W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mlodamezatka baw się dobrze i odpoczywaj 🙂 Monika myśle, że raczej na 99% 1, mam 32 lata i to nasze pierwsze podejście, wiec pewnie bez szans na dwa 😅Jutro odbierzemy raport od embriologów to może coś tam więcej będę wiedziała, bo mi powiedziała te oznaczenia ale niewiele to mi mówi póki co, na pewno wszystkie zaczynaja się od 4 coś tam, wiec to chyba dobrze prawda?
szona, Mlodamezatka lubią tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
nick nieaktualnyMoyeu, ja tez dzis 9dpo, wez siusnij, prosze no weeez, razem ze mna...
Wlasnie kupilam Inke mleczna... Nie wiem, po co, bo nawet kawy nie pijam, ale stwierdzilam, ze musze byc przygotowana na ciaze*Agape*, szona, Mama_Zuzia, moyeu, kittinka, MonikA_89!, Mlodamezatka, Iseko, agge lubią tę wiadomość
-
Haha Sasanka- dobrze, że jesteś już przygotowana, na pewno się przyda 😃😃
Sasanka55. lubi tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
Elfia, gratuluję serduszka!!! ❤
Fiore, bardzo ładny wynik! 👍👍👍👍
Btw ja nawet nie słyszałam, żeby można było zamrażać później, niż w 5 dobie. Ciekawe to!2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualnyFiore wrote:Haha Sasanka- dobrze, że jesteś już przygotowana, na pewno się przyda 😃😃
Ja do M: patrz, jaka fajna Inke kupilam na czas ciazy
M: po co ci to
Ja: bo nie mozna w ciazy pic zwyklej kawy
M: ale ty nigdy kawy nie pijesz
Ja: ....<tepa mina, najbardziej tepa z mozliwych>...
Tak, dobrze byc zabezpieczona odpowiednioMama_Zuzia, moyeu, Mlodamezatka, Iseko lubią tę wiadomość
-
A ja znowu bobka osikałam, jestem nienormalna, niech mi ktoś zrobi kwarantannę i zamknie w domu bez testów!! 🙈😅
Sasanko ja dziś 8 dpo, a nawet może 7 :p desperatka jestem 🙈 ale ja kocham te cienie tak bardzo haha 🙈Sasanka55., szona, Mlodamezatka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauliśka wrote:A ja znowu bobka osikałam, jestem nienormalna, niech mi ktoś zrobi kwarantannę i zamknie w domu bez testów!! 🙈😅
Sasanko ja dziś 8 dpo, a nawet może 7 :p desperatka jestem 🙈 ale ja kocham te cienie tak bardzo haha 🙈
I tez cos jest? Paulisia, idz moze na bete, co? :* O rety, jak ja bym chciala, by nasze Aniolki z marca 2019 powrocily w tym cyklu... ✊✊✊✊✊ Kciuki, bejbe! Jak tylko dotre z eMkiem do domu, sikam rach, ciach, ciach, jeden sik za drugimlorinka9191, Magddullina2, Makino, szona, Mama_Zuzia, kittinka, Iseko lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny uwielbiam Was czytać! Poprawiacie mi humor 😁😃
Mam nadzieję, że ja po wizycie też będę mogła się brać za sik na owulaki i działać! Bo teraz w stresie siedzę i się modlę, żeby tylko nie było antybiotyku 🙈szona lubi tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
nick nieaktualnylorinka9191 wrote:Dziewczyny uwielbiam Was czytać! Poprawiacie mi humor 😁😃
Mam nadzieję, że ja po wizycie też będę mogła się brać za sik na owulaki i działać! Bo teraz w stresie siedzę i się modlę, żeby tylko nie było antybiotyku 🙈
✊✊✊✊✊ tyle kciukow, wiec no nie, nie moze byc antybiotykulorinka9191, szona lubią tę wiadomość
-
Ejjj, ja dopiero teraz zajarzyłam, że to o zdjęcie profilowe chodzi 😂😂😂 a wcześniej się zastanawiałam co Ty sasanko napisałaś o tym dorysowanym wdzianku i ja się dopatrywałam tego w zdjęciu z testem 🙈🤣🙈 Sama w to nie wierzę! 🤭
EDIT: i to chyba jeszcze nie w Twoim teście 😂
Ja chyba mam coś z głową ostatnio 😳Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2020, 16:43
Sasanka55., szona lubią tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
nick nieaktualnylorinka9191 wrote:Ejjj, ja dopiero teraz zajarzyłam, że to o zdjęcie profilowe chodzi 😂😂😂 a wcześniej się zastanawiałam co Ty sasanko napisałaś o tym dorysowanym wdzianku i ja się dopatrywałam tego w zdjęciu z testem 🙈🤣🙈 Sama w to nie wierzę! 🤭
EDIT: i to chyba jeszcze nie w Twoim teście 😂
Ja chyba mam coś z głową ostatnio 😳
Hahaha -
Jesteś pewna, że to dopiero 7-8 dpo?2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualnyPauliska, no na bobku widac Elegancko Nosz kurcze, niech to bedzie TO!!! ✊✊✊✊✊
Mnie rozbolal przeokrutnie zoladek, wiec zamiast sie polozyc, zaczelam poprawiac makijaz i zalozylam ladniejsza koszule, na wypadek, gdybym umarla... Co ja mam w glowie 🙈
Zrobilam dzis juz 5 testow i wiem, ze lamie regulamin forum, ale nie bede wrzucac fot, bo na nich nic nie widac, a na zywo moze cos, choc M. stwierdzil, ze jest bialolorinka9191, szona, moyeu lubią tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:Pauliska, no na bobku widac Elegancko Nosz kurcze, niech to bedzie TO!!! ✊✊✊✊✊
Mnie rozbolal przeokrutnie zoladek, wiec zamiast sie polozyc, zaczelam poprawiac makijaz i zalozylam ladniejsza koszule, na wypadek, gdybym umarla... Co ja mam w glowie 🙈
Zrobilam dzis juz 5 testow i wiem, ze lamie regulamin forum, ale nie bede wrzucac fot, bo na nich nic nie widac, a na zywo moze cos, choc M. stwierdzil, ze jest bialoSasanka55. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauliśka wrote:Sasaneczko, ja też zrobiłam 5 hahaha, ale tylko na tych coś majaczy 😅😅🙈 Jezu my się spotkamy w pokoju bez klamek kiedyś 😅
Pewnie tak Ja jeszcze przed snem tylko sikne. Wkurzyl mnie eMek, rano widzial, teraz nie Musze go przeszkolic porzadnie, bo odbiera mi nadziejekittinka lubi tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:Tak tak, niemożliwe, że jest później niż 8 dpo ☺️
Angelice chyba też już w 8dpo wyszedł pozytyw, więc trzymam kciuki, żeby to było to!Angelika1313, Sasanka55., Pauliśka lubią tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Sasanka55. wrote:Pauliska, no na bobku widac Elegancko Nosz kurcze, niech to bedzie TO!!! ✊✊✊✊✊
Zrobilam dzis juz 5 testow i wiem, ze lamie regulamin forum, ale nie bede wrzucac fot, bo na nich nic nie widac, a na zywo moze cos, choc M. stwierdzil, ze jest bialo
Sasanko, uwielbiam Cię 😂Sasanka55., szona, kittinka lubią tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba