W karnawale po imprezce dwie kreski na teście - czyli styczniowe testowanie :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny
Dzis u mnie 14 dpo i niestety pink bielutenki wyszedl mialam duza nadzieje ale niestety
Temperatura wciaz w gorze ale to przez lutke. Zastanawiam sie czy moze przedluzc troszke lutke zeby przesunac odrobinke owu w kolejnym cyklu? Bo jesli nie przedluze to na 100% nie wbijemy sie w owulacje. Maz wyjezdza13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Madziandzia wrote:No właśnie po przetarciu na chusteczkce jest jakby tłusta plama. Lekarz nie wiedział co to i kazał zrobić usg, z owulacjami u mnie niewiadomo bo nie miałam monitoringu. Raz trafiłam tak na wizytę że przy okazji sprawdził na usg i powiedział, że chyba kilka dni temu coś było i pytal czy czułam coś. Powiedział, że być może mam hiperprolaktynemię czynnościową i na wszelki wypadek dostinex, ale ten póki co nie pomógł a biorę go już z 3 m-ce
Edit: no a raz 7dpo miałam proga 5... także cykle bezowulacyjne z dziwnymi plamieniami też mam i to dosyć często -
nick nieaktualny
-
Sasanka55. wrote:Misiaa, Daniela, dopoki nie ma @, to nie bede sie smucic z powodu Waszej bieli :* Wciaz trzymam kciuki!
Ja mam tak dziwne bole i specyficzne samopoczucie, ze az boje sie, ze to ciaza. Nie rezygnowalam w tym mscu z bo podswiadomie troszke szkoda mi bylo cyklu, ale jednoczesnie obecnie chyba bardziej marze o wyjezdzie... Mam juz cala liste rzeczy do zabrania, map, przewodnikow, kupilam mnostwo rzeczy na urlop i strasznie napalilam sie na wedrowki...
Kazde rozwiazanie bedzie dla mnie w tym miesiacu idealne No chyba ze zabrzuszkuje, zrezygnuje z urlopu i strace ciaze jak zawsze, ale o tym na razie nie chce myslec
Ejże! Wyrzucamy ostatni akapit. Twoja kolejna ciąża jest za rogiem, będzie zdrowa, silna i skończy się po 9 miesiącach. Nie rezygnuj z urlopu, bo nie ma takiego urlopu, który mógłby ewentualnie przyczynić się do poronienia, chyba że jedziesz ćpać koks i przyjmować alko wręcz w kroplowce Zastrzyk przeciwzakrzepowy to idealna ochrona zarodka - a w wielu przypadkach wystarczające jest porządne nawadnianie. Sasanko, tak mocno wierze w Twoja ciaze, ze i Ty uwierzysz w nią bez żadnego „ale” 😘
Sasanka55., Miska _a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszona wrote:Ejże! Wyrzucamy ostatni akapit. Twoja kolejna ciąża jest za rogiem, będzie zdrowa, silna i skończy się po 9 miesiącach. Nie rezygnuj z urlopu, bo nie ma takiego urlopu, który mógłby ewentualnie przyczynić się do poronienia, chyba że jedziesz ćpać koks i przyjmować alko wręcz w kroplowce Zastrzyk przeciwzakrzepowy to idealna ochrona zarodka - a w wielu przypadkach wystarczające jest porządne nawadnianie. Sasanko, tak mocno wierze w Twoja ciaze, ze i Ty uwierzysz w nią bez żadnego „ale” 😘
love you
Mam tak nietypowe skurcze macicy i bol pochwy, ze nie wiem, czy jelito mi nie weszlo miedzy nogi :o Juz nie lacze tego z implantacja, wiec ide dalej szykowac mapy na wyjazd -
Niecierpliwa, a bez kontrastu nie ma cienia 😉?
frezyjciada, Niercierpliwa v2.0, Ochmanka lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa, kciuki żeby jutro, najdalej pojutrze krecha była jak ta lala!
Niercierpliwa v2.0 lubi tę wiadomość
-
Malinowa91 wrote:Niecierpliwa, a bez kontrastu nie ma cienia 😉?
Nie no, tam na bank nic nie ma ale się uczę, więc robię wszystko żeby się nie uczyć😂 plus przez Was w żadnej biedrze nie ma testów nordy w gemini też wykupione także sylwestry musiały być udaneWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2020, 20:35
Malinowa91, Angelika1313, Daniela, Pati96, Ochmanka, Miska _a, moni05, Magddullina2, Madziandzia, MonikA_89!, Iseko lubią tę wiadomość
-
Niercierpliwa v2.0 wrote:Nie no, tam na bank nic nie ma ale się uczę, więc robię wszystko żeby się nie uczyć😂 plus przez Was w żadnej biedrze nie ma testów nordy w gemini też wykupione także sylwestry musiały być udane
W mojej biedrze tez nie ma! Może chowają, gdy widzą, że wchodzę 🤔
Ochmanka, agge, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJutro zbiorowe siuranie na testy, to mam nadzieję, że 99% to będą II !!! Niecierpliwa, może to taki lekki falstart,co? Mała przepowiednia pięknych kresek? 🤩
Boli mnie jajnik, weźcie mnie uratujcie! Masakra.Niercierpliwa v2.0, Miska _a, moni05, szona lubią tę wiadomość
-
frezyjciada wrote:Jutro zbiorowe siuranie na testy, to mam nadzieję, że 99% to będą II !!! Niecierpliwa, może to taki lekki falstart,co? Mała przepowiednia pięknych kresek? 🤩
Boli mnie jajnik, weźcie mnie uratujcie! Masakra.
Masz jutro moje mega mocne kciuki( jak i reszta) Ale ze zbiorówki się chyba wyłączam bo nie mam testu:DIseko lubi tę wiadomość
-
Ja zaczynam czuc jajniki.. mam jeszcze jednego owulaka, moze tez jutro sikne
Sasanka55., Niercierpliwa v2.0, Ochmanka, Angelika1313, Daniela, Pati96, moni05, agge, szona, Malinowa91, Madziandzia, moyeu, Mildred, MonikA_89!, Salome, Iseko, Malinaa90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też jutro odpadam bo jak dzisiaj biel to bez sensu jutro testować...24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Ooooo!!! Niecierpliwa nie ma żadnej apteki w Rzeszowie żeby kupić test na jutro?😋😋
Trzymam mocno kciuki za jutrzejsze szaleństwo✊🙏 dawać mi tu solidną porcję różowych kreseczek❤
Sasanko Twoje Maleństwo już na Ciebie czeka, jest tuż tuż. Ja nie wiem czy bym pojechała czy nie, pewnie z obecnym doświadczeniem tak ale nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu. Ale PRZEDE WSZYSTKIM nic nie rób z powodu takiego, że ktoś Ci coś powiedział czy zasugerował. No chyba że to lekarz, oczywiste😉 zycze Ci Skarbie takiego dylematu😙
Madziandzia to 11 dni przed @ byłaś już 7dpo???
Ja kiedyś zbadalam w 26dc pewna że już po owu a prog był <0,5 bo owu miałam potwierdzone na usg w 36dc więc dzień cyklu nic nie znaczy. Może prog dopiero rósł.szona, Sasanka55. lubią tę wiadomość
-
Malgonia ciekawe jaka byłaby reakcja Twojego emka😉 ucieszylby się że nadchodzi normalność czy przeraził że nadeszła zapowiedź przyszłych starań o drugie😜
agge lubi tę wiadomość
-
Trzymam za was kciuki kochane✊👌😍Wrzesień 2018-ciąża biochemiczna,
niedoczynność tarczycy-Letrox50
hiperprolaktynemia(dostinex) wyrownana-tsh-1,2,prolaktyna-11,
-badanie nasienia uległo poprawie(profertil)
-Hyfosy - 27grudnia 2019 drozne!
-Ureaplasma... - pokonana!!!!!
15.01.20-betahcg 247,56 🐻progesteron 39,70
17.01.20-beta 626,7
29.01.20-❣️😘
Walczę o cud:)