W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
agge wrote:Trzymajcie proszę kciuki za mojego Tomeczka, aby łagodniej przeszedł ospę niż starsza siostra, bo właśnie się u niego zaczyna 🙈
agge lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Witajcie dziewczyny. Mało się udzielam ale czytam Was jak tylko mogę.
U mnie dziś dół 😔byłam na monitoringu 12dc i okazało się że już po owulce jestem 🙉 prawdopodobnie dziś w nocy była a serduszkowania niestety nie było 😔
Ostatni raz w niedzielę więc cykl na straty 😔
Zła jestem bo myślałam że dopiero owu będzie za dzień lub dwa tak jak w tamtym miesiącu...
Gdybym mąż był to jeszcze bym go dopadła a tu dopiero w nocy wróci i już nie będzie szans 😔
No trudno... Życie...
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze a najbardziej upragnionych ||kreseczek 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 12:58
-
agge wrote:Trzymajcie proszę kciuki za mojego Tomeczka, aby łagodniej przeszedł ospę niż starsza siostra, bo właśnie się u niego zaczyna 🙈
agge lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Daniela wrote:Anka, ale dzisiaj byłaś, tak? To może tym niedzielnym bzykandem się wstrzeliłaś akurat...
Nie wiem czy to niedzielne bzyk coś wstrzeli bo nasienie słabe więc nawet nie liczę że przetrwało 😔 -
Anka jeśli byłaś dziś i było po owu to nie powiedziane, że idealnie sie wstrzeliliście.
Plemniki też mają troche drogi do pokonania
Trzymam kciuki, by ospa szybko poszła WON! ;p
Co do usunięcia mojego postu i blue.. zależało mi tylko na tym, by nie walczyć w jednej drużynie o dziecko z kimś, kto dzieci traktuje tak przedmiotowo.
Mam nadzieję, że Wam też i że to się uda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 13:22
Anka 37, frezyjciada, Bocianiątko, szona, Iseko lubią tę wiadomość
-
Anka 37 wrote:Dziś o 8 rano byłam na usg.. Pęcherzyka dominującego brak, trochę płynu za jajnikiem i lekarz stwierdził że już po owu.
Nie wiem czy to niedzielne bzyk coś wstrzeli bo nasienie słabe więc nawet nie liczę że przetrwało 😔
W przyszłym tygodniu zatestujesz i się okaże. Będę trzymać kciuki, byś była bardzo mile zaskoczonaAnka 37 lubi tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Dziewczyny wiem że to nie ten wątek ale może któraś pomoże.. Nie do końca mogę zrozumieć ten wynik nasienia. Zerknijcie jeśli możecie
Z góry dziękuję
url=https://naforum.zapodaj.net/4accff555420.jpg.html][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 13:34
-
Anka 37 wrote:Dziewczyny wiem że to nie ten wątek ale może któraś pomoże.. Nie do końca mogę zrozumieć ten wynik nasienia. Zerknijcie jeśli możecie
Z góry dziękuję
url=https://naforum.zapodaj.net/4accff555420.jpg.html][/url] -
Boćku ❤️ Cały czas mocno trzymam za Ciebie kciuki! 🤞🏻 Odzywaj się i tutaj czasem 😊
Sasanko mnie @ czeka jutro, temperatura spadła więc wiadomo jak będzie. Najgorsze są te oszukujące testy, ja już staram się mocno ograniczać bo dostawałam już kuku na muniu od tej niepewności i obsesyjnego myślenia. 12/13 dpo spada temperatura i ja wiem że nic z tego nie będzie. Pewniejsze niż testy 😞
A sytuację z B. pamietam, nie będę się rozpisywać ale to nie jest miejsce dla takiego podejścia.30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualnyAgge, zdrowka dla Tomusia biedactwo
Anka37, jesli chodzi o wyniki facetow, to ja znam sie tylko i wylacznie na morfologii, bo z nia moj M. mial problem, reszta parametrow nic mi nie mowi, wiec nie pomoge, ale na pewno dziewczyny ladnie zinterpretuja wyniki
Moyeu, nosz fuck, nie chce Twojej @, niech temp. rosnie!!! 😤 Odganiam ja od Ciebie :*
Olik, nie wiem, o co chodzi z ta dziewczyna, ale z tego, co napisalas, to i ja nie potrzebuje byc wspierana przez kogos, kto nie szanuje swojego malenstwa.
Edit: Wzielam na jutro wolne, by na spokojnie odwiedzic lekarza Jestem szczesliwa, bo ostatnio kazdy dzien z dala od pracy to dla mnie ulga Tak mocno jej nie lubie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 14:26
moyeu lubi tę wiadomość
-
Sasanko ❤️ Nie lubię za to że nie lubisz swojej pracy, znam ten ból bo zdarzyło mi się pracować w takim miejscu że rano wstawałam z płaczem że muszę iść do pracy, doszło do tego że ponad rok po wypowiedzeniu umowy miałam stany lękowe kiedy leciała jakaś piosenek której słuchałam jadąc do tej pracy, pracowałam tam tylko trzy miesiące więc Kochana serdecznie Ci współczuję. Może czas poszukać czegoś innego? Ciąża może być w każdym momencie ale ja jestem daleka od tego żeby życie układać pod starania. Zawsze możesz wynegocjować krótki okres próbny i umowę na czas nieokreślony. Niemniej rozumiem że zmiana pracy to nie takie hop siup, więc trzymam kciuki żeby klinika zrobiła robotę i żebyś zaraz była w ciąży😘
Sasanka55. lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Anka moim zdaniem wynik jest ok.plemnikow jest sporo, sa zywotne i ruchliwe.
Judit (mam nadzieje ze to do Ciebie) ja na blizny stosowalam contratubex, ale na naprawde świeże. A mialam pocharatana twarz wiec motywacja byla teraz tez czasem uzywam na blizne po cc, choc tu postawilam na plastry sutricon. Jestem zadowolona bo juz po kilku dniach czulam ze blizna puszcza. Nie wiem tylko czy przy mniejszych tez sie to sprawdzi.
Wszystkie z dolami tule. I obyscie mialy tylko doly z niewyspania pod oczami
Swoja droga Ala przestala usypiac przy piersi.. kazfe usypianie to jest placz. Ona daje znac ze chce usnac przytula sie a potem placze, bo nie moze.. a ja oczywiscie lapie dola, ze nie potrafie jej dobrze uspic..
Myslalam, ze z braku pewnosci siebie juz sie wyleczylam, ale jednak nie jest latelwoJudit, szona lubią tę wiadomość
-
Agge kciuki za Tomka, oby łagodnie przeszedł ✊
Bocianiątko nie pytam co u Ciebie, bo widzę po stopce i Twoim wpisie, że nie jest lekko. Trzymam kciuki za Twoją walkę i oby poświęcenia zostały Ci wynagrodzone. Ściskam mocno❤️ odzywaj się tu częściej, proszę
Daniela podziwiam, że tak długo wytrzymałaś 😂 te chłopy to coś mają z jasnowidzów 😉
Anka na moje oko to wyniki ładne
Malgonia przecież to nie Twoja wina, nie możesz się obwiniać za każdy problem Ali! Jesteś cudowna mamusią i to właśnie ze tak się zamartwiasz tylko to potwierdza. Nie poradzę Ci nic, bo sama nie mam żadnego doświadczenia z niemowlakiem, ale jestem pewna że nie ma w tym żadnej Twojej winy❤️
Pati z wizyty jestem bardzo zadowolona ogólnie - wreszcie ktoś kto stawia na działanie i jasno od razu powiedział jaki ma plan. A że plan mi się nie podoba to już inna sprawa😂 niestety potwierdził to czego się obawiałam, bo wyniki nasienia słabe i na 99% to tu jest problem. A jeśli nie poprawia się bardzo znacznie to i tak nas wyślę do kliniki, bo nic już nie jest w stanie z tym zrobić. Powiedział, że może mi jedynie zaproponować stymulacje przez 6 cykli, no ale po co skoro owulacje mam co miesiąc? Więc wygląda na to, że trzeba zacząć odkładać na in vitro tylko z czego, jak już nam brakuje na wszystko? 😉 Próbował mnie chyba pocieszyć na koniec, bo rzucił, że często ciąża przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie mimo kiepskich wyników, ale jednak Trochę się podłamałam, bo stwierdził, że nasienie jest bardzo ciężko poprawić więc małe mamy szanse na naturalna ciążę.
Edit: aaaaa i chyba doktorek zna nasze forum, bo jak wspomniałam o nim to w ogóle nie wyglądał na zaskoczonego - ale też nie skrytykował jak niektórzy, że się "dokształcam" w takim miejscu😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 15:37
Anka 37, Bocianiątko lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
nick nieaktualnyMoyeu, chyba bede musiala o tym pomyslec, bo ludzie, z ktorymi scisle wspolpracuje, sa cudowni, kocham ich, ale cala reszta, charakter tej pracy i stres od dawna mnie dobijaja...
Szoneczko, wpisz mi prosze @... Nadeszla suka niespodziewanie, ale juz coraz czestsze rozowe plamienie, wiec nici z cyklu :*moyeu lubi tę wiadomość
-
Sasanka przykro mi ☹️
Sasanka55. lubi tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔