Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mysle ze w dniu spodziewanej @ jest bardziej wiarygodny chociaz ja nie wytrzymalam...tylko ze jak bylam w ciazy z moja Juz prawie 9 Julia,tydzien po spodziewanej @ wciaz mialam negatywny ...
Gdybym mieszkala w Polsce pewnie jutro poszla bym na bete -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiadomo, nadzieja zawsze jest i to jest ok ale jezeli myslimy non stop, to mozna zeswirowac ja tam przyjelam sobie plan, ze po prostu chce zajsc w ciaze do maja, jezeli się nie uda, to wtedy wracam do pracy i o dziecko postaramy się w innym czasie, bo najwidoczniej teraz nie jest mój czas
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
Chciałbym podchodzić do tego tak spokojnie jak ty różowa Podziwiam Strasznie żałuję że po raz drugi zapodalam tego implanta przecież nigdy nie przestałam chcieć dzidziusia. .. Teraz za złe decyzje płacę rozregulowanymi hormonami bo niby skąd te pozytywne testy owulacyjne ja się pytam? ??[/link]
-
póki co podchodzę spokojnie. myślę, że gdybym nie zachodziła przez pół roku to już bym się lekko stresowała, a po roku to bym do lekarza leciała. Ale póki co czekam i nie mam zamiaru podporządkowywać wszystkiego pod starania się o dziecko (tak wiem, mam już jedno i nie wiem co to są prawdziwe starania). Mania, ja jak ognia unikam wszelkich rzeczy, które zaburzają działanie naszych hormonów, żadnych tabletek, spirali, zastrzyków. Chyba, że mówimy o hormonach regulujących pracę tarczycy. Za dużo widziałam dziewczyn, które przechodziły katusze po ich odstąpieniu. Oczywiście są też dziewczyny, które nie mają żadnych problemów pod odstawieniu hormonów ale jednak coś tam się dzieje.
-
nick nieaktualnyTak tak strzala.. wiem wiem nie powinnam sie nakrecac, ale chyba juz za pozno Widzialam na wykresie u ( zakocona ) ze tez miala pare dni biegunke.. no myk cyk nadzieja blyskawicznie powrocila NIc tylko czekac.. jak do piatku @ nie bedzie to powtorze test. Na bete nie chce isc.. Tyle wytrzymalam to i te pare dni chyba tez jeszcze wytrzymam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatarzyna_121 wrote:Tak tak strzala.. wiem wiem nie powinnam sie nakrecac, ale chyba juz za pozno Widzialam na wykresie u ( zakocona ) ze tez miala pare dni biegunke.. no myk cyk nadzieja blyskawicznie powrocila NIc tylko czekac.. jak do piatku @ nie bedzie to powtorze test. Na bete nie chce isc.. Tyle wytrzymalam to i te pare dni chyba tez jeszcze wytrzymam
Kasiu głowa do góry trzymam mocno kciuki za CiebieKatarzyna_121, muriella lubią tę wiadomość