Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiu nie smuc sie... Rozumiem rozczarowanie ale walka nie dobiegla konca! A moze owulacja byla pozniej i dlatego jeszcze nic nie wykrylo? U mnie mimo wysokiej temperatury wiem ze sie nie udalo tym raze. Ja to poprostu wiem. I obawiam sie ze blade kreski na testach ciazowych to zupelnie co innego. Nie moge sie doczekac wizyty u lekarza bo zrobie wkoncu badania i bede wiedziala na czym stoje Walczymy w lutym i testujemy w marcu z naszymi dlugimiiii cyklami[/link]
-
Mezusia nastawilam ze pewnie kilka miesiecy powalczymy bo u nas nie tak chop siup z ciaza Cieszy sie bo wie ze bede go atakowac czeeesto Ostatnio smial sie zebym zaznaczalo co drugie serduszko bo dosc czesto sa
Kasiu a nie myslalas o jakichkolwiek badaniach, wspomagaczach?[/link]
-
nick nieaktualny
-
rozowa_strzala wrote:Laski, pierwszy raz robiłam test owulacyjny. I nie wiem, czy wpisać ten w ovu jako pozytywny, czy negatywny???
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e27dc7a25f70cfe5.html -
Rozowa testy owulacyjne robimy wieczorem (nie z porannego moczu) wtedy sa najbardziej wiarygodne Najlepiej nie pic nic na dwie godziny przed wykonaniem testu. Pamietaj ze z porannego moczu wynik moze byc falszywie dodatni. Kreska testowa musi byc tak samo mocno jak kontrolna albo mocniejsza[/link]
-
rozowa_strzala wrote:w ogóle laseczki... ja się stąd nigdzie nie przenoszę na żadne inne forum próbuję się odnaleźć na lutowych staraczkach ale nie ma tam tak fajnych dupencji jak Wy
A męża molestuj już od dziś Najwięcej fasolek pojawia się przy przytulaniu 2 dni przed owu