Uczucie pewności, że tym razem się udało. Czy któraś z Was coś takiego czuła/czuje? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No i klapa nie wiem co sie dzieje ale dzis znowu dostalam nie wiem czy to @ wczesniej czy jak narazie mam plamienie ;/ bol piersi i podbrzusza oraz jajnikow jakby takie kłucie nie wiem co sie dzieje ;/ musze sie wybrac do lekarza tylko ze narazie nie mam jak bo jestem po za domem ;/Anna25
-
Eh, ja tak mam niemal co miesiąc! A potem zawsze sobie mówie, że tym razem to już naprawdę byłam pewna! Ile to tych cykli przeleciało, ho ho! ...a co mam Wam teraz powiedzieć? bo teraz to ja naprawdę jestem pewna, że się udało i mam nadzieję, że tak będzie
Patrycja87, gratuluję! Pamiętam Cię z wątku rocznikowego, cieszę się, że oczekujesz już swojego maleństwahttps://davf.daisypath.com/zsHVp3.png -
Dołączam się w tym cyklu (staram się 6 mcy..) czuje nieśmiale, że tym razem sie udalo... od 20dc ciagle śpie, ciągle zmęczona i mam straszne bole brzucha, jajniki bolą naprzemian non stop.. wczoraj lekkie plamienie , dzisiaj jakby resztka z wczoraj ale do terminu @ jeszcze min 4 dni. Równiez mam mega wzdecia,skurcze są bardzo bolesne az chodze i sprawdzam czy to nie okres. Piersi mam ogromne aż gorące! Reasumując może i znowu dam się nabrać...ale kurcze...czuje, że teraz jest jakoś inaczej trzymajcie kciuki dziewczyny!!! Ja za was wszystkie też mocno trzymam. W końcu musi sie udac
-
I ja mam podobnie. Z pierwszym dzieckiem udało się od razu, więc tak naprawdę staramy się pierwszy raz w życiu i to sprawia, że wciąż doszukuję się jakichś objawów. Raz to jest nadwrażliwość na zapachy, potem znów ból piersi, itp., każdy z tych kilku ostatnich cykli przynosi jakieś atrakcje. I na tych atrakcjach się kończy, bo ciąży jak nie było, tak nie ma. Teraz już wiem, jak to działa i luzuję, bo chęć posiadania dziecka wodzi za nos
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. - - 6t6d -
poczekalabym do poniedzialku, nie wiadomo kiedy moglo byc zagniezdzenie a beta wykrywa chyba 2 dni od zagniezdzenia:) mozesz przez weekend sprobowac jakis test zwykly moze jakas blada kreska sie pojawi i bedziesz mogla wtedy isc pewniej na bete
-
nick nieaktualny
-
U mnie już 11 DPO, zrobiłam test - negatywny (choć po czasie pojawił się tam moim zdaniem cień cienia - ale mąż widział tylko jedną kreskę, więc możliwe, że to fatamorgana). Czuję się zupełnie nie jak przed okresem plus sutki od wczoraj mnie bolą nie do zniesienia. Ponadto temperatura rośnie... Rzućcie proszę okiem na mój wykres
-
Ja w zeszłym cyklu byłam pewna, że się udało.. bo i charakterystyczne objawy, i pobolewania i w ogóle to przeświadczenie, że teraz się udało i jest na bank coś Nie powiem - każde testowanie mnie rozczarowywało.. a jak przyszedł okres to się zdziwiłam
W tym cyklu nie mam żadnych 'objawów' - praktycznie od owulacji rozłożyłam się i choruję.. kaszlę, prycham, smarkam.. wręcz mam przeczucie, że nic się nie udało - testować się będę dopiero pod koniec tygodnia.. zobaczymy co będzie. -
Hej dziewczyny, ja dwa dni temu obudziłam się o 4 nad ranem z ogromną potrzebą zrobienia testu ciążowego. Po prostu przeczuwałam, że po dziesiątkach testów i minutach wpatrywania się w poszukiwaniu chociażby cienia- w końcu coś ujrzę.
I ujrzałam cień, podkusiło mnie i zrobiłam drugi test, tam już blada kreseczka. Tego samego dnia beta i 11dpo 50 Ból piersi kosmiczny. Zawsze mnie pobolewały przed @, ale teraz ból nawet przy schylaniu+ciemne obwódki wokół sutków, są też żyłki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 17:59
-
nick nieaktualny