🍁W listopadzie druga kreska ⏸️, latem w domu mała beksa 🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Chesterka te naleśniki kojarzą mi się ze shrekiem! 😁😁😁
Chesterka1124 lubi tę wiadomość
🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Minia000 wrote:Bierzecie olej z wiesiołka cały cykl?
Obserwuje strefę płodności na insta to ona mówi, że tylko do owulacji.
Do owulacji. Podobno może powodować mikro skurcze więc jest niezalecany później 🤷🏻♀️👩🏻1987 🧑🏻🦲1992
💔2009
💙2010
🩷2013
Starania od 04.2024
Wiesiołek + Wit E + omega + NAC -
Nowa2024 wrote:Chesterka te naleśniki kojarzą mi się ze shrekiem! 😁😁😁
Nowa2024 lubi tę wiadomość
-
Cześć ! Ja jestem wolnym strzelcem ale trzymam mocno kciuki za Was 😘 3 lata temu 3 listopada był dla mnie dniem z którym zmieniło się wszystko. Wyszło dla mnie słońce i Wam życzę tego samego mam nadzieję, że będzie wysyp ⏸️ 🥰
Insane, Misiula, Minia000, Aksandra, Olcia1987, Chesterka1124, Nowa2024, Vergeet lubią tę wiadomość
-
Minia tylko do owulacji👱♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
• Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka
👨'87: parametry nasienia prawidłowe ✅
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania na spokojnie od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji
Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅
06.24 borelioza - leczenie ✅
10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
11.24 - 12.24 ---> leczenie + kontrolne wymazy💊
01.25 - 🏥badania hormonalne, HSG, histeroskopia 🙏🙏🙏 -
Kochane, ile tu już stron! Nie nadążam 😉
Olcia - dziękuję Ci za październik i super, że pociagniesz też listopad ❤️ piękny mamy tytuł dzięki Insane 🥰
Nowa- czułam, że będą na Ciebie napaleni w tej nowej pracy 🤩Bardzo Ci gratuluję, że zawalczyłaś o siebie
Chesterko - podziwiam Twoje nalesniczki, jesteś bardzo zdolna 😍 na miejscu Twojego synka byłabym zachwycona, zresztą jestem olbrzymim łasuchem
Po pracy poszłam na betę i progesteron do mojej kliniki. Może wyniki będą jeszcze dziś, późnym wieczorem. Spytałam przy okazji o cytologię...dalej nie ma. Podły mam nastrój, ale zarysowuje powoli kolejny plan. Marzę o odstawieniu leków.
Dam jeszcze znać, czy będę w listopadzie wolna strzelczynią.
Przytulam Was wszystkie, fajnie że jesteście 🤗Chesterka1124, Olcia1987, Nowa2024, KasiaBe90, kałamarnica 11, Vergeet lubią tę wiadomość
♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Aksandra wrote:Kochane, ile tu już stron! Nie nadążam 😉
Olcia - dziękuję Ci za październik i super, że pociagniesz też listopad ❤️ piękny mamy tytuł dzięki Insane 🥰
Nowa- czułam, że będą na Ciebie napaleni w tej nowej pracy 🤩Bardzo Ci gratuluję, że zawalczyłaś o siebie
Chesterko - podziwiam Twoje nalesniczki, jesteś bardzo zdolna 😍 na miejscu Twojego synka byłabym zachwycona, zresztą jestem olbrzymim łasuchem
Po pracy poszłam na betę i progesteron do mojej kliniki. Może wyniki będą jeszcze dziś, późnym wieczorem. Spytałam przy okazji o cytologię...dalej nie ma. Podły mam nastrój, ale zarysowuje powoli kolejny plan. Marzę o odstawieniu leków.
Dam jeszcze znać, czy będę w listopadzie wolna strzelczynią.
Przytulam Was wszystkie, fajnie że jesteście 🤗
Jeeej… to chyba nie będę spać. Będę z Tobą czekać na wyniki 🤞🫂Aksandra, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość
40 tc 💔 -
Aksandra a mówili, że będą jeszcze dzisiaj wyniki?? 🤞 cały czas mocno trzymam kciuki, teraz będziemy siedzieć do później nocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października, 19:18
Aksandra lubi tę wiadomość
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
Nowa, bierz tą robotę 😁 gratuacje 🎊
Aksandra, to jest właśnie taki czas, że on jednego dnia zje, drugiego nie. A ja stoję i tak właśnie cuduje jak mu dogodzić 🙆
Ja już powoli się nakręcam 🤣 dzisiaj śluzu mam mnóstwo, już nie mogę się doczekać poniedziałku 😁Nowa2024 lubi tę wiadomość
-
Smerfelinko - odpisze tutaj na Twoje słowa z wątku październikowego. Bardzo dziękuję Ci za wsparcie i zrozumienie. Cieszę się, że postanowiłaś teraz zadbać o siebie, trochę się zdystansować, korzystać z profesjonalnego wsparcia. W ogóle uważam, że my kobiety narażone jesteśmy na mega stres w tych staraniach o dzidziusia i czasem nawet odbiera się temu właściwe znaczenie, bo cierpienie powszednieje, staje się jakaś codziennością. Codziennością jest obserwacja śluzu, temperatury, monitoringi, stymulacje, leki, wizyty, świetna orientacja w ciele i dniach cyklu, badania, które bywają inwazyjne. Nie mówię tu o tym, żeby użalać się nad sobą i epatować tym bólem, ale o daniu sobie takiego prawa do tego, że właśnie nie muszę być ciągle silna i waleczna. Mogę też być słabsza, krucha i sobie odpuścić granie superbohaterki. Takie moje przemyślenia po nieudanym (prawie na 100%) transferze 🥺♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
Aksandra trzymam cały czas kciuki za betę! 🤞🤞🤞
I tak, decyzja zapadła biorę tę nową robotę, niech się dzieje co chce! Zajdę w ciążę w trakcie trwania tej krótkiej umowy to zajdę, nie to nie. Czuję, że żałowałabym gdybym tego nie zrobiła 😉
PS. Czekam już na wizytę do doktorka więc trzymajcie kciuki, żebyśmy wszystko elegancko ustalili odnośnie ivf i lecimy dalej z tematem!Insane, Aksandra, Olcia1987, kałamarnica 11, Chesterka1124, M93, Wiolala, Vergeet lubią tę wiadomość
🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Straszą dzisiaj u Was dzieciaki??
Córka zachwycona, że może cukierki rozdawać. 😅
Zamówiliśmy sobie pizzę dzisiaj żeby był trochę inny wieczór, dostawcy pizzy też chciała dać cukierki ale nie chciał 🤣Vergeet lubi tę wiadomość
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
M93 wrote:Straszą dzisiaj u Was dzieciaki??
Zamówiliśmy sobie pizzę dzisiaj żeby był trochę inny wieczór, dostawcy pizzy też chciała dać cukierki ale nie chciał 🤣 -
Zamówiliśmy sobie pizzę dzisiaj żeby był trochę inny wieczór, dostawcy pizzy też chciała dać cukierki ale nie chciał 🤣
Oo to u nas podobny klimacik..dzisiaj przy pizzy i już 3 dzwonki do drzwi z różną ekipa halloweenowa w wieku od 5-15 lat. A przebrania robią wrażenie 🧟 już nie mam nic słodkiego w domu 😁 wszystko rozdaneChesterka1124 lubi tę wiadomość
♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
Zamówiliśmy sobie pizzę dzisiaj żeby był trochę inny wieczór, dostawcy pizzy też chciała dać cukierki ale nie chciał 🤣
U nas były imprezy w sobotę, młodzi właśnie wrócili i dziś wiaderka prawie puste, w sobotę mieli 3x pełne 😈
Słodyczy zapas mamy na 2 msc 🤣🤣👩🏻1987 🧑🏻🦲1992
💔2009
💙2010
🩷2013
Starania od 04.2024
Nowa2024 wrote:Aksandra trzymam cały czas kciuki za betę! 🤞🤞🤞
I tak, decyzja zapadła biorę tę nową robotę, niech się dzieje co chce! Zajdę w ciążę w trakcie trwania tej krótkiej umowy to zajdę, nie to nie. Czuję, że żałowałabym gdybym tego nie zrobiła 😉
PS. Czekam już na wizytę do doktorka więc trzymajcie kciuki, żebyśmy wszystko elegancko ustalili odnośnie ivf i lecimy dalej z tematem!
Brawooooooo
Myślę Nowa że to początek Nowego, lepszego❤️
Czasem trzeba zmian żeby coś ruszyło dalej 🤞🏼🍀Nowa2024 lubi tę wiadomość
👩🏻1987 🧑🏻🦲1992
💔2009
💙2010
🩷2013
Starania od 04.2024
Hej!
Będę testowała 6 listopada. Niemniej jednak nie wróżę sobie rewelacji... podczas wizyty u Pani ginekolog okazało się, że:
1. Mam jakby nadal zgromadzoną krew w endometrium, pomimo iż skończyła mi się miesiączka... wygląda na jakiś stan zapalny, ale mina lekarki była bardziej pytająca niż udzielająca odpowiedzi...
2. W tym cyklu były dwa pęcherzyki. Ten większy wyglądał jednak nieładnie - był nieregularny i, jak to określiła Pani doktor, wyglądał "torbielowato"...
Pobolewa mnie podbrzusze...
Trzymam za Was kciuki ❤️