W lipcu rzucam nam zaklęcie 🧙♂️, niech już będzie to poczęcie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
SailorMoon wrote:Dziewczyny, zrobiłam kolejny test… a właściwie trzy.
Na KAŻDYM widzę bardzooo jasną kreskę, ale widać…
Najpierw zrobiłam jeden test, mówię okej.. zrobię kolejny… okeeej i trzeci wleciał pink… to samo
Jeny ale się boje teraz 😔😔😔
https://zapodaj.net/plik-wAKLln7xXd Tutaj pink
Jest kreseczka jak nic!👩 1993
AMH 1,72
🧔🏻♂️1986
Morfologia 4%
Starania na luzie od 01.2024
Z pomocą medyczną od 09.2024
09/2024 ovi + luteina ✖️
10/2024 lametta + ovi + progesteron besins ✖️
Listopad
🩸 13.11 -
Anikaa wrote:U mnie beta w poniedziałek pozytywna, słabe kreski na teście, dziś mocniejsza kreska ale beta niestety nie urosła prawie nic, więc nie udało się
Bardzo mi przykro
Przytulam 🫂Anikaa lubi tę wiadomość
-
BillieJean wrote:Jeju Kochana 🥹 widzę kreskę !
Wiem, że poprzednie doświadczenie napawa teraz strachem, ale wiesz, że teraz może być inaczej ❤️ wierzę w to, że będzie wszystko dobrze !
Ja już od kilku dni czułam, że mój żołądek zmienia położenie i czuję go już prawie w jamie ustnej 😂
Wiecie o co chodzi 😅 dziwne uczucie kluski w przełyku 🤪🤢BillieJean, M93, ape lubią tę wiadomość
-
SailorMoon wrote:Teraz musi być dobrze i ja w to wierzę ❤️
Ja już od kilku dni czułam, że mój żołądek zmienia położenie i czuję go już prawie w jamie ustnej 😂
Wiecie o co chodzi 😅 dziwne uczucie kluski w przełyku 🤪🤢
Ja nawet się nie zorientowałam jedząc paprykarza który mi zawsze śmierdział i w życiu bym go nie zjadła a potem się zaczęło pochłanianie jedzenia 😂 trzymam kciuki, myśl pozytywnie to też dużo daje ❤️BillieJean lubi tę wiadomość
-
Agacia_11 wrote:Ja nawet się nie zorientowałam jedząc paprykarza który mi zawsze śmierdział i w życiu bym go nie zjadła a potem się zaczęło pochłanianie jedzenia 😂 trzymam kciuki, myśl pozytywnie to też dużo daje ❤️
Chesterka1124, Nowa2024, OldMe-NewMe, Martolina, M93, BillieJean, kknn, Gosha1510, Agacia_11, Pulsik lubią tę wiadomość
-
SailorMoon wrote:Trzymajcie kciuki żeby kreska ciemniała 🌸🥹❤️
Wlasnie przyszedł mój zapas testów, ja testuje z rannego zawsze, 😅 -
Chesterka1124 wrote:Jest kreska, a z porannego Ci nic nie wyszło?
Wlasnie przyszedł mój zapas testów, ja testuje z rannego zawsze, 😅
Haha to jesteś gotowa na masowe testowanie 🤪
Trzymam kciuki 🌸Chesterka1124 lubi tę wiadomość
-
SailorMoon wrote:Teraz musi być dobrze i ja w to wierzę ❤️
Wiecie o co chodzi 😅 dziwne uczucie kluski w przełyku 🤪🤢 -
Dziewczyny od którego dnia cyklu zaczynacie robić testy owulacyjne? 🤣🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Nowa2024 wrote:Dziewczyny od którego dnia cyklu zaczynacie robić testy owulacyjne? 🤣
Ja od 10, owu mam różnie, między 15 a 20 dniem👩 1993
AMH 1,72
🧔🏻♂️1986
Morfologia 4%
Starania na luzie od 01.2024
Z pomocą medyczną od 09.2024
09/2024 ovi + luteina ✖️
10/2024 lametta + ovi + progesteron besins ✖️
Listopad
🩸 13.11 -
Anikaa wrote:W poniedziałek 18.9 a dzisiaj tylko 21.5 😣🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
SailorMoon wrote:Ja robiłam od 8 do 16/17 dnia testy clearblue.
17 dnia była już „statyczna” buźka i to oznaczało pik i koniec testowania
Ajj to jeszcze trochę 😁 a ja już się doczekać nie mogę 🤣 ale dzisiaj dopiero 5dc🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
SailorMoon wrote:Z porannego nic, nie doszukiwałam się niczego 🤪
Haha to jesteś gotowa na masowe testowanie 🤪
Trzymam kciuki 🌸
Oj tak, skusiła mnie cena i to, że nie muszę szukać nigdzie testów 😅 kupiłam 20 także jak coś to będzie na inne miesiące 😂
Chciałam wczoraj w aptece kupić czułe, ale nie było. Wg stacjonarnie tutaj dostęp do czułych testów to masakra, trzeba sie na szukać i mam wrażenie, że zawsze wszystkie ja kupowałam 😅
Dzisiaj trzeci dzień temperatura się utrzymuje.
BillieJean lubi tę wiadomość
-
Anikaa wrote:U mnie beta w poniedziałek pozytywna, słabe kreski na teście, dziś mocniejsza kreska ale beta niestety nie urosła prawie nic, więc nie udało się
Bardzo mocno Cię tulę ❤️
SailorMoon, jeśli kreskę widać nawet na zdjęciu (bo aparat zawsze trochę zabiera), to… jesteś w ciąży! Ogromne gratulacje 🍀
Billie, ja się pytam: Gdzie Twoja beta?
Ja już po dentyście. Z tą jedynką nic się nie da zrobić, ale powinno być dobrze. Grunt, że nic nie widać. Ale na trzech ósemkach mam lekką próchnicę, więc robię. Będę 1200 zł lżejsza.
Kurcze tak sobie myślę… mówi się często, że coś z zębami zwiastuje ciążę… tak bym chciała 😭 dopada mnie takie zwątpienie, że ja się nigdy Wam nie będę mogła pochwalić pozytywną betą ☹️40 tc 💔 -
Insane wrote:Bardzo mocno Cię tulę ❤️
SailorMoon, jeśli kreskę widać nawet na zdjęciu (bo aparat zawsze trochę zabiera), to… jesteś w ciąży! Ogromne gratulacje 🍀
Ja już po dentyście. Z tą jedynką nic się nie da zrobić, ale powinno być dobrze. Grunt, że nic nie widać. Ale na trzech ósemkach mam lekką próchnicę, więc robię. Będę 1200 zł lżejsza.
Kurcze tak sobie myślę… mówi się często, że coś z zębami zwiastuje ciążę… tak bym chciała 😭 dopada mnie takie zwątpienie, że ja się nigdy Wam nie będę mogła pochwalić pozytywną betą ☹️ -
Insane wrote:Bardzo mocno Cię tulę ❤️
Kurcze tak sobie myślę… mówi się często, że coś z zębami zwiastuje ciążę… tak bym chciała 😭 dopada mnie takie zwątpienie, że ja się nigdy Wam nie będę mogła pochwalić pozytywną betą ☹️
Ojj ja też mam tak jak ty. Czasem dopadają mnie myśli że mnie nigdy nie spotka prawidłowa i zdrowa ciąża 🥲🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)