Uczucie pewności, że tym razem się udało. Czy któraś z Was coś takiego czuła/czuje? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja właśnie mam odwrotnie,przeczucie ze nic z tego. Niestety poki co sprawdza się wszelkiego rodzaju bole i kłucie mam co miesiąc więc przestałam na to zwracać uwagę. .. Ale testuje w niedziele także mimo wszystko jestem dobrej myśli.
Evelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa miałam coś takiego. Od początku cyklu, od @ wiedziałam, że będzie szczęśliwy. Jak ovu wyznaczył owulkę, wiedziałam, że się udało. Byłam tego więcej niż pewna i miałam rację. Jak przestały mnie boleć piersi, czułam, że dzieje się źle. Niestety też miałam rację. Straciłam mojego synka (byłam też pewna, że to chłopak)
Teraz znów czuję, że się udało. Czułam, że muszę starania zacząć od razu, że to będzie dobra decyzja. Przyszła owu i wierzę, że testowanie będzie formalnością. Czekam na ból piersi i resztę objawów. Tym razem córeczka będzie odnoszona szczęśliwie -
Ja tak miałam, nawet nie mając pewności, ale podświadomie czując, że jewtem w ciąży założyłam wątek "kolejna ciąźa po poronieniu". Tylko do tej pory testy jeszcze nie wiedziały tego co ja wczoraj już je przekonałam, że mam rację i pokazała się blada druga kreska, dziś potwierdziła nawet beta
Chica Mala lubi tę wiadomość
JULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
57 cm, 3700 g szczęścia -
Trzymam kciuki Paula!!
Ja w swojej radości jestem oszczędna, test pozytywny wyszedł mi jeszcze przed miesiączką, więc nie wiadomo jak to się jeszcze potoczy. Tym bardziej, że zanim zobaczyłam poztywny test widziałam plamienie. Jutro druga beta i wizyta u lekarza, zobaczymy co dalej.JULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
57 cm, 3700 g szczęścia -
Dziewczyny dziwna sprawa nie wiem co myslec. Zalozylam nowy watek z prosba o porade bylo to 22 grudnia kiedy zaczelo mi sie plamienie z ktorego raczej zrobila sie miesiaczka ALE.. trwala tylko 3 dni i byla bardzo skapa w dodatku termin miesiaczki mialam tydzien pozniej, zawsze na miesiaczke bola mnie piersi a wtedy nic jednak po skonczonym krwawieniu zaczely mnie bolec i bola do dzis nie wiem dlaczego bo wczesniej nic podobnego mi sie nie zdarzylo. Maz stwierdzil ze moze jestem jednak w ciazy choc ja ją wykluczylam po tym krwawieniu ale zrobilam test dzien przed sylwestrem dla pewnosci i wyszedl negatywny a piersi jak bolaly tak bola;/ Pomimo tego ze ciaze moge wykluczyc to mam jakies dziwne przeczucia ze moze jednak. Nie mam jak isc narazie do lekarza bo wyjechalismy do rodziny juz sama nie wiem czy moge brac pod uwage ciaze ?Anna25