W czerwcu lecimy z clo, a w lutym na spacer z bobo 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz ja tez dołączam kciuki i moc wsparcia nawet dwa i pół kciuka teraz. Nawet palce w stopach zaciskam ❤️
Z tego wszystkiego nie pamietam czy wzięłam kwas foliowy kurde... jak wezmę dwie to chyba nic się nie stanie co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2020, 14:07
👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo 🔺PAI-1 4G hetero
💊acard od 1dc i 💉heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii - dieta bg
- 5 transfer poronienie w 8tc.
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩❤️👨
16.06- 6 transfer blaski 4BB
22.06.20 6 dpt- beta 43,33 prog.33
24.06.20 8 ddpt- beta 113,9 prog.35
16.07.20 - ❤️ Serduszko nasze bije!
25.07.20- 2 cm Kluseczka tętno 167/min
18.02.21- nasz Chłopczyk już na świecie 😍
Litania do św Józefa 🙏🏻 -
Napisałam długi post i mi się anulowal 🤦
Nie jest źle. Staram sie myśleć pozytywnie. Badał mnie ordynator. Przedstawił różne opcje, ale ja zostaję tutaj w szpitalu. Nie chcę się narażać na przewożenie do Krakowa lub Ligoty. Tam byłyby kolejne badania, a wolę żeby mnie już nie ruszali i żeby ten krwiak się zorganizował i wchlonal. Poza tym smaczne jedzenie mają 😅
Rucola kciuki ✊🍀Mildred, szona, Sasanka55., *Agape*, lorinka9191, Nuch2, Pati96, Suszarka, Niercierpliwa v2.0, moni05, Pauliśka, Fiore, Magddullina2, eemmiilliiaa, Milka85, Salome, Simons_cat, agge, Gosiek1993, MonikA_89!, Mlodamezatka, Mama_Zuzia, JaSzczurek, GrubAsia, Magdalena29, becia1982, Okularnica_:), moyeu lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja zaczynam największa przygodę życia, wszystko wskazuje na to, ze będę mama bliźniaków. W pierwszej chwli był szok i łzy przerażenia, ale wierzę, ze tak miało być... Oby tylko Maluszki były zdrowe...
jeśli ktoś chce porady jak koksować owulację to niech się zastanowi 2 razy zanim zapyta mnie o radęMm, *Agape*, ElfiaKsiężniczka, Mildred, szona, Sasanka55., JustynaG, Inga28, lorinka9191, Nuch2, Pati96, Suszarka, Frelciaa, Niercierpliwa v2.0, Misiaa, Pauliśka, moni05, Daniela, Angelika0507, Fiore, Magddullina2, eemmiilliiaa, Milka85, Salome, kasiasiasia28, Simons_cat, agge, Gosiek1993, Natka95, MonikA_89!, Mlodamezatka, Mama_Zuzia, Angelll26, JaSzczurek, GrubAsia, Magdalena29, dzastina2005, becia1982, Okularnica_:), moyeu, Annie1981 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Elfia na Ligocie bym Cię odwiedziła 🙈 i przywiozła pierogi 🙈❤️
szona lubi tę wiadomość
👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo 🔺PAI-1 4G hetero
💊acard od 1dc i 💉heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii - dieta bg
- 5 transfer poronienie w 8tc.
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩❤️👨
16.06- 6 transfer blaski 4BB
22.06.20 6 dpt- beta 43,33 prog.33
24.06.20 8 ddpt- beta 113,9 prog.35
16.07.20 - ❤️ Serduszko nasze bije!
25.07.20- 2 cm Kluseczka tętno 167/min
18.02.21- nasz Chłopczyk już na świecie 😍
Litania do św Józefa 🙏🏻 -
nick nieaktualnyRucola wrote:Dziewczyny ja zaczynam największa przygodę życia, wszystko wskazuje na to, ze będę mama bliźniaków. W pierwszej chwli był szok i łzy przerażenia, ale wierzę, ze tak miało być... Oby tylko Maluszki były zdrowe...
jeśli ktoś chce porady jak koksować owulację to niech się zastanowi 2 razy zanim zapyta mnie o radę
Jak pięknie 💚💚💚💚 -
Rucola wrote:Dziewczyny ja zaczynam największa przygodę życia, wszystko wskazuje na to, ze będę mama bliźniaków. W pierwszej chwli był szok i łzy przerażenia, ale wierzę, ze tak miało być... Oby tylko Maluszki były zdrowe...
jeśli ktoś chce porady jak koksować owulację to niech się zastanowi 2 razy zanim zapyta mnie o radę
Hahaha
Dawaj mi tu swoje wskazówki, wszystko! Od myślników! serio!
Ależ gratuluję!!!moni05, Mlodamezatka lubią tę wiadomość
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Napisałam długi post i mi się anulowal 🤦
Nie jest źle. Staram sie myśleć pozytywnie. Badał mnie ordynator. Przedstawił różne opcje, ale ja zostaję tutaj w szpitalu. Nie chcę się narażać na przewożenie do Krakowa lub Ligoty. Tam byłyby kolejne badania, a wolę żeby mnie już nie ruszali i żeby ten krwiak się zorganizował i wchlonal. Poza tym smaczne jedzenie mają 😅
Rucola kciuki ✊🍀
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze ✊✊Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
Rucola kciuki ✊🍀
Brzmisz już dużo spokojniej, kamień z serca i smacznego!
Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
Rucola wrote:Dziewczyny ja zaczynam największa przygodę życia, wszystko wskazuje na to, ze będę mama bliźniaków. W pierwszej chwli był szok i łzy przerażenia, ale wierzę, ze tak miało być... Oby tylko Maluszki były zdrowe...
Oby wszystko było dobrze 🙂 Tak jak mówisz, widocznie tak miało być 🙂 Masz jakieś zdjęcie pamiątkowe?Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
nick nieaktualny
-
Rucola kciuki ✊🍀
Cieszę się, że jest okej ❤️ Pozytywne nastawienie jest mega ważne!
-
Gratulacje! ❤️❤️❤️Rucola lubi tę wiadomość
-
Rucola cudowne wiadomości ♥️♥️♥️ tak czułam! Będzie podwójne szczęście, w nagrodę za ten okrutny strach 🥳 gratulacje!
Elfiku cieszę się że myślisz pozytywnie i że nie jest źle. Mam ogromną nadzieję że to już koniec strachu i będzie tylko lepiej 🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2020, 14:29
Rucola lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
[url=https://naforum.zapoda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2020, 21:09
Suszarka, *Agape*, Pati96, Nuch2, Inga28, Mildred, Misiaa, lorinka9191, moni05, szona, Pauliśka, Angelika0507, ElfiaKsiężniczka, Sasanka55., Fiore, Magddullina2, eemmiilliiaa, Milka85, Salome, kasiasiasia28, Simons_cat, agge, Gosiek1993, Natka95, MonikA_89!, Mlodamezatka, Angelll26, JaSzczurek, GrubAsia, Mama_Zuzia, Magdalena29 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Rucola, o rany rady radami, ale kumulacja kciuków podziałała aż za dobrze 😋 choć tu nigdy nie jest „za dobrze”, będzie trudno, ale będzie tez pięknie gratuluję 😘
Rucola lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019