w MAJu testuje, pod koniec roku wyprawkę kompletuje ✊🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Poza tym! Bobotest by wychwycił. To durny test do zadań specjalnych. Także wiecie
-
Szonka na tym allegraku widzę, ale skoro na bobku nic nie ma, to faktycznie może być oszust... Chociaż, moja koleżanka w tym samym czasie nasikała na allegraka i bobka i na allegraku był cień a na bobku nie, co mnie bardzo zdziwiło 🤔
Tak czy inaczej kciuków nie puszczam! 😘 -
nick nieaktualny
-
Nuch2 wrote:Szona, ja też coś widzę ale rozumiem nastawienie po wcześniejszych oszukańczych testach
Też jakiś czas temu próbowałam słuchać Pani Agnieszki, ale jej spokojny ton był za spokojny... Ja potrzebuje czegoś, co mnie porwie do działania.
U mnie dzisiaj pojawił się @, ale już się nie mogłam doczekać, bo ruszamy ze stymulacją! Tyle nadziei pokładam w następnych cyklach
Ja wlasnie tez. Mam plan, że w 3 dc pójdę do Kriobanku i od razu umówię się do uro fizjo. Następnie pójdę na podgląd w okolicy 11 -13 dc. I ustalę kiedy działać i czy strzelić znowu zastrzyk. A jeśli będą torbiele - to wiadomo. Wyciszamy jajniki. Jestem gotowa na wszelkie możliwości 💪
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie staraczki :* mój pierwszy post tu na forum to się ładnie przedstawię choć nie wiem czy to dobry wątek... Kamila, 32-lata, żona od 2012, mama od 2016. O pierwszą dzidzię się nie musieliśmy starać zbyt długo (udało się w drugim cyklu) to dla równowagi teraz staramy się od września 2019. Za tydzień mam dostać @ test facelle już czeka grzecznie w łazience a mnie korci żeby go wykorzystać wcześniej niż zaleca producent. Mam plan testować w czwartek gdzieś tu na forum obiło mi się o oczy że facelle ten bardziej czuły - często wadliwie pokazuje bladą kreskę nawet gdy nie ma ciąży, prawda to ?Mama Michalinki 11 VIII 2016 ❤️
Staramy się od IX 2019 -
Kamila19888 wrote:Witam wszystkie staraczki :* mój pierwszy post tu na forum to się ładnie przedstawię choć nie wiem czy to dobry wątek... Kamila, 32-lata, żona od 2012, mama od 2016. O pierwszą dzidzię się nie musieliśmy starać zbyt długo (udało się w drugim cyklu) to dla równowagi teraz staramy się od września 2019. Za tydzień mam dostać @ test facelle już czeka grzecznie w łazience a mnie korci żeby go wykorzystać wcześniej niż zaleca producent. Mam plan testować w czwartek gdzieś tu na forum obiło mi się o oczy że facelle ten bardziej czuły - często wadliwie pokazuje bladą kreskę nawet gdy nie ma ciąży, prawda to ?
-
Kamila19888 wrote:Witam wszystkie staraczki :* mój pierwszy post tu na forum to się ładnie przedstawię choć nie wiem czy to dobry wątek... Kamila, 32-lata, żona od 2012, mama od 2016. O pierwszą dzidzię się nie musieliśmy starać zbyt długo (udało się w drugim cyklu) to dla równowagi teraz staramy się od września 2019. Za tydzień mam dostać @ test facelle już czeka grzecznie w łazience a mnie korci żeby go wykorzystać wcześniej niż zaleca producent. Mam plan testować w czwartek gdzieś tu na forum obiło mi się o oczy że facelle ten bardziej czuły - często wadliwie pokazuje bladą kreskę nawet gdy nie ma ciąży, prawda to ?
Mi tez pokazał a ciąży nie byłoLipiec 2020 cb, luty 2021 cb
Mama trójki dzieci z ogonami🐶
Zoi ❤️ 36+5, 1900g -
Kamila19888 wrote:Eh to ja nie chcę takiej fałszywej nadziei idę jutro do apteki po inny test
Sasanka55., Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Hej, byłam zapisana na testowanie jutro 😊
Lola, możesz wpisać mi 🍹. Okres właśnie przyszedł, na szczęście punktualnie, więc aż tak zła nie jestem -
nick nieaktualnyDziewczyny, witam w tym pięknym dniu mojego testowania. Jestem 11 dpo. Od dwóch dni boli mnie brzuch jak na okres (zawsze bolał mnie przez jakieś pół godziny kilka dni przed okresem, a potem dopiero w dniu okresu). Miałam wstać o 7 i testować, ale o 4:48 obudziłam się z walącym sercem i wstałam ostatecznie o 6.
Jeśli chodzi o testy: zrobiłam dwa najtańsze, jeden pokazuje baldziuteńką kreskę, drugi negatywny. Droższy test niby coś pokazuje, ale według mojego męża negatyw. Zamówiłam z Anglii testy First Response, podobno pokazują pierwsze. Na nim kreska blada, ale widać, że jest. Zrobiłam clearblue z wyświetlaczem tygodnia, ale pokazuje, że nie ciąży nie ma.
Patrząc na FR i tani jestem w 90% przekonana, że jednak się udało ✊
Wrzucę zdjęcie potem, bo lecę się umyć i jedziemy do diagnostyki na betę. Mam nadzieję, że w Zakopanem mają laboratorium swoje, nie wysyłają próbek, bo nie wytrzymam z nerwów.
Miłego dnia Wam wszystkim i mam nadzieję, że Lolitka też wypatrujesz kresek i je widzisz 😁 ✊ElfiaKsiężniczka, szona, agge, GrubAsia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Emi93 wrote:Dziewczyny, witam w tym pięknym dniu mojego testowania. Jestem 11 dpo. Od dwóch dni boli mnie brzuch jak na okres (zawsze bolał mnie przez jakieś pół godziny kilka dni przed okresem, a potem dopiero w dniu okresu). Miałam wstać o 7 i testować, ale o 4:48 obudziłam się z walącym sercem i wstałam ostatecznie o 6.
Jeśli chodzi o testy: zrobiłam dwa najtańsze, jeden pokazuje baldziuteńką kreskę, drugi negatywny. Droższy test niby coś pokazuje, ale według mojego męża negatyw. Zamówiłam z Anglii testy First Response, podobno pokazują pierwsze. Na nim kreska blada, ale widać, że jest. Zrobiłam clearblue z wyświetlaczem tygodnia, ale pokazuje, że nie ciąży nie ma.
Patrząc na FR i tani jestem w 90% przekonana, że jednak się udało ✊
Wrzucę zdjęcie potem, bo lecę się umyć i jedziemy do diagnostyki na betę. Mam nadzieję, że w Zakopanem mają laboratorium swoje, nie wysyłają próbek, bo nie wytrzymam z nerwów.
Miłego dnia Wam wszystkim i mam nadzieję, że Lolitka też wypatrujesz kresek i je widzisz 😁 ✊
Emi ten clearblue pokazuje dopiero od 25 a mi przy 50 pokazal tak wiec super itrzymam kciuki ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻 czekamy z Toba na wyniki bety i wrzuc nam zdjecie jak wrocisz !
Emi93 lubi tę wiadomość
hashimoto, letrox 125
pregna plus, pregna DHA, acard, folian 400, metylowana wit b 12, wit D 2000, duphaston
15.05.2020 7pdo
⏸ beta HCG 19,7 🙏 🎈
18.05.2020 10 dpo
beta HCG 170,6 🎈
20.05.2020 12 dpo
beta HCG 375,3 🎈
TSH 1,211
progesteron 36,9
🔜 wizyta u ginekologa 29.05.2020 (6+0)
pecherzyk ciazowy 12,7 i ciałko żółte 😍pozniejsza owulacja raczej 5+4.
🔜 wizyta u ginekologa 10.06.2020 czekamy na zarodek i serduszko ♥️
pregna start,
14.04.20 II kreski
14.04.20 beta HCG - 45,1
TSH - 0,179
16.04.20 beta HCG 30😭
18.04.20 beta HCG 15😭
Ciaza biochemiczna strata ✨ -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, jak zwykle mnóstwo stron do nadrobienia . Piszę co pamiętam...
Szona, Twój mocz jest jakiś dziwny! Te kreski przecież są różowe. Trzymam kciuki, żeby tym razem maraton z twoim M. nie poszedł na marne . Może warto jednak włączyć zastrzyki?
Gosia, gratuluję! Super, że udało się tak szybko po cb i oby tym razem wszystko było pięknie i w styczniu urodzisz bobasa . Powiedziałaś mężowi czy dalej trzymasz się swojego postanowienia? Bo widziałam, że dostałaś prezent od niego, ale nie wyczytałam albo mi umknęło czy mu powiedziałaś
Rosa, gratuluję. Kreska na pinku to na pewno ciążą, oby ciemniała
Pati, bardzo współczuję problemów z zębem. Biedna zamiast cieszyć się z ciąży męczysz się z tym dziadostwem już tyle czasu . Oby lekarka znalazła jakieś rozwiązanie, albo pojawił się inny lekarz który pomoże. Ja nie mam górnej 5, też ratowałam kanałówką i ząb wytrzymał pół roku
Sasanka, na górala, hahah... Wy to z mężem cudowni jesteście . Oby jednak coś w środku zostało, a nie tylko na poduszce. Zróbcie powtórkę tylko może lepiej bez wymyślnych pozycji
Lawendowepole, witam i współczuję. Z tym progiem nie oszukujmy się to raczej cb. Warto iść do lekarza, bo może powinnaś suplementować w drugiej fazie. Trzymam kciuki by było jak u Gosi1234
Mama8latka, widzę, że przyrost bety nie powala . Ale najważniejsze, że progesteron ładny! Trzymam dziś kciuki by ładnie beta odbiła!
Angelika, piękny brzuszek :*. Widzę, że też się biedna kujesz. Mnie w ciąży kuł mąż i pod koniec miał opory, bo się obawiał, że igła ukuje młodą
Mlodamezatka, trzymam kciuki byś w wakacje to już na l4 była i mogła do woli odpoczywać
Mildred, współczuję stresów . Oby teraz było już w porządku! Z ciśnieniem nie ma żartów, mierz sobie w domu codziennie i jak będzie duże to reaguj. U mnie to drugie było nawet 110, podobno to jest gorsze.
Fiore, mocne kciuki za wizytę! Oby krwiak zmalał!
Ja mam dziś wizytę u nowej lekarki, ale jakoś nie mam optymistycznego nastawienia. Plus taki, że tsh mi spadło na Eurtyroxie do 1,2. Ale cukier nadal wariuje (108) pomimo Metformaxu 2 x 850. Eh, a dostać się do jakiegoś diabetologa graniczy z cudem... Niestety u nas na śląsku daleko do normalności...
szona, Rosa, Fiore, Mama8latka, Angelika1313 lubią tę wiadomość
-
Szona jak tam?
Ja bardzo chętna na przekazanie dzisiaj brzuchaGosia1234, *Agape*, szona, Misiaa, ElfiaKsiężniczka, lorinka9191, moni05, Pati96, Rucola, Iseko, agge, GrubAsia, JaSzczurek, Suszarka, moyeu, Mlodamezatka, MonikA_89!, Ochmanka lubią tę wiadomość