W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Monia, a ciebie kuszą sikance? Dzisiaj 4dpt?
Trzymam kciuki za wszystkie cienie i kreski, żeby nabierały różowej mocy ✊😉✊🍀✊🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2020, 12:06
Magddullina2, Daniela lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny
-
Daniela wie wow wow 😍
Daniela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daniela! 😍😍😍
Daniela lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Sasanko, kciuki ogromne!!! Ależ by była radość!!!
A co do zrostow - ja niestety mam. I między innymi dlatego staram się do pobrań krwi podchodzić ekonomicznie. Mam niewidoczne żyły, które się przesuwają i przez zrosty ciężko się dodatkowo wbić. Miałam już krew pobierana z nadgarstka i z zewnętrznej części dłoni - masakra. Ostatnio panie pobierają mi krew motylkiem i moje żyły stanowczo lepiej to znoszą.
Sasanka55. lubi tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Daniela, piękny widok 😍 Sasanka to mocne kciuki za bete!!🍀🍀
Daniela, Sasanka55. lubią tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55. wrote:Wspolczuje Wam tych zrostow Jakas masakra
Lucky, pewnie, zapraszamy
Zrobilam Pinka super czulego 10 i biel, wiec w dupie jestem, a nie w ciazy, ale czekam na bete i proga. Jak nie teraz, to za miesiac z pomoca lekarzaSasanka55. lubi tę wiadomość
-
Cześć Lucky! Powodzenia!
Daniela, czad daj mi zielone światło na umieszczenie kurczaczka 🙏
Ja na reszcie testów widzę cienie, serio. Strasznie chcę aby ciemniały. Sasanko, wiesz dobrze, że jak na innym jest cień to na pinku jest blada dupa Ty masz testować najwcześniej 10 marca to Paaaaani! Cierpliwości
Pauliśka, allegraki nie robią ściem! Na dzisiejszym też jest kreska. Może Tobie też wychodzą wieczorem mocniejsze?
Raaaaany, niech te wszystkie cienie jutro już będą pozytywne bez 2 zdań! Chcę rozgonić kurczaki po całej tablicy!✊✊Magddullina2, Sasanka55. lubią tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:Eeeeee pinki super czułe wcale nie są takie czułe ☺️ u mnie kolejny allegrak pokazał cień... Jakieś beznadziejne są te testy!
Poka! -
Daniela ♥️♥️♥️ kciuki za kropka!
Sasanko oby beta Cie zaskoczyla,,,!!!!Sasanka55. lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyWitaj Lucky, straciłam dzieciątko w tym samym czasie co Ty...bardzo mi przykro, że Ciebie też to spotkało. Witamy w naszym staraczym gronie i powodzenia!! ✊
Sasanko chcę Twojej POZYTYWNEJ bety!! 🙏
Niech ciemnieją te Wasze kreseczki, życzę tego każdej z Was :*
Ciekawe co tam u Malinki90 i Syllwi.. Hej dziewczyny, czytacie nas jeszcze w przerwie między karmieniami??
Monika89...podziwiam Cie, że nie masz ochoty na sikańca Moje kciuki masz cały czas!!
Miłej soboty kochaneSasanka55. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykittinka wrote:Witaj Lucky, straciłam dzieciątko w tym samym czasie co Ty...bardzo mi przykro, że Ciebie też to spotkało. Witamy w naszym staraczym gronie i powodzenia!! ✊
Mi też przykro z powodu Twojej straty
Staracie się teraz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2020, 14:43