W lutym Vergeet szczęście dała, oby w marcu też się wykazała 😂😂😂
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też nie lubię fug dlatego poza łazienka wszędzie mamy panel winylowy i wygląda pięknie.
Mikroxwment też mega mi się podoba ale miałam inny zamysł na wnętrze.
Kałamarnica ja zawsze przed miesiączka mam.mega libido, był nawet chyba o tym wątek na ogólnym- jest nas więcej 😈😈😈😈🙎♀️🙎♂️'95 rok
Starania na poważnie od 01.2023 r.
06.24 start stymulacji lamettą
08.24 💔 8tc poronienie samoistne
11.24 pierwsza wizyta w klinice
AMH - 2,0💪
Mycoplasma/ ureaplasma - ujemne 💪
Kariotypy prawidłowe 💪
Escherichia coli ⛔️ -> antybiotyk i powtórka wymazu!
10.03 Sono HSG 🤞
19.03 klinika 🤞
On: morfologia 0% -> 6% -> 9%💪 -
@Moly @Slava ja ostatnio włączyłam Substancje 🫣. I to był błąd. Ja lubię włączać filmy sprawdzając tylko ranking opinii bez czytania opisów, czy oglądania zwiastunów. Padło na to ze względu na nominacje do Oskara. Kompletnie nie byliśmy przygotowani na to, co dzieje się w tym filmie. Nie miałam świadomości, że to horror 😅. Dla mnie mega mocny, ale jeśli ktoś lubi takie filmy to warty obejrzenia. Mój partner za to zdecydowanie nie był pocieszony tym wyborem 🫣.
Edit: A wszystkim w ciąży STANOWCZO odradzam! 🫣
@Brilka co do AMH... Dziwna jest taka duża zmiana. Czy lab robi badania na miejscu? W jakim dniu cyklu robiłaś badanie?
Szczerze, to się zbierałam od grudnia, żeby zrobić powtórkę, ale lekarz mi odradził. Powiedział, że nic to nam nie wniesie na tym etapie. A sama w sumie nie chciałam się denerwować. Ta wartość jest zmienna i to nieprawda, że tylko spada. Podnosząc jakoś komórek jajowych można zwiększyć AMH. Twoje wciąż jest ładne (te pierwsze było ponadprzeciętne w takim wieku) i tylko zgadywać można niestety co się wydarzyło. Szkoda, że w Polsce rzadko liczą pęcherzyki, żeby w ten sposób ocenić stan. Warto podzielić się tym wynikiem AMH z lekarzem i może powtórzyć jeszcze raz jeśli lekarz uzna to za stosowne.
@Kalamarnica @Vergreet mam dobre przeczucia, co do Was dziewczyny!! 🤭🥹 Kciuki zaciśnięte! ✊🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:51
a_aandzela lubi tę wiadomość
💃'95🕴️'90
⌛10cs naturalnie ✖️
Obecnie w planie: 1 IUI na cyklu stymulowanym 🍀
Wizyta w klinice: 06/03 🔥- start stymulacji
Diagnostyka:
❌ Endometrioza otrzewnowa
❌ Adenomioza rozproszona
❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy (prawdopodobnie zrost) i za wysoko umiejscowiony
❓DHEA-S wynik 520ug/dl -> do powtórzenia badanie
➖ IO, BMI 24.6 📉(-> Siofor 500 XR + dieta przeciwzapalna)
➖ U partnera: morfologia 8%, ale ruch postępowy szybki "a" 0% (ale już a+b 29%). HBA 77%. Fragmentacja DNA 82%
➖ Dominacja estrogenowa
✔️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje (progesteron 7DPO zawsze w zakresie 16-22 ng/ml). Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
✔️ Jajowody drożne, wymaz MUCHa czysty, Pasożyty+ lambia+ helicobacter- nie wykryto, kariotypy prawidłowe u obu
✨ Just because it's taking time,
doesn't mean it's not happening. ✨ -
@PaulinKA to tak nie działa hahaha 🤣 wbrew pozorom kocham spać 😆 i dużo śpię 🤣💕 nie wiem czy do wstawania co dwie godziny się da przyzwyczaić 🤣
@M93 kochana, czy moje ostatnie przytulasy nie doleciały? 🤔 🫂 Będzie pięknie, będzie serce jak dzwon i radość, czemu miałoby być inaczej? Uwierz w kropka, bo teraz Ty jesteś jego ostoją spokoju i bezpieczeństwa jedyną🥹 Bobuś czuje, nie dojść ze ma tam ciemno to jeszcze się zamartwiasz. Wrzucaj luza i głowa do góry 🥰😘
@Slava dobry ma opis ! Dodałam na listę 🤭
@Vergeet będzie zielono 🍀🍀🍀🍀🤞🏼
@Kałamarnica11 nooo… 🫢 jak to nie będzie to to ja wnoszę pozew do Festiwalu Objawów, że sobie w kulki lecą 😁 będzie zielonoooo🍀🍀🍀🍀🤞🏼PaulinKA, M93, kałamarnica 11, Vergeet lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego bobusia👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•I 2025 Wyniki histeroskopii:
~liczne mini-torbieliki na jajnikach
~jajniki obustronnie powiększone
~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
~endometrium polipowate z cechami wydzielania
•Wizyta kontrolna 21.01 KCP✅👌🏻
•II 2025
~ Cytologia płynna LBC + HPV✅
~ Badania podstawowe:🔺TSH 3.027, 🔺Glukoza 99.20
•III 2025
📊 TSH, FT3 , FT4 , Krzywa cukrzycowa, Insulina, P/ciała a-mikrosomalne / Anty TPO, P/ciała a-tyreoglobulinowe / Anty TG
⏳11.03 USG 🍒 + badania krwi
⏳14.03 badanie nasienia (pierwszy spermiogram)
⏳19.03 wizyta
💊 •Wit D •Omega 3-6-9 •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide •Zioła Ojca Sroki
Drugi cykl po histeroskopii:
✨1DC ~ 12.02
🥚 16DC ~ 28.02 -
Julia24 wrote:@Moly @Slava ja ostatnio włączyłam Substancje 🫣. I to był błąd. Ja lubię włączać filmy sprawdzając tylko ranking opinii bez czytania opisów, czy oglądania zwiastunów. Padło na to ze względu na nominacje do Oskara. Kompletnie nie byliśmy przygotowani na to, co dzieje się w tym filmie. Nie miałam świadomości, że to horror 😅. Dla mnie mega mocny, ale jeśli ktoś lubi takie filmy to warty obejrzenia. Mój partner za to zdecydowanie nie był pocieszony tym wyborem 🫣.Starania o pierwszego bobusia👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•I 2025 Wyniki histeroskopii:
~liczne mini-torbieliki na jajnikach
~jajniki obustronnie powiększone
~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
~endometrium polipowate z cechami wydzielania
•Wizyta kontrolna 21.01 KCP✅👌🏻
•II 2025
~ Cytologia płynna LBC + HPV✅
~ Badania podstawowe:🔺TSH 3.027, 🔺Glukoza 99.20
•III 2025
📊 TSH, FT3 , FT4 , Krzywa cukrzycowa, Insulina, P/ciała a-mikrosomalne / Anty TPO, P/ciała a-tyreoglobulinowe / Anty TG
⏳11.03 USG 🍒 + badania krwi
⏳14.03 badanie nasienia (pierwszy spermiogram)
⏳19.03 wizyta
💊 •Wit D •Omega 3-6-9 •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide •Zioła Ojca Sroki
Drugi cykl po histeroskopii:
✨1DC ~ 12.02
🥚 16DC ~ 28.02 -
a_aandzela wrote:Zobaczysz zobaczysz! Trzymamy mocno kciuki 🍀🍀 ja taka sama panikara- od zobaczenia dwóch kresek dziś pierwszy raz normalnie spałam 😅a kiedy miałaś poprzednią wizytę?
Dziewczyny a co do białych fug to ja mam w kuchni i w łazienkach. Parownica z kerchera tylko potrafi je utrzymać w czystości, ja bardzo polecam bo to 400 zł bodajże a ten sprzęt robi naprawdę robotę i doczyści chyba wszystko co się da!brilka, a_aandzela lubią tę wiadomość
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
💔2024 (11tc)
(3cs po poronieniu)
⏸️ 04.02 🥹
PCOS. -
@Julia, w sierpniu robiłam w 3dc a tym razem w 6dc. Już ci miałam odpisywać, że badali na miejscu ale dla pewności sprawdziłam właśnie na wyniku i okazuje się, że ani w sierpniu ani teraz nie robili tego na miejscu tylko przewieźli do Łodzi! A specjalnie jechałam do tego laba przyszpitalnego, żeby było badane na miejscu. 🤦🏻♀️Starania od 04/24
13 cs ✨
03/25 badanie drożności jajowodów
05/03/25 pierwsza wizyta w klinice -
M93 wrote:20.02 na pierwszej byłam, ale tylko był pęcherzyk.
Dziewczyny a co do białych fug to ja mam w kuchni i w łazienkach. Parownica z kerchera tylko potrafi je utrzymać w czystości, ja bardzo polecam bo to 400 zł bodajże a ten sprzęt robi naprawdę robotę i doczyści chyba wszystko co się da!Starania od 04/24
13 cs ✨
03/25 badanie drożności jajowodów
05/03/25 pierwsza wizyta w klinice -
Slava wrote:@Nitka ja nie oglądałam ale trailer mnie zachęcił więc może nadrobię w weekend.
Jaki masz blat wybrany? Co do frontów to ten drewniany dekor jest piękny, teraz są modne takie prawie czarne drewna jako fromty, jak masz resztę ultra minimalistycznie, gładki kolor ścian, jednokolorowy blat albo jakiś delikatny kamień bez kontrastów to fajnie jak wprowadzisz gdzieś strukturę. Jednolity blat, ściana i fronty spowoduje że kuchnia będzie „plaska”. Chyba że blat to jakiś szalony marmur typu Capraia, albo drewniany w jasnym odcieniu to bym szła w mat.
@Molahonkeey też bym chciała Substancję obejrzeć i się nie mogę zebrać, dziewczyny zakładamy staraczkowy klub filmowy i się motywujemy do oglądania? 😅
Z takich filmów co ostatnio zakrzywiły mi rzeczywistość to był „Don’t worry Darling”. Na koniec myślałam, że zwymiotuję. Ale za to piękne wnętrza i Dita von Teese 🖤
Jak blat to tylko kamień bo mamy teraz i wiem że nic się z nim nie dzieje… Decyzja podjęta i robimy takie połączenie, oczywiście to ciemne drewno https://ibb.co/j9LTQrPq 😅
Ja się tak cieszę że mam za sobą już generalny remont mieszkania i wiem mniej więcej co się sprawdziło a co kompletnie nie 😱 Np wiem że nie zrobię całej szklanej kabiny od prysznica walk in bo ciągle trzeba ją myć 🥲
Odnoście filmów Anora w miarę ok ale spodziewałam się czegoś innego, Substancja początek miał potencjał ale końcówka porażka …
Edit: dostałam telefony od 6 sąsiadów że chaty im się trzęsą i mamy ogarnąć ekipę … zaczyna się 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:36
👩🏻 '96 - celiakia, niedoczynność tarczycy, IO, PCOS, mutacja PAI-1 homozygota
👦🏻 '97 - badania nasienia ✅
01.01.24 początek starań o pierwszego 👶🏻
19.01-28.02.24 ciąża biochemiczna🩸(2cs)
02.10.24 pierwsza wizyta w klinice
23.11.24-06.01.25 ciąża biochemiczna 🩸(11cs)
04.02.25 pierwsza wizyta immunologiczna
13.02 histeroskopia
05.03 wyniki + kwalifikacja IVF -> stymulacja -
Ja też mam tą parownice Ale chyba za mało jej używam, bo nie jestem tak zachwycona efektem jak Wy 😂
Nitka - no tak zaczęło się.. My budowaliśmy dom i ekipa zaczęła w lutym, więc szybko robiło się ciemno. Mieli swoje lampy duże, sąsiadka stwierdziła że przez nich nie było prądu na całej ulicy bo ukradli prąd 😅😅😅😅 nie muszę wspominać, że energia pochodziła z ich agregatów? 😀🙎♀️🙎♂️'95 rok
AMH - 2,0💪
Kariotypy prawidłowe 💪
10.03 Sono HSG 🤞
19.03 klinika 🤞
Księgowa wrote:Ja z palcami walczyłam, zeby zwyczajnie.. łapać za uchwyt, a nie cala. szafkę 🤣walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾arytmia
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
⛔torbiel krwotoczna: antykoncepcja przez 21 dni
Stymulacja start 🍀27.02.2025 Rekovelle 8mcg + provera 10mg ➡️ IMSI
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
brilka wrote:29. Tak, w tym samym 😕
Edit: doczytałam 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:41
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
◾arytmia
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
What I was made for
What was I made for?" -
Slava wrote:Dzień dobry dziewczyny, dziękuję za miłe przyjęcie 🙂
W czwartek mam o 8 monitoring, także @Siesiepy jesteśmy praktycznie na równii w cyklu 😅
@Babsi doskonale Cię rozumiem, ja też zazdroszczę polskich ginekologów, dlatego jestem równocześnie w Bocianie, bo potrzebuje drugiej opinii jak mogę. Tutaj jak pójdziesz do kliniki to się dowiesz, że nie robią wielu rzeczy które w Polsce robią, bo cytat „nie są wystarczająco udowodnione naukowo”. Także nie ma przy IVF assisted hatching, scratching endometrium, nie ma pgt bo zarodki mogą się same naprawiać i to nieetyczne, amh zbadają Ci raz albo wcale, bo bazują na liczeniu pęcherzyków antralnych. Nie ma prewencyjnych antybiotyków i ogólnie YOLO. Dlatego chcę kolejną procedurę w Polsce bo chce raz spróbować mieć te wszystkie dodatki których tutaj nie ma. No chyba, że się nam teraz uda ale mam mega negatywne odczucia.
Właśnie, ja poproszę o wpisanie monitu na jutro. 🕵🏻Vergeet lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
◾arytmia
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
What I was made for
What was I made for?" -
Nitka96 wrote:Jak blat to tylko kamień bo mamy teraz i wiem że nic się z nim nie dzieje… Decyzja podjęta i robimy takie połączenie, oczywiście to ciemne drewno https://ibb.co/j9LTQrPq 😅
Ja się tak cieszę że mam za sobą już generalny remont mieszkania i wiem mniej więcej co się sprawdziło a co kompletnie nie 😱 Np wiem że nie zrobię całej szklanej kabiny od prysznica walk in bo ciągle trzeba ją myć 🥲
Odnoście filmów Anora w miarę ok ale spodziewałam się czegoś innego, Substancja początek miał potencjał ale końcówka porażka …
Edit: dostałam telefony od 6 sąsiadów że chaty im się trzęsą i mamy ogarnąć ekipę … zaczyna się 🤣
Nitka czy ta kuchnia będzie taka mega mega wysoka i tam też będą półki czy ja nie ogarniam tego projektu??? Ale faktycznie wygląda SZTOS! totalnie nie moje kolory, ale sam zamysł- mega!
♀️&♂️ '95: 16 cs
👱♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, lekka endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28
✅MUCH, HSG- udrożniono lewy jajowód
✅Stymulacja owulacji- mamy owulacje!
‼️ wykryto obecność jaj pasożyta. Leczenie wdrożono ✅️
🧑: przebadany✅,
🔜
6 cykl stymulowany 🙏
⏳Rozszerzone badania nasienia
❗️Podejrzenie polipa do obserwacji
⏰️Czerwiec- klinika -
Julia24 wrote:@Moly @Slava ja ostatnio włączyłam Substancje 🫣. I to był błąd. Ja lubię włączać filmy sprawdzając tylko ranking opinii bez czytania opisów, czy oglądania zwiastunów. Padło na to ze względu na nominacje do Oskara. Kompletnie nie byliśmy przygotowani na to, co dzieje się w tym filmie. Nie miałam świadomości, że to horror 😅. Dla mnie mega mocny, ale jeśli ktoś lubi takie filmy to warty obejrzenia. Mój partner za to zdecydowanie nie był pocieszony tym wyborem 🫣.
Edit: A wszystkim w ciąży STANOWCZO odradzam! 🫣
@Brilka co do AMH... Dziwna jest taka duża zmiana. Czy lab robi badania na miejscu? W jakim dniu cyklu robiłaś badanie?
Szczerze, to się zbierałam od grudnia, żeby zrobić powtórkę, ale lekarz mi odradził. Powiedział, że nic to nam nie wniesie na tym etapie. A sama w sumie nie chciałam się denerwować. Ta wartość jest zmienna i to nieprawda, że tylko spada. Podnosząc jakoś komórek jajowych można zwiększyć AMH. Twoje wciąż jest ładne (te pierwsze było ponadprzeciętne w takim wieku) i tylko zgadywać można niestety co się wydarzyło. Szkoda, że w Polsce rzadko liczą pęcherzyki, żeby w ten sposób ocenić stan. Warto podzielić się tym wynikiem AMH z lekarzem i może powtórzyć jeszcze raz jeśli lekarz uzna to za stosowne.
@Kalamarnica @Vergreet mam dobre przeczucia, co do Was dziewczyny!! 🤭🥹 Kciuki zaciśnięte! ✊🏻walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
◾arytmia
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
What I was made for
What was I made for?" -
siesiepy wrote:Zaciekawilas mnie. Gdzie oglądałaś? Bo widzę że to chyba w kinie jeszcze leci?
Na prime video można wypożyczyć za 15 zł ☺️.siesiepy lubi tę wiadomość
💃'95🕴️'90
⌛10cs naturalnie ✖️
Obecnie w planie: 1 IUI na cyklu stymulowanym 🍀
Wizyta w klinice: 06/03 🔥- start stymulacji
Diagnostyka:
❌ Endometrioza otrzewnowa
❌ Adenomioza rozproszona
❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy (prawdopodobnie zrost) i za wysoko umiejscowiony
❓DHEA-S wynik 520ug/dl -> do powtórzenia badanie
➖ IO, BMI 24.6 📉(-> Siofor 500 XR + dieta przeciwzapalna)
➖ U partnera: morfologia 8%, ale ruch postępowy szybki "a" 0% (ale już a+b 29%). HBA 77%. Fragmentacja DNA 82%
➖ Dominacja estrogenowa
✔️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje (progesteron 7DPO zawsze w zakresie 16-22 ng/ml). Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
✔️ Jajowody drożne, wymaz MUCHa czysty, Pasożyty+ lambia+ helicobacter- nie wykryto, kariotypy prawidłowe u obu
✨ Just because it's taking time,
doesn't mean it's not happening. ✨ -
Hej, wpadam na szybko wam zostawić info ze w Alabie jest zniżka na wszystkie badania 30% z kodem BMARZEC25 przy zakupie za min. 300zł 😊
Może komuś się przyda
Myśle czy nie wykupić kariotypów 🤔PaulinKA, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość
Starania od 04.2024 🌱
👱🏼♀️ 29 lat
Endometrioza 3st.🦠
AMH 4,45
Czynnik V(R2) heterozygota
MTHFR heterozygota
PAI-1 homozygota
Zaburzenia owulacji -> Zivafert+Gonapeptyl
MUCHa ( wykryto Ureaplasma parvum)
👱🏼♂️32 lata
Seminogram morfologia 1% ⛔️
Koncentracja 34,54 mln
Ruch postępowy 33%
Plan 2025:
12.03 laparoskopia - sklerotyzacja torbieli🌸
Kwiecień: powtórzenie badań nasienia -
Co do płytek to na wynajmowanym mieszkaniu teraz mamy w łazience białe płytki na podłodze, szału dostaje bo ledwo podłogę umyje i już po godzinie jest brudna 🙈🙈
@Brilka z tego co wiem to stymulacje obniżają amh ale nie wiem w jak znacznym stopniu. Dobrze że zaraz masz wizytę to może coś ci lekarz rozjaśni żebyś się nie niepokoiła.
@PaulinKA ja też pół nocy nie spałam więc coś wisi w powietrzu chyba 🙈
@Nitka oho, znacie w ogóle sąsiadów? Bo jak się czepiają takiego czegoś to żebyście nie mieli później akcji…
Dziękuję wam kochane za kciuki, jesteście najsłodsze na świecie 🩷🩷🩷
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
z pomocą medyczną od 11/24 💉
3 cykle stymulowane Lametta+Ovitrelle(11.24-01.25)
22.01 ⏸️ - ciąża biochemiczna💔
Badania💉
👩🏼🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja
🧔🏽♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe (ogólnie kiepskie), TenFertilON -
Migotka96 wrote:Hej, wpadam na szybko wam zostawić info ze w Alabie jest zniżka na wszystkie badania 30% z kodem BMARZEC25 przy zakupie za min. 300zł 😊
Może komuś się przyda
Myśle czy nie wykupić kariotypów 🤔
Często jest minus 50%, mi się udało tak w lutym zrobić 2x kariotypy, także jeśli Ci się nie spieszy możesz jeszcze poobserowac.Julia24, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość
🙎♀️🙎♂️'95 rok
AMH - 2,0💪
Kariotypy prawidłowe 💪
10.03 Sono HSG 🤞
19.03 klinika 🤞
Minia000 wrote:Często jest minus 50%, mi się udało tak w lutym zrobić 2x kariotypy, także jeśli Ci się nie spieszy możesz jeszcze poobserowac.Starania od 04.2024 🌱
👱🏼♀️ 29 lat
Endometrioza 3st.🦠
AMH 4,45
Czynnik V(R2) heterozygota
MTHFR heterozygota
PAI-1 homozygota
Zaburzenia owulacji -> Zivafert+Gonapeptyl
MUCHa ( wykryto Ureaplasma parvum)
👱🏼♂️32 lata
Seminogram morfologia 1% ⛔️
Koncentracja 34,54 mln
Ruch postępowy 33%
Plan 2025:
12.03 laparoskopia - sklerotyzacja torbieli🌸
Kwiecień: powtórzenie badań nasienia -
Vergeet wrote:Co do płytek to na wynajmowanym mieszkaniu teraz mamy w łazience białe płytki na podłodze, szału dostaje bo ledwo podłogę umyje i już po godzinie jest brudna 🙈🙈
@Brilka z tego co wiem to stymulacje obniżają amh ale nie wiem w jak znacznym stopniu. Dobrze że zaraz masz wizytę to może coś ci lekarz rozjaśni żebyś się nie niepokoiła.
@PaulinKA ja też pół nocy nie spałam więc coś wisi w powietrzu chyba 🙈
@Nitka oho, znacie w ogóle sąsiadów? Bo jak się czepiają takiego czegoś to żebyście nie mieli później akcji…
Dziękuję wam kochane za kciuki, jesteście najsłodsze na świecie 🩷🩷🩷
Znamy 3 ale nie znamy tego z naprzeciwka… już jest akcja chodzi po budowie robi zdjęcia twierdzi że elewacja mu pęka, kierownik budowy przyjechał … hit że sami wczoraj robili kostkę i zagęszczarka jeździli więc chyba to nie do końca nasza wina 😅 śledztwo trwa 🔍👩🏻 '96 - celiakia, niedoczynność tarczycy, IO, PCOS, mutacja PAI-1 homozygota
👦🏻 '97 - badania nasienia ✅
01.01.24 początek starań o pierwszego 👶🏻
19.01-28.02.24 ciąża biochemiczna🩸(2cs)
02.10.24 pierwsza wizyta w klinice
23.11.24-06.01.25 ciąża biochemiczna 🩸(11cs)
04.02.25 pierwsza wizyta immunologiczna
13.02 histeroskopia
05.03 wyniki + kwalifikacja IVF -> stymulacja