W czerwcu lecimy z clo, a w lutym na spacer z bobo 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
No to Stary po badaniu. Nie wiem czemu, ale dobrych przeczuć nie mam. Niemniej - tak mnie te kajaki wyczilowały, że już wezmę na klatę wszystko, co los przyniesie. Nie ma wyjścia
Mm przykro mi Do dupy z tymi testami!
Moyeu, a Ty jak tam? -
Mm barso mi przykro😔 durne te testy! No i nie pierwszy dzień cyklu tylko CIĄŻY kochana!!!! ✊
Suszarka daj znać po prenatalnych 😀! Wróżę dziewczynkę 😉
Monia ✊żeby wizyta była owocna w informacje czy nawet konkretny plan działania ✊😀!
MonikA_89!, Mm, Suszarka lubią tę wiadomość
"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera"
3 ivf, 4 transfer: ❤️wymarzona córeczka 27.01.2021r.
Starania o rodzeństwo od 07.2021 kolejne 4 procedury ivf , kolejne 7 nieudanych transferów
03.05.2022r 💔 10t.c.
2 miesiące odpoczynku i :
04.02.2023 - || naturalny cud
11+0 Nifty pro - niskie ryzyka, chłopiec 🩵
12+6 mały człowiek ma juz 6.1cm 🥰
18+0 225g akrobaty 🥹
23+0 559g połówkowe 🤩
28+6 1330g bobaska,
31+0 1620g 🥰 III prenatalne,miednicowo położony
33+6 2550g fiknął głową w dół 🫣
36+1 3060g małego gigantka🥹
37+0 3300g
39+1 cc- 3780g, 58cm pięknego chłopca 🩵 -
nick nieaktualny
-
lorinka9191 wrote:Szona, dobrze, że ma to już za sobą. A kiedy wyniki?
Oczywiście nie spytał
Ale ma je dostać na maila.
lorinka9191 lubi tę wiadomość
-
Nuch2 wrote:Szona, super ze juz po badaniu
My dzis odebralismy wyniki badan mojego emka i wyszly idealne. Wiem ze powinnam sie cieszyc, ale myslalam ze w koncu znajdziemy przyczyne niepowodzen. A jestesmy nadal w punkcie wyjscia i nie wiem co dalej robic. Wszystkie wyniki dobre a ciazy nie ma
Nuch, to doskonała wiadomość, że wyniki złoto. Gdyby doszło do ivf to nie będzie problemu z plemnikami. To wspaniała wiadomość!!!
Ja, odkąd GrubAsia napisała o tych (chyba) 9 komórkach, z których zarodków było kilka zrozumiałam, że te (w tym wypadku) 9 mcy to naprawdę nie jest jakies takie wielkie wow. I to mi przybliżyło do serca ivf. Jestem strasznie zadowolona, ze medycyna doszła już do takiego poziomu. Ze mogą zobaczyć jak się dzieła zarodki, jak się zapładniają komórki, coś wspaniałego! Jeśli wyniki będą okej, poczekamy. A jak nie będą okej, ruszamy. Może tylko dam sobie 3 mce z metforminą. Może wzmocnie tak komórki swoje.Magddullina2, GrubAsia, Makino lubią tę wiadomość
-
Szona to trzymam kciuki za wyniki ✊
Ale kurcze przy takich fantastycznych wynikach podstawowych to chyba mało prawdopodobne żeby coś dalej było jakoś mocno nie tak.
Myślę że będzie dobrze 😘szona, Fiore lubią tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Judit wrote:Szona to trzymam kciuki za wyniki ✊
Ale kurcze przy takich fantastycznych wynikach podstawowych to chyba mało prawdopodobne żeby coś dalej było jakoś mocno nie tak.
Myślę że będzie dobrze 😘
Myślę, że niestety nie ma żadnej reguły.
Pożyjemy zobaczymy, dziękuję! :*
-
nick nieaktualnyDzięki Dziewczyny :* akurat testów nie winię, raz pokazały co prawda ostry cień mgły, ale ten mój bladzioszek który z tego się zrobił, to zrobił się po pół godziny, więc sama jestem sobie winna 😅 a potem już uczciwie nic nie pokazywały, a robiłam codziennie, więc w sumie mogę powiedzieć, że te baby boom mi się sprawdziły
Szona, mam nadzieję, że wyniki Cię pozytywnie zaskoczą. A jak nie, to jak sama mówisz, są nadal opcje. Fajnie mieć opcjeszona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szonka ja też gdyby się nie udało to chciałam iść w metformine (mimo, że nic mi tam nie wychodziło) - widzę w tym nadzieję i wierzę, że Tobie pomoże i uda wam się szczęśliwie zakończyć te pouczającą przygodę
(co do ivf to dobrze pamiętasz, z 9 komórek tylko jeden zarodek w 5 dobie), dodam tylko, że u mnie wszystko w porządku, zadnych potwierdzonych przyczyn czy chorób, a nasienie przy tej ostatniej procedurze już było powyżej norm 🤷♀️ takze nie zawsze da się wszystko zbadać, potrzeba dużo szczęścia i cierpliwości a na pewno się uda! Wszystkim tutaj, ja to wiem, trzeba tylko podjąć walkę i próbować... i błagam nie poddawajcie się 😘😘😘 ja nie puszczam za Was kciuków 💖szona lubi tę wiadomość
Starania o rodzeństwo od 07.2021 kolejne 4 procedury ivf , kolejne 7 nieudanych transferów
03.05.2022r 💔 10t.c.
18+0 225g akrobaty 🥹
23+0 559g połówkowe 🤩
28+6 1330g bobaska,
37+0 3300g
39+1 cc- 3780g, 58cm pięknego chłopca 🩵 -
Witam się, porządnie tym razem, z moimi spieczonymi ramionkami 😅 wystarczył krótki spacer do komisji w jedną i drugą stronę and my arms are in fire 🔥😵😁
Jutro mam monitoring. Pierwszy w życiu 😁 Jaram się, ale jednocześnie stresuję. W czwartek był pęcherzyk 13 mm, endo 10,5 (nie wiem czy nie za duże już wtedy😔). Od owu dostanę progesteron i może się trochę uspokoję. (Masakra, nie pamiętam czy wam to pisałam po wizycie czy nie, amnezja)GrubAsia lubi tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Cześć Dziewczyny. Ja dzisiaj jestem stworem kanapowym. Pogoda jest paskudna i praktycznie odkąd wstałam o 7 tak drzemię z przerwami na jedzenie. Teraz pospałam dłużej i mi niedobrze. Nie mam też dobrego humoru Mam nadzieję, że po czwartkowym usg wszystko mi minie.👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo 🔺PAI-1 4G hetero
💊acard od 1dc i 💉heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii - dieta bg
- 5 transfer poronienie w 8tc.
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩❤️👨
16.06- 6 transfer blaski 4BB
22.06.20 6 dpt- beta 43,33 prog.33
24.06.20 8 ddpt- beta 113,9 prog.35
16.07.20 - ❤️ Serduszko nasze bije!
25.07.20- 2 cm Kluseczka tętno 167/min
18.02.21- nasz Chłopczyk już na świecie 😍
Litania do św Józefa 🙏🏻 -
nick nieaktualnyDziewczyny, przepraszam, ze wtranzalam sie ze swoim problemem, ale zaraz zwariuje. Zadzwonilam do kliniki z pytaniem, czy jest juz wynik i jest, a babeczka mowila o histochemii. Sprawdzilam w koncu, co to znaczy i wyczytalam, ze to badanie sie robi, kiedy stwierdzono obecnosc nowotworu. Mnie od razu po histero lekarz powiedzial, ze pobral wycinek do badania histopatologicznego i histochemicznego, ale nie rozswinal tematu. Jestem przerazona, a wynik odbiore dopiero jutro...
-
Sasanka55. wrote:Dziewczyny, przepraszam, ze wtranzalam sie ze swoim problemem, ale zaraz zwariuje. Zadzwonilam do kliniki z pytaniem, czy jest juz wynik i jest, a babeczka mowila o histochemii. Sprawdzilam w koncu, co to znaczy i wyczytalam, ze to badanie sie robi, kiedy stwierdzono obecnosc nowotworu. Mnie od razu po histero lekarz powiedzial, ze pobral wycinek do badania histopatologicznego i histochemicznego, ale nie rozswinal tematu. Jestem przerazona, a wynik odbiore dopiero jutro...
Sasanka55., Mm, Simons_cat, agge, szona lubią tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
nick nieaktualnySasanka55. wrote:Dziewczyny, przepraszam, ze wtranzalam sie ze swoim problemem, ale zaraz zwariuje. Zadzwonilam do kliniki z pytaniem, czy jest juz wynik i jest, a babeczka mowila o histochemii. Sprawdzilam w koncu, co to znaczy i wyczytalam, ze to badanie sie robi, kiedy stwierdzono obecnosc nowotworu. Mnie od razu po histero lekarz powiedzial, ze pobral wycinek do badania histopatologicznego i histochemicznego, ale nie rozswinal tematu. Jestem przerazona, a wynik odbiore dopiero jutro...
Kochana, nie znam się na tym, ale oby jutro nastąpiło szybko i okazało się że to po prostu procedury i zwrot medyczny, a wszystko jest w porządku!
Lorinko, trzymam kciuki za wizytę u laryngologa.
Magdalena, moim zdaniem te wyniki dają nadzieję, bo zobacz że fragmentacja jest super. Usunie Emek żylaki i będziesz śmigać z wózkiem w przyszłym roku
Frelcia, odpoczywaj ile wlezie. To czas na odpoczynek, bo w przyszłym roku już tak dużo czasu mieć nie będziesz . Trzymam kciuki za czwartek!
Niuch, ciesz się że wyniki dobre! Choć wiem, że pewnie wolałabyś wiedzieć co jest nie tak, że się nie udaje. Rozumiem Cię w tej kwestii. Ale to tak jak mówi Szona, jeśli zdecydujecie się kiedyś na invitro to pewnie pyknie od razu
Szona, kciuki za wyniki Emka!
Suszarka, kciuki za prenatalne! Też jakoś przewiduję u Ciebie dziewczynkę
MM, przykro mi , ale witam w 1 dniu ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 15:42
Sasanka55., Suszarka, szona lubią tę wiadomość
-
*Agape* wrote:GrubAsiu pamiętam jak Twój suwaczek pokazywał trochę ponad 3 tygodnie ciąży (chyba 3+3 🤔), a tu już 8+1, niesamowite 😍
Jak się czujesz?
Dziękuję, że pytasz😘
Nooo cudze suwaczki tak szybko lecą, ale dla mnie to jest walka o każdy dzień, chodzę po ścianach i nie mogę się niczym konkretnie zająć, bo przecież czekam na wizytę (która będzie dopiero za 1,5tyg 🙈) ... Czuję się świetnie, objawy jakieś są, ale zupełnie mi nie przeszkadzają 😅 (jeszcze ani razu nie wymiotowalam 😮)
A jak Ty sie czujesz? Masz co robić z synkiem to nie możesz tyle odpoczywać co ja 🙆♀️
*Agape*, Sasanka55. lubią tę wiadomość
03.05.2022r 💔 10t.c.
18+0 225g akrobaty 🥹
23+0 559g połówkowe 🤩
28+6 1330g bobaska,
37+0 3300g