W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
Daniela wrote:Ja chciałam piec chalke, ale tak źle się dzis czuję, że jak pomyślałam o zagniataniu właśnie, to mi się słabo zrobiło
I widzę, Misiaa, że słusznie zrezygnowałam... A Ty byłaś bardzo dzielna z tym zagniataniem i pewnie było warto
Tortów zrobiłam w swoim życiu kilka zaledwie, ostatnio na urodziny zamawiam, bo jednak czasu trochę brak.
U mnie przy jednym dziecku bywa różnie, a co dopiero przy trójce 😱Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
Sumireguska wrote:Ja ostatni cykl testowałam na tych
https://allegro.pl/oferta/14-sztuk-strumieniowy-test-ciazowy-testeo-8130188976
Niby pokazały biel więc wyrzuciłam ale później przeczytałam tu historie użytkowniczki która wyjęła test po czasie, i wyszedł ten "cień cienia" i później okazało się że jest w ciąży.
Oczywiście zrobiłam to samo.
Oczywiście te testy zostawiły "cień cienia".
Więc kupowałam już wózek.. 😂
Oczywiście @ przyszła w terminie
Także tym razem potrzebuję testów które będą niemiłosierne i bezlitosne
To polecam Pinki. Mam wrażenie, że pokazują biel, a następnie dają jeszcze z liściaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2020, 19:03
Niercierpliwa v2.0, olik321, MonikA_89!, Sumireguska, eemmiilliiaa, Iseko, moyeu lubią tę wiadomość
-
lorinka9191 wrote:Misiaa, ja mam z nią tak minimalny kontakt, że widzimy się z 3-5 razy do roku i jakoś to przeżyje. Wiesz to jest matka mojego męża i obojętnie jaka by nie była to zawsze jest matka. Ona jest po prostu bardzo dziwnym człowiekiem i nic ani nikt jej już nie zmieni. Możesz mówić, a ona i tak pie*doli dalej swoje. Także ona swoje, ja swoje i tyle 😉
Gdybyś potrzebowała rozmowy nt psychicznych teściowych, to jestem do Twoich usług.
Malgonia, lorinka9191, Iseko lubią tę wiadomość
-
Daniela wrote:Ja chciałam piec chalke, ale tak źle się dzis czuję, że jak pomyślałam o zagniataniu właśnie, to mi się słabo zrobiło
I widzę, Misiaa, że słusznie zrezygnowałam... A Ty byłaś bardzo dzielna z tym zagniataniem i pewnie było warto
Tortów zrobiłam w swoim życiu kilka zaledwie, ostatnio na urodziny zamawiam, bo jednak czasu trochę brak.
Ja zrobiłam jak w przepisie - 5 minut na największych obrotach miksera i 2 na najniższych. I wioDaniela lubi tę wiadomość
-
*Agape* wrote:Jak zobaczyłam to zdjęcie, to zauważyłam tam cień, ale jak napisałaś, że biel, to nie chciałam się już wypowiadać i robić nadziei cieniem 🤔
Jeśli w nocy okres nie przyjdzie, zrobię ostatniego bobka. Może to przywoła do mnie okres. -
szona wrote:Jeśli w nocy okres nie przyjdzie, zrobię ostatniego bobka. Może to przywoła do mnie okres.
szona, Suszarka, Magdalena92 lubią tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
Daniela wrote:Olik, ja właśnie tak zaszlam z najmłodszym - miałam owu 7/8 dc.
Powodzenia!
O tak pink to taki test co mówi "przestań pierdo..." 😅szona, Suszarka, MonikA_89!, moni05, Daniela, Sumireguska, Ochmanka, Iseko lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem okrutna. Emek zamknał się w kiblu z telefonem to dałam Młodemu kredki żeby mu wkładał przez te otwory w drzwiach i jak tata mu sie odda inna dziurą to krzyczy na pół bloku. Chyba sobie nic nie poczyta. Jaka szkoda....
szona, Misiaa, Mlodamezatka, olik321, *Agape*, Daniela, Makino, Irvine90, Suszarka, Pati96, MonikA_89!, moni05, Malgonia, lorinka9191, Nuch2, Jeżowa, frezyjciada, Sasanka55., agge, Ochmanka, Gosiek1993, PaniKsięgowa, GrubAsia, eemmiilliiaa, kittinka, Iseko, moyeu, Kaczorka, Ania_85_ lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Szona czekam jutro na 💣
A ja jutro mam rozmowę z szefową nt dalszego funkcjonowania sklepu...ciekawe co mądrego wymyśli...ma któraś wiedzę czy jeśli skróci np 2h otwarcia sklepu to może obciąć nam pensję mimo że jesteśmy gotowe normalnie do pracy? Chodzi mi o to czy może dać tylko najniższą krajową? Bo coś tak ostatnio pobąkiwała że inni tak robią aby przetrwać a ja jednak mam wyższą pensję..24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Rucola wrote:Dziewczyny jestem okrutna. Emek zamknał się w kiblu z telefonem to dałam Młodemu kredki żeby mu wkładał przez te otwory w drzwiach i jak tata mu sie odda inna dziurą to krzyczy na pół bloku. Chyba sobie nic nie poczyta. Jaka szkoda....
MEGA -
Rucola wrote:Dziewczyny jestem okrutna. Emek zamknał się w kiblu z telefonem to dałam Młodemu kredki żeby mu wkładał przez te otwory w drzwiach i jak tata mu sie odda inna dziurą to krzyczy na pół bloku. Chyba sobie nic nie poczyta. Jaka szkoda....
Sasanka55. lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
Hahahha Rucola rozwalilas mnie ! ❤️😂😂
Sasanka dobrze, ze jestes! ❤️ Jestes jedna z najbardziej pozytywnych dusz ovu i nie wyobrazam sobie jak by to bylo tu bez Ciebie.
Co do tematu z rana sie nie bede rozpisywac. Sama wiem, ze mam tendencje do przesady, paranoi i jestem panikara. Ale wiem ze nie mozna tak bo to tak ryje glowe ze masakra. Dlatego staram sie posmucic krotko i dalej dzialac. No kiedys w koncu musi sie udac.
Ja to w ogole nie jestem piekaca. Nie umiem totalnie. Chociaz w sumie za wiele nie probowalam 🤷🏻♀️
Ej dziewczyny tak sie zastanawiam, te co sa na stymulacji, wam wychodza testy owu? Bo u mnie mam wrazenie ze test owu to jasnieje a nie ciemnieje 🤦🏻♀️ Oczywiscie juz sobie wkrecam przez to jakies absurdalne historie 😅 dobrze ze jutro monit.13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Ale pyszności dzisiaj na forum 🥰
Szona, czekamy jutro pod toaletą 😁
Sasanko, dobrze, że jesteś 😘
Co do gangu "szczęśliwych" posiadaczek psychicznych tesciowych - też dołączam.
Ja dziś doczekałam się @. Niecałe 3 miesiące po porodzie... myślałam, że dłużej będę miała spokój Natomiast emek przyjął tę wieść z szerokim uśmiechem i "czyli co... możemy już starać się o drugie???" No cóż. 🙈MonikA_89!, Angelika1313, szona, Sasanka55., *Agape*, Ochmanka, GrubAsia, lorinka9191, Mildred, kittinka, Iseko, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Frez, dzięki Ci dobra kobieto za ten przepis na chlebuś 😘 Pyszny jest i praktycznie sam się robi! Jeden bochenek zaniosłam rodzicom, drugi wrzuciłam do zamarażalnika, a do trzeciego się z Emkiem dorwaliśmy. Omnomnom 😋😋😋
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2020, 20:08
frezyjciada, Magddullina2, Iseko lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Irvine no to jak M gotowy to do dzieła
Irvine90 lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
olik321 wrote:Dziewczyny słucham właśnie tvn 24 i bierze mnie przerażenie...
Podoba mi się praca zdalna ale niemożliwość wyjścia z domu, spotkania się ze znajomymi, echh zwariować można
Mam rezerwację na domek na mazurach w połowie Sierpnia, ciekawe jak to będzie wtedy wyglądało21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
16.12.22 Mikołaj 3500 59cm, 10/10 -
olik321 wrote:Dziewczyny słucham właśnie tvn 24 i bierze mnie przerażenie...
słabo idzie.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
U mnie w mieście są dwa przypadki zakażenia dzisiaj. Jeden z nich to sąsiad mojej kolezanki z pracy, wrócił tydzień temu z Francji. On przestrzegał kwarantanny ale jego dzieci latały po całej wsi korzystając z wolnego od szkoły.... Dobrze ze ta koleżanka siedzi od półtora tygodnia na opiece na dzieci. Ja w tym tygodniu pracuję z domu, za tydzień teoretycznie mam pracować z biura ale jeśli sytuacja się pogorszy to załatwie sobie L4 na cokolwiek bo mieszkam z babcią i rodzicami i się o nich bardzo bojęIga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022