W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ochmanka, zwabiasz na fejsa chałką, tego jeszcze nie grali 🤣❤️
EDIT. Ja mam uraz do chałek. Usilnie próbują tak mylić moje nazwisko... 😅😬Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2020, 11:09
Ochmanka, MonikA_89!, agge, Iseko, moyeu lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Fiore wysyłam zaproszenie🙌
-
moni05 wrote:Ochmanka, zwabiasz na fejsa chałką, tego jeszcze nie grali 🤣❤️
EDIT. Ja mam uraz do chałek. Usilnie próbują tak mylić moje nazwisko... 😅😬moni05, Rucola, MonikA_89!, agge, Iseko lubią tę wiadomość
-
Dzięki, już przyjęłam. Mnie na chałkę można zwabić jak małe dziecko na cukierki 🤣jestem taki łasuch, a niestety ze względu na IO i endometriozę nie powinnam w ogóle. Ale sobie pozwalam czasami dla zdrowia psychicznego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2020, 11:29
moni05, szona lubią tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
nick nieaktualnyDziewczyny tylko nie uciekajcie wszystkie na fb, my też chcemy czytać co u Was słychać
Ja rozumiem o co chodzi Ochmance i cenię za szczerość.
Pauliśka, wiem że Ci ciężko, ale musisz wierzyć w to dziecko. Co ma być to będzie, nic nie zrobisz zamartwiając się. Ja się zamartwiałam całą ciążę i na zdrowie mi to nie wyszło. Miałam powody, ale z perspektywy czasu odcięłabym sobie internet by nie czytać o pępowinie dwunaczyniowej, hipotrofii itd.
Nie ma co się obrażać, jesteśmy różne i każda ma swój bagaż doświadczeń, zwykle negatywnych. Ale łączy nas jeden cel i wszystkie go osiągniemy, taką mam nadziejęFiore, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Makino nie uciekamy! Fb działa od lata a prawie wszystkie nadal jesteśmy na of😉
szona lubi tę wiadomość
-
No i przez Was chyba będę chalke dziś piec, bo akurat drożdże mam suche kupione tuż przed wielkim zrywem zakupowym Polaków
Ja mam trójkę dzieci i wygląda na to, że w ogóle nie powinnam się odzywać, ale jakoś nigdy nie poczułam się tu niemile widziana - i całe szczęście, bo polubiłam Was wszystkie bardzo i bym mocno tesknila.
Często zresztą jest tak, że "u sąsiada trawa jest bardziej zielona".
Życiowym podejściem blisko mi chyba do Ochmanki, gdy upadam, wstaje i idę dalej z nowym planem. Dół nie trwa u mnie nigdy długo, bo wychodzę z założenia, że problemy są przejściowe, a strach nie będzie kierował moim życiem. Gdybym mu na to pozwoliła, byłabym dziś sfrustrowanym człowiekiem...
Pauliska, ależ pisz, co Ci na duszy leży. Wszystkie rozumiemy Twój strach i lęki. Dziewczynom bardziej chodzi o to, że próbują Ci dodać wiary i otuchy, a nic nie działa... Tak mi się wydaje. W kółko piszemy to samo, nie umiemy Ci pomóc i jest nam smutno... Ale to nie znaczy, że tu nie pasujesz, nawet tak nie myśl.
Ochmanka, Makino, Rucola, *Agape* lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Ha! Kuchara ze mnie żadna ale....narobilyscie ochoty? Narobilyscie! Zaczynam piec chałkę najwyzej będzie nie do zjedzenia haha
szona lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Ochmanka wrote:Suszarka a nie chcesz wbić na fb?
Cała reszta nieobecnych tam też? Dziewczyny?
Edit: tam jest przepis na wspomnianą chałkę😎
A mogłabym i ja tą chałkę 😁??? Ładnie proszę
"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera"
3 ivf, 4 transfer: ❤️wymarzona córeczka 27.01.2021r.
Starania o rodzeństwo od 07.2021 kolejne 4 procedury ivf , kolejne 7 nieudanych transferów
03.05.2022r 💔 10t.c.
2 miesiące odpoczynku i :
04.02.2023 - || naturalny cud
11+0 Nifty pro - niskie ryzyka, chłopiec 🩵
12+6 mały człowiek ma juz 6.1cm 🥰
18+0 225g akrobaty 🥹
23+0 559g połówkowe 🤩
28+6 1330g bobaska,
31+0 1620g 🥰 III prenatalne,miednicowo położony
33+6 2550g fiknął głową w dół 🫣
36+1 3060g małego gigantka🥹
37+0 3300g
39+1 cc- 3780g, 58cm pięknego chłopca 🩵 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2020, 12:01
GrubAsia, eemmiilliiaa, *Agape*, olik321, moyeu lubią tę wiadomość
-
Ja Was podczytuje ale chyba muszę przestać na jakiś czas 😂 bo ostatnio dużo tu o wypiekach a ja od samego słowa drożdże mam odruch 🤮
Oczywiście żartuje, nie bierzcie tego do siebie 😉
Jutro mam wizytę, mam nadzieję że będzie już ❤️
🤢🤢🤢 wykańczają mnie, mam jadłowstręt, nie mogę nawet przygotować nic do jedzenia.
Pauliska gratulacje, trzymam kciuki żeby wszystko było ok! Ja przy każdym bólu brzucha zastanawiam się czy z kropkiem wszystko jest ok, więc nawet nie chcę myśleć co Ty czujesz przy plamieniach i skurczach... Ale uwierz w kropka, pozytywne nastawienie ma moc! -
Makino wrote:Dziewczyny tylko nie uciekajcie wszystkie na fb, my też chcemy czytać co u Was słychać
Ja rozumiem o co chodzi Ochmance i cenię za szczerość.
Pauliśka, wiem że Ci ciężko, ale musisz wierzyć w to dziecko. Co ma być to będzie, nic nie zrobisz zamartwiając się. Ja się zamartwiałam całą ciążę i na zdrowie mi to nie wyszło. Miałam powody, ale z perspektywy czasu odcięłabym sobie internet by nie czytać o pępowinie dwunaczyniowej, hipotrofii itd.
Nie ma co się obrażać, jesteśmy różne i każda ma swój bagaż doświadczeń, zwykle negatywnych. Ale łączy nas jeden cel i wszystkie go osiągniemy, taką mam nadzieję
Będę na ovu foreva dont worry! Jak u Ciebie sytuacja? Możliwe, że pisałaś, a ja nie ogarnęłam
-
Dziękuję!
Wiem, że mnie nie znacie, ale wątki miesięczne śledzę od grudnia 2018 i ciężko sobie je wyobrazić bez Sasanki!!! Także przyłączam się do apelu o powrót 😉!Sasanka55., szona lubią tę wiadomość
"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera"
3 ivf, 4 transfer: ❤️wymarzona córeczka 27.01.2021r.
Starania o rodzeństwo od 07.2021 kolejne 4 procedury ivf , kolejne 7 nieudanych transferów
03.05.2022r 💔 10t.c.
2 miesiące odpoczynku i :
04.02.2023 - || naturalny cud
11+0 Nifty pro - niskie ryzyka, chłopiec 🩵
12+6 mały człowiek ma juz 6.1cm 🥰
18+0 225g akrobaty 🥹
23+0 559g połówkowe 🤩
28+6 1330g bobaska,
31+0 1620g 🥰 III prenatalne,miednicowo położony
33+6 2550g fiknął głową w dół 🫣
36+1 3060g małego gigantka🥹
37+0 3300g
39+1 cc- 3780g, 58cm pięknego chłopca 🩵 -
OLik 100km??? Jak!!!!
Ja od dłuższego czasu próbuję coś zrobić ze swoim ciałem, nie tylko starać się utrzymywać wagę, choć przez kwarantanne i to mi średnio wychodzi
Chałka wygląda zacnie, ale nawet nie czytam przepisu. Emek wczoraj zrobił sernik składający się z 3 składników ser+jajka+banany. Wbrew pozorom jest mega słodki i mogę go wcinać bez wyrzutów sumienia
Daniela Ty masz troje dzieci??!! nawet nie wiedziałam W jakim wieku masz pociechy?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny bez obaw jestem pewna ze Sasanka wroci przewietrzy dziewczyna głowę i wróci z takim pozytywem energii ze nie ogarniemy
Rucola, GrubAsia, Sasanka55., szona, Mlodamezatka, Iseko lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Zrobiłam wczoraj TSH i sie przeraziłam. Wyszło 0.43. Pod koniec grudnia miałam 1.47, a nie brałam żadnych leków na tarczycę. Skąd ten spadek? 😕Myślę czy accofil i intralipid mogły mieć na to wpływ. Od początku roku jestem na cyklach sztucznych, bez stymulacji, no i miałam 2 nieudane transfery. Dziwne rzeczy się dzieją 😲
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnyMisiaa wrote:Dziewczyny bez obaw jestem pewna ze Sasanka wroci przewietrzy dziewczyna głowę i wróci z takim pozytywem energii ze nie ogarniemy
Phi, ja nawet nie odeszlam 🙈 Pisalam, ze wroce w ciazy, (a bylam wtedy juz w trakcie plodnych) i jak u Pauliski pojawi sie pecherzyk (ale mysle, ze juz jest ), a wiec oto jestem :*
Przepraszam, bo to ja wywolalam ten "spor", a jedno jest pewne- powinnysmy sie teraz wspierac i to tak samo mocno jak zawsze lub mocniej.
Jestescie kochane, bo mimo ze ciagle cos odje*uje, przyjmujecie mnie spowrotemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2020, 12:49
GrubAsia, Fiore, Makino, Ochmanka, *Agape*, frezyjciada, Misiaa, Mlodamezatka, Magddullina2, Iseko, moyeu lubią tę wiadomość