W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sasanka55. wrote:Moyeu, chyba bede musiala o tym pomyslec, bo ludzie, z ktorymi scisle wspolpracuje, sa cudowni, kocham ich, ale cala reszta, charakter tej pracy i stres od dawna mnie dobijaja...
Szoneczko, wpisz mi prosze @... Nadeszla suka niespodziewanie, ale juz coraz czestsze rozowe plamienie, wiec nici z cyklu :*
Nosz faken!!!! ale to dla mnie info - zeby nie robić testów w tym cyklu. Bo ja zachodzę z Tobą i już 💪 -
Judit wrote:Super, dzięki Monika 😘
Dziewczyny jak Wasze samopoczucie?
Od 30 min mam stały ból w okolicy prawego jajnika. Taki konkretny. Jak wtedy, gdy torbiel powstawała. Shit. Nie wiem co tam sie dzieje. Wczoraj miałam już śluz zupełnie niepłodny. Wkurza mnie to niemiłosiernie!!! -
Misiaa wrote:Kobietki nie mam dzisiaj za bardzo czasu więc nadrobie wszystko pozniej jednakze weszlam aby z calego serca podziekowac Elfiejksiezniczce za suplementy. Dzisiaj odebralam.. suplementy,suplementami ale Ania napisała mi tak piękną kartkę, że aż moj M się popłakał czytając ją i potem stwierdził że teraz to już napewno się uda-niby proste słowa a znaczą tak wiele... Z całego serca Ci kochana dziękuję!
To forum ma jednak pokrzepiającą moc...wszystkie zostaniemy mamami, tylko kazda w swoim czasie!
Ja mam takie skarby od Izape i Angeliki. Trzymam jak święte. Tez miałam wtedy łzy w oczach. Dobre to jest miejsce. Pełne wielkich serc! ❤️
MonikA_89!, Angelika1313, Misiaa, Judit, Iseko, Izape_91, Magddullina2, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55. wrote:Dziekuje, dziewczyny :* Nie ma tego zlego, przynajmniej mam dodatkowy miesiac ze spora dawka sportu Pokochalam tez spacery wieczorami z M. Smieszy nas na nich doslownie wszystko, a i przypominaja nam sie najlepsze historie Tak rzadko kiedys spacerowalismy, zawsze tylko samochod albo rower.
Fiore :* Wizyta o 15:00 Nie wiem, czy lekarz mnie nie opierdaczy, ze przylazimy z @, ale jak nie chce, nie musi grzebac. Wystarczy, ze powie, co zrobic, by urodzic
Mimo @, jestem nastawiona pozytywnie i naprawde radosna Idzie moja ukochana wiosna 🥰🥰🥰
Słońce, lekarz z kliniki niepłodności powinien Ci kazać przyjść wlasnie w miesiączce. Najpierw musi zobaczyć jak wyglądają pecherzyki antralne, jaki maja kształt, wielkość i ile ich jest. Także tajming ideolo.
Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaa wrote:Nadrobiłam :p
Sasanko przykro mi ze @ przyszla ale...przybliza Cie do upragnionych II..daj koniecznie znac co powiedzial lekarz w klinice
Madziandzia co u Ciebie?
Ochmanko?
Dam znac Pewnie za wiele nam nie powie... Od kolezanki uslyszalam, ze to niezla swinia, ciekawa jestem, jak przebiegnie wizyta -
nick nieaktualnyszona wrote:Słońce, lekarz z kliniki niepłodności powinien Ci kazać przyjść wlasnie w miesiączce. Najpierw musi zobaczyć jak wyglądają pecherzyki antralne, jaki maja kształt, wielkość i ile ich jest. Także tajming ideolo.
Nie cierpie USG podczas krwawien 🤯🤯🤯 Pecherzyki antralne rety, nawet o takich nie slyszalam Tiriru, jak dobrze, ze bedzie przy mnie maz, przy nim niczego sie nie boje i w zadnym stopniu nie odczuwam stresu przed wizyta, a jedynie olbrzymia ciekawoscWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 21:09
Mildred lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szoneczko, a moze właśnie sie to jajo zaplodnilo i byl taki wyrzut energii, ze zabolalo.
Co do jasnosci to zadlaniam Ali okna w dz8en, ale wieczorem jest to samo. Teraz zasnela przy piersi i po 2 minutach sie obudzila. Nie plakala za duzo ale 40 min ja lulalam. Bardziej sie zastanawiam, czy to nie regres snu. On niby powinien byc pozniej, ale ze ona tak bodzcowo jest do przodu, to moze juz jej to jie daje spokoju.
Reset ja staram sie jak koge by Ala spala jak najwiecej. Przez to jej przebodzcowanie jestem wyczulona na kazde ziewniecie. Ale tez nie zawsze jest tak, ze ona pospi. Dzis nie bylo zle bo na swoje 11 godzin aktywnosci bylam 4 40 minutiwe drzemki. Tym bardziej dziwi mnie, ze ona az tak domaga sie tego snu, a z drugiej strony piers nie jest w stanie jej uspic, a zasypiała glownie tak przez prawie 3 miesiace
No nic, jedyne co jest pewne przy tak malym dziecku to ze nic pewne nie jest.
Dobrej nocy dziewczyny. Owocnych seksow i w ogole
Monika czy Ty jutro testujesz?szona lubi tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:Nie cierpie USG podczas krwawien 🤯🤯🤯 Pecherzyki antralne rety, nawet o takich nie slyszalam Tiriru, jak dobrze, ze bedzie przy mnie maz, przy nim niczego sie nie boje i w zadnym stopniu nie odczuwam stresu przed wizyta, a jedynie olbrzymia ciekawosc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 21:27
szona lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Małgonia, jutro co najwyżej siknę po pracy na test. Na betę planowałam pójść w czwartek. Najchętniej w ogóle bym nie szła! 😱 Wolę myśleć, że się udało i kropuś jest już wtulony, niż zderzyć się z porażką
Malgonia lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
MonikA_89! wrote:Podziwiam, że chcesz wejść z mężem i to jeszcze podczas @! Ja to się zawsze krępuję jak mój jest ze mną na wizycie. Nie wiem czemu 😜 Na szczęście w klinice badanie jest w drugim pokoju, bo inaczej chodziłabym na wizyty zawsze sama 😅 Jak już w końcu będę w ciąży, to zabiorę Emka na oglądanie kropka dopiero wtedy jak będzie USG przez brzuch 😁Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
nick nieaktualnyMonika siknij rano, mówię Ci!
Sasanko powodzenia na wizycie!
Przepraszam, że ja znów powierzchownie,ale ledwo zipie. Chłopcy chorzy, byliśmy u lekarza dziś, mi do mdłości doszło przeziębienie i ból gardła 🤦
Obiecuję być częściej jak tylko będę mieć lepsze chwilę🙏
Pamiętam o Was w modlitwie! ❤️szona, Magddullina2 lubią tę wiadomość
-
Monika ja tez jestem za tym abys sikala z rana!
Kochana nic nie boj, tym razem musi byc dobrze 💪✊✊✊
Ja mam tez na bank cykl na straty bo przeciez zadnego pecherzyka nie bylo w 16dc.. i wiecie co? Jakos w tym cyklu nawet przykro mi nie jest. Po prostu wiem ze kiedys w koncu sie uda, a kiedy? W odpowiednim czasie ❤24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
frezyjciada wrote:Monika siknij rano, mówię Ci!
Sasanko powodzenia na wizycie!
Przepraszam, że ja znów powierzchownie,ale ledwo zipie. Chłopcy chorzy, byliśmy u lekarza dziś, mi do mdłości doszło przeziębienie i ból gardła 🤦
Obiecuję być częściej jak tylko będę mieć lepsze chwilę🙏
Pamiętam o Was w modlitwie! ❤️
Frez, odpoczywaj! Nigdzie stad się nie ruszamy Biedna jesteś z tymi mdłościami i całą resztą atrakcji 🙈 -
Ja byłam dzisiaj u mojej dr i powiedziała, że najlepiej byłoby odczekać nie 3-4 cykle, a 5 😭
Ale ja jej w tym nie posłucham i w okolicach maja- czerwca pewnie ruszymy 😉
Ale powiedziała, że oczywiście jeśli wcześniej zaszłabym w ciążę to mam się nie martwić 😉szona lubi tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Sasanka,a do jakiej kliniki idziesz?
Szona- moze to nie torbiel,tylko jakas turbo owulacja?
Do Novum, bo tak sobie eMek zazyczyl/upieral sie, a ja zaakceptowalam ze wzgledu na spoko dojazd z pracy i rekomendacje kolezanki...
MonikA, do czasu postu Szonki nawet nie wiedzialam, ze pan grzebacz bedzie grzebac podczas @ 🤯 Wyobrazalam sobie, ze M. wyjdzie z gabinetu na czas badania lub ze bedzie za kotara, ale w sumie wsio mi ryba, niech sie tylko na mnie nie gapi, by nie mial traumy Nie mam pojecia, jak przebiega taka wizyta, pytalam, czy mam przyniesc meza, odpowiedzieli, ze koniecznie, bo to wizyta dla dwojga. Do tej pory nigdy ze mna nie byl i chcialam, by uczestniczyl dopiero przy 1szym ciazowym USG przez powloki brzuszne
Frez, dziekuje :* Duzo zdrowka :* Odpedzam od Ciebie mdlosci 👹👺👻
Misiaa, mam nadzieje, ze jednak lekarz sie pomylil, ze nie dostrzegl pieknego pecherzyka! Mnie w tym cyklu sie nie udalo, ale pragne kurczaczka u kazdej z Was i plakac mi sie chce, gdy czytam, ze jednak to nie ten czas. No dobra, jesli faktycznie tak jest, to w kwietniu szalejemy i od razu lecimy z grubej bety :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 23:58
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonikA_89! wrote:Małgonia, jutro co najwyżej siknę po pracy na test. Na betę planowałam pójść w czwartek. Najchętniej w ogóle bym nie szła! 😱 Wolę myśleć, że się udało i kropuś jest już wtulony, niż zderzyć się z porażką
Jutro bedzie Twoj dzien! ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊MonikA_89!, szona, Malgonia lubią tę wiadomość
-
MonikA_89! wrote:Iseko, a w twoim mieście nie ma szans na dofinansowanie ivf z urzędu? Warto popytać i posprawdzać. Czasem są też badania kliniczne, jak np w Białymstoku i wtedy też część jest finansowana32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔