W czerwcu lecimy z clo, a w lutym na spacer z bobo 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelciaa wrote:Cześć Dziewczyny. Widzę ze tutaj dzisiaj bojowe nastroje. I tak trzymać 💪🏻. Pytałam już na invitrowym wątku ale ciagle nie daje mi to spokoju. Brała któraś z Was monokoncentrat do acardu i heparyny? Jestem z tym pytaniem upierdliwa ale już śni mi się po nocach 😂 jestem w rozterce bo jedyny transfer który mi się udał był właśnie z monokoncentratem..a tutaj przy acardzie i heparynie się dygam..
Frelciaa lubi tę wiadomość
"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera"
3 ivf, 4 transfer: ❤️wymarzona córeczka 27.01.2021r.
Starania o rodzeństwo od 07.2021 kolejne 4 procedury ivf , kolejne 7 nieudanych transferów
03.05.2022r 💔 10t.c.
2 miesiące odpoczynku i :
04.02.2023 - || naturalny cud
11+0 Nifty pro - niskie ryzyka, chłopiec 🩵
12+6 mały człowiek ma juz 6.1cm 🥰
18+0 225g akrobaty 🥹
23+0 559g połówkowe 🤩
28+6 1330g bobaska,
31+0 1620g 🥰 III prenatalne,miednicowo położony
33+6 2550g fiknął głową w dół 🫣
36+1 3060g małego gigantka🥹
37+0 3300g
39+1 cc- 3780g, 58cm pięknego chłopca 🩵 -
GrubAsia wrote:Ja tak brałam pierwszy raz przy tym transferze
Tez właśnie wzięłam ale tak jak przy poprzednim transferze wezmę polowe dawkiGrubAsia lubi tę wiadomość
👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo 🔺PAI-1 4G hetero
💊acard od 1dc i 💉heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii - dieta bg
- 5 transfer poronienie w 8tc.
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩❤️👨
16.06- 6 transfer blaski 4BB
22.06.20 6 dpt- beta 43,33 prog.33
24.06.20 8 ddpt- beta 113,9 prog.35
16.07.20 - ❤️ Serduszko nasze bije!
25.07.20- 2 cm Kluseczka tętno 167/min
18.02.21- nasz Chłopczyk już na świecie 😍
Litania do św Józefa 🙏🏻 -
Elfia odpoczywaj i dbaj o siebie. Właśnie coś skomentowali ten krwiak? Ze mógł on powstać po usg tak szybko, czy przeoczono go? Rucola jaki czad 😍 co za wieści!!!! Mąż jak zareagował?😅Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
JaSzczurek ciemnieją jak szalone te twoje testy! A co do moczu to może faktycznie odwodniona jesteś?Starania od 04.2018.
AMH 4,4.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
-
Aaa i Frelciu moje pozytywne myśli&ciążowo in vitrowe wirusy wszystkie w Twoja stronę 😃 ❤️
Frelciaa lubi tę wiadomość
Starania od 04.2018.
AMH 4,4.
-
Fiore wrote:JaSzczurek ciemnieją jak szalone te twoje testy! A co do moczu to może faktycznie odwodniona jesteś?
no nic, będę pić Z małym jestem na dworze, jemu daje pić a o sobie zapominam.moni05 lubi tę wiadomość
-
Fiore wrote:Elfia odpoczywaj i dbaj o siebie. Właśnie coś skomentowali ten krwiak? Ze mógł on powstać po usg tak szybko, czy przeoczono go? Rucola jaki czad 😍 co za wieści!!!! Mąż jak zareagował?😅
Sytuacja Elf jest podobna do mojej. Ja miałam usg prenatalne w piątek o wszystko było super a w niedziele krwotok, tylko u mnie prawdopodobnie wydalił się od razu cały bo na usg tez w szpitalu nic nie widzieli i po około 2h przestałam krwawić całkowicie. Tu Elf usg połówkowe a wieczorem krwawienie dziwne zbiegi okoliczności że na usg nie nic nie było widać i nagle takie krwawienia
-
nick nieaktualnyInga, masakra, strasznie wspolczuje Wam tych stresow. Jakbyscie przed ciaza sie malo denerwowaly.... No ale klamka zapadla, jestescie Mamusiami i te nerwy zostana przy Was do poznej starosci Waszych dzieci :*
JaSzczurek, zaraz przylece do Ciebie z butla i bede Cie poic Pamietaj o wodzie. Wciaz nie ma wynikow?JaSzczurek lubi tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:Inga, masakra, strasznie wspolczuje Wam tych stresow. Jakbyscie przed ciaza sie malo denerwowaly.... No ale klamka zapadla, jestescie Mamusiami i te nerwy zostana przy Was do poznej starosci Waszych dzieci :*
JaSzczurek, zaraz przylece do Ciebie z butla i bede Cie poic Pamietaj o wodzie. Wciaz nie ma wynikow?
Niestety nie zawsze jest dane przejść ciąże bezproblemowo dla mnie to był okropny stres, ale już jest lepiej... czekam jak na szpilkach na piątkowa wizytę, która mam nadzieje że mnie uspokoi jeszcze bardziej.
-
nick nieaktualnyBoze, dziewczyny, a ja zlamalam sobie dupe. Gulnelam Red Bulla bez cukru, bo mialam mega ochote i pomyslalam, ze skoro nabralam super mocy, to sprawdze swoja gibkosc, robiac mostek z pozycji stojacej. Reklamy klamia, tyle powiem.
eemmiilliiaa, moni05, *Agape*, Simons_cat, Niercierpliwa v2.0, Magddullina2, Suszarka, MonikA_89!, Mlodamezatka, Pati96, szona, JaSzczurek, Mama_Zuzia, Magdalena29, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInga28 wrote:Niestety nie zawsze jest dane przejść ciąże bezproblemowo dla mnie to był okropny stres, ale już jest lepiej... czekam jak na szpilkach na piątkowa wizytę, która mam nadzieje że mnie uspokoi jeszcze bardziej.
Uspokoi Cie na pewno :* Gdyby tylko sie dalo, spakowalabym w pudlo i wyslala Ci wszystkie resztki swojego spokoju :* -
Elfia, jejku! Cieszę się, że jesteś pod dobrą opieką i już się uspokoiłaś
Rucola, wielkie wow! Mega gratulacje!!!Rucola lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Inga28 wrote:Sytuacja Elf jest podobna do mojej. Ja miałam usg prenatalne w piątek o wszystko było super a w niedziele krwotok, tylko u mnie prawdopodobnie wydalił się od razu cały bo na usg tez w szpitalu nic nie widzieli i po około 2h przestałam krwawić całkowicie. Tu Elf usg połówkowe a wieczorem krwawienie dziwne zbiegi okoliczności że na usg nie nic nie było widać i nagle takie krwawienia
-
Sasanka55. wrote:Boze, dziewczyny, a ja zlamalam sobie dupe. Gulnelam Red Bulla bez cukru, bo mialam mega ochote i pomyslalam, ze skoro nabralam super mocy, to sprawdze swoja gibkosc, robiac mostek z pozycji stojacej. Reklamy klamia, tyle powiem.
Sorry, nie powinnam. Kocham Cię ❤️ Będziem masować 😁Sasanka55., Magddullina2, szona lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Rucola wrote:Dziewczyny ja zaczynam największa przygodę życia, wszystko wskazuje na to, ze będę mama bliźniaków. W pierwszej chwli był szok i łzy przerażenia, ale wierzę, ze tak miało być... Oby tylko Maluszki były zdrowe...
jeśli ktoś chce porady jak koksować owulację to niech się zastanowi 2 razy zanim zapyta mnie o radęRucola lubi tę wiadomość
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Napisałam długi post i mi się anulowal 🤦
Nie jest źle. Staram sie myśleć pozytywnie. Badał mnie ordynator. Przedstawił różne opcje, ale ja zostaję tutaj w szpitalu. Nie chcę się narażać na przewożenie do Krakowa lub Ligoty. Tam byłyby kolejne badania, a wolę żeby mnie już nie ruszali i żeby ten krwiak się zorganizował i wchlonal. Poza tym smaczne jedzenie mają 😅
Rucola kciuki ✊🍀