W czerwcu noce są gorące, w marcu rodzę nasze Słońce! 💪👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Miamonia, mam nadzieję, że to też ostatnia Twoja chmurka w najbliższym czasie! 🤗
Miamonia lubi tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
nick nieaktualnyKaro123 wrote:Anka robiłam testy owu i wyszłed piękny pik dobę przed owulacją. No i owulacje miałam dzień wcześniej niż zwykle
Red właśnie oprócz tuuurbo bólu piersi nie mam żadnych więcej objawów (tfu tfu). Ja tez podziwiam swój spokój bo to chyba pierwszy raz w życiu 😂 zawsze jestem niecierpliwa i muszę mieć wszystko na już a teraz nie wiem co się ze mną stało, nawet nie odliczam jakoś bardzo do wizyty w czwartek, a zwykle bym liczyła co do minuty ile jeszcze zostało 🙈😂 A Ty Red jak tam? Jakieś objawy Cię męczą?
Bambino piękna kreseczka! Beta będzie super jutro 🤩🤞
A jak bralamclo to strasznie wolno mi rosło... -
Szona, rosnijcie zdrowo zaraz mloda bedzie urzadzac czestsze imprezy 🤭
Mam nadzieje dziewczyny, ze to juz ostatnie burze w tym miesiacu ❤️
szona lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualnyWłaśnie wracam z panieńskiego, dziś rano w końcu przyszła @... Na domiar złego zepsuł nam się samochód i czekamy na lawetę, nie zdążę na pociąg do domu... Cały weekend obracał się wokół tematu dzieci i ciąży. W piątek pojawiła się dziewczyna z pięknym brzuszkiem, 8 miesiąc, pijacka wpadka... Jak na nią patrzyłam to aż mnie serce ściskało. Był poruszany temat niepłodności, nawet się nie odzywałam bo zaraz bym zaczęła ryczeć przy wszystkim. Wracam w jeszcze gorszym stanie niż tam pojechałam...
Gratuluję dziewczyny dwóch kreseczek, trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku ❤️ -
nick nieaktualnyNie dam radę doczytać na razie.. Dołączam do czerwonej fali niestety🌧️
Z pozytywów to faza lutealna aż 8 dni. Jeszcze dwa i chyba będzie to jakieś minimum normy? Od 10 czy od 12 zakłada się, że jest w normie?
Mam ciężki miesiąc w pracy, ale postaram się co parę dni doczytywać posty, nie chcę przegapić żadnych pozytywnych testów a wiem że będzie dużo 😚
-
Cecylia wrote:Nie dam radę doczytać na razie.. Dołączam do czerwonej fali niestety🌧️
Z pozytywów to faza lutealna aż 8 dni. Jeszcze dwa i chyba będzie to jakieś minimum normy? Od 10 czy od 12 zakłada się, że jest w normie?
Mam ciężki miesiąc w pracy, ale postaram się co parę dni doczytywać posty, nie chcę przegapić żadnych pozytywnych testów a wiem że będzie dużo 😚
Brawa dla Twojej lutealnej! Od 10 normaCecylia, Karo123 lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Cecylia, najlepiej byłoby miec 12 dni, ale 10 też jest akceptowalne. Nie wiem, czy Cie to zainteresuje, ale czytalam gdzieś, że Wit. B6 pomaga wydłużyć te fazę lutealna 😊
PS. Spalam dzisiaj w staniku i niestety bez zmian 😔 schodzenie ze schodów też boli.Cecylia lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
bindweef wrote:Właśnie wracam z panieńskiego, dziś rano w końcu przyszła @... Na domiar złego zepsuł nam się samochód i czekamy na lawetę, nie zdążę na pociąg do domu... Cały weekend obracał się wokół tematu dzieci i ciąży. W piątek pojawiła się dziewczyna z pięknym brzuszkiem, 8 miesiąc, pijacka wpadka... Jak na nią patrzyłam to aż mnie serce ściskało. Był poruszany temat niepłodności, nawet się nie odzywałam bo zaraz bym zaczęła ryczeć przy wszystkim. Wracam w jeszcze gorszym stanie niż tam pojechałam...
Gratuluję dziewczyny dwóch kreseczek, trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku ❤️
@bindweef - niestety też tak reagowałam - tonęłam w morzu rozpaczy...
głowa do góry, zobaczysz jeszcze i do Ciebie się uśmiechnie słoneczko!bindweef lubi tę wiadomość
-
anka wrote:A czy miałaś wcześnie owu? Mi wyszedł pozytywny przy ostatniej tabletce a na innym forum pisali że to niemożliwe 🙄 i nwm 😔 dzisiaj 9 DC dopiero...
A jak bralamclo to strasznie wolno mi rosło...
To ja ostatnio miewałam owu 15-17 dc a po lamettcie 14 dc. Może aż tak mocno na Ciebie zadziała ze to już? w sumie nieważne kiedy owu, ważne żeby dobrze wykorzystana 🤪😁✊
Księgowa... nie chce nic mówić ale zanim wysikalam dwie kreski to pamietam ze schodzenie ze schodów w pracy bolało mnie w cycki 🙈🤞 (✊trzymam mocno kciuki✊)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 15:00
Księgowa lubi tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
nick nieaktualnyKaro123 wrote:To ja ostatnio miewałam owu 15-17 dc a po lamettcie 14 dc. Może aż tak mocno na Ciebie zadziała ze to już? w sumie nieważne kiedy owu, ważne żeby dobrze wykorzystana 🤪😁✊
Księgowa... nie chce nic mówić ale zanim wysikalam dwie kreski to pamietam ze schodzenie ze schodów w pracy bolało mnie w cycki 🙈🤞 (✊trzymam mocno kciuki✊)Karo123 lubi tę wiadomość
-
Miamonia mam tak samo, mam nadzieję do ostatniej chwili zawsze...
Cecylia przykro mi, że przyszła ale grunt, że się faza lutealna wydłuża, jeszcze moment i kropeczka zdąży się zagnieździć 😉
Bindweef współczuję, często takie wypowiedzi nieświadomych ludzi obok są jak strzały w twarz. Szkoda, że zamiast się dobrze bawić i wyluzować w babskim gronie to przeżywałaś stresy... 😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 15:52
bindweef, Miamonia, Cecylia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymk_bambino wrote:@bindweef - niestety też tak reagowałam - tonęłam w morzu rozpaczy...
głowa do góry, zobaczysz jeszcze i do Ciebie się uśmiechnie słoneczko!
14.06 mój ma kolejne badanie nasienia. Jeżeli nic się nie poprawi to chyba nie mam już cierpliwości na dłuższe czekanie. Będziemy chyba już rozmawiać o in vitro, porobimy badania... Nie mam już siły na kolejne rozczarowania. Jeszcze nigdy od początku starań nie byłam w takim dołku. -
bindweef wrote:14.06 mój ma kolejne badanie nasienia. Jeżeli nic się nie poprawi to chyba nie mam już cierpliwości na dłuższe czekanie. Będziemy chyba już rozmawiać o in vitro, porobimy badania... Nie mam już siły na kolejne rozczarowania. Jeszcze nigdy od początku starań nie byłam w takim dołku.
Można spytać ile się staracie już? Macie stwierdzoną przyczynę? Tule mocno 🤗 okres to najgorszy czas, za moment będzie trochę lepiej i walczymy dalej 😘 -
nick nieaktualnyOliwka91 wrote:Można spytać ile się staracie już? Macie stwierdzoną przyczynę? Tule mocno 🤗 okres to najgorszy czas, za moment będzie trochę lepiej i walczymy dalej 😘
Ale mam tak jak reszta dziewczyn. Nawet jak pojawia się plamienie ciągle żyję nadzieją "może to nic nie znaczy".Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 16:14
-
bindweef wrote:Od listopada 2019. U mnie niby wszystko ok, wyniki w normie, choć zaczynam w to już wątpić. Przeprowadziliśmy się teraz i zmieniamy klinikę, może tam sprawdzą mnie lepiej. Mamy za to obniżone parametry nasienia, morfologia 1%, koncentracja 10, ruch też trochę poniżej normy, ogólna ilość plemników też bez szału bo niecałe 80mln. Zrobimy te badania, pójdziemy do androloga, ale naprawdę in vitro coraz częściej pojawia się w mojej głowie.
Ale mam tak jak reszta dziewczyn. Nawet jak pojawia się plamienie ciągle żyję nadzieją "może to nic nie znaczy".
Rozumiem, że tarczyca i inne hormony, cukry też masz sprawdzone?Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
nick nieaktualny
-
bindweef wrote:Od listopada 2019. U mnie niby wszystko ok, wyniki w normie, choć zaczynam w to już wątpić. Przeprowadziliśmy się teraz i zmieniamy klinikę, może tam sprawdzą mnie lepiej. Mamy za to obniżone parametry nasienia, morfologia 1%, koncentracja 10, ruch też trochę poniżej normy, ogólna ilość plemników też bez szału bo niecałe 80mln. Zrobimy te badania, pójdziemy do androloga, ale naprawdę in vitro coraz częściej pojawia się w mojej głowie.
Ale mam tak jak reszta dziewczyn. Nawet jak pojawia się plamienie ciągle żyję nadzieją "może to nic nie znaczy".
Zmiana kliniki to dobry krok moim zdaniem, może spojrzą na was inaczej, zalecą inne badania/leki a to zawsze też jakaś nadzieja, że coś się będzie działobindweef, Karo123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny