w MAJu testuje, pod koniec roku wyprawkę kompletuje ✊🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzoneczko, nic nie napisze, oprocz serduszka
Nie wiem, jak jest na gorala, ale maz kazal mi tak nazwac, wiec nazywam Renia Graba Grabowska, Basia Raczkowska, zwal jak zwal, poducha do prania
*Agape*, lorinka9191, Pati96, szona, ElfiaKsiężniczka, Iseko, moni05, GrubAsia, agge, moyeu lubią tę wiadomość
-
Szona jak nic widac kreske !! i to wyrazniejsza niz na ostatnich co wstawialas. trzymam kciuki aby te testy byly ciazowe 😘😘
Sasanka55. lubi tę wiadomość
hashimoto, letrox 125
pregna plus, pregna DHA, acard, folian 400, metylowana wit b 12, wit D 2000, duphaston
15.05.2020 7pdo
⏸ beta HCG 19,7 🙏 🎈
18.05.2020 10 dpo
beta HCG 170,6 🎈
20.05.2020 12 dpo
beta HCG 375,3 🎈
TSH 1,211
progesteron 36,9
🔜 wizyta u ginekologa 29.05.2020 (6+0)
pecherzyk ciazowy 12,7 i ciałko żółte 😍pozniejsza owulacja raczej 5+4.
🔜 wizyta u ginekologa 10.06.2020 czekamy na zarodek i serduszko ♥️
pregna start,
14.04.20 II kreski
14.04.20 beta HCG - 45,1
TSH - 0,179
16.04.20 beta HCG 30😭
18.04.20 beta HCG 15😭
Ciaza biochemiczna strata ✨ -
nick nieaktualny
-
https://zapodaj.net/8f4676476c310.jpg.html
Szona ty u siebie nic nie widzisz a to mój o czułości 25 w 10dpo 😅😅 wiem baranica ze mnie żeby taki robić ale nie wiedziałam ze tak
mało czule. Ja u ciebie widzę 🤷🏽♀️
Ps nie wiem jak wstawić fotkęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2020, 22:32
szona lubi tę wiadomość
Lipiec 2020 cb, luty 2021 cb
Mama trójki dzieci z ogonami🐶
Zoi ❤️ 36+5, 1900g -
Suszarko nie miałam weny wcześniej odpisywac, dziekuję za troskę :* Miałam niefajną rozmowę z szefem, ale myślę, ze wstępnie jakos się dogadaliśmy. Mam nadzieję. Okaże się przy wypłacie początkiem czerwca
Szona wysikaj już te wszystkie owulaki i kupże inne testy
Annie bardzo mocno trzymam kciuki za piękne II. Bardzo podoba mi się Twoje podejście i to, jak przygotowujesz się do zajścia w ciążę. Nie ukrywam, ze po Twoich wpisach też staram się być spokojniejsza, polubiłam Duchową Agę ale jakoś mi nie leży Aczkolwiek fajne jest to co piszesz i dziękuję Ci za toszona, Annie1981 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
*Agape* wrote:Kiedy ten test robiłaś? Masz go jeszcze czy w 🗑️ ?
Mam a test wstawiłam Wam po zrobieniu od razu, jeszcze czerwony barwnik nie zszedł do końca
Rucola - to nie owulaki, to hcg step one z Allegro, tylko w obudowieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2020, 22:41
*Agape*, Rosa, mysia796 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muszka05 wrote:https://zapodaj.net/8f4676476c310.jpg.html
Szona ty u siebie nic nie widzisz a to mój o czułości 25 w 10dpo 😅😅 wiem baranica ze mnie żeby taki robić ale nie wiedziałam ze tak
mało czule. Ja u ciebie widzę 🤷🏽♀️
Ps nie wiem jak wstawić fotkę
Widzę plusa
-
nick nieaktualny
-
Ja tak samo jak Szona u niej nie uwierzę w żadne kreski dopóki nie będą naprawdę tłuste. Szona ma dziwny mocz. Chociaż w ogóle ostatnio przestałam ufać testom, na co drugim jakieś durne cienie.
szona, Ag91, moni05 lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Suszarko nie miałam weny wcześniej odpisywac, dziekuję za troskę :* Miałam niefajną rozmowę z szefem, ale myślę, ze wstępnie jakos się dogadaliśmy. Mam nadzieję. Okaże się przy wypłacie początkiem czerwca
Szona wysikaj już te wszystkie owulaki i kupże inne testy
Annie bardzo mocno trzymam kciuki za piękne II. Bardzo podoba mi się Twoje podejście i to, jak przygotowujesz się do zajścia w ciążę. Nie ukrywam, ze po Twoich wpisach też staram się być spokojniejsza, polubiłam Duchową Agę ale jakoś mi nie leży Aczkolwiek fajne jest to co piszesz i dziękuję Ci za to
Tez próbowałam z duchową Agą, ale jej sposób mówienia mnie niestety denerwuje. W sumie nie wiem nawet jak to wyjaśnić. No jest dla mnie za miękko-ciepło-delikatna 😅 ale afirmacji w necie poszukam na pewno!
Rucola, Gosia1234 lubią tę wiadomość
-
Nie no to jest niemożliwe, żeby z tego ciąży nie było 😉
Co tam rzeczy, na które sikasz, pomyśl o zdjęciach USG 😅
Nie ma to jak oglądać czyjeś "wnętrzności" 😜😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2020, 22:49
szona lubi tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
szona wrote:
Rucola - to nie owulaki, to hcg step one z Allegro, tylko w obudowie
myślę, ze ta kreska może dawać nadzieję....Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2020, 22:51
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
JaSzczurek wrote:Ja tak samo jak Szona u niej nie uwierzę w żadne kreski dopóki nie będą naprawdę tłuste. Szona ma dziwny mocz. Chociaż w ogóle ostatnio przestałam ufać testom, na co drugim jakieś durne cienie.
O to to.
Dopiero gdy mi wyjdzie ładna, ostra, różowa kreska, nie żadna rozmyta, nie jakaś mdła to pójdę na betę. Jeśli wyjdzie cokolwiek jutro, to upewnię się, że mogę odstawić luteinę. Obawiam się, że nawet jak mi się Człowiek urodzi, to nadal będę sceptyczna, że to na pewno tylko typowy fuckerski oszust na teście ;p Przysięgam - na te chwile nie umiem sobie nawet wyobrazić, ze wysikuję dwie kreski i wierze, ze to to -
szona wrote:O to to.
Dopiero gdy mi wyjdzie ładna, ostra, różowa kreska, nie żadna rozmyta, nie jakaś mdła to pójdę na betę. Jeśli wyjdzie cokolwiek jutro, to upewnię się, że mogę odstawić luteinę. Obawiam się, że nawet jak mi się Człowiek urodzi, to nadal będę sceptyczna, że to na pewno tylko typowy fuckerski oszust na teście ;p Przysięgam - na te chwile nie umiem sobie nawet wyobrazić, ze wysikuję dwie kreski i wierze, ze to toszona lubi tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼