W lipcu rzucam nam zaklęcie 🧙♂️, niech już będzie to poczęcie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba jestem jakoś turbo wrażliwa na zmiany hormonalne 🙈 zakładam, że ledwo beta ruszyła, a ja mam żołądek w gardle 🤢
Rano mycie zębów to był koszmar 😂🙈
Zaczęła się bezsenność od 2 w nocy kręciłam się tylko i zasnęłam o 5 jak już musiałam zaraz wstać 😂🙈 -
SailorMoon wrote:Chyba jestem jakoś turbo wrażliwa na zmiany hormonalne 🙈 zakładam, że ledwo beta ruszyła, a ja mam żołądek w gardle 🤢
Zaczęła się bezsenność od 2 w nocy kręciłam się tylko i zasnęłam o 5 jak już musiałam zaraz wstać 😂🙈
Bo najlepiej się śpi jak trzeba zaraz wstać! 😁 dla pocieszenia ja w ciąży nie jestem a dzisiaj przysypiam na stojąco więc nie wiem ta pogoda już chyba jest tak wyczerpująca 🤯🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
BillieJean wrote:Wg apki jakiś 5 tydzień (4w2d)
Smerfelinka trzymam mocno kciuki żebyś też w tym wszystkim odpoczęła
Mamy rówieśnicze kropki 😅🥰Też dzisiaj zaczęłam 5 tydzień 🤗 26 w piątek idę do lekarza, chyba że coś się podzieje to szybciejBillieJean, Nowa2024, Pulsik lubią tę wiadomość
-
SailorMoon wrote:Chyba jestem jakoś turbo wrażliwa na zmiany hormonalne 🙈 zakładam, że ledwo beta ruszyła, a ja mam żołądek w gardle 🤢
Zaczęła się bezsenność od 2 w nocy kręciłam się tylko i zasnęłam o 5 jak już musiałam zaraz wstać 😂🙈
Mi było mega nie dobrze na etapie jak beta rosła z 12 na 100, teraz w miarę okej. Ale jestem tak zmęczona życiem że to nie pojęte, a oczywiście jak trzeba spać to nie mogę więc łącze się w bólu 😒😄 -
Tulę w niedogodnościach ciążowych ❤️
Tarczyca mi się znów rozjechała trochę (tsh 3,239, stosunek ft3 do ft4 też przypał) zadzwoniłam do swojego gin-Endo i kazał brać euthyrox 25 narazie i w przyszły czwartek pierwsza wizyta, bety mówi żeby nie robił już, ale jak chce to mogę zrobić, zobaczę jak się ułoży z czasem w sobotę. -
Agacia_11 wrote:Dziewczyny z ciekawości, czy wy też macie mokry śluz ? Cały czas mam wilgotno, w sumie też z tego powodu stwierdziłam że siknę na test, bo było po płodnych a tu dalej mokro 😅
Agacia_11 lubi tę wiadomość
-
Chesterka1124 wrote:
Póki nie ma okresu wszystko jest możliwe, tulę mocno 🥰Chesterka1124 lubi tę wiadomość
-
Zaczęła się bezsenność od 2 w nocy kręciłam się tylko i zasnęłam o 5 jak już musiałam zaraz wstać 😂🙈 -
Sailormoon gratulacje🥳 tak mi się przypomniało jak napisałaś zaczynając ten cykl, że się turbo do niego przygotujesz :odżywczo itd 😊 czy możesz kochana coś więcej powiedzieć?czy jakoś specjalnie coś robiłaś w tym cyklu ?❤️Starania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
Dziewczyny jestem po wizycie i myślę że mogę Wam w końcu wysłać trochę ciążowych wirusków 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠bierzcie, łapcie, zarażajcie się 🦠🦠🦠🦠❤️🥹u nas 9 tydzień, 2,3 cm człowieka, rączki, nóżki i mocno bijące serduszko 🥹
BuBu90, SailorMoon, BillieJean, Martyna , xmadziax, Darrika, DaruniaKa, Murilega, Olinek7, Nowa2024, kknn, Martolina, JoAnn, Chesterka1124, Insane, Siri, Agacia_11, Gosha1510, Smerfelinka, Pulsik lubią tę wiadomość
-
OldMe-NewMe wrote:Dziewczyny jestem po wizycie i myślę że mogę Wam w końcu wysłać trochę ciążowych wirusków 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠bierzcie, łapcie, zarażajcie się 🦠🦠🦠🦠❤️🥹u nas 9 tydzień, 2,3 cm człowieka, rączki, nóżki i mocno bijące serduszko 🥹
OldMe-NewMe lubi tę wiadomość
-
Chesterka1124 wrote:
Współczuję trudnej nocy, tulę za biel 🫂Chesterka1124 lubi tę wiadomość
-
OldMe-NewMe wrote:Dziewczyny jestem po wizycie i myślę że mogę Wam w końcu wysłać trochę ciążowych wirusków 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠bierzcie, łapcie, zarażajcie się 🦠🦠🦠🦠❤️🥹u nas 9 tydzień, 2,3 cm człowieka, rączki, nóżki i mocno bijące serduszko 🥹
-
11.03. ⏸️🩷🩵 8 CS
8+5 💔
23.04 łyżeczkowanie (10+1) 🕊️
•22.05. 1 cykl po poronieniu
•17.06. skromne ⏸️🙏🏻
• 18.06. (7:50) - beta HCG 176/prog. 27,800 ✊🏻
•20.06.⏸️/(7:51) beta HCG 387 (przyr.116,5%)/prog. 26,700
•24.06. beta HCG: 2376/prog. 28,900
•1.07. zarodek 0,26cm 🥹🤞🏼
• 22.07. 2,13cm bąbelka z ❤️
• 19.08. 6,28cm dzidziusia 164bmp❤️
•21.08 papp-a: niskie ryzyka
•16.09. 165g chłopca 🩵
•14.10. 340g 👦🏻🩵
•22.10. połówkowe 429g małego gimnastyka 🩵
•28.10. wizyta ✅
•18.11. 25+5 817g uparciucha 🩵👦🏻
•16.12. wizyta ⏳
•21.12. III prenatalne ⏳
💊Prenatal duo, magne B6 forte, urosept, ascofer
-
DaruniaKa wrote:Sailormoon gratulacje🥳 tak mi się przypomniało jak napisałaś zaczynając ten cykl, że się turbo do niego przygotujesz :odżywczo itd 😊 czy możesz kochana coś więcej powiedzieć?czy jakoś specjalnie coś robiłaś w tym cyklu ?❤️
Zrezygnowałam z alko praktycznie całkowicie.
I ogólnie przybrałam +4 kg 😎BillieJean, Agacia_11, DaruniaKa lubią tę wiadomość
-
Jestem z Wami dziewczyny i cofam się z czytaniem co tam u Was do tylu! Postanowiłam ze na wyjeździe total luz i daje odpocząć głowie 😅 dzisiaj idealnie powrót i zaczynamy nowy cykl, mam nadzieję że tym razem będzie piękna owulacja 🤞🏻 31.07 monitoring i będziemy testować na nowym wątku 🥰
BillieJean, Chesterka1124, Agacia_11 lubią tę wiadomość
👩🏻 '96 - celiakia, niedoczynność tarczycy, PCOS, IO, mutacja PAI-1
Leki: Euthyrox 67,5 mg, Glucophage XR 500 mg, Ogestan
👦🏻 '97 - badania nasienia ✅
01.01.24 początek starań o pierwszego bąbla
22.02.24 cb
02.10.24 pierwsza wizyta w klinice
24.10.24 diagnoza PCOS i IO (luźne starania 🛫🇧🇷🇺🇾🇦🇷🛬)
🔜 04.02.25 początek stymulacji Rekovelle 🍀 -
U mnie również dalej biel, okresu również brak…