W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sasanko, krechy są ewidentne!!! Z serca gratuluję Tobie i mężowi
Izape, moj robi tak samo. Ale potem oczywiście nie pomyśli, by umyć brodzik, więc zawsze czekam, aż "zrobi swoje", a potem ja sprzątam.
Frez, czekamySasanka55. lubi tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
nick nieaktualny
Niercierpliwa v2.0, lorinka9191, *Agape*, Pati96, Mildred, Gosiek1993, Ochmanka, Irvine90, Makino, JustynaG, Kingulla, Sasanka55., Fiore, Daniela, moni05, szona, Misiaa, Nuch2, Beti82, Malinowa91, Magddullina2, ElfiaKsiężniczka, Suszarka, PaniKsięgowa, MonikA_89!, Ania_1003, Mlodamezatka, moyeu, Malgonia, Angelika1313, eemmiilliiaa, MamaStasia :), 5ylwian, Rucola, Rucola, Madziandzia, GrubAsia, agge, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeti82 wrote:https://allegro.pl/oferta/10xtest-ciazowy-kasetowy-testy-ciazowe-10mlu-ml-7175215786
Tylko nie kupowac od tego sprzedawcy tych paskowych bo bardzo slabo czule sa
Te nie oszukuje i pokazuja bete ponizej 10
A te owulacyjne od tego sprzedawcy polecasz? Chyba się skuszę i zamówię . Tylko muszę dobić do 4 dych xD -
Sasanko🤩 ale czadowo! No nie ma bata, ciążowe jak byk!! Wspaniale😍😍
Lorinko cienie są na wszystkich testach, mam nadzieję że nie jesteś z tych co doswiadczyły kłamczuchów😉 kciuki!
Frez chyba drużyna piłkarska Ci pisana 😉 przystojniak!
Hejka Beti! Fajnie Cię widzieć 😉 już ostatnia prosta przed Wami, ale leci ten czas😱
Jeśli chodzi o biszkopt to trzeba delikatnie ale sprawnie mieszać jajka z mąką. Ciasto nie może się zacząć błyszczeć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2020, 15:03
lorinka9191, Sasanka55. lubią tę wiadomość
-
Beti, to dupnie. Ale najważniejsze żeby dobrze Cię prowadził. 😘
Frez, o, to jednak trzeci Muszkieter... 😁 choć jeszcze zobaczymy, ale z trzema chlopasami (+mąż) to na głowę można dostać 😋 ale za to jaka obstawa! ❤️
Ogarnelam i ja: anty-mistrz pieczenia:
Opieprzylim już na ciepło polowe 🙈szona, Fiore, Sasanka55., Pati96, Izape_91, MonikA_89!, Rucola, agge lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Frez, cudownie ❤️
Jak skończę myć okna, pozaganiam kurczaki gdzie trzeba.
Powiem tylko - doprowadzilyście mnie dziś do łez. Sasanko, Pauliśko - wróciły do Was dzieciaczki z ubiegłego marca. No kapią mi te krople po policzkach jak złe.
Dziękuję!moni05, Sasanka55., Pauliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej. Dziewczyny widze ze duzo sie dzieje. Gratulacje dla Was😊ja tylko podczytuje, nie udzielam sie bo nie daje rady psychicznie z tymi staraniami. A nie umiem od Was odejsc.
Mam problem do tego 3 cykl z rzedu kilka dni po okresie znow krwawie. Z cyklu na cykl to krwawienir robi sie identyczneintenywnoscia do okresu. Co mam robic? Pisalam do lekarza ale mowil zeby brac luteine w drugiej fazie, biore ale tonie pomaga. Na tenmoment z racji koronawirusa nic nie zrobi. Kazal tak zostawic na razie. Ja sie martwie. Boje sie ze nigdy drugiegi dziecka nie bede miec bo nie dosc ze to a przyczyny nie znam to jeszcze nie mam gdzie dostac pomocy. Lekarz stwierdzi ze cykliczne powtarzajace sie z regulynie sa grozne. Wierzyc? Mialam histero w listopadzie i od kilku nastepnego takie cuda sie robia. Brzuch mnie pobolewa, plecy. Boje sie powiem szczerze a Wy wiem ze mnie nie wysmiejecie ze jestem histeryczka -
Makino wrote:A te owulacyjne od tego sprzedawcy polecasz? Chyba się skuszę i zamówię . Tylko muszę dobić do 4 dych xD
-
I na drożdżówkach dziś poprzestanę! Nie mam sił na więcej wypieków 😛
url=https://naforum.zapodaj.net/f5bae722493e.jpg.html][/urlSasanka55., moni05, Izape_91, szona, MonikA_89!, Mlodamezatka, agge, Ania_85_ lubią tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrez, co za Slodziak 😍😍😍
Ochmanko :* Jak Ty sie czujesz? Jak eMek? :*
Moni, piekny chlebus, az chyba sama zaraz kolejny upieke W ogole jestem jak jakis po*eb, ale zamowilam 20 opakowan suszonych drozdzy na allegro, by moc piec pieczywo...
Szoneczko tez o tym pomyslalam Wszystkie odzyskamy nasze Aniolki, a Tobie dlugiego czekania nie wroze :* Jak juz machina ruszyla, to nie ma bata, czasy kwarantanny sprzyjaja
Iwona, nie mam pojecia, co to moze byc Sama plamilam w tym cyklu po okresie. Wyczytalam, ze moze to byc spowodowane nadzerka, polipami, miesniakami macicy. Grozniejszych przyczyn nie analizowalam, bo w marcu mialam USG i bylo ok. Skoro w listopadzie mialas histero, to tez kurcze nie moze to byc jakas franca. Moze faktycznie niedobory proga albo nadzerka? Tule Cie mocno
Lorinka, to nie fair pokazywac tak piekne wypieki 🤯moni05, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Losz!!! Kurka!!!!!
Sasanko ale sie ciesze!!! Normalnie poprawilas mi humor swoimi testami!!! Piekne kreseczki!!! Niech ciemnieja i przyniosa Ci wiosna zielona fale !!! W postaci malego bobaska pod choinke!!! Rany ciesze sie jak dziecko ! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😍😍😍😍😘❤😘😘😘😘
Lorinko u Ciebie rowniez widze ! ❤ jaram sie jak dziecko!!! 🤦😍😘❤🤷✊✊✊✊✊
Iza piekny brzuszek ! ❤😍😘
Frez piekna ta Twoja dzidzia ❤😍😘❤❤❤
A ja ..... Hmmn jestem w szoku bo po owu nie bola mnie cycochy jak to ostatnio bardzo bolaly 🤷🤦
Za to kluje i nie daje o sobie zapomniec jajnik z ktorego byla ...🤷🤦 🤯🤯 no coz dzis 5 dpo a testy w poniedzialek beda heh 🤷🤦 zarzekalam sie ale kupilam ...🤷🤦🤯🤣😂
Toz to juz nalog siurania... 🤦Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2020, 14:46
Sasanka55., lorinka9191, Izape_91, Pauliśka lubią tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Sasanko, chciałam, ale jak zobaczyłam aukcje z 5 paczkami drożdży suchych takich zwykłych, które są po 90gr za... a zresztą:
To już mi się odechciało. Mam jeszcze 4 paczuszki, bo często robimy pizzę. Ale za taką cenę nie będę kupowała... zerowanie na ludzkiej tragedii (dla mnie ten popłoch i panika to jest nasza ludzka słabość) to porażka największa.szona lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019