W lipcu śpimy bez piżamy👙, w kwietniu bobo przytulamy🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Milka85 wrote:Dziewczyny, kierownikiem kliniki jest profesor, który mnie spławił z hiperką. Czyli składałabym zażalenie do niego na jego samego 🤷
Teraz chcę tylko żeby transfer odbył się bez zbędnych komplikacji.
A sama klinika ma i dobre i złe opinie, czyli jest jak wszędzie. Niestety nie jest to już kameralne, przyjazne miejsce, tylko wielki moloch z tłumem ludzi. Czeka się w kolejkach i walczy o wszystko jak w placówkach nfz. Takie czasy...
Ale komentarze/opinie w sieci, to już możesz wystawić, może kogoś to uchroni przed tym, jak Ciebie potraktowali 😢👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Zielone,
wizualizacja że coś się stanie przyciąga cały świat, żeby to się stało.
My tu wszystkie wiemy, że wszystko będzie dobrze, nie możesz sama myśleć inaczej 🤞❤️Zielone.Slonce, Mlodamezatka lubią tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
nick nieaktualny
-
Zielone poszukaj czegoś, co odwróci Twoją uwagę chociaż na chwilę. Wiadomo, że nie przestaniesz myśleć, ale szybciej minie czas do testowania ☺️
A my wszystkie trzymamy za Ciebie i Agusie kciuki, mam nadzieję, że obie będziecie już niedługo opowiadać nam o wizytach i USG maluszków ❤️Zielone.Slonce, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
Makino wrote:Twoja historia zawsze dodaje mi nadziei 😘
Mówisz, że rodzisz we wrześniu, a jest już brzuszek zarezerwowany🧐. Bo jak nie, to może mała przekaże pałeczkę by jej imienniczka miała rodzeństwo 😎
Jeśli któraś z Was przejmie mój brzuch będę najszczęśliwsza na świecie! A moja Weronika będzie dumna jeśli zapewni rodzeństwo swojej kumpeli WeroniceZielone.Slonce, Izi, Wiolala, Ivanka93, Mlodamezatka, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
No dobra, zerknijcie 🙈 Ale nie wróżę sobie nic dobrego, skoro tempka dziś spadła ☹️ Do tego wczoraj bolały mnie okropnie piersi, a dziś już prawie w ogóle 😕 Może po prostu na wieczór mniej wypiłam, a jestem dopiero 10 dni po ovitrelle i jakieś 9/10 dni po ovu, bo obstawiam, że była w nocy i nie wiem jak to liczyć.
A i trzeba rozjaśnić ekran, bo jakieś ciemne mi te zdjęcia wyszły 🙈
szona, Księgowa, Oliwka91, Ivanka93, Asia2309, Annamaria, Jusia88 lubią tę wiadomość
44cs - udało się 🤍
——————————————————
👱🏼♀️❌AMH 13/ PCOS/ IO/ PAI-1 i MTHFR hetero/ KIR AA/ rozjechane cytokiny/ cross-match 46%
🧔🏻♂️❌morfologia 1-2%/ HBA 72%/ stres oksydacyjny
——————————————————
💎 05.2023 I IVF- 10🥚- 1x❄️
• 06.2023 FET❄️4BB - beta 0 ✖️
💎 09.2023 II IVF- 6🥚- 3x❄️
• 01.2024 FET❄️4BA- 5tc💔
• 05.2024 FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
❤️171ud/min
-
nick nieaktualnyLimonka26 wrote:No dobra, zerknijcie 🙈 Ale nie wróżę sobie nic dobrego, skoro tempka dziś spadła ☹️ Do tego wczoraj bolały mnie okropnie piersi, a dziś już prawie w ogóle 😕 Może po prostu na wieczór mniej wypiłam, a jestem dopiero 10 dni po ovitrelle i jakieś 9/10 dni po ovu, bo obstawiam, że była w nocy i nie wiem jak to liczyć.
Limonka26 lubi tę wiadomość
-
Limonka26 wrote:No dobra, zerknijcie 🙈 Ale nie wróżę sobie nic dobrego, skoro tempka dziś spadła ☹️ Do tego wczoraj bolały mnie okropnie piersi, a dziś już prawie w ogóle 😕 Może po prostu na wieczór mniej wypiłam, a jestem dopiero 10 dni po ovitrelle i jakieś 9/10 dni po ovu, bo obstawiam, że była w nocy i nie wiem jak to liczyć.
Wyglada to bardzo obiecującoLimonka26 lubi tę wiadomość
-
Limonka26 wrote:No dobra, zerknijcie 🙈 Ale nie wróżę sobie nic dobrego, skoro tempka dziś spadła ☹️ Do tego wczoraj bolały mnie okropnie piersi, a dziś już prawie w ogóle 😕 Może po prostu na wieczór mniej wypiłam, a jestem dopiero 10 dni po ovitrelle i jakieś 9/10 dni po ovu, bo obstawiam, że była w nocy i nie wiem jak to liczyć.
Na temperaturę nie patrz, to jest najmniej wiarygodne na co możesz patrzeć. I spadki się zdarzają w ciąży. Coś jakby prześwitywało, może zrób betę? Jeśli 8 dpo nic nie było, to 10dpo tym bardziej nie powinno się pojawiaćLimonka26, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
Limonka mam nadzieje ze to to ☺️✊
A ja właśnie dzwoniłam do gyncentrum czy są moje wyniki z krwi (zespół antyfosfo, ana, Homocysteina itp itd) bo minely już 2 tyg i Pani mówi ze są i ze teraz muszę napisać maila z prośba o wyniki 🙃 No to napisałam maila i pytam kiedy się mogę ich spodziewać a Pani mówi ze wyślą do 3 dni roboczych 🙃🙃🙃Wiolala, Limonka26, Simons_cat lubią tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Kurcze Limonka ja tych kreseczek 8 i 9 dpo prawie nie widzę a 10 dpo jest wyraźna nawet różowawa 🧐 trzymam mocno kciuki! Ale bym chciała żeby Ci się udało 😍
Księgowa, Limonka26, Karo123, szona, Simons_cat, Annamaria lubią tę wiadomość
-
Limonka, ja też na tym 10dpo widzę 😊
Zielone.Slonce, Limonka26 lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Dzięki dziewczyny, ja chyba nie mam nawet 1/10 waszej wiary w te kreski 🙈🙈🙈 jeśli jutro znowu wyjdzie coś takiego to pojadę na betę, ale dziś jestem uziemiona w domu (w pracy), poza tym jeśli wyszłaby mi beta z 6-8 to dziś i tak nie wiadomo czy to po ovitrelle czy nie 🤷🏼♀️
O ile temperaturę oleję, bo można znaleźć wytłumaczenie, to martwi mnie ten nagły brak bólu piersi.44cs - udało się 🤍
——————————————————
👱🏼♀️❌AMH 13/ PCOS/ IO/ PAI-1 i MTHFR hetero/ KIR AA/ rozjechane cytokiny/ cross-match 46%
🧔🏻♂️❌morfologia 1-2%/ HBA 72%/ stres oksydacyjny
——————————————————
💎 05.2023 I IVF- 10🥚- 1x❄️
• 06.2023 FET❄️4BB - beta 0 ✖️
💎 09.2023 II IVF- 6🥚- 3x❄️
• 01.2024 FET❄️4BA- 5tc💔
• 05.2024 FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
❤️171ud/min
-
Limonka widać gołym okiem trzymam kciuki ✊✊🍀🍀❤
Ja już dziś dałam sobie spokój z sikaniem, jutro powtórzę bete i wszystko będzie jasne. Niezależnie od wyniku nie załamuje się i nie poddaje 💪Limonka26, Karo123, Jusia88 lubią tę wiadomość
-
Też widzę kreseczke limonka;)
Limonka26 lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Dziewczyny napisałam im ze potrzebuje tych wyników pilnie bo mam wizytę u lekarza i już wysłali ☺️💪
Czy mogę poprosić forumowe specjalistki o wstępną ocenę? Chyba nic bardzo niepokojącego nie widzę, nawet homocysteina niska antytrombina III na granicy, może być? (W badaniach testDNA miałam PAI homo, V R2 hetero, obydwie mthfr hetero)
https://zapodaj.net/9377bce4a38a8.jpg.html
https://zapodaj.net/c072478b25cfe.jpg.html
I badanie miesiąca:
https://zapodaj.net/764bb5e3d30ec.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2021, 10:54
Oliwka91, Simons_cat lubią tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙