W lipcu rzucam nam zaklęcie 🧙♂️, niech już będzie to poczęcie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
-
BillieJean ale się cieszę, że coś tam się u Ciebie „tworzy” 🍀🍀🍀 niech ta krecha już tylko ciemnieje, piękny masz weekend teraz 😍🤞
BillieJean lubi tę wiadomość
🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Insane wrote:Długo po miesiączce spadała Ci tempka, zawsze tak masz? Wszystko ładnie wygląda, skok dość niewielki, ale chyba wystarczający 🍀 trzymam kciuki!
BillieJean no właśnie, dawaj newsy 😍Insane lubi tę wiadomość
-
Tersz właśnie byłam siku i takie nitki różowe były... Ciekawe...
Insane, Gosha1510 lubią tę wiadomość
-
Lipcowe kropki trzymajcie się dzielnie, Mamusie dbajcie o siebie, dmucham wam w żagle ♡
Do czekających testerek, mi zawsze test wychodził bardziejszy z popołudniowego moczu, nie wiem czemu, jak siklalam rano nie było nic a tego samego dnia po południu różowa kreska, nawet nie cień także w tej grze brak reguł.
Jestem po kolejnym usg, Ufok ma już 13mm. Ze wszystkich apek jakie sobie testuje premom pokazuje mi idealnie zgodnie z usg wiek ciazy, wydaje mi się że owulke też mi najlepiej tam właśnie pokazało. Trafiłam na naprawdę świetnego lekarza, w koncu wychodzę z wizyty uśmiechnięta i spokojna. A nie jak poprzednio kłębek nerwów i szukanie kolejnego lekarza
Chesterka1124, Insane, M93, Czekająca94, BillieJean, JoAnn, OldMe-NewMe, Pulsik lubią tę wiadomość
-
Gosha1510 wrote:Lipcowe kropki trzymajcie się dzielnie, Mamusie dbajcie o siebie, dmucham wam w żagle ♡
Do czekających testerek, mi zawsze test wychodził bardziejszy z popołudniowego moczu, nie wiem czemu, jak siklalam rano nie było nic a tego samego dnia po południu różowa kreska, nawet nie cień także w tej grze brak reguł.
Jestem po kolejnym usg, Ufok ma już 13mm. Ze wszystkich apek jakie sobie testuje premom pokazuje mi idealnie zgodnie z usg wiek ciazy, wydaje mi się że owulke też mi najlepiej tam właśnie pokazało. Trafiłam na naprawdę świetnego lekarza, w koncu wychodzę z wizyty uśmiechnięta i spokojna. A nie jak poprzednio kłębek nerwów i szukanie kolejnego lekarza
To chyba ważne... Ja po tym wszystkim mam problem żeby ufać lekarzom...
Miałam jednego, ale też trochę się zawiodłam ostatnia wizyta...27tc+3 - 😢 [*] 11.20
37tc+3 - 🌈
6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
3tc+4 💔
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
X.2021 - start IVF
23.12.21 - transfer blastki ❄️4AA
29.12 - 6dpt - beta 39.40 mlU/ml
18.01 - 26dpt - 6+1 CRL 0.55cm i bijące serduszko 😍
01.03 - 12+1 I prenatalne 7.5cm chłopca 💙
21.04 - 19+3 - II prenatalne - 330g 💙
06.07 - 30+2 - III 25.08 - 1810g 💙
25.08 - 37+3 - 3220g i 54cm cudu jest juz ze mną
...
_ _ _ _
03.24 - wracamy po rodzeństwo
04.06 FET ❄️3AA 🙏🙏
09.06 - 5dpt. - ⏸️
06.07 - 7+2 💔
_ _ _ _
04.09 prog 41.8; 2dpt 18.4
05.09 - FET ostatniej szansy ❄️4AB
4dpt - ⏸️; beta 59.8🤯; prog 28.5
11.09 - 6dpt 80.4 💔 7dpt 79.8; 9dpt 98 🤯
Ja poprzednio trafiałam fatalnie, łącznie z takim który darł się tak że wszyscy na korytarzu słyszeli co do joty 👿 bo ciaza to nie choroba, się zwolnienia zachciało
do obecnego zgłosiłam się w maju na rutynowa kontrolę, ale naprawdę szczerze mnie zachwycił profesjonalizmem. Teraz na pierwszej ciążowej upewniłam się, że można z klasą i szacunkiem. Tym bardziej że nie patrzył na zegarek, zrobił szeroki wywiad, zalozyl karte oby tak było do końca.
Jestem pełna nadziei że i Ty ponownie będziesz mogła kogoś obdarzyć zaufaniem ♡ daj sobie chwilę.Chesterka1124 lubi tę wiadomość
-
Myślę że wrócę do niego i poszukam jeszcze jednego 😉 na razie to daleka droga, bo nawet nie wiem czy jeszcze będę kiedykolwiek potrzebować lekarza do prowadzenia ciąży... 😔27tc+3 - 😢 [*] 11.20
37tc+3 - 🌈
6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
3tc+4 💔
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
X.2021 - start IVF
23.12.21 - transfer blastki ❄️4AA
29.12 - 6dpt - beta 39.40 mlU/ml
18.01 - 26dpt - 6+1 CRL 0.55cm i bijące serduszko 😍
01.03 - 12+1 I prenatalne 7.5cm chłopca 💙
21.04 - 19+3 - II prenatalne - 330g 💙
06.07 - 30+2 - III 25.08 - 1810g 💙
25.08 - 37+3 - 3220g i 54cm cudu jest juz ze mną
...
_ _ _ _
03.24 - wracamy po rodzeństwo
04.06 FET ❄️3AA 🙏🙏
09.06 - 5dpt. - ⏸️
06.07 - 7+2 💔
_ _ _ _
04.09 prog 41.8; 2dpt 18.4
05.09 - FET ostatniej szansy ❄️4AB
4dpt - ⏸️; beta 59.8🤯; prog 28.5
11.09 - 6dpt 80.4 💔 7dpt 79.8; 9dpt 98 🤯
Kochane przepraszam Was, dzisiaj to wesele i mamy młyn, właśnie nie wyrobiłam się na mszę, mąż pojechał sam bo dziecko zasnęło mi przy cycku i zrobiło awanturę, że nie mogę wstać 🤣 życie ! Pojedziemy później na salę już razem.
Betę zrobię po niedzieli, dziś nie miałam jak, a po weekendzie i tak się wybierałam na badania, bo kupiłam pakiet badań.
Przez ten cały harmider nie mam kiedy sobie uświadomić co właśnie się dzieje, zrobiłam jeszcze dwa inne testy i cienie są wyraźniejsze.
https://zapodaj.net/plik-YYuFoiydih
Jeju dziewczyny… trzymam kciuki za nas wszystkie, tulę każdą która tego potrzebuje dziś 🥹🫂M93, SailorMoon, JoAnn, Nowa2024, Anikaa, OldMe-NewMe, miska122, Czekająca94, kknn, Gosha1510, edka85, Siri, Sowella, DaruniaKa, Agacia_11, aambrozjaa93, Darrika, Pulsik lubią tę wiadomość
-
BillieJean wrote:https://zapodaj.net/plik-sQUkHFktfY
Ja … nie wiem co mam czuć…
Mąż : no…. No… jakiś cień jest, zobaczymy.
Wow extra!!! ❤️❤️❤️ Takie wiadomości to ja lubię 🥰🥰 Gratulacje!!!!BillieJean lubi tę wiadomość
-
BilliJean, widzę że dopadła Cię "klątwa" prowadzącej. Niech mocno się Ciebie teraz trzyma❤️
Wysylam Tobie i wszystkim Wam coraz śmielsze wiruski. 🦠🦠🦠 Bąbel ma 4 cm wg ostatniego USG, teraz tylko pozostało czekać na USG prenatalne i wyniki NIPT i podobno wtedy ma być mniej stresu, chociaż jak znam siebie to jakoś ciężko mi uwierzyć że mi odpuści. 😅
Krysia, trzymam z całej siły kciuki byś mogła zrobić transfer już w sierpniu i by później czekała Cię już tylko nudna ciąża. ❤️
Powiem Wam, że chociaż jestem na "fioletowych stronach" to tęsknię za Wami. Wsparcie tu zawsze jest nieziemskie. Przy wypełnianiu karty i różnych dokumentów okazało się że chociaż były to cb to muszę mieć to wpisane i zderzyłam się jak ze ścianą gdy dotarło do mnie że to 5 ciąża, a po raz pierwszy ten zarodek widziałam na USG. Ale wiem, że każda z Nas ma tu swoją historię i trzymam kciuki za Nas wszystkie, by każdej z Nas udało się dotrzec do etapu gdy wyczekany maluch będzie z Nami! 🦠🦠🦠BillieJean, OldMe-NewMe, kknn, DaruniaKa, Pulsik lubią tę wiadomość
22.05.24 ⏸️
24.05 252.00
28.05 1884.00, jest pęcherzyk ciążowy 🍀
13.06 7.25mm, jest ❤️
18.07 USG, NIPT- 5.5cm zdrowego chłopczyka 💙
19.09 połówkowe - ✅
Leki: Acard,
Starania od maja 2023
Nawracajace ciąże biochemiczne 🙁
homozygota MTHFR c. 1286A>C, heterozygota PAI1
ANA: typ ziarnisty, 1:320, immunoblot ANA3 ujemny -
Murilega wrote:BilliJean, widzę że dopadła Cię "klątwa" prowadzącej. Niech mocno się Ciebie teraz trzyma❤️
Wysylam Tobie i wszystkim Wam coraz śmielsze wiruski. 🦠🦠🦠 Bąbel ma 4 cm wg ostatniego USG, teraz tylko pozostało czekać na USG prenatalne i wyniki NIPT i podobno wtedy ma być mniej stresu, chociaż jak znam siebie to jakoś ciężko mi uwierzyć że mi odpuści. 😅
Krysia, trzymam z całej siły kciuki byś mogła zrobić transfer już w sierpniu i by później czekała Cię już tylko nudna ciąża. ❤️
Powiem Wam, że chociaż jestem na "fioletowych stronach" to tęsknię za Wami. Wsparcie tu zawsze jest nieziemskie. Przy wypełnianiu karty i różnych dokumentów okazało się że chociaż były to cb to muszę mieć to wpisane i zderzyłam się jak ze ścianą gdy dotarło do mnie że to 5 ciąża, a po raz pierwszy ten zarodek widziałam na USG. Ale wiem, że każda z Nas ma tu swoją historię i trzymam kciuki za Nas wszystkie, by każdej z Nas udało się dotrzec do etapu gdy wyczekany maluch będzie z Nami! 🦠🦠🦠
Jesteś tu bardzo mile widziana! Nasze wątki są chyba bardziej kameralne niż ciążowe ?
Wszystkie Dziewczyny w ciąży, które do nas zaglądają mnie cieszą bardzo ❤️OldMe-NewMe, Gosha1510, Pulsik lubią tę wiadomość
-
BillieJean wrote:Kochane przepraszam Was, dzisiaj to wesele i mamy młyn, właśnie nie wyrobiłam się na mszę, mąż pojechał sam bo dziecko zasnęło mi przy cycku i zrobiło awanturę, że nie mogę wstać 🤣 życie ! Pojedziemy później na salę już razem.
Betę zrobię po niedzieli, dziś nie miałam jak, a po weekendzie i tak się wybierałam na badania, bo kupiłam pakiet badań.
Przez ten cały harmider nie mam kiedy sobie uświadomić co właśnie się dzieje, zrobiłam jeszcze dwa inne testy i cienie są wyraźniejsze.
Jeju dziewczyny… trzymam kciuki za nas wszystkie, tulę każdą która tego potrzebuje dziś 🥹🫂BillieJean lubi tę wiadomość
-
BillieJean wrote:Kochane przepraszam Was, dzisiaj to wesele i mamy młyn, właśnie nie wyrobiłam się na mszę, mąż pojechał sam bo dziecko zasnęło mi przy cycku i zrobiło awanturę, że nie mogę wstać 🤣 życie ! Pojedziemy później na salę już razem.
Jeju dziewczyny… trzymam kciuki za nas wszystkie, tulę każdą która tego potrzebuje dziś 🥹🫂
Tam się dzieje magia 😍😍😍🤞🤞🤞BillieJean, OldMe-NewMe lubią tę wiadomość
🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Jeju dziewczyny… trzymam kciuki za nas wszystkie, tulę każdą która tego potrzebuje dziś 🥹🫂BillieJean lubi tę wiadomość
-
-
Anikaa wrote:Oooo karmisz ? A ile ma Twoje dziecko? Czyli karmienie nie zablokowało i udało się 😊 mi lekarz mówił, że karmienie może przeszkodzić w zajściu w ciążę, ale skoro Tobie się udało to mam nadzieję, że u mnie też się uda 😃
Wszystko zależy od organizmu 😊 są kobiety które karmiąc od razu zachodzą a ciążę, są takie którym się udaje jak ograniczą ilość karmień, u mnie dopiero pół roku od odstawienia uregulował się cykl 🤭BillieJean lubi tę wiadomość