W lipcu będzie rżnięcie ... siana 🔥, a już w marcu - rola: mama 🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
@Nitka96 Kochana, serce mi się kraje jak to czytam… Wiem , że nic nie ukoi teraz bólu. Żadne „będzie dobrze” tego nie naprawi. Ale musisz wiedzieć, że jesteś niesamowicie silna. To, że już wiesz co dalej i co po kolei to naprawdę coś. Jak człowiek ma przed sobą plan to i lżej się oddycha mimo tego całego bólu.
Myślami jestem z Tobą... 🫂🫂
@kałamarnica 11 Jeju jakie cudowne miejsce! Jak klimatycznie i romantycznie! Teściowe mają gust.🌿🌳
A jedzonko wygląda pysznie, aż ślinka cieknie. 😅
kałamarnica 11 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
👩🏽27 :
✅ Wszystko w normie, AMH - 2,44 (12/2024), 2,44 (06/2025)
🧔🏽♂️30 :
morfo - 0% ❌( 12/2024), -> 2% (04/2025)
HBA - 86%,
ruch postępowy - 40,1 %
🍀06/2025 ➡️ kwalifikacja IVF ✅🍀
30.06 ➡️ stymulacja - Menopur, Cetrotide
Monitoring ➡️ 07.07, Punkcja ➡️ 11.07
📅 16.07 Transfer - 4.1.1. ✨🙏🏻
Na zimowisku ❄️❄️❄️
Not all miracles are loud. Some grow in silence. 🌿💛 -
Dziękuję dziewczyny za wsparcie 🫶🏻
Paulinka pewnie moglibyśmy przyspieszyć wszystko o miesiąc ale ja potrzebuje wyjechać i zmienić otoczenie. Nic tak nie ładuje moich baterii jak podróże i pyszne jedzonko a niestety nie udało nam się załatwić na wrzesień/październik. W tej całej smutnej sytuacji mój stary próbuje szukać pozytywów i widzę że mu to pomaga. Mówi że zdążymy skończyć budowę i się przeprowadzić a maleństwo będzie już w nowym domu… Ja tak optymistycznie do tego nie podchodzę ale staram się nie studzić jego zapałów … ehh
Kalamarniczko ale bym zjadła takiego palucha z jagodami 🤤🤤🤤 Aż mnie natchnęłaś i spróbuję zrobić wersję bezglutenową 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca, 11:49
kałamarnica 11 lubi tę wiadomość
👩🏻 PCOS, IO, AMH 14,1
👦🏻 badania ✅
01.01.24 początek starań 👶🏻
19.01-28.02.24 cb
03-09.24 6 cykli stymulowanych✖️
02.10.24 wizyta w klinice
23.11.24-06.01.25 cb
13.02.25 histeroskopia - stan zapalny wyleczony ✔️
05.03.25 start IVF
22/23.03.25 4 ❄️
23.04.25 transfer I - FET 5AA + EG ❌
27.05.25 transfer II - FET 5AA + EG ❌
7+1 serduszko przestało bić - zabieg 💔 -
Tyle miałam spraw do ogarnięcia przed wylotem Męża i powrotem Młodego, że dopiero usiadłam i napawam się ostatnimi chwilami prawie samotności. Wysyłam Wam pyszną kofeinę i dużo słońca na ten weekend. 🥰🌻
https://zapodaj.net/plik-OqsXnfP1Gn
I mogę nadrobić Wasze wiadomości.Saferka, kałamarnica 11, Vergeet, Julia24, Slava, Bajka92, Molahonkeey, Kaliope lubią tę wiadomość
👩🏻🦰 33l
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo
🔺PAI-1 4G hetero
-> zalecenie acard od owulacji i heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii
-> dieta z ograniczeniem produktów z glutenem i laktozą
- w trakcie badań immunologicznych
☘️
👨🏽37l
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
III IVF- ❤️ przestało bić w 8tc.
6 transfer- nasz Maleńki Cud
Koniec starań.
2025 naturals!😱💪🏻 termin 22.12
Będzie zdrowy ChłopczykHenio.💙
-
Dziewczyny, dzięki za przytulaski ale nawet nie jest mi żal, niezbyt wierzyłam w inne zakończenie cyklu 😉
Niteczko, tak mi przykro że przez to wszystko musisz przechodzić 🫂 A czemu akurat do Wrocławia do szpitala? Kojarzę się leczysz się chyba w Poznaniu?
Paulinko, dzisiaj już wracamy, więc więcej fotek nie będzie 😬
Kalamarniczko, piękny taras, marzę o takim! 🤩kałamarnica 11, Bajka92 lubią tę wiadomość
Starania od 04/24
👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, amh 3,74 (08/24) ➝ 2,45 (05/25), histeroskopia (04/25), p/c przeciwplemnikowe, ANA
❌ problemy z drożnością kanału szyjki macicy po LEEP, niedrożny prawy jajowód, kir AA, stan zapalny endometrium, cross match 31,4%, czynnik V R2 hetero, MTHFR (A1298) homo
🧔🏻♂️ ✅ HBA 80%, SDF 7%, hormony, kariotyp, hla-c1
❌ oligospermia, podwyższony stres oksydacyjny
14/07 - konsultacja immunologiczna
22/07 - wizyta kwalifikacyjna do IVF 🥹🍀 -
Niteczko wspolczuje ,że musisz przez to wszystko przechodzić 🤕 wakacje Wam sie przydadzą , musicie odpocząć! Mam rowniez nadzieje ,że badanie zarodków pójdzie po Twojej myśli i poczujesz swego rodzaju ulgę jeśli mozna to tak nazwac.
A dlaczego szpital we Wrocławiu kochana?Luźne starania 02.2024
Starania na poważnie 04.2024
Niedoczynność tarczycy - euthyrox25
Prolaktyna z lekami w normie
2/02/2025:
Prolaktyna 7
Tsh 1.39
Kortyzol 13.30
13dc - monitoring po letrozolu
2x pecherzyk na prawym jajniku 18 i 19 mm.
Endometrium 9mm
15/02 3dpo progesteron 17.10 ng/lm
20/02 8 dpo progesteron 11.50 ng/lm
23/02 11 dpo ⏸️ 🩷
24/02 beta 50.7, progesteron 20.70
26/02 beta 150, progesteron 22.60
01/03 beta 686 progesteron 25.70
04/03 beta 3404 progesteron 25.40
Zostań ze mną kropeczko 🍀
23/06/25- 431 gram miłości 🩵 (20+5)
30/06/25-435 gram miłości 🩵 (21+5) ❗️szyjka macicy 3 cm.
-
Niteczko! 🥹 W tym całym smutku cieszę się że jesteś pod dobrą opieką. To co piszesz o pani profesor i tym co ona mówi jest bardzo sensowne. To, co powiedział Twój Mąż brzmi bardzo dobrze (abstrahując od tragedii która Was spotkała). Poukładacie sobie te puzelki powoli, na spokojnie i po kolei. A międzyczasie zaliczycie wakacje życia. Aż miesiąc? Brzmi super! 🥰 Macie już jakieś umyślone kierunki?
Brillko i Verrgetku przytulam z okazji 🙈 i mam nadzieję, że więcej wredny małpiszon nie przyjdzie do Was. 💪🏻🌻 ps Veerget co dobrego robisz ?:> podeślesz słomianej wdowie paczuszkom ?
Paulinko, Ty pewnie już jesteś na etapie wyboru bikini i pakowaniu okularów przeciwsłonecznych? 😈 w sumie to wystarczy plus jakaś seksowna bielizna na długie wieczory we dwoje
Życzę Wam Wszystkim oderwania się od wszystkich zmartwień i korzystania z uroków lata w ten weekend. 🌻🌻🌻PaulinKA, kałamarnica 11, pelnawiary lubią tę wiadomość
👩🏻🦰 33l
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo
🔺PAI-1 4G hetero
🔺ryzyko celiakii
☘️
👨🏽37l
🔺HBA 58%
Koniec starań.
-
Tak Wrocław bo załatwiłam sobie w Medfeminie prywatnie i oni odrazu wysyłają materiał i może być mąż przy mnie a w szpitalu publicznym nie wiem czego się spodziewać więc wolałam skrócić sobie cierpienia a moja doktor prowadząca mówi że bardzo dobry wybór jeśli mam taką opcję.
Tak mamy już nawet bilety i zarezerwowane hotele 😅 Lecimy do Singapuru, później do Australii, następnie Nowa Zelandia i wracamy przez Dubaj bo mój stary nie był 🥹 Nie mogę się już doczekać 🌴Frelcia_na_chwilę, kałamarnica 11, Slava, Lisik, Ana29, Nowa2024, Loraa, Sakaaira, Vergeet, Kaliope lubią tę wiadomość
👩🏻 PCOS, IO, AMH 14,1
👦🏻 badania ✅
01.01.24 początek starań 👶🏻
19.01-28.02.24 cb
03-09.24 6 cykli stymulowanych✖️
02.10.24 wizyta w klinice
23.11.24-06.01.25 cb
13.02.25 histeroskopia - stan zapalny wyleczony ✔️
05.03.25 start IVF
22/23.03.25 4 ❄️
23.04.25 transfer I - FET 5AA + EG ❌
27.05.25 transfer II - FET 5AA + EG ❌
7+1 serduszko przestało bić - zabieg 💔 -
Nitka96 wrote:Tak Wrocław bo załatwiłam sobie w Medfeminie prywatnie i oni odrazu wysyłają materiał i może być mąż przy mnie a w szpitalu publicznym nie wiem czego się spodziewać więc wolałam skrócić sobie cierpienia a moja doktor prowadząca mówi że bardzo dobry wybór jeśli mam taką opcję.
Tak mamy już nawet bilety i zarezerwowane hotele 😅 Lecimy do Singapuru, później do Australii, następnie Nowa Zelandia i wracamy przez Dubaj bo mój stary nie był 🥹 Nie mogę się już doczekać 🌴
Wspaniały plan! 🩷🩷Luźne starania 02.2024
Starania na poważnie 04.2024
Niedoczynność tarczycy - euthyrox25
Prolaktyna z lekami w normie
2/02/2025:
Prolaktyna 7
Tsh 1.39
Kortyzol 13.30
13dc - monitoring po letrozolu
2x pecherzyk na prawym jajniku 18 i 19 mm.
Endometrium 9mm
15/02 3dpo progesteron 17.10 ng/lm
20/02 8 dpo progesteron 11.50 ng/lm
23/02 11 dpo ⏸️ 🩷
24/02 beta 50.7, progesteron 20.70
26/02 beta 150, progesteron 22.60
01/03 beta 686 progesteron 25.70
04/03 beta 3404 progesteron 25.40
Zostań ze mną kropeczko 🍀
23/06/25- 431 gram miłości 🩵 (20+5)
30/06/25-435 gram miłości 🩵 (21+5) ❗️szyjka macicy 3 cm.
-
Niteczko wyjazd marzenie 🥰🥰 Zawsze chciałam odwiedzić te miejsca ale jakoś miałam lęk przed Australią i Nowa Zelandia. (Ze względu na płazy i pajęczaki tam żyjące 😂) No ale chyba całe życie nie można się bać ? Takim drugim mam jeszcze Japonię. Jak czasem oglądam filmiki jakie tipy ułatwiające życie oni mają.. jaka tam jest kultura.. no i oczywiście festiwale mangi którą uwielbiam 😅.
Planujecie odwiedzić wioskę Hobbita ?kałamarnica 11 lubi tę wiadomość
👩🏻🦰 33l
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo
🔺PAI-1 4G hetero
🔺ryzyko celiakii
☘️
👨🏽37l
🔺HBA 58%
Koniec starań.
-
Kałamarnico wow jaki piękny taras, w takich warunkach to można oglądać i wypoczywać 😍🤩 a śniadanko pierwsza klasa i naleśniczki i szakszuka w tle 🤤🤤🤤
Co do pytana co szykuję na parapetówkę, czemu mnie nie dziwi, ze perfekcyjna pani domu 🦑 mnie o to pyta? 😂🩷 oprócz grilla więc standardowo kiełbasek kurczaczków i tego typu rzeczy to korzystam z dobroci lidlomixa i testuję - rwany chlebek z ziołami, drugi z czosnkiem, drożdżowe bułeczki z mozarellą i suszonymi pomidorami, tzatziki, ślimaczki pizzowe które zawsze robię, tortille na zimno z serkiem i dodatkami, na słodko szarlotka, ciasto czekoladowe z malinami, lemoniada cytrynowo-pomarańczowa, jakieś sałatki do grilla. Także jest co robić! 💪🏼😀 już nie mówiąc o sprzątaniu bo wszyscy będą oglądać dom 🙈
Paulinko hm ciężkie pytanie, chyba jednak lepiej dostać tą 🦍. Tylko że ja się uparłam, że wytrzymam, bo mogłabym już testować jak wcześniej 10/11/12dpo 😂 natomiast no myśle, że chyba lepiej dostać okres bo jednak nie doszukujesz się cieni, nie masz już nadziei że „póki @ nie ma to piłka w grze” tylko wiesz doskonale na czym stoisz. Wydaje mi się, że lepiej w tą stronę niż się nakręcać. Natomiast nie wiem, czy wytrwam w tym postanowieniu dłużej 😂
Podoba mi się twoje podejście dzisiejsze, już mówisz jak stara dobra Paulinka 🩷😂 - masz świętą rację, jest medycyna, jest jeszcze wiele dróg przed tobą i przed nami, gdzieś musi być furtka do wejścia! 💪🏼
Nitko ile w tobie siły, że już planujesz podnoszenie rękawic i masz zaplanowane kolejne kroki 💪🏼 jesteś bardzo dzielna, przytulam cię całym sercem, doskonale wiem co czujesz🩷🩷🩷 mam nadzieję, że wszystko przebiegnie jak najszybciej, jak najmniej boleśnie i bez żadnego uszczerbku na twoim zdrowiu. Całuję cię🫂
Ana nie mam pojęcia co czujesz i ciężko mi sobie wyobrazić, że siedzenie na kanapie może być dla kogoś karą i zmorą 😂 tak pół żartem oczywiście 😂 ale domyślam się, że jak byłaś aktywna całe życie i całą ciążę to jest to dla ciebie coś dziwnego ale masz rację, że robisz to dla bobasa i to jest największa i najpiękniejsza motywacja 🩷
Frelciu zazdroszczę leniwego poranka! 🥹
U mnie w gazie od rana, teraz zrobiłam sobie przerwę bo ból okresowy mnie dojeżdża i czekam aż tabletka zadziała- też nie miał kiedy sobie wybrać tylko akurat dziś 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca, 12:24
kałamarnica 11, Frelcia_na_chwilę, Ana29 lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️29🙎🏼♂️29
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
3 stymulacje letrozolem w 2024r.
22.01.25 ⏸️ -💔 ciąża biochemiczna
4.03.25 ⏸️ - 💔 (11tc poronienie samoistne)
👩🏼🦱
AMH 2.78 (10/24)—> 1,320 (06/25) 😮 (do sprawdzenia)
❌lekka IO- glucophage 500+500
❌Letrox50
✅Hormony (fsh, lh, prolaktyna, estradiol)
✅wit. D, E
✅ trombofilia brak
✅onkopakiet
📆W planie:
❔PAI-1
❔Kiry
❔kariotypy
🧔🏽♂️
❌ morfologia 4% ➡️ 0%
❌koncentracja 418mln ➡️ 84mln
✅ruch postępowy 21,82 ➡️ 47,32
✅test MAR
✅tarczyca, cukry
✅wit. D, E
✅onkopakiet
📆W planie:
❔kariotypy
📆 start cyklu —> 5.07
📆 28.07- wizyta u doktorka -
Paulinko xD spanie pod namiotem bez namiotu mogłoby być kłopotliwe hahaha
Właśnie - jak zauważyła Vergeet - nasza Paulinka wróciła. Cieszę się, że czuć dzisiaj w Tobie nową energię! Bawcie się najlepiej na świecie u przyjaciółki a potem z górki do wyjazdu ☀️🌴♥️
Vergeet 😨
Ja jestem perfekcyjną panią domu dla naszej dwójki. Ale jak przychodzi wydanie przyjęcia to dostaję szału i mam MEGA stres po prostu i zwykle unikam większych przyjęć i imprez u siebie w domu
Kochana, ja Cię podziwiam za to! Ale pyszności szykujesz! I to wszystko sama? ♥️♥️♥️ Rewelacja. Z dziką chęcią bym ŻARŁA te wszystkie przysmaki 😁😁😁 będzie wspaniale!!! 😘😘😘
Nitka Australia i NZ to moje marzenie! (Ale podobnie jak Frelcia mam wyobrażenie, że gdy tylko przekroczę próg samolotu natychmiast nadepnę na jadowitego pającura xD 🕷️). Niestety mam szczęście do takich rzeczy. Jak ktoś ma znaleźć muchę w zupie, włosa w szarlotce, brud na talerzu, karalucha w łazience, zawsze jestem to ja. Także... Mam lekkie obawy hahaha
Ana... trudno sobie nam wyobrazić co czujesz, bo w tym miejscu gdzie jesteśmy, my staraczki, myślimy sobie, że dałybyśmy wszystko aby będąc w zdrowej ciąży oglądać Netflixa
Ale oczywiście punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Wiadomo, że każdy okres w życiu ma swoje plusy i minusy, oraz chcemy być wolni w naszych wyborach. Jak ktoś jest aktywny fizycznie na codzień to wiem, że zakaz tej aktywności może być trudny do przełknięcia. Ale kochana, byle do wizyty, prawda? Dasz radę słoneczko nasze ☀️☀️☀️
Ale mam dzisiaj luz. Aż mi dziwnie, że nie sprzątam, nie gotuję, siedzę, czytam i właśnie nalałam sobie proseczko 🌝PaulinKA, Frelcia_na_chwilę, Slava, Ana29, Vergeet lubią tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, pokrzywka nawrotowa
• AMH 5.04 ng/mL (01.25r.)✅
• prog 7dpo 17.53 ng/mL ✅
• Euthyrox, Pregna start, Inozytol, Omega 3-6, Koenzym Q10, cynk, olej z wiesiołka, NAC
• ANA 1:100 ❌
• MTHFR heterozygota
• KIR haplotyp Bx✅
• crossmatch 37.8% ❌
👨'87
- liczba 🪱 w ejakulacie: 490mln ✅
- koncentracja 40mln/ml✅
- ruch postępowy 62% ✅
• Profertil Man
• HLAC 06, 15 - C2 ✅
🐱 '18 Kitku
• starania od: 08.2023r.
• monitorowane od: 02.2024r. - brak owulacji
• Lametta 4x owulacja ✅ ciąża ❌
• HSG (01.25r.) - niedrożność kanału szyjki - udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
• od 05.25r. Invimed Kato - dr P.S.👩⚕
PLAN:
- indukcja immunosupresji pod kontrolą dr J: Equoral, Encorton, Hydroxychloroquine, Accofil, Acard💊
✨I (don't) know (if) it's worth it.✨ -
Nitka, ja podobnie jak dziewczyny mam ciary na samą myśl o Australii. Musiałabym chodzić w jakimś kaftanie bezpieczeństwa, okropnie boję się pająków i mam na ich widok bardzo nerwowe i nieprzystające dorosłej osobie reakcje 🤪
Slava lubi tę wiadomość
Starania od 04/24
👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, amh 3,74 (08/24) ➝ 2,45 (05/25), histeroskopia (04/25), p/c przeciwplemnikowe, ANA
❌ problemy z drożnością kanału szyjki macicy po LEEP, niedrożny prawy jajowód, kir AA, stan zapalny endometrium, cross match 31,4%, czynnik V R2 hetero, MTHFR (A1298) homo
@kałamarniczka, po 13 w sobotę to idealna pora na pierwsze proseczjo
@Vergeet Jezu ile glutenowych pyszności! Ja jestem czlowiek: kluskowo- drożdżowy wiec jadłabym wszyyystko! Mniammniam🥰
@nitko, super wyprawa! Bilety juz kupione?
Umówiłam sie do dr Jarosz na 21 sierpnia, omg, ile czekania! Dziewczyny, czy dzwoniliście moze do Invimedu i pytałyście czy ktoś odwołał, czy jaka jest opcja na przyspieszenie tej wizyty? Wydaje mi sie ze Wy nie czekałyście az tyle....
Paulinka wróciła i sie nie podda 😍 i będzie klepać po pleckach tę biedną istotkę ktora wczoraj doszła do głosu , tyle ile bwdzie trzeba....
@frelciu, juz czesc spakowana oczywiście ale mi dziwnie ze robię to tak późno ale główne pakowanie jutro! Ja to zawsze tydzień przed wyjazdem prasuje ciuchy, układam stosiki i odchaczam rzeczy z listy🤣 najważniejsza mugga i wklad do kontaktu xD
Trzymajcie kciuki, zeby dzisiejsza impreza z bobasami minęła mi w miarę spoko😐 staram sie nastawiam ze dzis to nie ja tylko Przyjaciółka jest centrum , mam nadzieję ze bedzie dobrze 🥰Frelcia_na_chwilę lubi tę wiadomość
21 cykl oczekiwania na Cud -znów przerwa, antybiotykoterapia...
👱♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28, zapalenie endometrium, nadreaktywność NK, hipoglikemia reaktywna, IO
❌️ brak KIR: 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1.
✅wymazy, HSG, histeroskopia (usunięto polipy, udrożniono jajowód)
❌️8 cykli stymulowanych, 3 potwierdzone owulacje
🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, 30 mln plemników w nasieniu, SDF-15%, upłynnienie 25min
"Zes*am się, a nie dam się." -
Czarna wdowa i trujące żaby to pikuś. Tam jest tego zdecydowanie więcej
No ale cóż. Jak to się mówi: raz się żyje 😂 Ale tak zupełnie serio. Tyle ludzi tam mieszka i normalnie funkcjonuje, że są pewnie jakieś tipy dla takich fobów
👩🏻🦰 33l
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo
🔺PAI-1 4G hetero
🔺ryzyko celiakii
☘️
👨🏽37l
🔺HBA 58%
Koniec starań.
-
Dziewczyny,my cały weekend na wyjeździe więc będę podczytywać z doskoku.
Vergeet,ale jedzonko😍😍😍
I Kalamarniczko😍😍😍
Wspaniale z Was Panie domu😊
Niteczko,trzymam kciuki, żeby sytuacja zakończyła się jak jak najmniej dotkliwie dla Ciebie,na tyle na ile to możliwe❤️plan na podróż marzenie,na pewno odpoczniecie,oderwiecie się i z nową siłą przystąpicie do dalszej walki🙂
Ściskam Was mocno😘
Frelcia_na_chwilę, PaulinKA, kałamarnica 11, Vergeet lubią tę wiadomość
👩👱♂️40l.
start inv:
-22.03.2025 -p.krotki🍀
niestety bez powodzenia
- 10.04.2025 zmiana kliniki
- 22.04.2025 p. długi🍀
- 16.05.2025 7🥚,mamy 6❄️➡️PGT-a 5❄️
- 16.07.2025 FET 5.1.1 + EG -
Mnie nawet po kawie taaaaki leń dopadł. A tu wraca moje małe tornado. Mam nadzieję, że jutro nas mój tata przygarnie i pobiega trochę za wnukiem 💪🏻. Bo ja z tą nogą po prostu nie umiem
( i BARDZO mnie to martwi. Co prawda dopiero trzy miesiące temu miałam śruby i druty wyciągane…złamałam trzy kości a to też ma wpływ na stabilność tej nogi.. ale echhh…
👩🏻🦰 33l
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo
🔺PAI-1 4G hetero
🔺ryzyko celiakii
☘️
👨🏽37l
🔺HBA 58%
Koniec starań.
-
Paulinko! Ja do Invimedu przez jakiś czas dzwoniłam codziennie i pytałam
ale ostatecznie udało mi się zamienić z dziewczyną, która zwalniała swój termin na wątku Starając się z pomocą medyczną - Jarosz Małgorzata immunolog opinie. Tam zapytaj czy ktoś nie ma wcześniejszego terminu, nuż ktoś się znajdzie 😘♥️
PaulinKA lubi tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, pokrzywka nawrotowa
• AMH 5.04 ng/mL (01.25r.)✅
• prog 7dpo 17.53 ng/mL ✅
• Euthyrox, Pregna start, Inozytol, Omega 3-6, Koenzym Q10, cynk, olej z wiesiołka, NAC
• ANA 1:100 ❌
• MTHFR heterozygota
• KIR haplotyp Bx✅
• crossmatch 37.8% ❌
👨'87
- liczba 🪱 w ejakulacie: 490mln ✅
- koncentracja 40mln/ml✅
- ruch postępowy 62% ✅
• Profertil Man
• HLAC 06, 15 - C2 ✅
🐱 '18 Kitku
• starania od: 08.2023r.
• monitorowane od: 02.2024r. - brak owulacji
• Lametta 4x owulacja ✅ ciąża ❌
• HSG (01.25r.) - niedrożność kanału szyjki - udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
• od 05.25r. Invimed Kato - dr P.S.👩⚕
PLAN:
- indukcja immunosupresji pod kontrolą dr J: Equoral, Encorton, Hydroxychloroquine, Accofil, Acard💊
✨I (don't) know (if) it's worth it.✨ -
Paulinko, ja na pierwszą wizytę czekałam lekko ponad miesiąc, na druga miesiąc. Może dr jest na urlopie i dlatego taki odległy termin?Starania od 04/24
Vergeet wrote:Brilko przytulam cię🙈
I ja ogłaszam, że testowania nawet nie będzie- właśnie przyszedł 🦍
Plus taki, że cykl trwał ładnie 29 dni i praktycznie idealnie 14 dni po owulacji także wróciło do normy.
Vergeet lubi tę wiadomość
👩🏻 35 🧑🏻🦱 32 🇩🇪 HH
11.07.2011- 👼🏼 🩷🖤14tc
12.06.2012- 👧🏼 🩷🌈40+6 4210g 61cm
13.03.2019- 👦🏼 💙38+6 3720g 51cm
13.05.2025- 👼🏼 🩷 🖤14+3tc
Starania o 3 bombelka
———————————————————
02.2025- 7cs
25.02.25- ⏸️ 9dpo
26.02.25- beta 53
☀️ 11.03- mamy kluseczkę !
☀️ 26.03- 1.12 cm kluseczki + ❤️
☀️ 23.04- 4,4 cm wszystko wyglada super ❤️
☀️ 29.04- usg prenatalne - problemy na horyzoncie- NT 3,63 czekamy na wyniki Pappa i Nipty
💔 05.05- beta hCG - 25.900 IU/I - 0,6812 MoM, PAPPA - 1,060 IU/I - 0,4836 MoM, ryzyka skorygowane T13 1:4, T21 1:12, NIPTY- wysokie ryzyko T13
💔 05.05- pilna punkcja łożyska
💔 06.05- diagnoza Trisomia 13 🖤
———————————————————
⏳07.2025 - 1cs 🌈 -
Dziewczyny wpadam tylko na szybkie tulaski dla Was, bo udało mi się nadrobić szybciutko.. dziś jadę na Baby Shower znajomej, właśnie idę się ogarniać 💕
Wspaniałej Soboty i zostawiam paczkę miodku na serce wylewaczkę dla każdego kto potrzebuje 🥹 📦PaulinKA, Ann35, Lisik, Vergeet lubią tę wiadomość
💁🏼♀️94'🧔🏼♂️92' 🐕🦺21’
💊 •Pregna Plus •Pregna DHA•Magne B6 Forte •LaciBios
Pierwsze Bąbelki🤰🏼:
✨ 13.02 ~ 1DC
🥚 28.02 ~ 16DC
💌 07.03 ~ 7dpo: Estr 212.10, Prog 17.52
⏸️ 09.03 ~ 9dpo:❣️Cieś 🐻
💌 10.03 ~ 10dpo: Beta 23.70, Prog 19.50
💌 12.03 ~ 12dpo: Beta 92.90, Prog 29.49 (+279.70%)
💌 14.03 ~ 14dpo: Beta 273.40, Prog 31.57 (+187.40%)
✨19.03 (4+6) ~ 37mm pęcherzyk Kropusia🥹
✨31.03 ~ dwa bijące serduszka💕(0.5cm🐻 + 0.3cm🐻)
✨16.04 ~ Misie mają po 2.11cm💕
✨07.05 prenatalne: zdrowe bobasy 5.11 cm 💕, brak ryzyk
✨14.05 🐻 70g 🐻84g 💕
✨11.06 mamy parkę? 🥹
✨02.07 połówkowe: zdrowiutka parka 330g + 354g 🩷🩵
✨07.07 USG ~ piękne dzidziuśki 👧🏼👶🏼
⏳30.07 USG