W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
Bobotest- można w rossmanie je kupić tez
Sumireguska lubi tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
Ja też jestem max słaba w cienie. Mój wzrok jest chyba wypalony przez pracę przy kompie.
Czasem tak intensywnie się wpatruje w takie zdjęcia które dodajecie aż po paru chwilach faktycznie widzę cień, uśmiecham się do siebie patrzę drugi raz i cień zmienia miejsce.. Chyba potrzebuje okularów.
Mi też polećcie aptekę internetową, mam podobne wymagania co Ochmanka 😁Ochmanka, kittinka, szona lubią tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Izape_91 wrote:O ile to sie uspokoi w czerwcu! Bo narazie to im grozi odwołanie.... Wspolczuje serio w rodzinie tez mamy wesele w czerwcu, para mloda mieszka za granica wiec i zagraniczni goscie, ale w takiej sytuacji to jakby sie nawet odbywalo to nie wiem czy rodzicow bym puscila.
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnyszona wrote:Kittinka, Ty chyba pytałaś o moje cykle - zdarzał się i taki 33- dniowy. Na razie nie wykracza za bardzo poza normalność. Dziwi mnie wręcz moja faza lutealna bez wspomagaczy. Z drugiej strony - nie wiem przecież kiedy była owu No ale nic. Jak mówiłam - ból głowy u mnie zawsze, gdy jeden hormon spada na pysk, a inny wywala do góry. To już wiemy, że progesteron poleciał. Mój kolejny pierwszy dzień ciąży za rogiem
:*szona lubi tę wiadomość
-
lorinka9191 wrote:Szona, ja to kompletnie zielona jestem w tym temacie. Jeśli mam być szczera, to nawet nie wiem co to i do czego ta lametta? 🤭🤷
lorinka9191 lubi tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Ochmanka wrote:Pauliśka 👍👍
Kurde znowu będę świnią ale dla mnie po tych milionach oszukańcow praktycznie wszystkie dzisiejsze testy są negatywne🤷♀️🙈 nie będę miała nic przeciwko jak się mylę😉
Mój brat ma brać ślub 9 maja i wydaje mi się że sprawa jest już przesądzona. Dupnie że hej
Dziewczyny która apteka wysyła do paczkomatów?
No i wiecie, najlepiej to żeby była wysyłka w 24h, najtaniej w internetach, druga sztuka co najmniej za pół ceny, najlepiej gratis, przebogaty asortyment no i oczywiście darmowa wysyłka!
A! Mogliby dodawać żel dezynfekcji do każdej paczki albo chociaż voucher na jakiś zabieg kosmetyczny.
To jak? Pomożecie?
Nie polecam apteki słonecznej, jeśli zależy ci na czasie. Składałam zamówienie 15.03 i jeszcze nie wysłali!!!! Ja chcę mojej tabsy na włosy! 😢Ochmanka lubi tę wiadomość
😭
Pauliśka wrote:Przełożyli mi wizytę na piątek... Zajebiście 😱😢 teraz to w ogóle będę w stresie...
😭
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKittinko, wyslalam Ci zaproszenie do przyjaciolek :*
Pauliska, chodze jak na szpilkach przed Twoja wizyta ✊✊✊✊
Ochmanko, wczoraj polecalam Topestetic, bo zamawialam kwas foliowy metylowany, wysylka za free z dnia na dzien do paczkomatu, ale niestety to nie apteka i oprocz supli, lekow tam nie ma
Edit: Pauliska, o nie, teraz dopiero doczytalam, ale pomysl, ze do piatku moze juz Kruszynke bedzie widac :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2020, 18:33
kittinka, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Hej, czy stosowalyscie czopki distreptaza? Lekarka przepisala mi na zrosty , ale poczytałam i niby nie powinno się przyjmować podczas starań, a jestem po owulacji i szansa na ciążę jest..ktoś brał? Co myślicie?
-
Dziewczyny, mój M jedzie jutro na badanie nasienia i mógłby od razu krwi upuścić - jakie badania ewentualnie warto u niego zrobić? Kariotypy miał badane, jakiś tam panel niepłodność męska robił w październiku, ale takie badania, które warto powtórzyć - tsh na pewno, może prolaktyne i co jeszcze?32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Iseko wrote:Dziewczyny, mój M jedzie jutro na badanie nasienia i mógłby od razu krwi upuścić - jakie badania ewentualnie warto u niego zrobić? Kariotypy miał badane, jakiś tam panel niepłodność męska robił w październiku, ale takie badania, które warto powtórzyć - tsh na pewno, może prolaktyne i co jeszcze?
Iseko lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Tajka wrote:Hej, czy stosowalyscie czopki distreptaza? Lekarka przepisala mi na zrosty , ale poczytałam i niby nie powinno się przyjmować podczas starań, a jestem po owulacji i szansa na ciążę jest..ktoś brał? Co myślicie?
Ja je brałam, miało to pomóc zniknąć torbieli. Nieco się zmniejszyła. Brałam też po owulacji lekarz wiedział, że się staramy więc chyba nie ma wpływu.ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Tajka wrote:Hej, czy stosowalyscie czopki distreptaza? Lekarka przepisala mi na zrosty , ale poczytałam i niby nie powinno się przyjmować podczas starań, a jestem po owulacji i szansa na ciążę jest..ktoś brał? Co myślicie?
Ja brałam, jak miałam torbiel na jajniku. Nie wiem, czy można się starać , jak się je stosuje. W każdym razie mi lekarz powiedział, żebym się wstrzymała do czasu zakończenia ich stosowania i wizyty kontrolnej. Torbiel całkowicie zniknęła po ich stosowaniu.Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
Monia co bierzesz na włosy? Moje są w opłakanym stanie, łamią się, wypadaja, kolor się nie trzyma 😭..
Ja na dzisiejszych testach tez niestety nic nie widzę chociaż hipnotyzuje się nimi, żeby dojrzec 😊 może rzuce na nie jakiś dobry urok, i jutro będą pozytywne 😁
Pauliśka dasz radę do piątku. Wynagrodzi Ci to piękny widok z usg, zobaczysz 😊
Ja czekam na @ jak na zbawienie, a tu nawet plamienia nie ma. Mam nadzieje, ze nie będę musiała iść do szpitala na czyszczenie, bo wtedy trzeba czekać że staraniami.2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Iseco moj badal praktycznie to samo co u my: fsh, estradiol, prolaktyna tsh i testosteron.
Gemini ma teraz chyba 2 tygodnie na wysylke
Dziewczyny, ktore macie juz potomkow powiedzcie mi, ze regres snu 4 miesiaca to miejska legenda. Do tej pory jak nawet dzien byl do bani to mnie ratowalo, ze Ala spi w nocy, a dzis ledwo ja uspilam i widze jak przychodze na karmienie, ze jyz coraz czujniej spi.. serio jak jeszcze przestane spac to psychiatryk murowany. -
nick nieaktualny
-
Kingulla wrote:Monia co bierzesz na włosy? Moje są w opłakanym stanie, łamią się, wypadaja, kolor się nie trzyma 😭..
Ja na dzisiejszych testach tez niestety nic nie widzę chociaż hipnotyzuje się nimi, żeby dojrzec 😊 może rzuce na nie jakiś dobry urok, i jutro będą pozytywne 😁
Pauliśka dasz radę do piątku. Wynagrodzi Ci to piękny widok z usg, zobaczysz 😊
Ja czekam na @ jak na zbawienie, a tu nawet plamienia nie ma. Mam nadzieje, ze nie będę musiała iść do szpitala na czyszczenie, bo wtedy trzeba czekać że staraniami.
Kingulla, a ile wynosiła Twoja ostatnia beta?Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba