo rozcieńczony i to chyba bez sensu. Zresztą jutro dopiero 12 dpo.

Strzała ja zeświruję do środy. Musimy się razem trzymać do tej pory.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 04:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba zeświruję dziewczynki:-( Ja już termometr typowo owu z dwoma miejscami o przecinku zamówiłam, bo nie wiem, czy ten mój nie oszalał :-( Sówka, jak to napisałaś nadzieja umiera ostatnia, u mnie zaś iskierka się zapaliła... Spodziewana @ ma być jutro, zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień...

• zakocona Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    negatyw..

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny mi pozostało 4 dni do @ mam nadzieję że nie przyjdzie :-( do tej pory nic nie wychodziło od owulacji mialam bóle podbrzusza nigdy tak nie miałam wiec nadzieja jakas jest :-)

‹‹ 44 45 46 47 48 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ