Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam,
U mnie też wielki negatyw, testy zrobiłam mimo, że temp spadła Zbiera mi się na płacz ale nie pozwalam sobie.
Powtarzam tylko w myślach: Mam mieć pod górkę, ok
Wytrzymam. Tylko niech to kurwa mi się potem na dobre obróci!!!
Alleluja i do przodu, teraz nic nie zmienie już. Zakupuje dzisiaj termometr owulacyjny, testy, leki wspomagające: Oeparol Femina i dla mezusia cynk i będziemy dalej działać.
Zakocona, przykro mi ale się nie poddawaj jeszcze, powtórz test za dzień czy dwa :-*
Dziewczyny, trzymam kciuki za Was
Póki co idę sobie poczekać na @, dzisiaj się pewnie pojawi.
-
Sówka_83 wrote:Dziewczyny a ten inofolic to na necie kupujecie? ile to się tego pije?
Ostatnio nawet udało mi się za dobrą cenę kupić go na olx-ie
A polecił mi go mój wujek-gin
A piję 2 saszetki dziennie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 08:59
-
nick nieaktualnysówka, zakocona przykro mi bardzo. Trzymam kciuki za Was w kolejnym cyklu, aczkolwiek jak same pisałyście dopóki @ nie przyszła to zawsze jest jakaś nadzieja. Ja pewnie tez jutro zanotuję spadek i dołączone do testujących w lutym. Cały czas mnie ćmi dół brzucha
-
Aga trzymaj się i nie poddawaj, trzeba wierzyć No ja już na moją @ jestem przygotowana, bo u mnie testy już powinny by były wyjść.
Zastanawiam się Dziewczyny czy iść do lekarza i porozmawiać o tym cyklu, podpytać o coś, może badania jakieś porobić? A może warto jeszcze próbować bez tych wszystkich informacji, staramy się dopiero 3 cykle.
-
mi się dziewczyny chyba dzisiaj @ zaczyna powinna za 3 dni ale najwidoczniej postanowiła wpaść wcześniej ;P brzuch nie boli mnie jak na okres, a czerwona krew była na papierze toaletowym a z tego co czytam, to krwawienie implantacyjne jest skąpe. No nic, poczekam, czy coś się rozkręci