W czerwcu noce są gorące, w marcu rodzę nasze Słońce! 💪👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Wybaczcie że tak wbije bez nadrabiania ale nie dam rady ogarnąć 30 stron 🤦♀️
Witam nowe dziewczyny i gratuluję już pierwszych czerwcowych pozytywów ✊🏻🌱
Wpadłam tylko napisać, Księgowa... Taki ból cyckow miałam tylko w ciąży 😁🍀
Tak poza tym Księgowa, Skorek... Testujecie w moje urodziny 💚 chętnie przyjmę prezenty w postaci zdjęć z pozytywnym testem ciążowym 💚💚💚 😁Simons_cat, Skorek, mk_bambino, Księgowa, Litta, Red555, Kaśik, Wiolala lubią tę wiadomość
-
mk_bambino , Kinga gratuluje dwóch kreseczek 🥰🍀 niech ciemnieją 🤞🏻✊🏻
Księgowa oby ten bol oznaczał dwie kreseczki 🍀✊🏻🤞🏻
mk_bambino, Księgowa, Kinga923 lubią tę wiadomość
Starania od 2019 🚼
👱🏼♀️33👱🏻♂️34
▪️Luty 2020 CP 7 tc 💔
( operacja jajowód zachowany )
▪️Maj 2021 klinika w De
Endometrioza
Zrost lewego jajnika z macicą
Lewy jajowód niedrożny
▪️Sierpień 2021 IVF
Protokół długi
19.08 punkcja 10:15 🧫🔬💉
Pobrano 9 komórek, zapłodniło się 6
24.08 Transfer 🐣 14:05 🍀
Mamy jeszcze ❄️❄️ blastki
Beta 6 dpt 31,6 Prog 11,6
Beta 9 dpt 128,0 Prog 29,40
Beta 14 dpt 800,0 Prog 51,5
13.09 Pierwsze USG 😍🤞🏻
20.09 Mamy ❤️
12.10 Wizyta 👩🏼⚕️ CRL 3cm 😍
03.11 Prenatalne 12+6 CRL 6,49 cm chłopczyka 💙
04.01.22 połówkowe 21+5 457 g 💙
17.02 badanie III trymestru 28+0 1260g i 37 cm milosci 💙
Marcel 23.04.2022 16:51
Nagłe cc z powodu gestozy 37tc+2d
2930g szczęścia i 50cm miłości 🥰
-
nick nieaktualnyKaro123 wrote:Lilou trzymam kciuki za piękna owulację 🤩✊🏻
Księgowa ja mam nadzieje ze te piersi to znak, mimo ze bardzo szybko ale jednak 😎❤️
Anka wcześniej niby mi ginekolodzy mówili ze endo ok, ale dokopałam się tylko do jednego opisu usg w którym miałam endo kilkanaście mm. Za to odkąd byłam w klinice od dwóch cykli miałam endo 6-8 mm 😏 co by się zgadzało z tym ze często mam skąpe ale dość długie miesiączki, zaczynam myśleć ze całe życie źle mi to endo mierzyli i może to był u mnie problem -
Zielone.Slońce wrote:Księgowa, ja no niestety nie mam żadnej konkretnej rady. Sama dzisiaj jak się chciałam opalać na brzuchu to ledwo wytrzymałam 5 minut.
Mi zawsze pomaga prysznic na piersi ale wiadomo to efekt krótkotrwały 🙈
Co do 🤰 przed HSG itp. U mnie niestety to nie działa. Miałam HSG, laparo a teraz ivf i niczym nie mogę postraszyć mojego organizmu. 😔
W ogóle to we wtorek mój robił jeszcze posiew nasienia i nie ma jeszcze wyniku. Dzwoniłam dzisiaj i wynik ma być w poniedziałek. Martwię się, że coś uhodowali skoro tak długo to trwa. 😔
Nie wiem jakie macie normy oczekiwania na posiew, ale u nas to było badanie na którego wynik czekaliśmy zawsze najdłużej - tydzień. -
nick nieaktualny
-
anka wrote:Ja jakbral.clo miałam około 9 i wydawało mi się za cienkie 🙄
A ja dziś zaczęłam tą paranoje pod tytułem sny o zakrwawionych podpaskach 🤦🏼♀️17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
nick nieaktualnyKaro123 wrote:Clo podobno złe wpływa na endometrium, jak miałam 8mm to Doktor powiedział ze taka grubość to raczej graniczne albo nawet słabe. Na lamettcie powinno być lepsze a jeśli nie to może lekarz przepisze Ci coś na endometrium ☺️ Ja płakałam bo myślałam ze jak endometrium 6 mm przed owulacją to żadne leki już nie pomogą a po tym estrofemie tak mi poszła grubość ze doktor już nawet nie mierzył i powiedział ze przecież na oko widać ze to endometrium jest mega grube ☺️
A ja dziś zaczęłam tą paranoje pod tytułem sny o zakrwawionych podpaskach 🤦🏼♀️ -
Litta wrote:Dziewczyny gratuluje ⏸🥰!! Cudowne wiadomości 😊
Księgowa, niech ten ból piersi trzyma Cię 9 miesięcy ✊✊✊🙏🙏🙏 poduszka między piersi i stanik na noc i powinno trochę ulżyć 😊
Dziewczyny, jak mnie bolały jajniki po tym ovitrelle 😱😱 w ogóle czułam się tam słabo, śpiąca 😞 Czy któraś z Was znosiła zastrzyk podobnie ?
Mam nadzieje, ze chociaż pęcherzyk pękł 🙏 w poniedziałek monitoring
Tak, ja po ovi miałam baaardzo bolesne owulacje 🙈 -
Karo123 wrote:Clo podobno złe wpływa na endometrium, jak miałam 8mm to Doktor powiedział ze taka grubość to raczej graniczne albo nawet słabe. Na lamettcie powinno być lepsze a jeśli nie to może lekarz przepisze Ci coś na endometrium ☺️ Ja płakałam bo myślałam ze jak endometrium 6 mm przed owulacją to żadne leki już nie pomogą a po tym estrofemie tak mi poszła grubość ze doktor już nawet nie mierzył i powiedział ze przecież na oko widać ze to endometrium jest mega grube ☺️
A ja dziś zaczęłam tą paranoje pod tytułem sny o zakrwawionych podpaskach 🤦🏼♀️
Zuchy, w endometrium najwazniejsze jest to, jak ono wyglada - czy jest jednorodne, typowe dla okresu po owulacji. To ważniejsze niż grubość. Przeszłam wielu lekarzy przez 2 lata, zawsze po owu miałam endo 9-10 mm. Zawsze słyszałam „bardzo ładne”. A w miesiącu ciążowym miałam po owu całe 6 mm najmniej ever. I usłyszałam, że jest bardzo ładne i dr uważa, ze ciąża spokojnie się utrzyma.
-
Kto dziś testuje? Halo! Przyszłam z kciukami
mk_bambino, Asia2309 lubią tę wiadomość
-
Szona Jak sie czujesz ?
Ja nie testuje. W hotelu jestem zapomnialam lekow I testu26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Simons_cat - mnie się właśnie rozkręca comiesięczna impreza w macicy więc możesz uzupełnić 🦍🙈
Swoją drogą, mam nadzieję że nie tylko ja tak mam, że żyję nadzieją do ostatniej chwili, nawet jak już krwawię. spada temperatura w terminie 🐒 to myślę że może implantacja i może jeszcze odbije, z plamieniem to samo, zawsze... 🙄 🤦🏻♀️
Tak czy inaczej, mam nadzieję że jestem ostatnią chmurką w tym poście dziewczyny, trzymam mocno kciuki za Was wszystkie🍀💚Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 09:36
Cecylia lubi tę wiadomość
-
szona wrote:Kto dziś testuje? Halo! Przyszłam z kciukami
ja dzisiaj testuje 2 dzień! wczoraj cień cienia i dzisiaj też bladzioch (https://naforum.zapodaj.net/6f6a92f4d09e.jpg.html).
jutro się wybieram na betę, zobaczymy co powiedzą badania z krwi 🤔🤞🏻🙂
szona, Asia2309, Simons_cat, Japoneczka z Porcelany, Gośka29, Ayayanee, Misiaa, Polczi5 lubią tę wiadomość
-
No, krecha mocniejsza! No i test inny to też trzeba wziąć pod uwagę 🙂💪🍀❤️🥳
mk_bambino lubi tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
mk_bambino wrote:ja dzisiaj testuje 2 dzień! wczoraj cień cienia i dzisiaj też bladzioch (https://naforum.zapodaj.net/6f6a92f4d09e.jpg.html).
jutro się wybieram na betę, zobaczymy co powiedzą badania z krwi 🤔🤞🏻🙂
Pięknie wyglada niech ciemnieje dalej! ✊mk_bambino lubi tę wiadomość
-
Karo a jak Ty się czujesz ? Ja podziwiam Twój spokój że czekasz tak cierpliwie na wizytę 😄 ja już po ścianach chodzę i normalnie bym z gabinetu nie wychodziła:)
Niexrobie już żadnych bet bo nie ma sensu się stresować. Mam nadzieje zexw czwartek coś zobaczę- chociaż to ciałko żółte. Ale swoją drogą łapie schizę ze ten pęcherzyk miał nie ale 4mm to maleństwo straszne... masakra.
Moja teściowa już dmucha na mnie jak na jajko
Z jednej strony to miłe ale z drugiej traktuje mnie jak swoją córkę która zaraz kończy 1 trymestr i ja mówię spokojnie, ja jeszcze nic w brzuchu nie mam, tylko pęcherzyk a ona już mi nie pozwala nosić młodej ani nic -
Anka robiłam testy owu i wyszłed piękny pik dobę przed owulacją. No i owulacje miałam dzień wcześniej niż zwykle
Red właśnie oprócz tuuurbo bólu piersi nie mam żadnych więcej objawów (tfu tfu). Ja tez podziwiam swój spokój bo to chyba pierwszy raz w życiu 😂 zawsze jestem niecierpliwa i muszę mieć wszystko na już a teraz nie wiem co się ze mną stało, nawet nie odliczam jakoś bardzo do wizyty w czwartek, a zwykle bym liczyła co do minuty ile jeszcze zostało 🙈😂 A Ty Red jak tam? Jakieś objawy Cię męczą?
Bambino piękna kreseczka! Beta będzie super jutro 🤩🤞mk_bambino lubi tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Szona Jak sie czujesz ?
Ja nie testuje. W hotelu jestem zapomnialam lekow I testu
Odpukać, dobrze. Brzuch rośnie i mocniej czuję ruchy. Ale tylko przez kilka momentów w ciągu dniaJaponeczka z Porcelany, Karo123 lubią tę wiadomość