Testujemy, oczekujemy II kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam które kobietki teraz testują, albo będą testować? U mnie jest to 2cs o drugiego maluszka, o poprzedniego staraliśmy się 1,5 roku. Dzisiaj jest mój 29dc, cykle 27-31, dzisiaj robiłam test rano i negatywny, ale póki nie ma @, jest nadzieje :* to ile nas jest??
speakyourmind93, monik123 lubią tę wiadomość
23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
No to pisz z rana, trzymam kciuki Ja oczywiscie tez, jak co miesiac objawy ciazowe.
Duuuzo sluzu, bialego gestego. I dzis wech wyczulony jak cholera, rok temu tak mialam doslownie 4 dni przed pozytywnym testem ciazowym - skumalam pozniej, ze tylko ja te zapachy czulam a w ciazy nawet wczesnej wech moze byc bardzo wyczulony, no i tak sobie dzis wkrecilam ze moze znow sie udalo Tylko wczoraj zrobilam bad. progesteronu i wyszlo tylko 10,30ng/ml, troche malo jak na 7 dpo...Natalia1992 lubi tę wiadomość
-
Speakyourmind - a jak długie masz cykle?
Natalia - a może test jeszcze nie wykrył? Który to twój cykl i jak długie masz? Może idź na betę?
O którego maluszka się staracie? I ile już się staracie?
U mnie dziś 30dc i gdzieś 12dpo, zastanawiam się, czy iść dziś na betę? Bo na test chyba poczekam, jak @ nie będzie do czwartku albo piątku ;p23.07.2017 - Sandra
-
To mój 4 cykl. Staramy się o pierwsze dziecko. Przeważnie miałam cykle 30-35 dniowe, dziś 12 dpo- jestem pewna bo testy robiłam owulacyjne plus akurat dzień po testach byłam u ginekologa i potwierdził że ciałko żółte jest nie wiem czy jest sens znowu tracić kasę na betę :p bo co miesiąc czuję że się udało a nic z tego
-
Czesc Dziewczyny Ja jeszcze nie testuje, tydzień mi został do miesiączki, więc muszę się uzbroić w cierpliwość. Staramy się od maja, ale mąż miał słabe wyniki nasienia, więc starałam się nie nastawiać pozytywnie w poprzednich cyklach. Suplementowal się i liczę na poprawę- jak się nie uda w tym cyklu, to ponownie będziemy wykonywać badania.
Teraz widzę różnicę w swojej szyjce, w porównaniu do poprzednich cykli, więc nabralam nadziei
Natalia masz piękny wykres, może jeszcze za wcześnie na test.
Starania od 05.2018
Słabe nasienie męża
Modlitwa o cud
10.2018 powtórka badań M. -
Natalia1992 wrote:Mialam testować więc zatestowalam... Niestety biel, nawet cienia cienia nie ma:(
Przykro mi Pamietaj, nowy cykl nowe nadzieje
Meluśka wrote:Speakyourmind - a jak długie masz cykle?
Natalia - a może test jeszcze nie wykrył? Który to twój cykl i jak długie masz? Może idź na betę?
O którego maluszka się staracie? I ile już się staracie?
U mnie dziś 30dc i gdzieś 12dpo, zastanawiam się, czy iść dziś na betę? Bo na test chyba poczekam, jak @ nie będzie do czwartku albo piątku ;p
Z cyklami to u mnie porazka, od roku mialam dwa normalne (w sensie nie wywolywane tabsami), przez 8-9 tyg potrafilam nie miec miesiaczki, wtedy lekarz duphastonem wywolywal. Lykalam dupka przez 5 msc, teraz juz jest cykl bez duphastonu, w 20 dniu cyklu piekny pozytywny test owulacyjny I tak czekam, czy cos z tego bedzie... Moze pomaga mi Ovarin, odkad go biore (3 msc) zaczynam dostrzegac pozytywne zmiany, sluz plodny, owulacja w okolicach 20dc. Pozytywny test ovu miałam w sobotę ponad tydzien temu, wiec mysle, ze piatkowe testowanie juz powinno cos wykazac, jesli ciaza by była?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 11:18
-
Justek - co do temperatury, nie pomogę, bo nie mierzę, a testy owu powinno się robić mniej więcej od 11dc, aż do uzyskania wyniku pozytywnego i powinno się je robić codziennie o tej samej porze, najlepiej w godzinach wieczornych, ja robiłam o 18, należy też pamiętać, żeby 2 godz przed zrobieniem testu mało pić
Witaj Monini staracie się o pierwszego maluszka?
Speakyourmind - ja przed 1 ciążą też brałam dupka przez 3 cykle, potem zaciążyłam, a też miałam długie i nieregularne, ponad 40 mi się zdażały i czaami też nie miałam miesiączki, ovarin również brałam test ciążowy najlepiej wykonać w dniu spodziewanej miesiączki, albo po, nie wszystkim odrazu wychodzą
Zrobiłam betę i jak będą wyniki, to się odezwę ale na cud nie liczę hehe23.07.2017 - Sandra
-
Meluśka wrote:Hej Syska, to jeszcze musisz poczekać, ja też jestem niecierpliwa i już bym chciała wiedzieć który to twój cykl starań i o którą ciążę?
-
Syska2202 wrote:Ale cykl na ciążę chyba nie zapowiada .. takie skoki temperatur ... Ale nadzieja umiera ostatnia23.07.2017 - Sandra