W czerwcu w brzuchu jest kruszynka 🧸w lutym będzie walentynka 💌
-
WIADOMOŚĆ
-
sofiz wrote:42 dc, niech juz przyjdzie ta @ no ile mozna. Troche przykre bo juz w tym roku mialam te cykle bardziej stabilniejsze
Dzisiaj brat mojego zapytal kiedy zostanie wujkiem. Mam tyle dobrych tekstow jak odpowiedziec zeby sie komus glupio zrobilo ale nie powiedzialam nic bo mnie az zatkalo.
Znam to...usłyszałam już że mój mąż źle trafił wybierając mnie za żonę bo nie potrafimy zadbać o potomstwo i być może jak by był z kimś innym to miał by dzieci🙈 tekst od jego dziadków a nie maja pojęcia że problem leży po jego stronie...albo ,,macie coś nie pokolei w głowie bierzecie kolejnego psa a on wam dzieci nie zastąpi,, już przestałam się przejmować ludzie nie mają pojęcia że głupim pytaniem ,,kiedy zostanę wujkiem, babcia, dziadkiem,, robią nam duża przykrosc bo nie wiedzą ile nas to kosztuje, przez co przechodzimy...😏BillieJean lubi tę wiadomość
Starania naturalne- 5lat
Diagnoza- duża ilość plemników, całkowity brak ruchliwosci
26.04.24 IUI z nasieniem dawcy❌️
10.05 hcg <1😥
21.05 badanie drożności jajowodow
25.05 IUI ten sam dawca ❌️
8.06 hcg <4.3😥
INV
24.08 punkcja
13 jajeczek-6 zaplodnionych- 4❄️zarodki😍
24.09 transfer❄️ 5d bl. 5.1.1
5dpt⏸️
6dpt beta 39
8dp beta 96 prog. 19,5
10dpt 202
13dpt 628
16dpt 2191
21dp 11511❤️
22.10 bijące serduszko!🥰 0.5cm kropka🥰 -
Zaczynamy nowy tydzień! Mam nadzieję, że z nowymi, dobrymi wiadomościami 😀 więcej kropek niech się melduje 🥰
U mnie dziś wizyta u gina. Stres jest… 😵💫😵💫OldMe-NewMe, DaruniaKa, BillieJean, PsiaMama93 lubią tę wiadomość
-
PsiaMama93 wrote:Znam to...usłyszałam już że mój mąż źle trafił wybierając mnie za żonę bo nie potrafimy zadbać o potomstwo i być może jak by był z kimś innym to miał by dzieci🙈 tekst od jego dziadków a nie maja pojęcia że problem leży po jego stronie...albo ,,macie coś nie pokolei w głowie bierzecie kolejnego psa a on wam dzieci nie zastąpi,, już przestałam się przejmować ludzie nie mają pojęcia że głupim pytaniem ,,kiedy zostanę wujkiem, babcia, dziadkiem,, robią nam duża przykrosc bo nie wiedzą ile nas to kosztuje, przez co przechodzimy...😏
PsiaMama93 lubi tę wiadomość
-
Krysia widzę kreseczkę bardzo bardzo się cieszę ❤️❤️ trzymam kciuki bardzo mocno zaciśnięte żeby kropeczek sobie rósł ❤️
Oldme-Newme, wspaniała wiadomość 😊❤️❤️❤️ bardzo się cieszę
Wczoraj zrobiłam sobie reset od forum i tyle rzeczy mnie ominęło 🤯
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca, 08:03
OldMe-NewMe lubi tę wiadomość
-
Hej miłego poniedziałku dla wszystkich. Ja czekam na pobranie krwi i wyniki będą popołudniu. Kolejny poranek bez @... Jak będą wyjdzie negatywnie to w wynikami krwi idę do ginekologa co się dzieje, no chyba że beta coś wykarze 😵💫😱
BillieJean lubi tę wiadomość
-
Pulsik wrote:Ja też trzymam za was i kropeczki kciukasy! Czekamy na wyniki waszych bet ✊️✊️✊️
DaruniaKa, SailorMoon, BillieJean, PsiaMama93, Insane, Smerfelinka, aambrozjaa93, JoAnn lubią tę wiadomość
-
PsiaMama93 wrote:Znam to...usłyszałam już że mój mąż źle trafił wybierając mnie za żonę bo nie potrafimy zadbać o potomstwo i być może jak by był z kimś innym to miał by dzieci🙈 tekst od jego dziadków a nie maja pojęcia że problem leży po jego stronie...albo ,,macie coś nie pokolei w głowie bierzecie kolejnego psa a on wam dzieci nie zastąpi,, już przestałam się przejmować ludzie nie mają pojęcia że głupim pytaniem ,,kiedy zostanę wujkiem, babcia, dziadkiem,, robią nam duża przykrosc bo nie wiedzą ile nas to kosztuje, przez co przechodzimy...😏
PsiaMama93 lubi tę wiadomość
-
Witam w kolejnym pięknym dniu ☺️
Dziewczyny,dziwna sprawa …jestem 11 dpo i teoretycznie za 3 dni mam termin miesiączki. Biorę duphaston i dzisiaj zauważyłam zabarwiony delikatnie sluz na brązowo i trochę się zdziwiłam, bo przecież przy wyższym progu (duphaston) nie powinno być plamien?i okres teoretycznie też nie powinien przyjść do póki go biorę?Czy się mylę?🙈Starania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
OldMe-NewMe wrote:Właśnie czekam w kolejce za pobraniem i jestem 7 i myślę sobie że 7 jest podobno szczęśliwą liczbą 🥹 ale przed wyjściem jeszcze siknęłam na pinka i wyszedł już konkretny wynik, ciemniejszy niż wczoraj 💪
OldMe-NewMe, Misiula lubią tę wiadomość
-
Miłego dzionka dziewczyny ❤️ Ja dzisiaj w pracy do 15. Bardzo już chciałabym zrobić test, a jeszcze TYYYLEEEE czasu 🥺11.03. ⏸️🩷🩵 8 CS
8+5 💔
23.04 łyżeczkowanie (10+1) 🕊️
•22.05. 1 cykl po poronieniu
•17.06. skromne ⏸️🙏🏻
• 18.06. (7:50) - beta HCG 176/prog. 27,800 ✊🏻
•20.06.⏸️/(7:51) beta HCG 387 (przyr.116,5%)/prog. 26,700
•24.06. beta HCG: 2376/prog. 28,900
•1.07. zarodek 0,26cm 🥹🤞🏼
• 22.07. 2,13cm bąbelka z ❤️
• 19.08. 6,28cm dzidziusia 164bmp❤️
•21.08 papp-a: niskie ryzyka
•16.09. 165g chłopca 🩵
•14.10. 340g 👦🏻🩵
•22.10 połówkowe 429g małego gimnastyka 🩵
•28.10 wizyta ✅
•18.11 wizyta ⏳
💊Prenatal duo, magne B6 forte, urosept, ascofer
-
DaruniaKa wrote:Witam w kolejnym pięknym dniu ☺️
Dziewczyny,dziwna sprawa …jestem 11 dpo i teoretycznie za 3 dni mam termin miesiączki. Biorę duphaston i dzisiaj zauważyłam zabarwiony delikatnie sluz na brązowo i trochę się zdziwiłam, bo przecież przy wyższym progu (duphaston) nie powinno być plamien?i okres teoretycznie też nie powinien przyjść do póki go biorę?Czy się mylę?🙈
BillieJean, PsiaMama93 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,dziwna sprawa …jestem 11 dpo i teoretycznie za 3 dni mam termin miesiączki. Biorę duphaston i dzisiaj zauważyłam zabarwiony delikatnie sluz na brązowo i trochę się zdziwiłam, bo przecież przy wyższym progu (duphaston) nie powinno być plamien?i okres teoretycznie też nie powinien przyjść do póki go biorę?Czy się mylę?🙈
U mnie duphaston zupełnie, ale to zupełnie nie działał i okres przychodził jak zwykle, w trakcie brania jeszczestarania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET29 X 24? -
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie z Was dzisiaj, stojące przed wyzwaniem poniedziałku czy to beta, wizyta, kwalifikacja do Ivf, test czy po prostu praca ❤️🤞 miłego dnia i powodzenia !😉
SailorMoon, Misiula, DaruniaKa, xmadziax, PsiaMama93, OldMe-NewMe, Smerfelinka, Kasiak89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,dziwna sprawa …jestem 11 dpo i teoretycznie za 3 dni mam termin miesiączki. Biorę duphaston i dzisiaj zauważyłam zabarwiony delikatnie sluz na brązowo i trochę się zdziwiłam, bo przecież przy wyższym progu (duphaston) nie powinno być plamien?i okres teoretycznie też nie powinien przyjść do póki go biorę?Czy się mylę?🙈DaruniaKa lubi tę wiadomość
01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
Dziewczyny kciuki za betę czekam na wyniki 🙂
U mnie 11dpo ale nawet nie testuję narazie bo ten cykl był z tym zapaleniem pęcherza i owulacja była wcześniej niż zwykle jakiś dziwny cykl mi się trafił ciekawe czy jak owu była 3 dni wcześniej niż zwykle to 🐒 też będzie szybciej 🤔 moja faza lutealna trwa 10-11 dni więc zobaczymyBillieJean lubi tę wiadomość
01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊