Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasiarat wrote:Faktycznie tydzień czasu to dla mnie za długo. Mi okres się spoźnia 4 dni i jutro robię test
Chyba sie trafił długi cykl i może faktycznie minął już termin @, do tego ovu wyznaczyło późną owulację a temp nie była mierzona od poczatku cyklu.
Ale i tak życzę powodzenia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagp wrote:No macie rację dziewczynki, tylko wiecie doktor Google , spadająca płodność po 35 roku życia i człowiek wszystko sobie jest w stanie wkręcić
Nie poddam się tak łatwo, ale zawsze jak się zbliża termin @ to człowiek z taką nadzieją czeka... Córcię mam to fakt, i życzę każdej z Was takiego "Aniołka z różkami", to jest moje wielkie szczęście:-) Trzymam za Was kciuki dziewczynki!!!
Jesli chodzi o wiek to sie tym nie przejmuj i sie tym nie kieruj, moja mama urodzila mnie jako 4 corke majac 38 lat ! a w googlu nie ma co za duzo czytac bo czlowiek jeszcze bardziej zaczyna myslec i watpic. -
nick nieaktualny
-
Próbuje wkrecac sobie jakieś dolegliwości ale niestety nie tędy droga Tylko lewa pierś boli.
Byliśmy u znajomych i mieliśmy brechy ze przy tylu wspomagaczach zajde z trojaczkami mąż mnie rozbawił do łez, powiedziałam mu ze zamówiłam cynk żeby plemniki były lepsze a on na to ,,kochanie ja mogę nawet aluminium wpierd... abyś tylko zaciazyla wariatmb lubi tę wiadomość
[/link]
-
Ech, Wariatki jesteśmy
Ale z tego co czytam to wszystkie mamy fajnych mężów, gotowych na wszystko i wspierających Miło się czyta takie rzeczy
Im bliżej testowania u mnie, tym większe zwątpienie. Ale to chyba dobrze, bo nie będzie tak dużego rozczarowaniaMania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatarzyna_121 wrote:Jesli chodzi o wiek to sie tym nie przejmuj i sie tym nie kieruj, moja mama urodzila mnie jako 4 corke majac 38 lat ! a w googlu nie ma co za duzo czytac bo czlowiek jeszcze bardziej zaczyna myslec i watpic.
Dzięki Katarzyna_121. Staram się nie czytać, ale czasem to silniejsze. Teraz mam Was, więc może mi się głupoty głowy trzymać nie będą -
Rozowa_strzala napewno istnieja I jak moz tak mowi to napewno tak jest Ja mam piersi ogolnie male i oklapniete po karmieniu dzieci, ale suty mam duze Do karmienia idealne
Sowka_83 dobrze ze jest male zwatpienie (mam nadzieje ze dzidziulek juz rosnie!!!) ale lepiej podchodzic do tego z dystansem, bedzie mniej bolalo[/link]
-
nick nieaktualnyWidzisz Mania jak by sie poswiecil Tez tak mysle ze mamy dobrych mezow, ktorzy walcza tak samo jak my o male szczescie Moj D. mowi mi od wczoraj ze tego miesiaca ma dobre przeczucie, ale ja mysle ze pewnie dlatego ze tak bardzo by juz chial aby sie udalo No zobaczymy..
Agp, naprawde nie czytaj za duzo w googlu, ja tez kiedys czytalam i na dobre nie wyszlo. Posiedz lepiej z nami, tu kazda kazda spiera i pociesza -
nick nieaktualny
-
Kasiu jak sie nie uda (oby nie!!!) zeby Ci nie przyszlo do glowy wkrecac sobie presji... Kazda z nas chcialaby juz ale czasami jest inaczej. Grunt to sie nie poddawac. Maz napewno bedzie przy Tobie. Moj narwany pyta ciagle i co juz jestes?? Ja na to ze nie jeszcze nie!! Nie wnika czy to plodne czy nie i wczoraj mowi ,,dobra dzis znowu robimu coreczke, dzisiaj napewno sie uda,, haha a ja po owulacji juz... nie protestowalam[/link]
-
nick nieaktualnyDziewczyny chcialam was o cos zapytac, zdarzylo mi sie cos bardzo dziwnego i nie wiem jak to odbierac.. 9 dc Odczuwalam lewy jajnik, jednak ani nie bolal ani nie kul.. dosyc dziwne uczucie nie wiem jak je opisac.. moze to troche glupie ale czulamw okolicy lewego jajnika takie moze laskotanie ..lub nawet uczucie jakby tam cos przeplywalo no sama nie wiem ale poczulam to pod wieczor dwa razy Cos podobnego do pierwszych ruchow plodu,nie kopanie lecz takie przeplywanie ..no ale w ciazy to nie byla bo okres byl.. czy ktoras z was takie cos spotkalo ?? Cieszko mi to uczucie opisac
-
nick nieaktualny