X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W lipcu będzie rżnięcie ... siana 🔥, a już w marcu - rola: mama 🤱
Odpowiedz

W lipcu będzie rżnięcie ... siana 🔥, a już w marcu - rola: mama 🤱

Oceń ten wątek:
  • Saferka Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Nitka96 Kochana, serce mi się kraje jak to czytam… Wiem , że nic nie ukoi teraz bólu. Żadne „będzie dobrze” tego nie naprawi. Ale musisz wiedzieć, że jesteś niesamowicie silna. To, że już wiesz co dalej i co po kolei to naprawdę coś. Jak człowiek ma przed sobą plan to i lżej się oddycha mimo tego całego bólu.
    Myślami jestem z Tobą... 🫂🫂

@kałamarnica 11 Jeju jakie cudowne miejsce! Jak klimatycznie i romantycznie! Teściowe mają gust.🌿🌳
    A jedzonko wygląda pysznie, aż ślinka cieknie. 😅

kałamarnica 11 lubi tę wiadomość

Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
    👩🏽27 :
    ✅ Wszystko w normie, AMH - 2,44 (12/2024), 2,44 (06/2025)

🧔🏽‍♂️30 :
    morfo - 0% ❌( 12/2024), -> 2% (04/2025)
    HBA - 86%,
    ruch postępowy - 40,1 %

🍀06/2025 ➡️ kwalifikacja IVF ✅🍀
    📅 16.07 Transfer - 4.1.1. Beta <0,2
    Na zimowisku ❄️❄️❄️

Not all miracles are loud. Some grow in silence. 🌿💛
  • Nitka96 Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za wsparcie 🫶🏻
    Paulinka pewnie moglibyśmy przyspieszyć wszystko o miesiąc ale ja potrzebuje wyjechać i zmienić otoczenie. Nic tak nie ładuje moich baterii jak podróże i pyszne jedzonko a niestety nie udało nam się załatwić na wrzesień/październik. W tej całej smutnej sytuacji mój stary próbuje szukać pozytywów i widzę że mu to pomaga. Mówi że zdążymy skończyć budowę i się przeprowadzić a maleństwo będzie już w nowym domu… Ja tak optymistycznie do tego nie podchodzę ale staram się nie studzić jego zapałów … ehh

Kalamarniczko ale bym zjadła takiego palucha z jagodami 🤤🤤🤤 Aż mnie natchnęłaś i spróbuję zrobić wersję bezglutenową 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca, 11:49

👩🏻 PCOS, IO, AMH 14,1
    👦🏻 badania ✅

01.01.24 początek starań 👶🏻
    19.01-28.02.24 cb
    03-09.24 6 cykli stymulowanych✖️
    02.10.24 wizyta w klinice
    23.11.24-06.01.25 cb
    13.02.25 histeroskopia - stan zapalny wyleczony ✔️
    05.03.25 start IVF
    22/23.03.25 4 ❄️
    23.04.25 transfer I - FET 5AA + EG ❌
    27.05.25 transfer II - FET 5AA + EG ❌
    7+1 poronienie zatrzymane, zdrowa dziewczynka 😭💔
  • Frelcia_na_chwilę Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle miałam spraw do ogarnięcia przed wylotem Męża i powrotem Młodego, że dopiero usiadłam i napawam się ostatnimi chwilami prawie samotności. Wysyłam Wam pyszną kofeinę i dużo słońca na ten weekend. 🥰🌻

18131a9340e3f.jpghttps://zapodaj.net/plik-OqsXnfP1Gn

I mogę nadrobić Wasze wiadomości.

Saferka, kałamarnica 11, Vergeet, Julia24, Slava, Bajka92, Molahonkeey, Kaliope lubią tę wiadomość

👩🏻‍🦰 33l
    🔺endometrioza IIIst.,
    🔹kir BX
    🔺MTHFR_677C>T homo
    🔺PAI-1 4G hetero
    -> zalecenie acard od owulacji i heparyna od transferu
    🔺ryzyko celiakii
    -> dieta z ograniczeniem produktów z glutenem i laktozą
    - w trakcie badań immunologicznych
    ☘️

👨🏽37l
    🔺HBA 58%
    🔹reszta parametrów w normie

III IVF- ❤️ przestało bić w 8tc.
    6 transfer- nasz Maleńki Cud <3
    Po 5 latach starań jest Rysiu 💙

2025 naturals!😱💪🏻 termin 22.12
    Będzie zdrowy Chłopczyk :) Henio.💙
    preg.png
    age.png
  • brilka Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dzięki za przytulaski ale nawet nie jest mi żal, niezbyt wierzyłam w inne zakończenie cyklu 😉

Niteczko, tak mi przykro że przez to wszystko musisz przechodzić 🫂 A czemu akurat do Wrocławia do szpitala? Kojarzę się leczysz się chyba w Poznaniu?

Paulinko, dzisiaj już wracamy, więc więcej fotek nie będzie 😬

Kalamarniczko, piękny taras, marzę o takim! 🤩

kałamarnica 11, Bajka92 lubią tę wiadomość

Starania od 04/24

👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, amh 3,74 (08/24) ➝ 2,45 (05/25), histeroskopia (04/25), p/c przeciwplemnikowe, ANA
    ❌ niedrożny kanał szyjki macicy po LEEP, niedrożny prawy jajowód, kir AA, cross match 31,4%, czynnik V R2 hetero, MTHFR (A1298) homo, hipoglikemia reaktywna, IO

🧔🏻‍♂️ ✅ HBA 80%, SDF 7%, hormony, kariotyp, hla-c1
    ❌ oligospermia, podwyższony stres oksydacyjny

07/25 - kwalifikacja IVF 🍀✨
    05/08 - start stymulacji: Puregon 225j ➝ 300j + Orgalutran
    18/08 - punkcja: pobranych 8🥚 ➝ ICSI ➝ 5 ❄️ 🥹 ➝ PGT-A ⏳
    immunosupresja 💊
  • Ana29 Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niteczko wspolczuje ,że musisz przez to wszystko przechodzić 🤕 wakacje Wam sie przydadzą , musicie odpocząć! Mam rowniez nadzieje ,że badanie zarodków pójdzie po Twojej myśli i poczujesz swego rodzaju ulgę jeśli mozna to tak nazwac.

A dlaczego szpital we Wrocławiu kochana?

23/02 11 dpo ⏸️ 🩵
    23/06/25- 431 gram miłości 🩵 (20+5)
    30/06/25-435 gram miłości 🩵 (21+5) ❗️szyjka macicy 3 cm
    21/07/25- ok.770 gram miłości (+/-96g) 🩵 (24+5)
    18/08/25 1300 gram miłości (+/-195g)🩵 (28+5)
    01/09/25 1499 gram miłości 🩵 (30+5)
    08/09/25 1914 gram miłości (+-268g)🩵 (31+5)

preg.png

Wysłany: 5 lipca, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niteczko! 🥹 W tym całym smutku cieszę się że jesteś pod dobrą opieką. To co piszesz o pani profesor i tym co ona mówi jest bardzo sensowne. To, co powiedział Twój Mąż brzmi bardzo dobrze (abstrahując od tragedii która Was spotkała). Poukładacie sobie te puzelki powoli, na spokojnie i po kolei. A międzyczasie zaliczycie wakacje życia. Aż miesiąc? Brzmi super! 🥰 Macie już jakieś umyślone kierunki?

Brillko i Verrgetku przytulam z okazji 🙈 i mam nadzieję, że więcej wredny małpiszon nie przyjdzie do Was. 💪🏻🌻 ps Veerget co dobrego robisz ?:> podeślesz słomianej wdowie paczuszkom ?:D

Paulinko, Ty pewnie już jesteś na etapie wyboru bikini i pakowaniu okularów przeciwsłonecznych? 😈 w sumie to wystarczy plus jakaś seksowna bielizna na długie wieczory we dwoje :D

Życzę Wam Wszystkim oderwania się od wszystkich zmartwień i korzystania z uroków lata w ten weekend. 🌻🌻🌻

PaulinKA, kałamarnica 11, pelnawiary lubią tę wiadomość

👩🏻‍🦰 33l
    🔺endometrioza IIIst.,
    🔹kir BX
    🔺MTHFR_677C>T homo
    🔺PAI-1 4G hetero
    🔺ryzyko celiakii
    ☘️

👨🏽37l
    🔺HBA 58%

preg.png
    age.png
  • Nitka96 Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Wrocław bo załatwiłam sobie w Medfeminie prywatnie i oni odrazu wysyłają materiał i może być mąż przy mnie a w szpitalu publicznym nie wiem czego się spodziewać więc wolałam skrócić sobie cierpienia a moja doktor prowadząca mówi że bardzo dobry wybór jeśli mam taką opcję.

Tak mamy już nawet bilety i zarezerwowane hotele 😅 Lecimy do Singapuru, później do Australii, następnie Nowa Zelandia i wracamy przez Dubaj bo mój stary nie był 🥹 Nie mogę się już doczekać 🌴

Frelcia_na_chwilę, kałamarnica 11, Slava, Lisik, Ana29, Nowa2024, Loraa, Sakaaira, Vergeet, Kaliope lubią tę wiadomość

👩🏻 PCOS, IO, AMH 14,1
    👦🏻 badania ✅

01.01.24 początek starań 👶🏻
    19.01-28.02.24 cb
    03-09.24 6 cykli stymulowanych✖️
    02.10.24 wizyta w klinice
    23.11.24-06.01.25 cb
    13.02.25 histeroskopia - stan zapalny wyleczony ✔️
    05.03.25 start IVF
    22/23.03.25 4 ❄️
    23.04.25 transfer I - FET 5AA + EG ❌
    27.05.25 transfer II - FET 5AA + EG ❌
    7+1 poronienie zatrzymane, zdrowa dziewczynka 😭💔
  • Ana29 Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nitka96 wrote:
    Tak Wrocław bo załatwiłam sobie w Medfeminie prywatnie i oni odrazu wysyłają materiał i może być mąż przy mnie a w szpitalu publicznym nie wiem czego się spodziewać więc wolałam skrócić sobie cierpienia a moja doktor prowadząca mówi że bardzo dobry wybór jeśli mam taką opcję.

Tak mamy już nawet bilety i zarezerwowane hotele 😅 Lecimy do Singapuru, później do Australii, następnie Nowa Zelandia i wracamy przez Dubaj bo mój stary nie był 🥹 Nie mogę się już doczekać 🌴

Wspaniały plan! 🩷🩷

23/02 11 dpo ⏸️ 🩵
    23/06/25- 431 gram miłości 🩵 (20+5)
    30/06/25-435 gram miłości 🩵 (21+5) ❗️szyjka macicy 3 cm
    21/07/25- ok.770 gram miłości (+/-96g) 🩵 (24+5)
    18/08/25 1300 gram miłości (+/-195g)🩵 (28+5)
    01/09/25 1499 gram miłości 🩵 (30+5)
    08/09/25 1914 gram miłości (+-268g)🩵 (31+5)

preg.png

Wysłany: 5 lipca, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niteczko wyjazd marzenie 🥰🥰 Zawsze chciałam odwiedzić te miejsca ale jakoś miałam lęk przed Australią i Nowa Zelandia. (Ze względu na płazy i pajęczaki tam żyjące 😂) No ale chyba całe życie nie można się bać ? Takim drugim mam jeszcze Japonię. Jak czasem oglądam filmiki jakie tipy ułatwiające życie oni mają.. jaka tam jest kultura.. no i oczywiście festiwale mangi którą uwielbiam 😅.

Planujecie odwiedzić wioskę Hobbita ?

👩🏻‍🦰 33l
    🔺endometrioza IIIst.,
    🔹kir BX
    🔺MTHFR_677C>T homo
    🔺PAI-1 4G hetero
    🔺ryzyko celiakii
    ☘️

👨🏽37l
    🔺HBA 58%

preg.png
    age.png
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kałamarnico wow jaki piękny taras, w takich warunkach to można oglądać i wypoczywać 😍🤩 a śniadanko pierwsza klasa i naleśniczki i szakszuka w tle 🤤🤤🤤
    Co do pytana co szykuję na parapetówkę, czemu mnie nie dziwi, ze perfekcyjna pani domu 🦑 mnie o to pyta? 😂🩷 oprócz grilla więc standardowo kiełbasek kurczaczków i tego typu rzeczy to korzystam z dobroci lidlomixa i testuję - rwany chlebek z ziołami, drugi z czosnkiem, drożdżowe bułeczki z mozarellą i suszonymi pomidorami, tzatziki, ślimaczki pizzowe które zawsze robię, tortille na zimno z serkiem i dodatkami, na słodko szarlotka, ciasto czekoladowe z malinami, lemoniada cytrynowo-pomarańczowa, jakieś sałatki do grilla. Także jest co robić! 💪🏼😀 już nie mówiąc o sprzątaniu bo wszyscy będą oglądać dom 🙈

Paulinko hm ciężkie pytanie, chyba jednak lepiej dostać tą 🦍. Tylko że ja się uparłam, że wytrzymam, bo mogłabym już testować jak wcześniej 10/11/12dpo 😂 natomiast no myśle, że chyba lepiej dostać okres bo jednak nie doszukujesz się cieni, nie masz już nadziei że „póki @ nie ma to piłka w grze” tylko wiesz doskonale na czym stoisz. Wydaje mi się, że lepiej w tą stronę niż się nakręcać. Natomiast nie wiem, czy wytrwam w tym postanowieniu dłużej 😂
    Podoba mi się twoje podejście dzisiejsze, już mówisz jak stara dobra Paulinka 🩷😂 - masz świętą rację, jest medycyna, jest jeszcze wiele dróg przed tobą i przed nami, gdzieś musi być furtka do wejścia! 💪🏼

Nitko ile w tobie siły, że już planujesz podnoszenie rękawic i masz zaplanowane kolejne kroki 💪🏼 jesteś bardzo dzielna, przytulam cię całym sercem, doskonale wiem co czujesz🩷🩷🩷 mam nadzieję, że wszystko przebiegnie jak najszybciej, jak najmniej boleśnie i bez żadnego uszczerbku na twoim zdrowiu. Całuję cię🫂

Ana nie mam pojęcia co czujesz i ciężko mi sobie wyobrazić, że siedzenie na kanapie może być dla kogoś karą i zmorą 😂 tak pół żartem oczywiście 😂 ale domyślam się, że jak byłaś aktywna całe życie i całą ciążę to jest to dla ciebie coś dziwnego ale masz rację, że robisz to dla bobasa i to jest największa i najpiękniejsza motywacja 🩷

Frelciu zazdroszczę leniwego poranka! 🥹
    U mnie w gazie od rana, teraz zrobiłam sobie przerwę bo ból okresowy mnie dojeżdża i czekam aż tabletka zadziała- też nie miał kiedy sobie wybrać tylko akurat dziś 🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca, 12:24

kałamarnica 11, Frelcia_na_chwilę, Ana29 lubią tę wiadomość

🙎🏼‍♀️29🙎🏼‍♂️29 🐶
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23 - teraz już 🌈.
    3 BEZSENSOWNE stymulacje letrozolem w 2024r.

22.01.25 ⏸️ -💔 ciąża biochemiczna
    4.03.25 ⏸️ - 💔 11tc poronienie samoistne
    3.08.25 ⏸️- 💔 ciąża biochemiczna

👩🏼‍🦱
    ❌AMH 2.78 (10/24)—> 1,32 (06/25)
    ❌lekka IO- glucophage 1500
    ❌hashimoto- Letrox 25/50
    ✅ trombofilia brak
    ✅onkopakiet
    ✅własne owulacje
    ❌ PAI-1 - 4G/5G heterozygota
    ❌ KIR AA

📆W planie:
    ❔kariotypy
    ❔pełna diagnostyka hormonalna w szpitalu
    ❔histeroskopia

🧔🏽‍♂️
    ❌ morfologia 4% ➡️ 0%
    ❌koncentracja 418mln ➡️ 84mln
    ❌ruch postępowy szybki 5,65
    ✅ruch postępowy 21,82 ➡️ 47,32
    ✅test MAR
    ✅onkopakiet
    💊Pentohexal Retard, Fertilman PLUS, Wit D, cholina

📆W planie:
    ❔kariotypy
    ❔seminogram + chromatyna DNA
  • kałamarnica 11 Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinko xD spanie pod namiotem bez namiotu mogłoby być kłopotliwe hahaha
    Właśnie - jak zauważyła Vergeet - nasza Paulinka wróciła. Cieszę się, że czuć dzisiaj w Tobie nową energię! Bawcie się najlepiej na świecie u przyjaciółki a potem z górki do wyjazdu ☀️🌴♥️

Vergeet 😨
    Ja jestem perfekcyjną panią domu dla naszej dwójki. Ale jak przychodzi wydanie przyjęcia to dostaję szału i mam MEGA stres po prostu i zwykle unikam większych przyjęć i imprez u siebie w domu :D

Kochana, ja Cię podziwiam za to! Ale pyszności szykujesz! I to wszystko sama? ♥️♥️♥️ Rewelacja. Z dziką chęcią bym ŻARŁA te wszystkie przysmaki 😁😁😁 będzie wspaniale!!! 😘😘😘

Nitka Australia i NZ to moje marzenie! (Ale podobnie jak Frelcia mam wyobrażenie, że gdy tylko przekroczę próg samolotu natychmiast nadepnę na jadowitego pającura xD 🕷️). Niestety mam szczęście do takich rzeczy. Jak ktoś ma znaleźć muchę w zupie, włosa w szarlotce, brud na talerzu, karalucha w łazience, zawsze jestem to ja. Także... Mam lekkie obawy hahaha

Ana... trudno sobie nam wyobrazić co czujesz, bo w tym miejscu gdzie jesteśmy, my staraczki, myślimy sobie, że dałybyśmy wszystko aby będąc w zdrowej ciąży oglądać Netflixa :D
    Ale oczywiście punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Wiadomo, że każdy okres w życiu ma swoje plusy i minusy, oraz chcemy być wolni w naszych wyborach. Jak ktoś jest aktywny fizycznie na codzień to wiem, że zakaz tej aktywności może być trudny do przełknięcia. Ale kochana, byle do wizyty, prawda? Dasz radę słoneczko nasze ☀️☀️☀️

Ale mam dzisiaj luz. Aż mi dziwnie, że nie sprzątam, nie gotuję, siedzę, czytam i właśnie nalałam sobie proseczko 🌝

PaulinKA, Frelcia_na_chwilę, Slava, Ana29, Vergeet lubią tę wiadomość

👱‍♀️'91: PCOS, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, pokrzywka nawrotowa
    • AMH 5.04 ng/mL (01.25r.)✅
    • prog 7dpo 17.53 ng/mL ✅
    • Euthyrox, Pregna start, Inozytol, Omega 3-6, Koenzym Q10, cynk, olej z wiesiołka, NAC

• ANA 1:100 ❌
    • MTHFR heterozygota
    • KIR haplotyp Bx✅
    • crossmatch 37.8% ❌

👨'87
    - liczba 🪱 w ejakulacie: 490mln ✅
    - koncentracja 40mln/ml✅
    - ruch postępowy 62% ✅
    • Profertil Man
    • HLAC 06, 15 - C2 ✅

🐱 '18 Kitku

• starania od: 08.2023r.
    • monitorowane od: 02.2024r. - brak owulacji
    • Lametta 6x owulacja ✅ ciąża ❌
    • HSG (01.25r.) - niedrożność kanału szyjki - udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
    • od 05.25r. Invimed Kato - dr P.S.👩‍⚕

PLAN:
    - indukcja immunosupresji pod kontrolą dr J: Equoral, Encorton, Hydroxychloroquine, Accofil, Acard💊

✨I (don't) know (if) it's worth it.✨
  • brilka Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nitka, ja podobnie jak dziewczyny mam ciary na samą myśl o Australii. Musiałabym chodzić w jakimś kaftanie bezpieczeństwa, okropnie boję się pająków i mam na ich widok bardzo nerwowe i nieprzystające dorosłej osobie reakcje 🤪

Slava lubi tę wiadomość

Starania od 04/24

👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, amh 3,74 (08/24) ➝ 2,45 (05/25), histeroskopia (04/25), p/c przeciwplemnikowe, ANA
    ❌ niedrożny kanał szyjki macicy po LEEP, niedrożny prawy jajowód, kir AA, cross match 31,4%, czynnik V R2 hetero, MTHFR (A1298) homo, hipoglikemia reaktywna, IO

immunosupresja 💊
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @kałamarniczka, po 13 w sobotę to idealna pora na pierwsze proseczjo :)

@Vergeet Jezu ile glutenowych pyszności! Ja jestem czlowiek: kluskowo- drożdżowy wiec jadłabym wszyyystko! Mniammniam🥰

@nitko, super wyprawa! Bilety juz kupione?

Umówiłam sie do dr Jarosz na 21 sierpnia, omg, ile czekania! Dziewczyny, czy dzwoniliście moze do Invimedu i pytałyście czy ktoś odwołał, czy jaka jest opcja na przyspieszenie tej wizyty? Wydaje mi sie ze Wy nie czekałyście az tyle....

Paulinka wróciła i sie nie podda 😍 i będzie klepać po pleckach tę biedną istotkę ktora wczoraj doszła do głosu , tyle ile bwdzie trzeba....

@frelciu, juz czesc spakowana oczywiście ale mi dziwnie ze robię to tak późno ale główne pakowanie jutro! Ja to zawsze tydzień przed wyjazdem prasuje ciuchy, układam stosiki i odchaczam rzeczy z listy🤣 najważniejsza mugga i wklad do kontaktu xD

Trzymajcie kciuki, zeby dzisiejsza impreza z bobasami minęła mi w miarę spoko😐 staram sie nastawiam ze dzis to nie ja tylko Przyjaciółka jest centrum , mam nadzieję ze bedzie dobrze 🥰

Frelcia_na_chwilę lubi tę wiadomość

⏳️01.2024
    👱‍♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, zapalenie endometrium, nadreaktywność NK, hipoglikemia reaktywna, IO, brak KIR implantacyjnych, niskie bialko S
    🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, koncentracja 17mln/ml, , SDF-15%,

🔜IVF, kwalifikacja🙏
    "Zes*am się, a nie dam się."

Wysłany: 5 lipca, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna wdowa i trujące żaby to pikuś. Tam jest tego zdecydowanie więcej :D No ale cóż. Jak to się mówi: raz się żyje 😂 Ale tak zupełnie serio. Tyle ludzi tam mieszka i normalnie funkcjonuje, że są pewnie jakieś tipy dla takich fobów :D

👩🏻‍🦰 33l
    🔺endometrioza IIIst.,
    🔹kir BX
    🔺MTHFR_677C>T homo
    🔺PAI-1 4G hetero
    🔺ryzyko celiakii
    ☘️

👨🏽37l
    🔺HBA 58%

preg.png
    age.png
  • pelnawiary Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,my cały weekend na wyjeździe więc będę podczytywać z doskoku.
    Vergeet,ale jedzonko😍😍😍
    I Kalamarniczko😍😍😍
    Wspaniale z Was Panie domu😊

Niteczko,trzymam kciuki, żeby sytuacja zakończyła się jak jak najmniej dotkliwie dla Ciebie,na tyle na ile to możliwe❤️plan na podróż marzenie,na pewno odpoczniecie,oderwiecie się i z nową siłą przystąpicie do dalszej walki🙂

Ściskam Was mocno😘

Frelcia_na_chwilę, PaulinKA, kałamarnica 11, Vergeet lubią tę wiadomość

👩👱‍♂️40l.

start inv:
    -22.03.2025 -p.krotki🍀
    niestety bez powodzenia
    - 10.04.2025 zmiana kliniki
    - 22.04.2025 p. długi🍀
    - 16.05.2025 7🥚,mamy 6❄️➡️PGT-a 5❄️
    - 16.07.2025 FET 5.1.1 + EG
    6dpt ⏸️ 🥹 beta 79,prog 38,8 🥰
    8dpt beta 209
    10dpt beta 491,prog 38,4
    12dpt beta 1174
    19dpt beta 25 814
    23dpt Maluszek 0,39cm z bijacym ❤️
    22.08.2025 Maluszek rośnie zdrowo
    08.09.2025 wszystko w jak najlepszym porządku,już prawie 4cm naszego wyczekanego Maleństwa
    nifty pro ⏳
    ➡️19.09.2025 prenatalne I trymestru

preg.png

Wysłany: 5 lipca, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie nawet po kawie taaaaki leń dopadł. A tu wraca moje małe tornado. Mam nadzieję, że jutro nas mój tata przygarnie i pobiega trochę za wnukiem 💪🏻. Bo ja z tą nogą po prostu nie umiem :(( i BARDZO mnie to martwi. Co prawda dopiero trzy miesiące temu miałam śruby i druty wyciągane…złamałam trzy kości a to też ma wpływ na stabilność tej nogi.. ale echhh…

👩🏻‍🦰 33l
    🔺endometrioza IIIst.,
    🔹kir BX
    🔺MTHFR_677C>T homo
    🔺PAI-1 4G hetero
    🔺ryzyko celiakii
    ☘️

👨🏽37l
    🔺HBA 58%

preg.png
    age.png
  • kałamarnica 11 Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinko! Ja do Invimedu przez jakiś czas dzwoniłam codziennie i pytałam :D ale ostatecznie udało mi się zamienić z dziewczyną, która zwalniała swój termin na wątku Starając się z pomocą medyczną - Jarosz Małgorzata immunolog opinie. Tam zapytaj czy ktoś nie ma wcześniejszego terminu, nuż ktoś się znajdzie 😘♥️

PaulinKA lubi tę wiadomość

👱‍♀️'91: PCOS, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, pokrzywka nawrotowa
    • AMH 5.04 ng/mL (01.25r.)✅
    • prog 7dpo 17.53 ng/mL ✅
    • Euthyrox, Pregna start, Inozytol, Omega 3-6, Koenzym Q10, cynk, olej z wiesiołka, NAC

• ANA 1:100 ❌
    • MTHFR heterozygota
    • KIR haplotyp Bx✅
    • crossmatch 37.8% ❌

👨'87
    - liczba 🪱 w ejakulacie: 490mln ✅
    - koncentracja 40mln/ml✅
    - ruch postępowy 62% ✅
    • Profertil Man
    • HLAC 06, 15 - C2 ✅

🐱 '18 Kitku

• starania od: 08.2023r.
    • monitorowane od: 02.2024r. - brak owulacji
    • Lametta 6x owulacja ✅ ciąża ❌
    • HSG (01.25r.) - niedrożność kanału szyjki - udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
    • od 05.25r. Invimed Kato - dr P.S.👩‍⚕

PLAN:
    - indukcja immunosupresji pod kontrolą dr J: Equoral, Encorton, Hydroxychloroquine, Accofil, Acard💊

✨I (don't) know (if) it's worth it.✨
  • brilka Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinko, ja na pierwszą wizytę czekałam lekko ponad miesiąc, na druga miesiąc. Może dr jest na urlopie i dlatego taki odległy termin?

Starania od 04/24

immunosupresja 💊
  • Ann35 Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:
    Brilko przytulam cię🙈

I ja ogłaszam, że testowania nawet nie będzie- właśnie przyszedł 🦍
    Plus taki, że cykl trwał ładnie 29 dni i praktycznie idealnie 14 dni po owulacji także wróciło do normy.
    To z jednej strony dobra wiadomość ❤️❤️❤️

Vergeet lubi tę wiadomość

👩🏻 36 🧑🏻‍🦱 32 🇩🇪 HH

11.07.2011- 👼🏼 🩷🖤14tc
    12.06.2012- 👧🏼 🩷🌈40+6 4210g 61cm
    13.03.2019- 👦🏼 💙38+6 3720g 51cm
    13.05.2025- 👼🏼 🩷 🖤14+3tc
    Starania o 3 bombelka

———————————————————
    02.2025- 7cs
    25.02.25- ⏸️ 9dpo
    26.02.25- beta 53

☀️ 11.03- mamy kluseczkę !
    ☀️ 26.03- 1.12 cm kluseczki + ❤️
    ☀️ 23.04- 4,4 cm wszystko wyglada super ❤️
    ☀️ 29.04- usg prenatalne - problemy na horyzoncie- NT 3,63 czekamy na wyniki Pappa i Nipty
    💔 05.05- beta hCG - 25.900 IU/I - 0,6812 MoM, PAPPA - 1,060 IU/I - 0,4836 MoM, ryzyka skorygowane T13 1:4, T21 1:12, NIPTY- wysokie ryzyko T13
    💔 05.05- pilna punkcja łożyska
    💔 06.05- diagnoza Trisomia 13 🖤
    ———————————————————

⏳09.2025 - 3cs 🍄‍🟫 🌈

Pogromczyni jędzowatych desperatek 🫵🏻
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wpadam tylko na szybkie tulaski dla Was, bo udało mi się nadrobić szybciutko.. dziś jadę na Baby Shower znajomej, właśnie idę się ogarniać 💕

Wspaniałej Soboty i zostawiam paczkę miodku na serce wylewaczkę dla każdego kto potrzebuje 🥹 📦

PaulinKA, Ann35, Lisik, Vergeet lubią tę wiadomość

💁🏼‍♀️94'🧔🏼‍♂️92' 🐕‍🦺21’

💊 •Pregna Plus •Pregna DHA•Magne B6 Forte •LaciBios

Pierwsza ciąża🤰🏼:
    ✨ 13.02 ~ 1DC
    🥚 28.02 ~ 16DC
    💌 07.03 ~ 7dpo: Estr 212.10, Prog 17.52
    ⏸️ 09.03 ~ 9dpo:❣️Cieś 🐻
    💌 10.03 ~ 10dpo: Beta 23.70
    💌 12.03 ~ 12dpo: Beta 92.90 (+279.70%)
    💌 14.03 ~ 14dpo: Beta 273.40 (+187.40%)
    ✨19.03 (4+6) ~ 37mm pęcherzyk🥹
    ✨31.03 ~ dwa bijące serduszka💕(0.5cm🐻 + 0.3cm🐻)
    ✨16.04 ~ 2 x 2.11cm💕
    🔅07.05 I prenatalne: zdrowe bobasy 5.11 cm 💕
    ✨14.05 🐻 70g 🐻84g 💕
    ✨11.06 mamy parkę?🥹
    🔅02.07 II prenatalne: zdrowa parka 330g + 354g 🩷🩵
    ✨07.07 ~ 2 x 380g 🥰
    ✨30.07 ~ 2 x 700g❤️
    ✨18.08 ~ 2 x 900g 🫠 🫧
    🔅02.09 III prenatalne: 2*1400g🧸🧸
    ✨ 08.09 ~ 2*1500g
    24.09⏳

preg.png
‹‹ 21 22 23 24 25 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ