W lipcu rzucam nam zaklęcie 🧙♂️, niech już będzie to poczęcie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
BillieJean wrote:JEST
Prog 19,34
Beta 526,2
Maaaaaaateczkooooooooo 🫣😱🤯
https://zapodaj.net/plik-lpgTOmUj0j
Jejku!!!! Cudnie!!! 😍😍😍 tak sobie myślałam że dzisiaj twoja beta będzie coś koło 400-500 😁
Trzymam kciuki za piękny przyrost, ale tu już i tak jest pięknie ♥️♥️♥️Kreska41, BillieJean, Pulsik lubią tę wiadomość
🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
BillieJean ale wiadomość, ja ostatnio byłam nie w temacie, a tu taka niespodzianka. Wooow. Trzymam mocno kciuki!
SailorMoon również trzymam kciuki za ciemniejącą kreseczkę.
Ja teraz przed tą punkcją kirpsko już się czuję, chcę mieć to za sobą. Transfer będzie odroczony na conajmniej miesiąc ze względu na koszmarną hiperstynulację za pierwszym razem, więc trochę odpocznę i wtedy do boju. Pewnie akurat po urlopie to będzie. Boję się tylko, że mimo ponad 20 pęcherzyków, komórek tyle nie będzie. A jak będą, to że nie będzie z tego zarodków. Zaczęłam się stresować. Wcześniej miałam inne rzeczy na głowie, ale myśl, że to już się dzieje, trochę mnie paraliżuje. Jutro big day...👩36 lat 🧑39 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Smerfelinka wrote:BillieJean ale wiadomość, ja ostatnio byłam nie w temacie, a tu taka niespodzianka. Wooow. Trzymam mocno kciuki!
Ja teraz przed tą punkcją kirpsko już się czuję, chcę mieć to za sobą. Transfer będzie odroczony na conajmniej miesiąc ze względu na koszmarną hiperstynulację za pierwszym razem, więc trochę odpocznę i wtedy do boju. Pewnie akurat po urlopie to będzie. Boję się tylko, że mimo ponad 20 pęcherzyków, komórek tyle nie będzie. A jak będą, to że nie będzie z tego zarodków. Zaczęłam się stresować. Wcześniej miałam inne rzeczy na głowie, ale myśl, że to już się dzieje, trochę mnie paraliżuje. Jutro big day...
Trzymam za Ciebie mocno kciuki 🌸🌸🌸Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
Insane wrote:Wooow! Beta konkret! 💪❤️
Sailor, szalona jesteś z tym czekaniem 😂 niby wytrzymasz? 😂❤️
Wolę teraz do bety poczekać niż robić milion razy 🙈
W poniedziałek będzie 13dpo więc jak coś ma konkretnego wyjść to wyjdzie 🥹🌸Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca, 20:13
BillieJean, Ilona.., OldMe-NewMe, ape, Pulsik lubią tę wiadomość
-
BillieJean piękna beta! 😍 gratulacje! dużo zdrówka i spokoju 😊
SailorMoon ale widoczna kreseczka! Wooow i to w 8dpo 🥰 niech kreseczka szybko ciemnieje. Trzymam bardzo mocno kciuki. Podziwiam za Twoją cierpliwość z betą. Ja to bym była jutro pierwsza w kolejce na pobraniu krwi 😂 a czy nie miałaś testować dopiero w piątek? 😄Starania od 03.2024
12.06 ⏸️
14.06 beta 15
16.06 cb 💔
10.09 ⏸️
11.09 beta 31,9 / prog 28,8
13.09 beta 108 / prog 31,2
30.09 0,5 cm okruszka z bijącym ♥️ -
SailorMoon wrote:Haha dzisiaj dopiero 8dpo więc się trochę zdziwiłam, że coś widać 😅
Wolę teraz do bety poczekać niż robić milion razy 🙈
W poniedziałek będzie 13dpo więc jak coś ma konkretnego wyjść to wyjdzie 🥹🌸
Masz rację. To życzę Ci coraz ciemniejszych testów i dużo spokoju w oczekiwaniu ❤️40 tc 💔 -
Smerfelinka wrote:BillieJean ale wiadomość, ja ostatnio byłam nie w temacie, a tu taka niespodzianka. Wooow. Trzymam mocno kciuki!
Ja teraz przed tą punkcją kirpsko już się czuję, chcę mieć to za sobą. Transfer będzie odroczony na conajmniej miesiąc ze względu na koszmarną hiperstynulację za pierwszym razem, więc trochę odpocznę i wtedy do boju. Pewnie akurat po urlopie to będzie. Boję się tylko, że mimo ponad 20 pęcherzyków, komórek tyle nie będzie. A jak będą, to że nie będzie z tego zarodków. Zaczęłam się stresować. Wcześniej miałam inne rzeczy na głowie, ale myśl, że to już się dzieje, trochę mnie paraliżuje. Jutro big day...Smerfelinka lubi tę wiadomość
-
Salior wow superi to w 8dpo.
BillieJean piękna betaBillieJean lubi tę wiadomość
7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
24.11.2024 ⏸️ cień na teście 10dpo
25.11. 2024 ⏸️ 11 dpo
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024. -
Prog 19,34
Beta 526,2
https://zapodaj.net/plik-lpgTOmUj0jBillieJean lubi tę wiadomość
-
SailorMoon mega cię podziwiam, że wytrzymasz do poniedziałku z beta 😁 ale przynajmniej jak pójdziesz to już będzie beta kosmos 😍
BillieJean, Martolina, Pulsik lubią tę wiadomość
🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Nowa2024 wrote:SailorMoon mega cię podziwiam, że wytrzymasz do poniedziałku z beta 😁 ale przynajmniej jak pójdziesz to już będzie beta kosmos 😍
Nowa2024, Chesterka1124, Olinek7, BillieJean, OldMe-NewMe, Pulsik lubią tę wiadomość
-
SailorMoon wrote:No chyba że zmienię zdanie to pójdę w piątek
Olinek7 lubi tę wiadomość
-
Prog 19,34
Beta 526,2
https://zapodaj.net/plik-lpgTOmUj0jBillieJean, Martolina lubią tę wiadomość
-
Agacia_11 wrote:Rewelacja 🤗🥰 który tydzień masz ?
Smerfelinka trzymam mocno kciuki żebyś też w tym wszystkim odpoczęłaSmerfelinka, Agacia_11, Pulsik lubią tę wiadomość
-
xmadziax wrote:Ja właściwie nie pożeram wszystkiego, czuję się jakby tej ciąży nie było. Już niedługo i wizyta także okaże się co tam się u mnie dzieje. Podchodzę do tego na chwilę obecną tak, że jak będzie OK to super, a jak coś się spieprzy ponownie to chyba odpuszczam sobie starania. No ale decyzja zapadnie w poniedziałek.
Będzie u Ciebie wszystko dobrze 🥹🤞🏻❤️xmadziax lubi tę wiadomość