W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
szona wrote:Pauliśka, to z kim ja teraz będę wysikiwać cienie na bobkach? Zaczaruj moje testy, niech mi pokażą to, co Tobie
Btw. nie mam zielonego pojęcia, w którym momencie cyklu jestem. Jak nigdy Byłam pewna, że owulacja przybyła po pozytywnych owulakach jakoś w 11-12 dc, a później super ból prawego jajnika w 16 dc i w 17 dc coś jakby szczyt śluzu. Aktualnie 21 dc. Odnosząc się do pierwotnego terminu owulki może być jakieś 10 dpo. Ale niekoniecznie Nawet nie wiem od kiedy już zaopatrzyć się w podpaski. Jednak życie z monitoringiem było lepszeszona lubi tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:Ja też raczej obstawiałam 13 dc jako owu, ale to był chyba jednak 16 albo nawet 17 🙈 sikałam na testy od samego początku, brałam pod uwagę najpierw ten 13 dc, zresztą innego pod uwagę nie wzięłam 🙈 wczoraj zrobiłam test tylko dlatego, że @ już powinna być i te dziwne plamienie... Równo rok temu byłam w ciąży, tym razem musi być pomyślnie! Plamienie już mniejsze, jaśniejsze,więc jestem trochę spokojniejsza...
Miałaś jakieś objawy? Cały czas oczekuję odpowiedzi: "nie żadnych, zupełnie" licząc, że moje wiszące cycki i zero jakichkolwiek odstępstw nadal nie przekreśla szczęśliwego finału -
szona wrote:Miałaś jakieś objawy? Cały czas oczekuję odpowiedzi: "nie żadnych, zupełnie" licząc, że moje wiszące cycki i zero jakichkolwiek odstępstw nadal nie przekreśla szczęśliwego finału
-
Pauliśka wrote:No właśnie żadnych objawów, kompletnie nic! Jedynie szyjka była dziwnie wysoko i odgięta do tyłu zupełnie inaczej niż w poprzednich cyklach... Ja byłam pewna, że @ mnie zaskoczy, w piątek jak zaczęłam krwawić to już myślałam, że to ona a tu w sobotę się zatrzymało i to takie dziwne mi się wydało... I coś na pewno się zadziało. Mam nadzieję tylko , że nie będzie to kolejny biochem...
Od tej pory masz zakaz używania słowa biochem! Kreska aż bije mnie po okularach, ciemnieje zacnie, wszystko jest jak należy. W ramach prezentów gwiazdkowych dostaniesz wyprawkę, sprytneSasanka55. lubi tę wiadomość
-
szona wrote:Od tej pory masz zakaz używania słowa biochem! Kreska aż bije mnie po okularach, ciemnieje zacnie, wszystko jest jak należy. W ramach prezentów gwiazdkowych dostaniesz wyprawkę, sprytne
-
Pauliśka wrote:Eeeee termin na listopad 🙈😅 a Ty masz te allegraki swoje? Zacznij sikać skoro już możesz być 10 dpo emocji tu brak 🙈
Ja jestem z listopada. Osobiście odwiedzę Twoje miasto rodzinne z darem z okazji narodzin kolejnego Skorpiona -
szona wrote:Pauliśka, to z kim ja teraz będę wysikiwać cienie na bobkach? Zaczaruj moje testy, niech mi pokażą to, co Tobie
Btw. nie mam zielonego pojęcia, w którym momencie cyklu jestem. Jak nigdy Byłam pewna, że owulacja przybyła po pozytywnych owulakach jakoś w 11-12 dc, a później super ból prawego jajnika w 16 dc i w 17 dc coś jakby szczyt śluzu. Aktualnie 21 dc. Odnosząc się do pierwotnego terminu owulki może być jakieś 10 dpo. Ale niekoniecznie Nawet nie wiem od kiedy już zaopatrzyć się w podpaski. Jednak życie z monitoringiem było lepsze
Szona ze mną 😜 a żeby Ci się zareklamować jako potencjalny wspólnik w doszukiwaniu się cieni na bobkach to proszę, oto moje CV (w sensie poczasiak z 3 dc 🤣🤷🏼♀️🤦🏼♀️)
Uważam że moja kandydatura zasługuje na rozpatrzenie ponieważ jestem trochę psychiczna i mam niezbędne doświadczenie 😜
P.S. nie czuję że rymuję😂szona lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Pauliśka mówiąc szczerze to nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu...w sumie bete mozna sprawdzic zeby nawet lekarzowi powiedziec ze byla podwyzszona tylko spadla..
Oby jednak wszystko bylo dobrze...24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Pauliśka, sama nie wiem, co Ci radzić. Ale chyba też bym betę zrobiła jednak.
I może siknęła jeszcze na test, mimo wszystko. Może jednak kreska będzie ciemniejsza, przecież widziałyśmy dzisiaj, że od wczoraj ściemniała. Dziwne to.
Jejku, oby było dobrze po prostu, kojarzę kogoś, kto mocno krwawił w ciąży, a maluszek sobie spokojnie rósł.
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Pauliśka wrote:Zrobię betę i progesteron, na pewno też powtórzę w środę jeśli będzie pozytywna... Różnie może być mimo krwawienia... Chociaż naprawdę to wygląda jak normalna, obfita miesiączka
Pauliśka zrób betę. Moja koleżanka, które urodziła w ubiegły pon, dostała zupełnie zwyczajnego okresu, tylko strasznie krótkiego. Nie plamienia - okresu. Mała jest już po tej stronie brzucha. Nie trać nadziei! Trzymam mocno kciuki!Pauliśka lubi tę wiadomość
-
Szczerze wam powiem dziewczyny, że od początku mi to jak biochem wyglądało... Późno test pozytywny wyszedł i te plamienia od samego poczatku... Tylko to, że ciemnieje daje mi jakiś cień nadziei... Ale z kolei ten ból brzucha i krwawienie nie pozostawia złudzeń... I mdli mnie okrutnie! Ale to już chyba z nerwów... Smutno mi, że nie mogę zajść w normalną, zdrową ciążę już tyle za mną tych biochemów i poronień, że naprawdę tracę nadzieję... Nie rozumiem co się dzieje może faktycznie trzeba działać bardziej z lekami, jakiś encorton czy coś...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2020, 22:06
-
moyeu wrote:Szona ze mną 😜 a żeby Ci się zareklamować jako potencjalny wspólnik w doszukiwaniu się cieni na bobkach to proszę, oto moje CV (w sensie poczasiak z 3 dc 🤣🤷🏼♀️🤦🏼♀️)
Uważam że moja kandydatura zasługuje na rozpatrzenie ponieważ jestem trochę psychiczna i mam niezbędne doświadczenie 😜
P.S. nie czuję że rymuję😂
Przyjęta!
Btw, test w 3 dc? Przyjęta od razu na Prezesa!moyeu, Mlodamezatka, Sasanka55., MonikA_89!, Iseko, agge lubią tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:Szczerze wam powiem dziewczyny, że od początku mi to jak biochem wyglądało... Późno test pozytywny wyszedł i te plamienia od samego poczatku... Tylko to, że ciemnieje daje mi jakiś cień nadziei... Ale z kolei ten ból brzucha i krwawienie nie pozostawia złudzeń... I mdli mnie okrutnie! Ale to już chyba z nerwów... Smutno mi, że nie mogę zajść w normalną, zdrową ciążę już tyle za mną tych biochemów i poronień, że naprawdę tracę nadzieję... Nie rozumiem co się dzieje może faktycznie trzeba działać bardziej z lekami, jakiś encorton czy coś...
Rozumiem Twoje nerwy i strach, ale jeszcze nie wszystko stracone, naprawdę! I na pewno nie zaczynaj z żadnymi sterydami w czasie gdy ten koronawirus szaleje -
szona wrote:Rozumiem Twoje nerwy i strach, ale jeszcze nie wszystko stracone, naprawdę! I na pewno nie zaczynaj z żadnymi sterydami w czasie gdy ten koronawirus szaleje