✨W grudniu pod kocykiem świąteczna herbatka ☕️ we wrześniu będziemy kochać małego gagatka 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Olcia1987 wrote:Dzień dobry ❤️
Ja tam w ogóle na fiolecie się nie czuję 😅 jakoś tak bezpłciowo 🤣🤣
Tutaj się czuję jak u siebie, mam nadzieję że mogę dalej z wami tutaj być ❤️🙏🏼
Ja mam wizytę dopiero 08.01 więc cóż… czekać trzeba 😅
Póki co tylko brzuch ciągnie po całym dniu pracy i piersi bolą niesamowicie, reszta ok 💪🏼🤞🏼7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024.
24.11.2024 ⏸️ cień na teście 10dpo
25.11. 2024 ⏸️ 11 dpo
27.11.2024 13 dpo beta 84.68
Próg 12.66
29.11.2024 15 dpo
Beta 191.7
Próg 17.8 -
Dziękuję dziewczyny ❤️ trochę mi lżej jak widzę i czuję wasze wsparcie❤️❤️❤️
Dobrego popołudnia 🎄Vergeet lubi tę wiadomość
39tc.💔🕊️
11.09 cb💔
Pasożyty?👩🔬🪱
trombofilia wrodzona🩸🧬
immunologia🛑
wymazy✅
Metformina+Euthyrox+Acard+Utrogestan💊
Fertistim+B12+Omega 3💊 -
Może wy macie jakiś pomysł, kupiliśmy sobie z mężem w listopadzie dużo rzeczy do domu i stwierdziliśmy, że nie robimy sobie prezentów pod choinkę bo sobie je kupiliśmy w listopadzie 😆
Jednak coś małego chciałabym mu kupić. Nie mam kompletnie pomysłu 🤓 co kupujecie swoim Partnerom?
Najlepiej bym mu zapakowała pozytywny test ciążowy ale ciężko to widzę 😆Vergeet lubi tę wiadomość
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
M93 wrote:Może wy macie jakiś pomysł, kupiliśmy sobie z mężem w listopadzie dużo rzeczy do domu i stwierdziliśmy, że nie robimy sobie prezentów pod choinkę bo sobie je kupiliśmy w listopadzie 😆
Jednak coś małego chciałabym mu kupić. Nie mam kompletnie pomysłu 🤓 co kupujecie swoim Partnerom?
Najlepiej bym mu zapakowała pozytywny test ciążowy ale ciężko to widzę 😆
My z mężem kupiliśmy sobie w listopadzie ekspres do kawy „od nas dla nas” bo juz totalnie nie wiemy co wymyślać tym bardziej że za chwilę on ma urodziny, potem ja dlatego potraktowaliśmy już ten ekspres jako wzajemny prezent świąteczny 😁M93 lubi tę wiadomość
🙎♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Euthyrox25, NAC, koenzym Q10
👨28: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)
—————————
Start IVF MZ
14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅ -
M93 wrote:Może wy macie jakiś pomysł, kupiliśmy sobie z mężem w listopadzie dużo rzeczy do domu i stwierdziliśmy, że nie robimy sobie prezentów pod choinkę bo sobie je kupiliśmy w listopadzie 😆
Najlepiej bym mu zapakowała pozytywny test ciążowy ale ciężko to widzę 😆M93 lubi tę wiadomość
👩🏻93 Stwardnienie rozsiane od 2017,wszystko stabilnie
👨🏻87
6cs
21.12 (12dpo,30dc) ⏸️ beta: 20,1 mlU/mL 🤞🏻
23.12 beta 71mlU/ml - przyrost 275%
Prog: 18,68 -
Dominika08qq wrote:11 dpo
Na testach biel
Brzuch boli już jak na @ więc pewnie dziś lub jutro się zacznie😒😒😒
Tulę 🫂🫂🫂.Dominika08qq lubi tę wiadomość
💃29 lat🕴️35 lat 🍀Starania od 04/2024
❌ IO, BMI 25.6, hiperplolaktynemia czynnościowa, niewydolność fazy lutealnej, problemy z wchłanianiem żelaza i zdecydowanie za dużo stresu w życiu. U partnera obniżony ruch postępowy plemników
☑️ Regularne owulacje i w miarę regularne cykle. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
📆 13.01 Diagnoza endometriozy -
Nowa2024 wrote:My z mężem kupiliśmy sobie w listopadzie ekspres do kawy „od nas dla nas” bo juz totalnie nie wiemy co wymyślać tym bardziej że za chwilę on ma urodziny, potem ja dlatego potraktowaliśmy już ten ekspres jako wzajemny prezent świąteczny 😁
My też właśnie kupiliśmy sobie ekspres w listopadzie.
Żeby nie było pusto pod choinką to kupiłam jeszcze zestaw soli do kąpieli dla męża, wiem że to wykorzysta i będzie zadowolony.Nowa2024 lubi tę wiadomość
Starania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -
Jak czytam o Waszych ekspresach do kawy to przypomina mi się praca i odechciewa mi się żyć aktualnie 😂 nienawidzę grudnia pod tym względem 🥹😁Luźne starania 02.2024
Starania na poważnie 04.2024
Niedoczynność tarczycy - euthyrox25
Prolaktyna z lekami w normie
✔️olej z wiesiolka
✔️olej z czarnuszki
✔️wit. B
✔️fertistim
✔️pregnaStart
✔️kwasy omega
✔️wit. D3 -
Ana29 wrote:Jak czytam o Waszych ekspresach do kawy to przypomina mi się praca i odechciewa mi się żyć aktualnie 😂 nienawidzę grudnia pod tym względem 🥹😁
Jak myślę, że jutro mam iść do biura i tłumaczyć się bo coś nie dojechało albo jakiś towar jest nie odebrany to mam ochotę zemdleć 🤡😆👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
M93 wrote:Ja pracuje w transporcie i też mam wszystkie po kokardki…
Jak myślę, że jutro mam iść do biura i tłumaczyć się bo coś nie dojechało albo jakiś towar jest nie odebrany to mam ochotę zemdleć 🤡😆
Jezuuu wiem o czym mówisz, dla mnie grudzień to skaranie boskie w tej pracy.
No ale co tam , narzekam na tą pracę, ale uwielbiam ludzi z którymi pracuje. No i co tu począć 😁 chciałabym znaleźć coś innego , ale zabrać ich wszystkich ze sobą bez wyjątku 😂Nowa2024 lubi tę wiadomość
Luźne starania 02.2024
✔️olej z wiesiolka
✔️olej z czarnuszki
✔️wit. B
✔️fertistim
✔️pregnaStart
✔️kwasy omega
✔️wit. D3 -
Jutro monitoring ! Trzymajcie kciuki o 20 🥹
Miala dzis być owulacja a tu nawet piku jeszcze nie było więc w sumie nie wiem czy mój monitoring ma sens 😬 ale idę co mi tam , dowiem się przynajmniej jak szybko rośnie moj pecherzyk bo tydzień temu był mały 🥲M93, Insane, Julia24, Nowa2024, Olcia1987, Misiula, kałamarnica 11, Vergeet lubią tę wiadomość
Luźne starania 02.2024
✔️olej z wiesiolka
✔️olej z czarnuszki
✔️wit. B
✔️fertistim
✔️pregnaStart
✔️kwasy omega
✔️wit. D3 -
Ana29 wrote:Jutro monitoring ! Trzymajcie kciuki o 20 🥹
Miala dzis być owulacja a tu nawet piku jeszcze nie było więc w sumie nie wiem czy mój monitoring ma sens 😬 ale idę co mi tam , dowiem się przynajmniej jak szybko rośnie moj pecherzyk bo tydzień temu był mały 🥲
Jak najbardziej ma sens. Właśnie po to jest, żeby zobaczyć jak rośnie, czy rośnie. Przydałaby się też wizyta po pęknięciu. Tylko portfel boli…40 tc 💔 -
Dziewczyny, jest szansa wpisać się na 17.12 na testowanie? 🙉
Trochę o moim cyklu (4 CS): 16 DC owulka, 10-11 dpo ból jak na @, ciągłe wzdęcia... Testowałam Dzisiaj (13 dpo) i biel wizira, spodziewana miesiączka dopiero 15 dpo, więc jeszcze może jest malusia szansa ☹️Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia, 20:59
Powodzenia wszystkim
Trzymam za was kciuki ! -
Insane wrote:Jak najbardziej ma sens. Właśnie po to jest, żeby zobaczyć jak rośnie, czy rośnie. Przydałaby się też wizyta po pęknięciu. Tylko portfel boli…
Nie no wiem, że jest sens , tak marudzę bo jestem już tym wszystkim zmęczona.
No nie myślę już nawet jak portfel dostaje po tyłku. Tak czy inaczej jestem ciekawa jutrzejszej wizyty. Temperatura wczoraj spadła, ale dziś jest na takim samym poziomie jak wczoraj.Luźne starania 02.2024
✔️olej z wiesiolka
✔️olej z czarnuszki
✔️wit. B
✔️fertistim
✔️pregnaStart
✔️kwasy omega
✔️wit. D3 -
flotek wrote:Dziewczyny, jest szansa wpisać się na 17.12 na testowanie? 🙉
Trochę o moim cyklu (4 CS): 16 DC owulka, 10-11 dpo ból jak na @, ciągłe wzdęcia... Testowałam Dzisiaj (13 dpo) i biel wizira, spodziewana miesiączka dopiero 15 dpo, więc jeszcze może jest malusia szansa ☹️
Póki nie ma miesiaczki, szansa jest zawsze. U mnie wzdjęcia akurat są objawem zbliżającej się miesiaczki , ale każda z nas ma inaczejflotek lubi tę wiadomość
Luźne starania 02.2024
✔️olej z wiesiolka
✔️olej z czarnuszki
✔️wit. B
✔️fertistim
✔️pregnaStart
✔️kwasy omega
✔️wit. D3 -
Hejka 🙂 mogę już dołączyć do pozytywnych grudniowych testów.
aktualnie 33 dc , pierwsza beta 12.12. 13,3 , druga beta 14.12 i już 48,3 i jutro kolejna.
Mega się cieszę, jedyne objawy na razie to jakaś dziwna zadyszka z byle powodu , bóle okresowe i ciagniecie czasem czuje ukłucia na wzgorku łonowym. A no i oczywiście lekkie zmęczenie.M93, Magnes, Nowa9224, Nowa2024, Tortie, Olcia1987, Vergeet lubią tę wiadomość
euthyrox 37,5 mg
Metformax 500 3x1
Ovarin
wit D3
Wit B Complex
@Ana29 zapisałam Cię na wolnego strzelca, @Flotek na testowanie 🤞.
@Aksandra od rana będę o Tobie myśleć! Informuj nas po wizycie!! ✊Ana29, flotek, Aksandra, Vergeet lubią tę wiadomość
💃29 lat🕴️35 lat 🍀Starania od 04/2024
❌ IO, BMI 25.6, hiperplolaktynemia czynnościowa, niewydolność fazy lutealnej, problemy z wchłanianiem żelaza i zdecydowanie za dużo stresu w życiu. U partnera obniżony ruch postępowy plemników
☑️ Regularne owulacje i w miarę regularne cykle. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
📆 13.01 Diagnoza endometriozy -
Julia24 wrote:@Eurcynia gratulacje! Bardzo ładne przyrosty. Miesięczne wątki ciężarnych są na fioletowej stronie- w ciąży ogólnie 🤗.
@Ana29 zapisałam Cię na wolnego strzelca, @Flotek na testowanie 🤞.
@Aksandra od rana będę o Tobie myśleć! Informuj nas po wizycie!! ✊
Dzięki Julka! Jutro się dowiem wszystkiego i będę odliczać do testowania. Kto wie może jeszcze przed sylwestrem? Jeśli owulacja się odbędzie najpóźniej w środę to zdążę w tym roku 🥹Julia24, Nowa2024 lubią tę wiadomość
Luźne starania 02.2024
✔️olej z wiesiolka
✔️olej z czarnuszki
✔️wit. B
✔️fertistim
✔️pregnaStart
✔️kwasy omega
✔️wit. D3 -
Cześć Wam, w ten wietrzny i szary poniedziałek.
U mnie 15dc i wciąż pusta buźka na teście owu. Zaczynam myśleć, że przez antybiotyki w tym miesiącu nie będzie owulacji ale nie poddaje się w testowaniu.
Miłego dnia🙎♀️🙎♂️'95 rok
Starania na poważnie od 2023 r.
06.24 start stymulacji lamettą
08.24 💔 8tc poronienie samoistne
11.24 pierwsza wizyta w klinice, w trakcie gromadzenia badań -
Miłego dnia dla Wszystkich 🎄😘
flotek, Nowa2024 lubią tę wiadomość
👩27👨29
Starania od 06.24
Hashimoto, IO, niedoczynność tarczycy.
Podstawowe badania w normie 😌
Październik: Clo+ovitrelle+duphaston -pęcherzyk 21 mm❌