W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pauliśka, ja przy moim biochemie też miałam niesamowite akcje. Testy wychodziły bladziutkie, a beta była 5.8. Jednorazowo pojawiły się jakieś plamienia. Beta po dwóch dniach wynosiła 6.7. Na drugi dzień dostałam normalną @. Zrobiłam betę, jak się skończyła i okazało się, że ona nadal rośnie 46.2. Pojechałam na wizytę do gina, oczywiście nic nie było widać, uznał że chyba jakaś pomyłka z tą betą albo rzeczywiście biochemiczna i teraz zacznie spadać. No, ale beta dalej rosła w kolejnych dniach 177 potem, 312. Po kolejnych dwóch dniach spadła do 177, później 170 bardzo powoli spadała. Po tygodniu dostałam kolejną @ i po niej beta w końcu spadła do 7, a potem do 1. Z tym, że ja nie miałam jakiś mega bóli. Proga nie badałam, ale brałam luteinę, jak tylko zaczęły się plamienia.
Mam nadzieję, że u Ciebie sytuacja pójdzie w drugą stronę i okażę się, że wszystko jest dobrze! ✊✊✊ Ja mam luteinę, ale nie mam pojęcia, jak mogłabym Ci ją dostarczyć... Nie wiem, jak z pocztą u nas, czy jutro już będzie otwarta? A może mogłabyś zadzwonić do swojego lekarza, żeby e receptę wypisał, poda Ci kod i sobie odbierzesz w aptece? Ja na Twoim miejscu jeśli masz naprawdę silne bóle to udałabym się mimo wszystko na IP, a jeśli są do wytrzymania to może rzeczywiście się wstrzymaj. Sama już nie wiem co będzie lepsze.Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
nick nieaktualnyPauliska, jak dobrze, ze ogarnelas leki i wizyte w inny sposob niz poprzez wizyte na IP... Niestety, ale nic wiecej by nie zrobili. Prog 8 to nie tak zle, ja w 2 ostatnich ciazach mialam 1 i na lekach urosl do okolicy 20, a lekarze nie straszyli mnie CP. No tyle jest roznych historii, ze musimy wierzyc i trzymac kciuki :* Odpoczywaj duzo, kochana
Edit: jeszcze odnosnie IP- z krwawieniem bym nie jechala, ale jesli bole faktycznie sa nie do wytrzymania, to zgadzam sie z LorinkaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2020, 15:29
-
Pauliśka, może owu ci się przesunęła i to plamienie oznaczało implantację. Mocne kciuki!✊😘
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnyOsiagnelam stan, gdzie zamiast mozgu mam dupe. Bawie sie w chemika i robie z perfum psikacze odkarzajace... Jak to dobrze, ze jestem zapachowym frikiem i trzymam w domu cale mnostwo flakonow
olik321, szona, Magddullina2, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
Pauliśka trzymam ogromnie kciuki, by był jak najlepiej dla CIebie,
Jutro melduję się pod gabinetem
szona wrote:Na ogólnym, na wątku marcowym jest dziewczyna, która miała chyba betę ok 20, a proga ok 3-4. Dostała duphaston i luteinę i ma już proga 30, a beta bardzo ruszyła. Boże skąd Ci skołować te leki! Luteina byłaby najlepsza. Poczta Polska jeszcze jak na złość wstrzymała na 2 dni doręczanie listów poleconych -
olik321 wrote:Pauliśka trzymam ogromnie kciuki, by był jak najlepiej dla CIebie,
Jutro melduję się pod gabinetem
Skąd info, że Poczta Polska wstrzymała polecone?
Jedna prawniczka, pracująca w spółce Skarbu Państwa otrzymała takie info na maila. Na razie doręczanie wstrzymane na dwa dni. -
szona wrote:Jedna prawniczka, pracująca w spółce Skarbu Państwa otrzymała takie info na maila. Na razie doręczanie wstrzymane na dwa dni.
-
Lorinko dziękuję że pytasz. L4 nie bralam dzisiaj normalnie jestem w pracy ale od jutra biore w dni urlopu zeby ogarnac te moje zatoki...
A u mnie cuda na kiju...co mysle ze moze sie @ rozkreci to dupa...brazowe plamienia juz 4 dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2020, 17:08
Makino, szona lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
olik321 wrote:hmm to dziwne, bo dziś wysyłałam polecony i pani mnie zapewniała, że odwołane są doręczenia, ale zagraniczne
Okazuje się, że nie tylko -
Pauliska dobrze ze ogarnelas leki. Trzymam mocno kciuki zeby teraz juz bylo dobrze ✊🏻🍀 w pozamacicznej z progiem bywa roznie, niekoniecznie musi byc niski.
W koncu skonczylam prace na dzis 🤦🏻♀️ Tak zle bylo wrocic po tygodniowym odpoczynku 😔 ale dostalam podwyzke! Niewiele bo niewiele ale nie spodziewalam sie zupelnie ze dostane wiec milo
Dzisiaj mam jakies dziwne mysli czy na pewno stymulowac sie w tym cyklu. Niby w klinice gdzie zapisalam sie usg nie planuja odwolywac wizyt ale i tak jakos dziwnie sie czuje ze tu koronawirus, pandemia a ja chcialam sobie pecherzyki sprawdzic ... nie wiem sama co robic. Jutro powinnam brac clo pierwsze. Nie chce tracic cyklu, potrzebuje tylko raz na usg pojsc. Dla swojego spokoju ducha. Ale bede sie czula jak kretynka tam.13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Pauliska, wysłałam Ci dzisiaj dupka, ale ponoć polecone idą teraz tydzień do 14 dni! Paranoja... 😢😢😢
Pauliśka, szona lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Misiaa a może test? U mnie wyszedł bobek w 3 dniu plamienia 🙈
Bóle nieco mniejsze i to bez leków, byłam na spacerze nawet. Wczoraj bardziej lewa strona, dziś bardziej prawa... Więc mam wielką nadzieję, że to żadna pozamaciczna... Zrobiłam test ale nie wydaje się, żeby był ciemniejszy niż wczoraj... 🤔 najgorsze jest te oczekiwanie 🙈 -
nick nieaktualny