W lipcu rzucam nam zaklęcie 🧙♂️, niech już będzie to poczęcie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Powodzenie dziewczyny w tym miesiącu 🥰
Trzymam za nas kciuki!
U mnie testy ovu negatywne(9 dc), w środę idę do ginekologa na monitoring 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca, 11:56
BillieJean lubi tę wiadomość
👩🏻 '96 - celiakia, niedoczynność tarczycy, PCOS, IO, mutacja PAI-1
Leki: Euthyrox 67,5 mg, Glucophage XR 500 mg, Ogestan
👦🏻 '97 - badania nasienia ✅
01.01.24 początek starań o pierwszego bąbla
22.02.24 cb
02.10.24 pierwsza wizyta w klinice
24.10.24 diagnoza PCOS i IO (luźne starania 🛫🇧🇷🇺🇾🇦🇷🛬)
🔜 04.02.25 początek stymulacji Rekovelle 🍀 -
Trzymamy kciuki za pomyślne wieści z wizyt Madzi i Krysi ❤️
Insane Kochana, przytulam 🫂 nowy cykl będzie szczęśliwszy !
Nitka96 monitoring wszystko wyjaśni, pewnie jeszcze jesteś przed owu 🤞
SolAngelica ja nie używałam tych testów, ale może jutro będzie ta buźka już ‚stała’? Życzę powodzenia ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca, 11:26
Insane, xmadziax lubią tę wiadomość
-
Madzia, Krysia, trzymam kciuki 🤞 ❤️
xmadziax lubi tę wiadomość
-
Insane wrote:Ja już mam wyniki i niestety czekam na nowy cykl
Bardzo mi przykro przytulam mocno 🫂🫂
Ale wiem że się nie poddasz i że już niedługo się uda ❤️ mocno w to wierzę i trzymam kciukiInsane lubi tę wiadomość
-
SailorMoon wrote:Ten clear blue jest teraz jeszcze ujemny, ale migająca buźka mówi o tym że owulacja jest już tuż tuż
1-3 dni i buźka powinna być “stała” wtedy w teorii na drugi dzień od stałej buźki jest owulacja.
Sama teraz testuję te testy
Ja w tym miesiącu też zaczęłam je testować i jestem ciekawa czy potwierdzą to co na monitoringu!👩🏻 '96 - celiakia, niedoczynność tarczycy, PCOS, IO, mutacja PAI-1
Leki: Euthyrox 67,5 mg, Glucophage XR 500 mg, Ogestan
👦🏻 '97 - badania nasienia ✅
01.01.24 początek starań o pierwszego bąbla
22.02.24 cb
02.10.24 pierwsza wizyta w klinice
24.10.24 diagnoza PCOS i IO (luźne starania 🛫🇧🇷🇺🇾🇦🇷🛬)
🔜 04.02.25 początek stymulacji Rekovelle 🍀 -
JoAnn wrote:Bardzo mi przykro przytulam mocno 🫂🫂
Ale wiem że się nie poddasz i że już niedługo się uda ❤️ mocno w to wierzę i trzymam kciuki
Dziękuję Kochana Tobie i innym dziewczynom.
Billie, jesteś super wspierającą prowadzącą.
Miałam już gotowy koszyk, bo spodziewałam się takiego wyniku. Zamówiłam fertistim, nac, zioła ojca sroki i wiesiołek, bo w tym cyklu nie chcę stymulacji. Pojadę z suplementami. Chociaż cała masa leków na stałe i tak zostaje.
Ale i tak będzie ryk dzisiaj albo jak zacznie się już okres…
Trzymam kciuki za Martynę!40 tc 💔 -
Insane wrote:Dziękuję Kochana Tobie i innym dziewczynom.
Miałam już gotowy koszyk, bo spodziewałam się takiego wyniku. Zamówiłam fertistim, nac, zioła ojca sroki i wiesiołek, bo w tym cyklu nie chcę stymulacji. Pojadę z suplementami. Chociaż cała masa leków na stałe i tak zostaje.
Trzymam kciuki za Martynę!
Insane, przytulam 😔 bardzo mi przykro 😔
Nowy cykl to zawsze nowa szansa ❤️
Lipiec będzie nasz 😎Insane lubi tę wiadomość
-
Insane a może chciałabyś do tych supli i ziół dorzucić jeszcze jogę na płodność ? Jesli byłabyś zainteresowana to podrzucę Ci w wiadomości linki do tych z których ja korzystałam. Ja tą jogę robiłam przed pierwszą ciążą i teraz przed drugą. Najpierw robiłam jogę na owulację a później jogę na 2 tyg oczekiwania i na poczęcie. Te pozycje sie od siebie różnią, inne są na fazę przed owulacją i owulacyjną - żeby ładnie wzmocnić owalke a inne są na fazę po owulacji na potencjalne zagnieżdżenie
-
Insane wrote:Dziękuję Kochana Tobie i innym dziewczynom.
Trzymam kciuki za Martynę!
Na wyniki ciągle czekam, co chwilę odświeżam:( zrobiłam nawet test kolejny o czułości 25 i krechę widać z daleka 🥺🥺Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca, 13:03
Insane lubi tę wiadomość
-
OldMe-NewMe wrote:Insane a może chciałabyś do tych supli i ziół dorzucić jeszcze jogę na płodność ? Jesli byłabyś zainteresowana to podrzucę Ci w wiadomości linki do tych z których ja korzystałam. Ja tą jogę robiłam przed pierwszą ciążą i teraz przed drugą. Najpierw robiłam jogę na owulację a później jogę na 2 tyg oczekiwania i na poczęcie. Te pozycje sie od siebie różnią, inne są na fazę przed owulacją i owulacyjną - żeby ładnie wzmocnić owalke a inne są na fazę po owulacji na potencjalne zagnieżdżenie
Ooo jeśli mogę to bym też poprosiła te linki
Ja właśnie wróciłam do ćwiczenia pilatesu, tak na spokojnie. ( mam zerwane więzadło krzyżowe przednie 😅 ale normalnie funkcjonuje i zabieg odłożyłam na kiedyś )
OldMe-NewMe lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za dziewczyny, które mają dzisiaj wizyty i za te, które czekają jeszcze na wyniki bety 🤞🤞🤞
M93 myślałam, że tylko ja mam taka fiksację na punkcie testowania, najpierw owu potem ciążowe 🤣🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
SailorMoon wrote:Ooo jeśli mogę to bym też poprosiła te linki
Ja właśnie wróciłam do ćwiczenia pilatesu, tak na spokojnie. ( mam zerwane więzadło krzyżowe przednie 😅 ale normalnie funkcjonuje i zabieg odłożyłam na kiedyś )DaruniaKa, SailorMoon, BillieJean, bajkowadama, Pulsik lubią tę wiadomość
-
OldMe-NewMe wrote:Insane a może chciałabyś do tych supli i ziół dorzucić jeszcze jogę na płodność ? Jesli byłabyś zainteresowana to podrzucę Ci w wiadomości linki do tych z których ja korzystałam. Ja tą jogę robiłam przed pierwszą ciążą i teraz przed drugą. Najpierw robiłam jogę na owulację a później jogę na 2 tyg oczekiwania i na poczęcie. Te pozycje sie od siebie różnią, inne są na fazę przed owulacją i owulacyjną - żeby ładnie wzmocnić owalke a inne są na fazę po owulacji na potencjalne zagnieżdżenieStarania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
Dziewczyny, jeśli któraś z was chce spróbować lub jej brakuje to mogę wystawić zioła sroki nr 3. Mnie już się nie przydadzą a mam chyba 3/4 opakowania 😔start: 06.2021
05.2024 💔 cb
Niedrożny lewy jajowód
❌❌❌
08.2024🍀🍀🍀🍀
17.10 ⏸️
21.10 250,0
23.10 462,9 (84,4%)
25.10 1099,0 🎉
31.10 GS 15x7mm YS 3,8mm
08.11 CRL 0,64cm FHR+
15.11 CRL 1,43cm FHR 161/min❤️ -
OldMe-NewMe wrote:Insane a może chciałabyś do tych supli i ziół dorzucić jeszcze jogę na płodność ? Jesli byłabyś zainteresowana to podrzucę Ci w wiadomości linki do tych z których ja korzystałam. Ja tą jogę robiłam przed pierwszą ciążą i teraz przed drugą. Najpierw robiłam jogę na owulację a później jogę na 2 tyg oczekiwania i na poczęcie. Te pozycje sie od siebie różnią, inne są na fazę przed owulacją i owulacyjną - żeby ładnie wzmocnić owalke a inne są na fazę po owulacji na potencjalne zagnieżdżenie
Chętnie ❤️40 tc 💔 -
Dziewczyny 🥺🥺 to się dzieje… 🥺
Beta 74,1
Prog 29,20
I tutaj mam do was pytanko. Czy progesteron waszym zdaniem jest ok?
Dziś 12 dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca, 13:47
OldMe-NewMe, M93, xmadziax, Siri, miska122, Sowella, BillieJean, Hania123, edka85, Chesterka1124, Pulsik, Ann1997, Deyansu, JoAnn lubią tę wiadomość