W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
Szonka nie 😂 czekam na okres 😂 ale że obiecałam Angelice to w sobotę sikne jak nie przyjdzie, chociaż najchętniej wcale bym nie testowała, bo przecież wiem co będzie 😊
szona lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Szona, a ja mimo wszystko trzymam ✊, żeby kreseczka ciemniała 😉
Pati, właśnie sobie wyobraziłam, jak mnie przyjmuje taki ginekolog 😂
Frezyjciada, mnie też martwi i wkurza ten fakt, że większość zakupionej żywności przez ludzi wyląduje w koszu. No, ale nic na to nie poradzimy niestety...szona, Pati96 lubią tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
Cabrera wrote:Monika_89 tylko MedArt nie ma dofinansowania 😏
Ale na pewno godna polecenia jest dr Kubiaczyk-Paluch.
W każdym razie nowe spojrzenie często bywa tym dobrym spojrzeniem, czego Ci bardzo życzę ✊
Szona, kluj się na zdrowie!
ale więcej bobkow nie kupuj, bo one mocno oszukują. Ja ostatnio tez miewam ma nich kreski-majaki 😏
Także ja oficjalnie mówię im Nie!Cabrera lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
szona wrote:A mocno się na mnie obrazicie jak poczekam z testem ze 2 dni?
No troche 😉
A tak szczerze za dwa dni będzie sprawa prawie jasna czy ściemniało konkret czy nie. A jutro było by dopatrywanie się cienia ciut mocniejszego. Na moje sikaj za dwa dni ale bierz zastrzyki i dupka i odpoczywaj i myśl tylko pozytywnie że się udało ! 🙏❤️szona lubi tę wiadomość
-
Ale ja Wam zazdroszczę tego testowania 🤦🏻♀️🤷🏻♀️szona lubi tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
Ja się nie obrażę! 😉 Sama po ostatnim biochemie stwierdziłam, że nigdy więcej nie nasikam na test wcześniej, jak w dzień @ , a najlepiej dzień/dwa po terminie.szona lubi tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
Właśnie o to chodzi, chcę mieć jasność. Nie przeżywam mocno, ale skutecznie mnie to rozprasza. Także za dwa dni ustawka pod toaletą
A gdzie jest Aeiouy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2020, 21:32
moni05, Mildred, Daniela lubią tę wiadomość
-
Szona tez o niej mysle ostatnio...mam nadzieje ze wszystko u niej ok..24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Szonka piątek to dobry moment, ja wtedy też robię powtórkę bety!
Myślę, czy nie zrobić jutro proga... Ale nie wiem czy nie narażam się za mocno latając tak po tych labach... Niby nie ma tłumów, ostatnio nikogo w sumie nie było, tylko jedna ciężarna... -
nick nieaktualnySuszarka wrote:Makino a u Was jaka jest przyczyna wyników męża? Bakterie, zylaki czy w tym względzie ok i powód nieznany? Jeśli już gdzieś pisałaś to przepraszam ze nie wylapalam
Nie wiemy co jest przyczyną. Na pewno nie bakteria, bo posiew ujemny. Jeśli chodzi o żylaki to mąż nie narzeka na żadne dolegliwości, ale czytałam że to może być bezobjawowe . Na razie jeszcze przez 2 miechy będzie brał suplementy i zastosujemy dietę z e-booka i zobaczymy. Nie będzie poprawy to pójdziemy do lekarza. -
Pauliśka plamienie ustało?
Daniela jak się czujesz, objawów przybywa? Pamiętam jak mówiłaś o piekących policzkach oby i u mnie było to zwiastunem 🐣
Szona no pewnie że poczekamy!
U mnie 7/8 dpo ( w ubiegłym tyg we wtorek miałam owu) i tak mnie skręca... dobrze że testów nie mam.
Może i dobrze że zajmuję mózg ogarnianiem lekcji z moją pierwszoklasistką oraz sadzeniem krzewów i robieniem porządków na podwórku.szona, Daniela lubią tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:Szonka piątek to dobry moment, ja wtedy też robię powtórkę bety!
Myślę, czy nie zrobić jutro proga... Ale nie wiem czy nie narażam się za mocno latając tak po tych labach... Niby nie ma tłumów, ostatnio nikogo w sumie nie było, tylko jedna ciężarna...
Zrób wszystko w piątek -
Mildred wrote:Nie zrezygnowałam tylko na USG, było to tak widocznie że się sama poprostu skapnelam i nie miało to sensu nadal udawać że się nie wiem. USG 3d i wielki pitak mojego syna. A wiemy tylko my że będzie chłopak o nikt więcej.
Mildred lubi tę wiadomość
-
szona wrote:Zrób wszystko w piątek
-
W ogóle znalazłam lekarza który przyjmuje więc jestem uratowana 🙈 nawet w piątek mogę już mieć wizytę...
Sasanka55., Niercierpliwa v2.0, lorinka9191, MonikA_89!, Pati96, eemmiilliiaa, agge, szona, olik321, moyeu, Madziandzia, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaa wrote:Sasanko jak śluz? Nadal różowy?
Dziekuje, ze pytasz Nie, juz wszystko ok, ale czesto przed owu mam taki sluz, jakby niteczki krwi i troche rozu. Mam nadzieje, ze jak sie obudzisz, bedziesz juz zupelnie zdrowa :*
Wykoncze sie Ja-spioch zasypiam o polnocy i budze sie o 3:00 dziwnie zaniepokojona 🤯
Szonka, jesli wolisz siusiac tak, by miec pewnosc, to wespre kazda Twoja decyzje :* Tez martwi mnie nieobecnosc Aeiouy
Pauliska, a nie ma mozliwosci doplaty na cito jakos, by wynik byl tego samego dnia? Martwi mnie fakt, ze tak biegasz po labach
Agge, jak Tomus? :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2020, 03:23
agge, szona lubią tę wiadomość