W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWytarłam gile, dziękuję dziewczyny. Potrzebowałam się wypłakać. Chłop się postarał, zebrał mnie do kupy i lecimy dalej.
Witam się z 🍷i termoforem, zwinięta w jęczącą kulkę.
Szona ja też jestem typem "i tak ch*j z tego będzie" i zwykle mam rację, co bardziej mnie bawi niż martwi.
Jeśli chodzi o domy to ja mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu i raczej się to nie zmieni 😂 bo póki co na własne mnie nie stać.
Powinno się zacząć od badań chłopa to jest coś czego będę się trzymać do końca życia. Bo żeby u nich coś poprawić potrzeba długich miesięcy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2020, 16:48
-
Też by już mój okres mógł łaskawie przyjść 😤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2020, 13:37
-
nick nieaktualny
-
Szona nadal nic? Który to dc? Ja tez jestem zdania, ze chłop musi lecieć na tak zwany pierwszy ogień równo w babka jeśli nie wychodzi, bo potem się okazuje, że to leczenie długo może trwać.
Madziandzia lubi tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
Szona, a może jednak jeszcze jakiś test? 😁🤔
Sasanka55. lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Aha I jeszcze- Sasanka dobrze, ze nigdzie się nie wybrałaś 😄
Sasanka55. lubi tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2020, 16:18
-
Fiore wrote:Szona nadal nic? Który to dc? Ja tez jestem zdania, ze chłop musi lecieć na tak zwany pierwszy ogień równo w babka jeśli nie wychodzi, bo potem się okazuje, że to leczenie długo może trwać.
27 dc 🤷♀️ -
nick nieaktualnyMój trwał teraz właśnie 27 dni. Dorwało mnie dziś przed południem. Gdyby nie to wyszło by 28 dni.
No ale u mnie dwa dni przed były plamienia i bóle i jeszcze mnie wysypało jak nigdy więc wiedziałam, że to już tuż tuż.
Z innej beczki. Korzystacie laski z kubeczków menstruacyjnych? Kupiłam jeszcze w tamtym roku i używałam może dwa cykle. Teraz jeszcze dałam ostatnią szansę, bo uwierzcie mi, że nie potrafię dziadostwa założyć a z podpaskami w pierwszym dniu zwykle nie nadążam. Naboi (mój mąż tak nazywa tampony) brak więc siedzę z duszą na ramieniu 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2020, 13:48
-
Rucola staram się biegać co 2 dzień. Nie zawsze wychodzi. Średnio 8km.
Czasami 10.
To jest mój czas, choć czasami się nie chce. Lecę i myślę, a dupa jak brzoskiwnka robi się przy okazji haha.Ochmanka, szona, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeeeeeny ja to jestem leń na patentowany. Nie chce mi się ze sobą robić nic! A kiedyś biegałam, ćwiczyłam, sama dla siebie. Teraz wieczorami padam na pysk i nie mam mocy się podnieść z kanapy. A powinnam! Bo na koniec stycznia ważyłam prawie tyle co przy ostatnim porodzie.... A po drugiej ciąży duuuuzo ciężej było mi wrócić do swojej ulubionej wagi i obawiam się, że teraz będzie jeszcze gorzej. Ehhhh.... Leń.... Normalnie leń.... Wstyd🤦
-
Frez nie przejmuj się waga
Ja na zimę zawsze trochę więcej lapie i właśnie koło marca biorę się za formę żeby na wakacje wyglądać git ( niestety bez ćwiczeń I w miarę zdrowego szybko robię się jak kulka - A znowu całe życie sobie odmawiać to bez przesady) A Tu dupa zostaną spacery
Mój mąż już mi robi listę rzeczy czego mi nie wolno w ciąży bo zdrowe odżywianie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2020, 14:51
moni05, Mildred, Rucola lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa skąd ja znam takie listy 😂 moj M to takie bzdury mi tam wypisywal ze wychodzilo na to ze bedac w ciazy juz mialam kwarantanne hahaha do tego wytyczne co do jedzenia itp...najlepiej jakbym lezala i nie robila kompletnie nic :p
Mildred, Rucola lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Misiaa wrote:Niecierpliwa skąd ja znam takie listy 😂 moj M to takie bzdury mi tam wypisywal ze wychodzilo na to ze bedac w ciazy juz mialam kwarantanne hahaha do tego wytyczne co do jedzenia itp...najlepiej jakbym lezala i nie robila kompletnie nic :p
O nie nie, nie ma tak dobrze w moim wypadku, jedzenie tylko zdrowe bo dziecku nie będę szkodzić, ale leżenie absolutnie, bo ruszać się trzeba:) także zbieram sie na spacer, dobrze ze mieszkam na końcu świata:)Misiaa, GrubAsia, Rucola lubią tę wiadomość
-
Niercierpliwa v2.0 wrote:O nie nie, nie ma tak dobrze w moim wypadku, jedzenie tylko zdrowe bo dziecku nie będę szkodzić, ale leżenie absolutnie, bo ruszać się trzeba:) także zbieram sie na spacer, dobrze ze mieszkam na końcu świata:)
Tym bardziej nawet na spacery nie wychodziłam, bo się bałam kontroli pracodawcy. -
Wiecie co, nie zamawiam więcej tych konkretnych allegraków. Poszukam tych, o których opowiadała Mildred. Na tym widzę cień. Nawet na tym zdjęciu, które wrzuciłam wyżej. Jakiś czas temu zaobserwowałam też na nich poczasiaki, więc wszystkie wywalam na bieżąco. Może jutro już okres mnie zaszczyci swoją obecnością
-
Szona a ja tam liczę na to że jednak nie zaszczyci :p
Ja miałam do sprzed godziny dobry humor ale oczywiscie na fejsie kolejna znajoma chwali sie tym ze jedzie jutro do sklepu wózek kupować...taka jakas cholerna zazdrosc we mnie wstapila fakt faktem dziewczyna tez po przejsciach bo w poznym tygodniu stracila dziecko w poprzednim roku...ale jak sobie pomysle ze jednym tak raz raz i kolejna ciaza a inni mecza sie latami to szlak mnie trafia ehh...ide pożreć do konca te chałki to moze mi podły nastroj minie...24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualny
-
Misiaa, kochana doskonale Cię rozumiem. Mnie też takie coś mega dołuje. Najgorsze jest to, że z mężem w rodzinie jesteśmy jedyni, którzy nie mają dzieci. Także każde święta, każda uroczystość, impreza sprawia, że po prostu źle się czuje. Wszyscy podziwiają dzieciaki, 3/4 rozmów jest na temat dzieci, a ja siedzę, jak taka "trędowata" no bo przecież co ja mogę wiedzieć na temat dzieci nie mając ich?! Jak się zdarzy czasem, że coś w tym temacie powiem to często słyszę "będziesz miała swoje dzieci to zmienisz zdanie" itd. Także poniekąd cieszę się, że być może te święta się "nie odbędą". Ale też mam ogromną nadzieję i wiarę w to, że i ja kiedyś będę miała dzieci i nie będę czuła się, jak przysłowiowe "piąte koło u wozu" 😉
Także misiaa idź sobie podjedz teraz, a potem głowa do góry! Zobaczysz jeszcze trochę i będziemy tu pisać o ciążowych dolegliwościach 😁 czego każdej z nas życzę z całego serducha!!!Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
Sasanko, cieszę się, że jesteś tutaj cały czas! Odzywaj się , bo jesteś takim moim poprawiaczem humoru 😁😀
Mnie już oczywiście korci zrobienie testu 🤦
Ale staram się, jak mogę unikać szafki z testami 😂Sasanka55. lubi tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba