W lipcu rzucam nam zaklęcie 🧙♂️, niech już będzie to poczęcie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
I nic chyba… biały, a może cień cienia? Chyba mnie mózg oszukuje, bo mąż nic nie widzi. Mogłam jeszcze pinka dla pewności wysikać… no nic. Spróbuję jeszcze jutro jak nic się nie uda to dzwonię do gina ze nie mam tego okresu.
-
Schuyler wrote:I nic chyba… biały, a może cień cienia? Chyba mnie mózg oszukuje, bo mąż nic nie widzi. Mogłam jeszcze pinka dla pewności wysikać… no nic. Spróbuję jeszcze jutro jak nic się nie uda to dzwonię do gina ze nie mam tego okresu.
Kurcze, to jutro pinka sikaj i czekamy ! Może jest cień cienia, faceci tam się nie znają, my lepiej widzimy te drugie kreski 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca, 10:43
BillieJean lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex, mleczko pszczele
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️
Badanie nasienia✅️
🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️
Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
Schuyler wrote:I nic chyba… biały, a może cień cienia? Chyba mnie mózg oszukuje, bo mąż nic nie widzi. Mogłam jeszcze pinka dla pewności wysikać… no nic. Spróbuję jeszcze jutro jak nic się nie uda to dzwonię do gina ze nie mam tego okresu.
-
-
OldMe-NewMe wrote:A może spróbuj wieczorem ? Mi mocniejsze kreski wychodziły wieczorem albo w ciągu dnia, a nie rano ☺️
OldMe-NewMe, BillieJean, Agacia_11, Darrika, Roszponka, Pulsik, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Wczoraj mnie tu prawie nie było, więc nadrabiam i czytam i czytam 😁
Wczoraj kończyliśmy remont, więc totalnie bez sił i wcześnie spanko 😉 ale nareszcie teraz już będą luźniejsze weekendy a za 3 tyg w końcu urlop 😍
Miłej niedzielki dla was 😍
Schuyler trzymam kciuki żebyś jeszcze coś tam wysikała w tym miesiącu 🤞🤞🤞
PS. U mnie też dzisiaj deszczowo, chłodno i wietrznie, ale mi się dobrze odpoczywa w taka pogodę 😁 jakaś drzemka popołudniu na pewno wleciBillieJean, Darrika lubią tę wiadomość
🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Mi cień cienia pamiętam wyszedł z popołudniowego sika, takiego po 16 chyba nawet 🤭33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex, mleczko pszczele
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
Badanie nasienia✅️
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
Zajrzałam dzisiaj na pierwszą stronę tego lipcowego wątku i jest więcej podwójnych kreseczek niż 🐒 i choć jestem wśród dziewczyn, które spotkały się w tym miesiącu z rozczarowaniem, to ciąże pozostałych z Was dodają takiego kopa i siły 💪💪💪🥰, że myślę sobie, jak dobrze, że jest takie miejsce, gdzie można znaleźć nadzieję i pocieszenie w tej niełatwej drodze.
Agacia_11, BillieJean, Darrika, Schuyler, DaruniaKa, Kreska41, Olcia1987, OldMe-NewMe, Pulsik lubią tę wiadomość
♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Agacia_11 wrote:Dziewczyny jak wy się czujecie? Macie jakieś objawy? U mnie tylko zmęczenie i większy apetyt na jedzenie, kłucie jajnika i huśtawka nastrojów (biedny mój facet🤣), a tak to zero mdłości.
Agacia_11 lubi tę wiadomość
-
Aksandra wrote:Zajrzałam dzisiaj na pierwszą stronę tego lipcowego wątku i jest więcej podwójnych kreseczek niż 🐒 i choć jestem wśród dziewczyn, które spotkały się w tym miesiącu z rozczarowaniem, to ciąże pozostałych z Was dodają takiego kopa i siły 💪💪💪🥰, że myślę sobie, jak dobrze, że jest takie miejsce, gdzie można znaleźć nadzieję i pocieszenie w tej niełatwej drodze.
No ten lipcowy wątek jest zdecydowanie pozytywniejszy, niestety ten na "starając się ogólnie" to bardzo kiepski może jeszcze na końcówce się coś odbije albo chociaż sierpień się odczaruje33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
Badanie nasienia✅️
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
BillieJean wrote:Żadnych aż się dziwnie czuję z tym 😂, tylko brzuch mi wywaliło i już nie mogę wciągnąć, może dlatego że to już kolejna ciąża i mięśnie nie pierwszej młodości 😅 narazie zero mdlosci, mogę jeść wszystko, od niczego mnie nie odrzuca, może tylko mocniej czuje perfumy wszystkich ludzi wokół
Oby jak najdłużej pozostał taki stan 😅 to ja jeszcze jak wcześniej kochałam słodkie to teraz mogą przede mną stać czekolada, ciastka i nie mam ochoty, nawet Kubuś do picia mnie zmulił 😅 -
Agacia_11 wrote:Oby jak najdłużej pozostał taki stan 😅 to ja jeszcze jak wcześniej kochałam słodkie to teraz mogą przede mną stać czekolada, ciastka i nie mam ochoty, nawet Kubuś do picia mnie zmulił 😅
Agacia_11 lubi tę wiadomość
-
Darrika wrote:No ten lipcowy wątek jest zdecydowanie pozytywniejszy, niestety ten na "starając się ogólnie" to bardzo kiepski może jeszcze na końcówce się coś odbije albo chociaż sierpień się odczaruje
W czerwcu był wysyp kresek to lipiec trochę skromniejszy, ale sierpień jeszcze może nas pozytywnie zaskoczyć 🥰DaruniaKa, Darrika, Olcia1987, OldMe-NewMe, Pulsik lubią tę wiadomość
-
Schuyler, kciuki 🤞
U nas dzisiaj po 8 rano poszliśmy do parku, myślałam, że będzie przyjemnie i chłodniej. Jakie mnie zdziwienie dopadło, do domu wracałam cała mokra, a bylo chwilę po 10 🥵
Teraz młody zasnął więc troszkę i ja odpocznę troszkę ogarnę itd.
Cieszę się, że jeszcze chwila i sierpień. Zostanie mi miesiąc do wyjazdu do Polski, juz się nie mogę doczekać, nie byłam tam ponad 2 lata! Mega tęsknię za rodziną choć moj mąż tego nie rozumie 😜 dla niego najlepiej jak by do nas przylatywali wszyscy, a prawda jest taka, że ciężko zaprosić i zgrać rodzeństwo razem, a nasz dom nie pomieści tyle osób.Darrika, BillieJean lubią tę wiadomość
-
Chesterka1124 wrote:Schuyler, kciuki 🤞
U nas dzisiaj po 8 rano poszliśmy do parku, myślałam, że będzie przyjemnie i chłodniej. Jakie mnie zdziwienie dopadło, do domu wracałam cała mokra, a bylo chwilę po 10 🥵
Teraz młody zasnął więc troszkę i ja odpocznę troszkę ogarnę itd.
Cieszę się, że jeszcze chwila i sierpień. Zostanie mi miesiąc do wyjazdu do Polski, juz się nie mogę doczekać, nie byłam tam ponad 2 lata! Mega tęsknię za rodziną choć moj mąż tego nie rozumie 😜 dla niego najlepiej jak by do nas przylatywali wszyscy, a prawda jest taka, że ciężko zaprosić i zgrać rodzeństwo razem, a nasz dom nie pomieści tyle osób.