Uczucie pewności, że tym razem się udało. Czy któraś z Was coś takiego czuła/czuje? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW pierwszej ciąży dokładnie nie pamiętam, ale miałam skurcze macicy częste przed terminem i to mnie zaniepokoiło. Ciąża się nie utrzymała.
W drugiej ciąży podejrzewałam, że się udało, bo bardzo bolały mnie piersi i miałam wzdęcia, takie, że nie mogłam guzika od spodni zapiąć więc wiedziałam, że się udało
Aktualnie staram się 18 miesięcy i co kilka cykli mam takie głębokie przekonanie, że się udało. Ostatnio też tak miałam. Zawsze powtarzam sobie, że kolejny raz nie dam się nabrać. Że nic sobie nie będę wkręcać. Pokornie czekam na weekend kiedy to @ ma zawitać. Czekam na rozwój wydarzeń.
Przekonanie, że się udało mam co kilka miesięcy -
Hej
Dziś 7 dzień okres mi się spóźnia. Nie czuję jak na razie żadnych objawów,oprócz tego,że prawy jajnik mnie czasem zakuwa. Piersi w normie.
Owulacje miałam 19 dc. To nasz drugi cykl starań. Robiłam test w sobotę ale wyszedł negatywny. Albo jest za wcześnie,albo nie wiem Nie chce robić testu bo nie chcę się znowu rozczarować ale te czekanie na okres mnie dobija Dzś 34 dc i nic...Aasienkaa lubi tę wiadomość
-
Nie mogłam się opanować i zrobiłam przed chwilą test. DWIE KRESECZKI!!! Zryczałam się jak głupia Ze szczęścia oczywiście )) Czekam aż wróci z pracy mój narzeczony I przekaże mu nowinę
Boli mnie tak jak na okres...Ale chyba tak musi być. W tygodniu idę do ginka
Zyczę Wam dużo szcześcia ))Nusia, Sylwia33, kasia88, Kasiaczkowa, Blondik, aknis, miavin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W pierwszej ciąży nie pamietam bo w ogóle była dla mnie totalnym zaskoczeniem. Od liceum lekarze mi mowili, ze dzieci to ja bez lekow mieć nie będę, a tu proszę, niespodzianka!
A teraz, odkad sie lecze za każdym razem wiem, ze sie nie udało... Ten cykl jest trochę inny, ale zwalam, ze to przez to, ze nie biore lutki... I staram się nawet cienia nadziei nie dopuszczać żeby sie nie rozczarować srogo... -
Ja czulam, wiedzialam, bylam przekonana, ze sie udalo:) Nawet negatywny test i beta mnie nie wyprowadzily w pole;) Po 4 dniach od poprzednich testow, nowe wyszly pozytywne. Niestety nie bylo szczesliwego zakonczenia:(
-
Ja byłam prawie pewna że jestem, czułam w nocy ból brzucha inny niż zawsze i rano wstałam i patrzę nie ma @ (a zawsze jak miałam ból to zaraz miałam @). Wtedy wiedziałam...po prawie 2 latach udało się
Ania24, MadBoy, Kocia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny