W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySasanka55. wrote:Makino wiem, to jeszcze wczesnie, 6 dni do @. Wszystko sie moze zadziac Nie mam labow na uboczu, same spore Diagnostyki lub takie w przychodniach. Beta na pewno jest dodatnia, bo 10 testow nie moze sie mylic, prog chyba tez nie najgorszy, bo plamien brak, wiec bede czekac spokojnie
Lorinko, czas przesuneli, juz po 7:00, wstawaj :*
Najważniejsze wierzyć i się nie poddawać. A wydaje mi się, że Tobie wiary w tego kurczaka nie brakuje . Musi być dobrze!
Lorinka dłużej śpi, bo w I trymestrze senność to jeden z objawówSasanka55., lorinka9191, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
Sasanka dla uspokojenie, mój test 10 dni po owu, 12 po ovitrelle. One tak szybko się nie wybarwiają.
Ja wierzę w Twojego kropka z całego serca ❤️🙏
url=https://naforum.zapodaj.net/0dca95adf242.jpg.html][/url
Edit z tego testu mało wyraźnego jest już połowa ciąży 🙈😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 07:51
Sasanka55., moni05 lubią tę wiadomość
-
Aaa... Jestem w 20 tygodniu ciazy. Połowa ! ❤️❤️😍💞🙏🙏🙏🍀🐥🌻🍀🌻🐥🐥🍀🌻❤️❤️
url=https://naforum.zapodaj.net/90cf146b09cd.jpg.html][/url
Przesyłam fale wirusów ciążowych takich dobrych %¥€¢}€¶€∆π√✓]}=^^£°¢^%¶∆×°€®£°£¢™%©®™✓[π√°~`|frezyjciada, Sasanka55., *Agape*, Daniela, Makino, Fiore, moni05, Suszarka, moyeu, Pati96, Ochmanka, Niercierpliwa v2.0, Misiaa, Madziandzia, Izape_91, Gosiek1993, Malgonia, Malinowa91, Mlodamezatka, MonikA_89!, szona, Rucola, Pauliśka, kittinka, Magddullina2, agge, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Mildred, moni05, *Agape*, eemmiilliiaa, moyeu, Pati96, PaniKsięgowa, Ochmanka, Misiaa, Madziandzia, Gosiek1993, Malgonia, Malinowa91, Mlodamezatka, szona, Pauliśka, kittinka, GrubAsia, Magddullina2 lubią tę wiadomość
-
frezyjciada wrote:Jaki brzusio!😍😍😍 Jak się czujesz Mildred? Nogi jak u modelki! Zazdro!
Dobrze, czasami czuję źle ułożone narządy 🤦, to znaczy taki lekki ból i dyskomfort jak np mam pełny pęcherz albo jak mi jelita pracuje. Zapalenie pęcherza nie ma poprostu czuje mocniej moje narzady. Młody kopię nieregularnie ale czuję go codziennie z kilkanaście razy. Czuje jak się kręci i to mnie uspokaja. A ogólnie wyniki wszystkie w porzadku, niecałe 3 kg przytyłam. Mam dużo energii ale staram się odpoczywac. Ogólnie to ciąża mi służy, ale nie mogę doczekać się sierpnia. Odliczam dni. 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 08:04
moni05, frezyjciada, moyeu, Pati96, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
Sasaneczko, te kreseczki tam są, nie ma żadnych wątpliwości ✊🍀
Sasanka55., Mildred lubią tę wiadomość
-
Hej, hej 😁
U mnie dalej cienie, także nawet nie wrzucam 😉 Jeśli pojawi się w końcu ładna krecha to Wam pokaże 😉 Póki co staram się nie nakręcać ani na tak, ani na nie. Co ma być to będzie!
Sasanko u Ciebie ładnie widać 😁 Także przyzwyczajaj się do 🤰😀
Mildred, piękny brzusio
Mildred lubi tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
Sasanka są krechy nie ma to tamto 🙂 Mildred świetnie wyglądasz. Brzuszek piękny ❤️
Sasanka55., Mildred lubią tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
nick nieaktualny
-
Mildred, śliczny brzusio 😊 wyglądasz pięknie i cieszę się, żeciąża Ci służy 😘
Lorinka, trzymam kciuki żeby te cienie ciemniały ✊🏻✊🏻
Dobrze, że stosunkowo we wczesnej ciąży będziecie podczas upałów. Nie to, co ja. Mildred współczuje 🥴Sasanka55., lorinka9191, Mildred lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
TADAM 😉
url=https://naforum.zapodaj.net/f7c714478ecc.jpg.html][/url
url=https://naforum.zapodaj.net/7c471f2d703b.jpg.html][/url
Edit: mam mocne postanowienie - nie zrobić już żadnego testu do poniedziałku! Będzie przynajmniej jakieś porównanie 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 08:49
Sasanka55., moyeu, Pati96, Madziandzia, Gosiek1993, Malgonia, moni05, Malinowa91, szona, Pauliśka, Magddullina2 lubią tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
Sasaneczko kreseczki są, moje z drugiej ciąży też tak wyglądały i to nie w 9dpo tylko było pewnie 16 dpo /18 dpo
Kolejny test zrobiłam za kilka dni i były już wyraźne kreski.
Lorinko wrzucić nam te swoje cienie:)
Mildred cudownie wyglądasz!Sasanka55., lorinka9191 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny